Results 46 to 60 of 68
-
24-02-2010, 13:08 #46
χαχα
μια φιλη μου για να μην τρωει και για να κοψει το τσιγαρο, επλεσε συνεχεα τα δοντια της και ειχε μπει στο τρυπακι να λυπαται να φαει να μη τα λερωσει και δεν καπνιζε για μη μοιριζει η ανασα της...
το καπνισμα το συνεχιζει κανονικα, σχετικα με το φαϊ κανει οοοτι μπορει...
Originally posted by irenep
Originally posted by absolute
τι τσιχλες???οτι να ναι ή τυπου νικορετ???το εχεις δοκιμασει και το εκοψες ετσι???
oxi nikoret και χαζομαρες.
κλασικες τσικλες μεντας ή δυοσμου.
ουτε την ορεξη για φαγητο ανοιγουν οπως οι γλυκες τσικλες με γευση φραουλα ουτε ορεξη για τσιγαρο εχεις με τοση φρεσκαδα!
μαλλον ολα στο μυαλο ειναι!
- 24-02-2010, 13:10 #47
κ εμενα μου συμβαινει το ιδιο.....
Originally posted by absolute
Το πιστευω και εγω με τη θεληση ολα γινονται κοριτσια αλλα αυτη η γα...νη η ψυχολογια ωρες ωρες δεν παλευεται...σε εχει σαμποταρει πριν καν το παρεις ειδηση...
Εγω αυριο εχω ζυγισμα αλλα απο οτι καταλαβα σταθερη θα ειμαι γιατι ειμαι στα μεσα του κυκλου και παντα κανω και τοτε κατακρατηση...συμβαινει και σε εσας κατι τετοιο ή μονο πριν την περιοδο??
24-02-2010, 13:11 #48irenepGuestΟι καπνιστές έχουν χαμηλότερο IQ σε σχέση με τους μη καπνιστές και όσο περισσότερο καπνίζει κάποιος τόσο χαμηλότερο είναι το IQ του, υποδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 20.000 Ισραηλινούς στρατιώτες.
Νέοι άντρες που κάπνιζαν ένα πακέτο την ημέρα ή περισσότερο είχαν κατά 7,7 μονάδες χαμηλότερο IQ σε σχέση με τους μη καπνιστές, ανακάλυψε ο Dr. Mark Weiser, από το Sheba Medical Center, στο Tel Hashomer. Όπως γράφει στο περιοδικό ?Addiction?, έφηβοι με φτωχότερο IQ μπορούν να αποτελέσουν στόχο προγραμμάτων που θα στοχεύουν στην πρόληψη του καπνίσματος.
Αν και υπάρχουν ενδείξεις για σχέση μεταξύ του καπνίσματος και του χαμηλότερου IQ, πολλές έρευνες έχουν βασιστεί σε τεστ εξυπνάδας που δόθηκαν στην παιδική ηλικία και έχουν επίσης περιλάβει ανθρώπους με προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς που είναι περισσότερο πιθανό να καπνίζουν και να έχουν χαμηλότερο IQ, σημειώνει η ομάδα του Weiser.
Οι ερευνητές εξέτασαν 20.211 18χρονους που είχαν καταταχτεί στον ισραηλινό στρατό. Η ομάδα δεν περιείχε κάποιον με σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ποσοστό 28% των συμμετεχόντων στην έρευνα κάπνιζαν τουλάχιστον ένα τσιγάρο την ημέρα, ποσοστό 3% ήταν πρώην καπνιστές και το 68% δεν είχαν καπνίσει ποτέ. Οι καπνιστές είχαν σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις σε εξετάσεις εξυπνάδας σε σχέση με τους μη καπνιστές και αυτό ίσχυε ακόμα και όταν οι ερευνητές έλαβαν υπόψη το κοινωνικοοικονομικό επίπεδο όπως μετρήθηκε από το πόσα χρόνια εκπαίδευση είχε συμπληρώσει ο πατέρας των εθελοντών.
Ο μέσος όρος IQ για τους μη καπνιστές ήταν περίπου 101, ενώ ήταν 94 για άντρες που είχαν αρχίσει το κάπνισμα πριν καταταγούν στο στρατό. Το IQ ακολουθούσε σταθερά πτωτική πορεία καθώς αυξανόταν ο αριθμός τσιγάρων, από 98 σε ανθρώπους που κάπνιζαν 1 έως 5 τσιγάρα καθημερινά στο 90 για όσους ξεπερνούσαν το ένα πακέτο την ημέρα. Τα IQ που κυμαίνονται από 84 έως 116 θεωρούνται ότι υποδεικνύουν μέτρια εξυπνάδα.
Οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να καπνίζουν όταν υποβάλλονται σε τεστ εξυπνάδας, σημειώνουν οι ερευνητές, έτσι είναι πιθανόν τα συμπτώματα στέρησης να επηρεάζουν το σκορ των καπνιστών. Για να αντιμετωπίσουν το θέμα, εξέτασαν επίσης το IQ στους άντρες που δεν κάπνιζαν στα 18 αλλά άρχισαν το κάπνισμα στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.
