taste and diet lunch - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    ειμαι σε γραφειο και ειναι πολυ στενα τα πραγματα....
    μωρε ουτε τηνα τειστ θα τρωω ευκολα, αλλα τουλαχιστον δε θα ξεχναω γευματα κλπ...

τες πα... θα στο σκεφω γενικα το τι θα κανω... για την ωρα πηρα προμηθειες σπιτι.... και βλεπουμε

Originally posted by device
    Originally posted by mtsek85
    δε μπορω να τρωω στη δουλεια....
    εκει ειναι το προβλημα....

το γενικο θεμα ειναι πως υπαρχει ελαχιστος χρονος και εψαξα μια ευκολη λυση...
    μαλλον δεν ειναι η καλυτερη γενικα ε...?

τουλαχιστον ομως, αυτο σου κρατα μια ισορροπια, λες τα πληρωσα οποτε θα τα φαω, εχεις παντα ετοιμο γευμα οποτε δε ξεσπας σε βλακιες....

μολις μου εστειλαν ew-mail το μηνα ειναι 380 ευρω το business...
    μετρια τιμη..... εως κακη θα ελεγα... και εχει 6 γευματα την ημερα

στη δουλεια πορεις να φας τα γκιλι και οχι να ανοιξεις το ταπερακι σου?

τι δουλεια κάνεις?

Senior Member
    mtsek μου, νομιζω οτι τα 380 ειναι πολλα. και φανταζομαι οτι παλι θα ξεχνας γευματα ή θα τρως δυο μαζι. γεμισε το ψυγειο σου και με γιαουρτακια, cottage τυρι light, φρουτα και δοκιμασε τις γαλεττες (ξερεις τα κρακερς που κανουν και μιλφειγ) με κασερακι στο γραφειο. αν κανεις σαλατες και κοτοπουλο κλπ, ολα τα αλλα ειναι τα ευκολα

Senior Member
    οντως ειναι πολλα τα λεφτα ρε γμτ.... και το πορτοφολι μου δε θα το αντεξει!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα κανω την προσπαθεια και βλεπουμε...

παντως ειπε αυτη απο το ινστιτιουτο θα με παρει τλ το απογευμα ξανα να τα πουμε καλυτερα.... :Ρ

Originally posted by BARB3
    mtsek μου, νομιζω οτι τα 380 ειναι πολλα. και φανταζομαι οτι παλι θα ξεχνας γευματα ή θα τρως δυο μαζι. γεμισε το ψυγειο σου και με γιαουρτακια, cottage τυρι light, φρουτα και δοκιμασε τις γαλεττες (ξερεις τα κρακερς που κανουν και μιλφειγ) με κασερακι στο γραφειο. αν κανεις σαλατες και κοτοπουλο κλπ, ολα τα αλλα ειναι τα ευκολα

Senior Member
    επειδη ετυχε να γνωρισω το ατομα που ειχαν μια αντιστοιχη εταιρεια στο βολο ... μου ελεγε οως το γευμα τους καθενος του κοστιζε 5 ευρω.... και εμας μας το πουλουσαν καθημερα 18..ελεος δλδ για ενα γευμα που κοστιζει μολις 5 να το πληρωνουμε τριπλασια - τετραπλασια τιμη.. φρικαρα οταν το εμαθα και ειδικα οταν θυμομουν τα μακορονια και τα ρυχια που ετρωγα στο τελος..

Senior Member
    σου χρεωνουν πολλα οπως ναχει.....
    βαλε μαγειρεμα.... το courier που τα φερνει... και να βγαλουν κ κατι...
    μαζευεται ενα σεβαστο ποσό.....!

Senior Member
    αν δουλευεις σε γραφειο και αν υπαρχει ψυγειο νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ευκολα

Senior Member
    εγω δεν εχωκανει. Εχει κανει μια θεια κ ειχε χασει πολλα κιλα τα οποια κ διατηρησε για παντα...(εως κ τωρα τουλαχιστο). Τα φαγητα της αρεσαν αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν γκιλι ή τειστ.

Σημερα ετυχε κ κατι λεγαμε, κ ειπα στη μανα μου πως αν δουλευα αθηνα τα 20ωρα που δουλευω στο νησι το καλοκαιρι σιγουρα γκιλι νταιετ θα εκανα...
    εστω για να μη μαγειρευω...
    ομως αν ειναι οσο χαλια λετε δε νομιζω να τα αγγιζα...
    προτιμω το σπιτικο οσο χαλια κ στραπατσαρισμενο κ αν ειναι...
    Μου τη δινουν ομως τα ταπερ, το κουβαλημα, ολα αυτα.
    Να δω τι θα κανω τωρα που μετακομιζω κ θα μενω κ μακρυα κ απο τις δυο δουλειες μου...

Εγω θα το δοκιμαζα, ετσι κ να μη μαρεσε θα εκτιμουσα περισσοτερο το σπιτικο κοτοπουλακι κ το ταπερακι!
    απτην αλλη πεταμενα λεφτα...

Senior Member
    απο δικους μου, εχω ακουσει θετικα σχολια για γευση, αλλα αρνητικα για την τιμή....

θα δουμε...

ισως αν καταφερω κ παρω μπρος απο μονη μου, να μη χρειαστω τη βοηθεια κανενος!!!! μου δινω περιθωριο 2 βδομαδες και βλεπουμε....

