Results 1 to 15 of 29
Thread: taste and diet lunch
-
24-02-2010, 09:11 #1
taste and diet lunch
Αγαπητοί μου συναγωνιστές!!!!
επειδη απο μόνη δε μπορώ να μπω ευκολα σε πρόγραμμα, αλλά ουτε και να μαγειρευω πολλα φαγητα κλπ.... σκεφτικα την ευκολη λύση
βρηκα λοιπόν ένα πρόγραμμα της taste and diet που λέγεται Business lunch, ειναι για εργαζομενους και εχει αρκετα γευματα μεσα στη μερα και διαφορετικά...
εσεις εχετε τετοιου ειδους εμπυρια?
παλαιοτερα, εκανε η γιαγια μου γκιλι ναιετ και εχασε αρκετα κιλα σε 1 χρονο και ηταν και ανω των 140....
αναμενω απαντησεις σας και τη γνωμη σας γενικα
- 24-02-2010, 09:44 #2
Ειχα κανει και εγω taste n diet πριν 2 χρονια. Το μεσημεριανο ειναι καλο. Τα υπολοιπα γευματα ομως ειναι πεινας. Το βραδυνο ειναι τελειως απαραδεκτο.
24-02-2010, 10:03 #3
ειχα κανει και εγω.. στην αρχη ολα καλα... ηταν ακριβα αλλα οκ ελεγα μου φερνουν καλο φαγητο.. ( αν και μικρη μεριδα) σιγα σιγα ομως αρχισαν να το γυρνανε σε μακαρονια με κετσαπ.. ρυζι με κετσαπ... τοστ.... ολο τετοια φαγητα.... δλδ πληρωνα του κοσμου τα χρηματα για να τρωω μακαρονια με κετσαπ? ελεος.. εννοειτε τα σταματησα.. απαραδεκτοι. τουλαχιστον αυτοι εδω του βολου..
24-02-2010, 10:11 #4
η γιαγια μου τοτε εκανε προγραμμα για περιπου 1 χρονο και ξανακανε μετα παλι και ειχε συνεχως διαφορετικα γευματα...
αν δε κανω λαθος το Σ/Κ δεν εχει γευματα???
εκανα μια αιτηση να με ενημερωσουν κοστος κλπ, μηπως τελικα αυτη ειναι πιο καλη λυση... εσυ τι κιλα ειχες χασει εκεινη την περιοδο?
24-02-2010, 10:15 #5
εγω ειχα χασει ελαχιστα. αλλα δεν εφταιγε το φαγητο... επειδη προς το τελος δεν μου αρεσαν αυτα που μου εφερναν ετρωγα και δικα μου :P εμενα ειχε πακετο αν ηθελα φαγητο και το σαββατο..αλλα η κυριακη ηταν σιγουρα ελευθερη
24-02-2010, 10:28 #6
εμενα αυτες οι λυσεις δεν μ αρεσουν
αν δεν μάθεις να μαγειρεύεις σωστα, αν δεν μαθεις μονος σου ποιες ειναι οι σωστες μεριδες καθε 2-3 χρονια θα εχει αναγκη την καθε γκιλι νταιετ και τον καθε ενα που πλλουτιζει σε βαρος μας.
ε, οχι!
επειδη εισαι πιτσιρικα πρεπει επι τελους να μάθεις να μαγειρεύεις.
εδω ειμαστε για οποιες αποριες εχεις.
24-02-2010, 10:43 #7
ξερω πως δεν ειναι σωστη λυση, ουτε μπορεί να γινει και σε μονιμη βαση η ολη διαδικασία...
απλα επειδη την παρουσα φαση εχω αστατο ωραριο, δε μπορώ να μπω σε προγραμμα, δεν εχω χρονο να μαγειρευω, το ειδα σαν καλη λυση εστω για αχη να φυγει κανενα πρωτο κιλο...
ξερω πως ειναι αρκετα ακριβη μεθοδος, ακριβες κοστος δε γνωριζω..
θα το μελετησω και θα ενημερωσω σχετικα για νεα....
γενικα απο την εμπυρια που ειχαν καποια ατομα, αποτι καταλαβαινω δεν αξιζει και τοσο, ε?
παντως η γιαγια θυμαμαι ελεγε τις τροφες που ηθελε και δεν ηθελε και ειχε ειδικο προγραμμα στα μετρα της και της αρεσαν....