Οι άνθρωποι αυτοί επίσης είχαν χαμηλότερο ΙQ σε σχέση με όσους δεν κάπνισαν ποτέ, υποδεικνύοντας ότι η στέρηση της νικοτίνης πιθανόν δεν ήταν η αιτία της διαφοράς. Οι ερευνητές επίσης συνέκριναν τα IQ 70 ζευγών αδερφών όπου ένας αδερφός κάπνιζε και ο άλλος όχι. Εκ νέου, ο μέσος όρος του IQ για τον αδερφό που δεν κάπνιζε ήταν υψηλότερος σε σχέση με των καπνιστών.
Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι με χαμηλότερο IQ έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιλέγουν το κάπνισμα παρά ότι το κάπνισμα τους καθιστά λιγότερο έξυπνους, καταλήγει η ερευνητική ομάδα.
Η έρευνα δημοσιεύεται στο περιοδικό ?Addiction?.
24-02-2010, 13:19 #49
οπως κ να εχει το καπνισμα ομως ειναι ενας καλος φιλος, στις στιγμες που σε παιρνει απο κατω....
24-02-2010, 13:20 #50
ΙQ ραδικιου που λενε δηλαδη ε???????????αστα να πανε...θα το καψουμε στο τελος εμεις που καπνιζουμε...
Δηλαδη τωρα εχω μια απορια:πες οτι κοβεις μαχαιρι το τσιγαρο (ξεκινας να τρως τσιχλιτσες,να πλενεις τα δοντια σου πολυ συχνα κλπ κλπ),αν συνεχισεις την ΙΔΙΑ διατροφη(δηλ να μην το ριξεις στο φαι) και την ιδια ασκηση τελικα δεν θα παχυνεις???
Καπου διαβασα οτι κατι κανει το τσιγαρο και σου αυξανει το ρυθμο του μεταβολισμου...
Υπαρχει περιπτωση αν δεν χαλασεις τη διατροφη σου να παρεις και παλι κιλα?
24-02-2010, 13:21 #51irenepGuestσυνηθεια ειναι μτσεκ. συμφωνω οτι εκεινη στην δυσκολα στιγμη αισθανεσαι καλυτερα οχι γιατι σε χαλαρωνει αλλα γιατι σε ζαλιζει απλως μετα απο καιρο δεν το καταλαβαινουμε.
24-02-2010, 13:36 #52
τελικα ολα μια ιδεα ειναι....
και ολα μια αποφαση.....
θελει ομως και θετικη ενεργεια για να κερδισεις........
κατι που πχ εγω δε την εχω....
24-02-2010, 14:31 #53
Originally posted by irenep
Οι καπνιστές έχουν χαμηλότερο IQ σε σχέση με τους μη καπνιστές και όσο περισσότερο καπνίζει κάποιος τόσο χαμηλότερο είναι το IQ του, υποδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 20.000 Ισραηλινούς στρατιώτες.
παντως το μονο που εισεπραξα σαν αμεσο οφελος οταν το εκοψα ηταν οτι πιστεψα δεν ειμαι πια ηλιθια, δεν ειμαι εξαρτημενη κ δεν με κανει το τσιγαρο ο,τι θελει. Κατα ταλλα δεν εισεπραξα αρχικα τιποτε αλλο αφου το μονο που εκανα ηταν να τρωω, να εχω νευρα, κ να πιστευω οτι ηταν λαθος μου που το εκοψα αφου ηταν τοσο δυσκολο κ το εκανα σε τελειως λαθος ταιμινγκ...
Εν ολιγοις αρχικα δεν μπορουσα να καταλαβω καν τι καταφερα με το να το κοψω...κ για να παρηγορουμαι ελεγα απομεσα μου...μη στεναχωριεσαι...τουλαχιστο δεν εισαι πια χαζη να καπνιζεις ενω μονο κακο κανει...
Σε βαθος χρονου κ αφου χασει κανεις καποια κιλα αποσα ισως παρει, αφου ερθει η πρωτη φορα που θα δεις καποιον να μη μπορει να ταξιδεψει μακρυα αφου δε μπορειι χωρις να καπνισει,
αφου ξυπνησεις σε ξενοδοχειο εξωτερικου κ δε χρειαστει να ψαχνεις πανικοβλητη καφε κ τσιγαρο κ μαλιστα εξω αφου μεσα απαγορευοταν...
αφου αναπνεεις οξυγονο, μυριζεις φαγητα, γευεσαι γευσεις που πριν
λογω τσιγαριλας δεν ενιωθες,
αφου αφου αφου ατελειωτα αφου...
ε τοτε θα εκτιμησετε πραγματικα το γεγονος οτι το κοψατε κ θα ευχαριστειτε τον εαυτο σας οσο δεν παει...
να βρουμε το αλλο τοπικ να σας γραφω ενα αφου καθε μερα μηπως κ δειτε οσα αργησα να δω...κ μηπως κ με στηριξουν κ μενα σε επομενη κριση " αχ ναχα ενα τσιγαρο"
24-02-2010, 14:33 #54
Αυτο το "θετικη ενεργεια" ξαναπες το...παντα αρχιζα διαιτα με μαυρες σκεψεις και μεχρι το βραδυ, αντε το αργοτερο την επομενη μερα την χαλουσα..