Originally posted by BaD
    εγω δεν εχωκανει. Εχει κανει μια θεια κ ειχε χασει πολλα κιλα τα οποια κ διατηρησε για παντα...(εως κ τωρα τουλαχιστο). Τα φαγητα της αρεσαν αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν γκιλι ή τειστ.

Σημερα ετυχε κ κατι λεγαμε, κ ειπα στη μανα μου πως αν δουλευα αθηνα τα 20ωρα που δουλευω στο νησι το καλοκαιρι σιγουρα γκιλι νταιετ θα εκανα...
    εστω για να μη μαγειρευω...
    ομως αν ειναι οσο χαλια λετε δε νομιζω να τα αγγιζα...
    προτιμω το σπιτικο οσο χαλια κ στραπατσαρισμενο κ αν ειναι...
    Μου τη δινουν ομως τα ταπερ, το κουβαλημα, ολα αυτα.
    Να δω τι θα κανω τωρα που μετακομιζω κ θα μενω κ μακρυα κ απο τις δυο δουλειες μου...

Εγω θα το δοκιμαζα, ετσι κ να μη μαρεσε θα εκτιμουσα περισσοτερο το σπιτικο κοτοπουλακι κ το ταπερακι!
    απτην αλλη πεταμενα λεφτα...

Senior Member
    συνεχιζω να ψαχνομαι σε θεματα ευκολης απωλειας βαρους....

μιλησα χθες με καποιον εκπροσωπο απο τη Helbalife... πραγματικα τα ποσα και ο τροπος που χανεις κιλα δεν υπάρχει.... σου λενε να τρως μικρη μεριδα φαγητου, μονο το μεσημερι και πρωι και βραδυ να πινεις κατι δικα τους ροφηματα και χαπια με 250ευρω το μηνα..... και πολλα λεφτα και ενα γευμα την ημερα??? δε νομιζω.......

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    συνεχιζω να ψαχνομαι σε θεματα ευκολης απωλειας βαρους....

μιλησα χθες με καποιον εκπροσωπο απο τη Helbalife... πραγματικα τα ποσα και ο τροπος που χανεις κιλα δεν υπάρχει.... σου λενε να τρως μικρη μεριδα φαγητου, μονο το μεσημερι και πρωι και βραδυ να πινεις κατι δικα τους ροφηματα και χαπια με 250ευρω το μηνα..... και πολλα λεφτα και ενα γευμα την ημερα??? δε νομιζω.......

μακριαααααααααααααααααααα αααααα απο σκονες....

διαλυεις υποτιθετε μια σκονη που εχει διαφορες γευσεις, σε νερο, γαλα η γιαουρτι και το τρως.....

εννοειτε πως χανεις γιατι λυμοκτονεις...

μακρυα ομως... τα εχω δοκιμασει και αυτα :P

οπως διαπιστωνεις μεχρι να απρω την αποφαση για επεμβαση ειχα δοκιμασει τα παντα.. οτι π@π@ρια ακουγα...

Senior Member
    mtsek, ξεχνα τα αυτα ολα.εισαι δυνατη να τα καταφερεις μονη σου. ασε τις σκονες και τα μαντζουνια. μονο λεφτα θα χασεις. αν χρειαζεσαι βοηθεια, καλυτερα πανε σε ενδοκρινολογο να σου συνταγογραφησει κατι.
    ρε συ, μηπως τωρα τελευταια αρχισες την πρωινη δουλεια? ή τωρα σου μπηκε να χασεις γρηγορα πολλα κιλα? γιατι σε βλεπω ξαφνικα να ζοριζεσαι να χασεις γρηγορα κιλα. εχεις καποιο λογο? τροφες που αυξανουν τον μεταβολισμο για να χασεις γρηγορα τις ξερεις και τις εφαρμοζεις?

Senior Member
    καταλαβα...

δε μου φανηκε κ εμενα κ τοοοοσο καλη μεθοδος, αλλα εκανα μια κινηση για ενημερωση!!!

Senior Member
    kaλημερα παιδια ειμαι κ γω σε μια κατασταση τρελλας με τα κιλα μου θελω να χασω 10 ειμαι 65

Senior Member
    οχι ειμαι σε δουλεια γραφειου, πρωινη τα τελευταια 6 χρονια...
    απλα δεν ειμαι σε πολυ ψυχολογικη κατασταση και μαλλον γιαυτο ειμαι ετσι και με τη διατροφη.... κανοντας κατι γιαμενα, μαλλον θα μου ανεβασει και την ψυχολογια....

και επισης ερχεται και το καλοκαιρι και βλεπω πως καθε περσι και καλυτερα.... οποτε δε θελω να ερθει η ωρα να παω για ενα μπανακι και να ντρεπομαι να γυριζω με το μαγιο... περσι ημουν 87 κιλα το καλοκαιρι.... εφτασα 84... και μετα το καλοκαιρι ημουν 90... σκατα ε...? θελω φετος να βγω στην παραλια και να ειμαι περιπου στα 75 κιλα και να νιωθω καλα... μπορω σε 5 μηνες να χασω 10 κιλα???????? πριν 3 χρονια το καταφερα.. τωρα δε ξερω.. αλλα το θελω πολυ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12