24-02-2010, 10:47 #8
εγω λεω οχι! και ξαναοχι!
γιατι εφτιαξε ο θεός τα ταπερ?
βρασε ρυζακι μπασματι και ασ το στο ψυγειο (κραταει 3 μερες)
βρασε αυγα (μια βδομαδα κρατανε τουλάχιστον)
γιαουρτι και βρωμη
κοτοπουλο στηθος βρασμενο (1 ωρα το αφηνεις να βρασει και κραταει 3 μερες στο ψυγειο - εγω το βαζω στην καταψυξη)
φακες νεροβραστες που τις τρως μαζι με φρεσκοκομένη ντοματουλα
σαλατα με τονο
βραστα ζυμαρικα
βραστα λαχανικα
τι διαολο? τι απ ολα αυτα σε δυσκολεύει στην παρασκευή του?
24-02-2010, 10:56 #9
δε με δυσκλευει η παρασκευη τους, ξερω απο μαγειρεμα, απλα ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και ή δε θα προλαβω να φτιαξω κατι, ή θα ειναι πτώμα, ή θα βαρεθω και θα φαω βλακειες....
γιαυτο το σκεφτηκα σα λυση, τουλαχιστον για οσο διαστημα ειμαι πιεσμενη εργασιακα.
Παντως την παρουσα φαση εχω κανει αυτο που εγραψες!!! εχω κοψει σαλατες (λαχανο, μαρουλι, καροτο) και τις εχω σε ταπερ στο ψηγειο, εχω ετοιμα μπιφτεκια, πηρα κ ενα κοτοπουλο που ειναι ψητο στη σουβλα και εκανα γευματα για 2 μερες... πηρα κ τονο... και μπριζολακια μικρα....
το προβλημα ειναι στο πρωινο και τα δεκατιανα... και στο ποτε θα βρω παλι χρονο να οργανωθω ξανα ετσι...
24-02-2010, 10:59 #10
πρωινο φαε γιαουρτι με κουακερ
δεκατιανο 2 μηλα
(παλι δεν βλεπω που ειναι το προβλημα)
24-02-2010, 11:27 #11
δε μπορω να τρωω στη δουλεια....
εκει ειναι το προβλημα....
το γενικο θεμα ειναι πως υπαρχει ελαχιστος χρονος και εψαξα μια ευκολη λυση...
μαλλον δεν ειναι η καλυτερη γενικα ε...?
τουλαχιστον ομως, αυτο σου κρατα μια ισορροπια, λες τα πληρωσα οποτε θα τα φαω, εχεις παντα ετοιμο γευμα οποτε δε ξεσπας σε βλακιες....
μολις μου εστειλαν ew-mail το μηνα ειναι 380 ευρω το business...
μετρια τιμη..... εως κακη θα ελεγα... και εχει 6 γευματα την ημερα
24-02-2010, 11:32 #12
Originally posted by mtsek85
δε μπορω να τρωω στη δουλεια....
εκει ειναι το προβλημα....
το γενικο θεμα ειναι πως υπαρχει ελαχιστος χρονος και εψαξα μια ευκολη λυση...
μαλλον δεν ειναι η καλυτερη γενικα ε...?
τουλαχιστον ομως, αυτο σου κρατα μια ισορροπια, λες τα πληρωσα οποτε θα τα φαω, εχεις παντα ετοιμο γευμα οποτε δε ξεσπας σε βλακιες....
μολις μου εστειλαν ew-mail το μηνα ειναι 380 ευρω το business...
μετρια τιμη..... εως κακη θα ελεγα... και εχει 6 γευματα την ημερα
στη δουλεια πορεις να φας τα γκιλι και οχι να ανοιξεις το ταπερακι σου?
τι δουλεια κάνεις?
24-02-2010, 11:35 #13
συμφωνω τα μαλλλλλλα με device!
ειχα κανει παλια gilli diet.δεν εχασα τιποτα γιατι ετρωγα εξτρα αυτα τα ειχα για προγευμα χαχαχα
βασικα τα γλυκα τους χτυπαγα με τρελλα!
οι ποσοτητες μικρες εννοειται.
με τα μυαλα που χω σημερα κ τις γνωσεις μου περι διατροφης δε θα ξεκινουσα σε καμια περιπτωση κατι τετοιο.