Αυτη τη φορα που αρχισα να σκεφτομαι διαφορετικα, εχω αντεξει ενα μηνα!Θαυμα πρεπει να εγινε!
24-02-2010, 14:37 #55
μια χαρουλα εισαι λοιπον!!!! εκανες καλη αρχη, βλεπεις αποτελεσμα οποτε θα περιμενεις και τη συνεχεια, σωστα????????
εμρπος γεναιοι στον αγωναααααααααααα
25-02-2010, 08:46 #56
τελικα η μεγαλυτερη βοήθεια για να συνεχισεις, ειναι να εχεις καποιον διπλα σου....
χαιρομαι που σας εχω διπλα στον αγωνα
26-02-2010, 01:02 #57
μπορεις κ μονη σου, απλα εχει πλακα με παρεα! δεν εχει?
αντε κοπελαρες να δουμε θα δουμε 7 μπροστα μεσα σαυτη τη χρονια? (αφησα το χρονικο περιθωριο να μην αγχωθει το τετακι...)
προσωπικα θαθελα το 7 πριν το γαμο, να το χαρω λιγο,μετα θα φροντισω κ για το δευτερο ψηφιο να πεσει...γιατι το κοβω ναναι 9! μη πω 79.99999999 αχαχαχ
ουτ κ θυμαμαι ποτε ημουν 79 κιλα...πωπω
26-02-2010, 07:18 #58
oσο και αν ακουγεται περιεργο την σωστη ψυχολογια στη διαιτα την βοηθαει η σωστη διατροφη.Εχω κανει απειρες διαιτες κατα καιρους και με διαιτολογους και μονη μου,αυτες τις γνωστες με το λιγο κοτοπουλο με ελαχιστη σαλατα...ενα φρουτακι...ενα γιουρτακι...ψαρι με μιση ντοματα κλπ...αυτη τη φορα που εφτασα στο στοχο μου και διατηρουμε για χρονια η διαιτα που ακολουθησα ηταν οταν πειναω πολυ να τρωω λαχανικα,φρουτα και ξηρους καρπους,ειδικα τα λαχανικα σε μεγαλες ποσοτητες και ακομα και αν τα προγραμματισμενα γευματα μου ετσι οπως τα ειχα σχεδιασει ειχαν τελειωσει.Οταν πεινουσα ανοιγα το ψυγειο και ετρωγα οτι λαχανικο ηθελα...μια ντοματα με λιγο αλατακι πανω,ενα μικρο αγγουρακι με λιγο κοτατζ,ωμα μανιταρια,4-5 αμυγδαλα...ποτε δεν σκεφτηκα οτι ξεφευγω με αυτα και σιγα σιγα καταλαβα οτι αυτη η διατροφη σου φτιαχνει τη διαθεση.Πολλες φορες ειχα σκαμπανεβασματα στα κιλα μου την περιοδη που προσπαθουσα να τα χασω,αλλα ουτε μια φορα δεν το εβαλα κατω ενω παλιοτερα απογοητευομουν πολυ ευκολα και δεν μπορω να το συνδιασω με τιποτα αλλο παρα με την αλλαγη της διατροφης μου.Ακομα και την περιοδο που επερνα λιγες θερμιδες (1100-1200) για μεγαλο διαστημα ποτε δεν μου εσπασαν τα νευρα σε αντιθεση με τις περιοδους που εκανα τις στερητικες διαιτες.
26-02-2010, 07:51 #59
Originally posted by BaD
αντε κοπελαρες να δουμε θα δουμε 7 μπροστα μεσα σαυτη τη χρονια? (αφησα το χρονικο περιθωριο να μην αγχωθει το τετακι...)
Σ'ευχαριστω κοριτσακι που με σκεφτεσαι!
Οπως και να 'χει θα το δουμε το 7, μεσα σ αυτη τη χρονια, εξαλλου μεχρι να τελειωσει το 2010 εχουμε ακομα μηηηηνες...προλαβαινουμε να τα χασουμε και να τα ξαναβαλουμε αμα λαχει...χαχαχαχαχ πλακα κανω ε (φτου κακα)!!
26-02-2010, 08:13 #60
φτου κακα???
ερε πως φαινεται η μανουλα ε.....??? χιχιχ
κ εγω ελπίζω να φτασω το 7* μπροστα...... μεχρι το τελος της χρονιας... αντε να δουμε.......
Originally posted by TETH
Originally posted by BaD
Σ'ευχαριστω κοριτσακι που με σκεφτεσαι!
Οπως και να 'χει θα το δουμε το 7, μεσα σ αυτη τη χρονια, εξαλλου μεχρι να τελειωσει το 2010 εχουμε ακομα μηηηηνες...προλαβαινουμε να τα χασουμε και να τα ξαναβαλουμε αμα λαχει...χαχαχαχαχ πλακα κανω ε (φτου κακα)!!
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή