Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.......ΤΥΧΗ...ΑΤΥΧΙΑ Η ΚΙΛΑ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    ναι δεν εχεις αδικο, παιιζει ισως ρολο αν προυπαρχει αγαπη ή αν γνωριζεις τον αλλο εκεινη τη στιγμη...αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοοι παχουλοι ανδρες που δε θα εδιναν σημασια σε παραπανω κιλα...
    γιατι θα ειχαν το ιδιο ¨προβλημα¨"

προσωπικα δεν το βλεπω σαν προβλημα, παντα παχουλη ημουν παντα μια χαρα σχεσεις ειχα κ τουσ εσερνα κ απο τη μυτη.,..κ οι περισσοτεροι αθλητες...
    ειναι κ θεμα ψυχολογιας, ,αν ημουν μες την μαυρη μαυριλα κ ελεγα πως ιεμαι ετσι δε νομιζω να καταφερνα τιποτα...

Παντως μετα απο τοσο καιρο που κανω σκεψεις γυρω απο τα κιλα μοου πιστευω πως ή πρεπει να κανουμε κατι γγια τα κιλα μας ή΄να δεχτουμε επιτελους το ταλαιπωρημενο σωμα μας οπως ειναι κ να μη το τιμωρουμε αλλο. Ο,τι βολευει καθεναν κ τον γεμιζει, αρκει να ειναι ευτυχισμενος κ να εχει αυτογνωσια να πει εγω βρε αδερφε μεχρι εκει φτανω, δε θελω ναδυνατισω. ωχου!

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Originally posted by BaD
    προσπαθω, εχει πεσει το iq μου κατακορυφα,,, χαχαχαχ
    Παντα υπαρχει φως στο τουνελ, απλα πρεπει να βρεις την τρυπα κ να την ανοιξεις...καθε τουνελ απο καπου αρχιζει κ καπου τελειωνει...
    Πασχάλης τραγουδιστης====> εξωγαμο ειχε πει ότι ήτανε ενα στιγμιάιο λαθος....

Να περπατίσω στο τουνελ ....και σιγουρα κατι θα βρω στην ακρη του.........
    ε αυτο το επιασα καλε! χεχε
    κι αν δε βρεις κατι στην ακρη θα σε βρει η νικολουλη μην ανυσηχεις

Senior Member
    εγω ειμαι πεπεισμενη οτι δεν φταινε τα κιλα σου.

2 χρονια μεγαλυτερη ειμαι , με αρκετα κιλα λιγοτερα κι εχω ακριβως τα ιδια θεματακια.

και ξερω αρκετες αλλες που να ειναι αντικειμενικα πανέμορφες και να εχουν το ιδιο προβλημα.

θα μου πεις: "μα οι ομορφες εχουν ενα καρο αγορια να τις περιτριγυριζουν" κι εγω σου απαντω οτι οταν αυτες κλαινε, ή χρειαζονται κάποιον διπλα τους , σπανια βρισκουν κανενα απο αυτους τους τζιτζιφιογκους. Ειναι δυσκολο να βρεις το ταιρι σου σε όποια κατηγορια κιλών κι αν βρισκεσαι.

Senior Member
    Το θεμα ειναι να αγαπας πρωτα απολα τον εαυτο σου.

Να τον δεχεσαι, να μπορεις να τον υποστηριξεις, να μπορείς να τον προβάλεις, να μπορείς να τον "προωθησεις". Τα κιλα δεν παιζουν κανενα απολυτος ρολο. Αν βρεις εναν αληθηνο ανθρωπο, θα σε δεχτει ετσι οπως είσαι και δε θα δει αν εισαι παχουλη ή οχι ή αν εχει πρασινα ματια ή μαυρα...

Θεωρω ψευτικο τον ανθρωπο που θα πει "σε βλεπω φιλικα γιατι εξωτερικα δε ταιριαζουμε". Το θεμα ειναι ψαχνεις σωστο κοσμο? Μηπως εχεις μεγαλες βλεψεις για τον ευατο σου? Μηπως εισαι πιεστικη με τους γυρω σου? Μηπως το θεμα των κιλων το παρουσιαζεις σα βουνο μεσα απο ενα δραμα και καταντας κουραστική?

Συγνωμη αν τα λεω λιγο χυμα, κουβεντα κανουμε παντα....

Παντως, όπως σου ειπαν και πριν, να αγαπας τον εαυτο σου, τη ζωη σου, να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν και να μην το κυνηγας. Θα ερθει εκει που δε το περιμενεις....

Member
    "Η αγαπη θα σε βρει οπου και να σαι..." να εισαι σιγουρη γι αυτο...
    Φροντισε τον εαυτο σου οσο μπορεις και ακομα κι αν δεν μπορεις να τα κανεις ολα καλα.τουλαχιστον υπερασπισου τον!

Senior Member
    κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ

Page 2 of 2 FirstFirst 12