ασε που ηταν πανακριβοι.πεταμενα λεφτα γενικως και δεν ξερεις και τι τρως στην τελικη.αλλος μαγειρευει...δεν ξερεις τι υλικα χρησιμοποιουν...τι λαδι βαζουν...κλπ.
τον τελευταιο καιρο εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει πιο απλο κ γρηγορο πραμα απο το να φτιαχνεις φαι για διαιτα.ολα η ωμα η βραστα η στον ατμο η ψητα θα ναι.κ τα οσπρια και κανενα τυπου λαδερο(χωρις λαδι ομως:P) σιγα το πραμα.τα πετας εκει πανω στη φωτια με λιγη ντοματουλα κλπ κ φταιχνονται ενω κανεις τις δουλειες σου.
αν ουτως η αλλως δηλαδη ξοδευε καποιος χρονο για να μαγειρεψει για να φαει,τι πιο ευκολο απο το να κανει διαιτα.
ουτε γαστριμαργιες θελει,ουτε αγωνιας να βγει νοστιμο το φαγητο οσο πιο αγευστο τοσο πιο πετυχημενη η διαιατα χαχαχα
ασε που κανει κ οικονομια ΧΑΧΑΧΑΧ ε,ναι αν δειτε σε τι αντιστοιχουν τα ισοδυναμα η εστω αυτο που λεμε μεριδα ρε παιδι μου,θα πειτε αααααα,συμφεεεεεερει!.......... .
πολυ βεβαια θα με βολευε να ειχα μια μαμα να μου πλενει-πεταει το ψαρι στη σχαρα,να μου πλενει-κοβει τα λαχανικα μου κλπ αλλα τι να κανουμε,life is a bitch:P
24-02-2010, 11:38 #14
Παλιότερα έκανα γκίλι ντάιετ και δεν έμεινα ικανοποιημένη. Πολλά λεφτά, ελάχιστο φαγητό. Το αποτέλεσμα ήταν να τρώω συμπληρωματικά και να χάσω ελάχιστα κιλά, τα οποία φυσικά ξαναπήρα. Πήγαινα και στα γραφεία τους, όπου μου έκαναν μία θεραπεία -αναξιόπιστη θα την έλεγα- με κάτι φωτάκια κόκκινα, πράσινα και κίτρινα, που μειώνουν υποτίθεται την όρεξη. Ακόμη και τώρα γελάω με αυτές τις βλακείες.
Επίσης, δε σέβονται τις προτιμήσεις σου. Τους είχα τονίσει ότι δεν τρώω ψάρι και το ψάρι ερχόταν ανελλιπώς μία φορά την εβδομάδα. Φυσικό ήταν να τρώω ότι έβρισκα μπροστά μου. Όσο για το γλυκό... άστα. Φούμαρα θα το χαρακτήριζα. Μια μπουκιά ασπαρτάμης. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τη device. Φάε υγιεινά στο σπίτι σου ή και σε ταβέρνα ακόμη, αλλά όχι σε αυτή την δήθεν εύκολη λύση.
24-02-2010, 11:47 #15
Καλημέρα,
έκανα taste n' diet πριν 3-4 χρόνια, στην Αθήνα. Από τα φαγητά έμεινα ευχαριστημένη, μου άρεσε που είχε και γλυκό κάθε μέρα γιατί είμαι πολύ του γλυκού και όσο το κρατούσα έχανα δε μπορώ να πω... Βασικό είναι να τρως μόνο αυτά που σου φέρνουν και να μην τρως τίποτα άλλο! Για λίγο καιρό είναι καλό δεν ξέρω όμως για πολύ καιρό...είναι και το χρηματικό στη μέση! Δηλαδή πιστέυω είναι καλύτερα για λίγο μέχρι και μετά να συνεχίσεις μόνος σου.
Πάντως μου είχε κάνει εντύπωση η συμπεριφορά τους...ήταν πολύ αξιοπρεπής και σωστή συγκριτικά με συμπεριφορά που είχα αντιμετωπίσει σε ινστιτούτο αδυνατίσματος παλαιότερα! Κάποιοι θα γνωρίζετε! Ελεεινό γλύψιμο και ευγένια μέχρι αήδιας μέχρι να σου πάρουν τα φράγκα!!! Μετά μπορούσαν να σε διαολοστείλουν κιόλας!
Θέλω να του κάνω κακό
11-05-2025, 19:55 in Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας