Results 1 to 15 of 17
Thread: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ
-
25-02-2010, 23:28 #1
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ
αν σκεφτητε λιγο το παρελθον σας αυτο ειναι που μας εχει κανει ετσι
αυτο το καταραμενο ΠΡΕΠΕΙ
αυτο οδηγει καθε τι στο φαγητο μας
απ το πρωι ως το βραδι
μια σκεψη μονο
δεν πρεπει να φαω
πρεπει να αδυνατισω
δεν πρεπει να παχηνω
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΔΥΝΑΤΗ
ΠΡΕΠΕΙ
ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ
γιατι ΠΡΕΠΕΙ?
ο μπαμπας μου απο μικρη μου ελεγε οτι ορισμενες φορες βαζουμε το πρεπει στη ζωη μας και κανουμε αυτο που πρεπει
μου φαινεται οτι μονο γι αυτο μου μιλουσε ο μπαμπας μου
το ΠΡΕΠΕΙ
αλλα και μεγαλονοντας παντα ειχα τυψεις για οτιδηποτε εκτος απ αυτο που πρεπει
και ερχοταν ορες ορες το ΘΕΛΩ
και μ επιανε απ το λαιμο και εκανα απο αντιδραση οοοοτι δεν επρεπε
αλλα οταν το ΠΡΕΠΕΙ αρχησα να το θετω εγω
τοτε με επισκευτηκε για πρωτι φορα η βουλιμια
δεν υπηρχε καποιος για να επαναστατησω
ηταν ιδιοκτητο το ΠΡΕΠΕΙ
μηπως ρε παιδια να το χαλαρωσουμε το ΠΡΕΠΕΙ μας
μπας και δουμε μια ασπρη μερα/
- 25-02-2010, 23:29 #2
το ξερω το ωρες με ωμεγα
25-02-2010, 23:30 #3
καλα ορθογραφιααααα
26-02-2010, 00:30 #4
η ορθογραφια μας μαρανε τωρα...
οχι οτι δε βρισκω κι εγω πολυ ενοχλητικο ενα ανορθογραφο κειμενο
αλλα εδω μας αραδειαζει τα εσωψυχα της οπως της βγαινουν,θα της την πουμε για την ορθογραφια;αυτη ειναι στο κατω κατω,ας τη δεχουμε οπως ειναι.
αν ηθελε να υποκριθει καποια αλλη θα ανοιξε λεξικο κ θα το παιζειμπaμπινιωτης...ok,kai?
νταξ αντε πες το μονο καλο στην ολη υποθεση θα ταν οτι ισως της εμενε καμια λεξη κ βελτιωνοταν.
26-02-2010, 01:51 #5
Originally posted by changes
η ορθογραφια μας μαρανε τωρα...
οχι οτι δε βρισκω κι εγω πολυ ενοχλητικο ενα ανορθογραφο κειμενο
αλλα εδω μας αραδειαζει τα εσωψυχα της οπως της βγαινουν,θα της την πουμε για την ορθογραφια;αυτη ειναι στο κατω κατω,ας τη δεχουμε οπως ειναι.
αν ηθελε να υποκριθει καποια αλλη θα ανοιξε λεξικο κ θα το παιζειμπaμπινιωτης...ok,kai?
νταξ αντε πες το μονο καλο στην ολη υποθεση θα ταν οτι ισως της εμενε καμια λεξη κ βελτιωνοταν.
νομιζω ότι δεν πρόσεξες ότι η Τζένη αυτοσαρκάστηκε...
Μέσα σε όλα τα απαίσια "πρέπει" υπάρχει και το "πρέπει" της ορθογραφίας!!!!
26-02-2010, 02:52 #6
ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!
Αυτο ειναι το προβλημα,στο μυαλο μας
Δυστυχως δεν ειναι το πρεπει μας αλλα το θελω μας...
Θελουμε να ειμαστε αδυνατες,δεν πρεπει ντε και καλα...τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση...ακομα κι αν πρεπει να παχυνεις για λογους υγειας,αν δεν θελεις πως θα το καταφερεις?
26-02-2010, 03:33 #7
στη ζωη μας καλως ή κακως υπαρχουν τα πρεπει.
αν δεν υπηρχαν, εγω δεν θα πηγαινα για δουλεια σημερα.
26-02-2010, 08:44 #8
το "πρεπει" ειναι μια εκφραση που σε περιορίζει παρα πολύ....
ετσι ξεκινησα κ εγω και πραγματικα ειναι κατι που σε αγχωνει και πολλες φορες σε βγαζει απο το στοχο σου...
το πιο ζεστο ειναι να λες ΘΕΛΩ γιατι ΜΠΟΡΩ γιατι μετα θα ειμαι ΚΑΛΑ
δε συμφωνεις?
26-02-2010, 15:34 #9
Σκεφτομουν ωρα αυτο το ποστ.. Συμφωνω πως τα πρεπει ειναι μες στη ζωη μας. Αλλιως θα ημασταν ολοι ιδιοι.
Απλα ειμαστε ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ απεναντι στον ιδιο μας τον εαυτο. Το πρεπει που θα μας κανει καλυτερους και πιο ευτυχισμενους ερχεται σε αντιθεση με την προσκαιρη απολαυση και την καλομαθημενια..Εγω ειμαι ενα κακομαθημενο πλασμα που προκειμενου να μην ξεβολευτει για να νιωσει καλυτερα προτιμα τον αργο θανατο και την εκδικηση απεναντι στον αγνωστο χ, απεναντι ισως στη ζωη που δεν μας τα εδωσε ολα μα ολα οπως ακριβως τα θελαμε. Ευκολα. Αλλα θα το αλλαξω αυτο, θα μεγαλωσω τωρα γιατι δεν υπαρχει αυριο. Τα αυριο μας εχουν τελειωσει απο καιρο... Το μονο που "πρεπει" λοιπον ειναι να ενηλικιωθουμε... Ετσι πιστευω...
26-02-2010, 17:38 #10
Τη στιγμή που ο καθένας βάζει το δικό τους «πρέπει»,η ίδια η ζωή τον διαψεύδει μετά από λίγο.Είναι αδύνατον ν'αντισταθεί στη ροή των εξελίξεων που τρέχουν «πίσω» απ'αυτόν,γι' αυτόν,όμως.
Κι από αυτό που «δεν πρέπει», μαθαίνουμε...
26-02-2010, 17:52 #11
Originally posted by Θέληση
Σκεφτομουν ωρα αυτο το ποστ.. Συμφωνω πως τα πρεπει ειναι μες στη ζωη μας. Αλλιως θα ημασταν ολοι ιδιοι.
Απλα ειμαστε ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ απεναντι στον ιδιο μας τον εαυτο. Το πρεπει που θα μας κανει καλυτερους και πιο ευτυχισμενους ερχεται σε αντιθεση με την προσκαιρη απολαυση και την καλομαθημενια..Εγω ειμαι ενα κακομαθημενο πλασμα που προκειμενου να μην ξεβολευτει για να νιωσει καλυτερα προτιμα τον αργο θανατο και την εκδικηση απεναντι στον αγνωστο χ, απεναντι ισως στη ζωη που δεν μας τα εδωσε ολα μα ολα οπως ακριβως τα θελαμε. Ευκολα. Αλλα θα το αλλαξω αυτο, θα μεγαλωσω τωρα γιατι δεν υπαρχει αυριο. Τα αυριο μας εχουν τελειωσει απο καιρο... Το μονο που "πρεπει" λοιπον ειναι να ενηλικιωθουμε... Ετσι πιστευω...
26-02-2010, 20:31 #12
Ax ποσο με εκφράζει το ποστ σου Τζένη....Μόνοι μας καταπιέζουμε τον εαυτό μας...ΠΡΕΠΕΙ;
27-02-2010, 22:53 #13
ΠΡΕΠΕΙ να αγαπησουμε τον εαυτο μας λιγο...
28-02-2010, 11:01 #14
πρεπει?Μεγαλη κουβεντα... Νομιζω ο καθενας μπορει να παραβιαζει οσα πρεπει θελει αρκει να ειναι ετοιμος να δεχτει τις συνεπειες. Φταιει το οτι οι κοινωνιες ειναι δομιμενες στο μεσο ανθρωπο, και οτι ξεφευγει απο αυτον δεν υπακουει σε ενα πρεπει. Με ενα παραδειγμα οταν ρωτησα τον πατερα μου γιατι δεν ΠΡΕΠΕΙ να παιρνουμε ναρκωτικα δεν μ απαντησε γιατι θα πεθανεις μου εξηγησε ακριβως τι προκαλει η καθε ουσια κλινικα και μετα μου ειπε οτι δεν υπαρχει πρεπει. Αν ενας ανθρωπος θελει να υποστει κατι τετοιο γνωριζοντας ακριβως πως εχουν τα πραγματα τοτε δεν υπαρχει πρεπει/Αν καποιοσ θελει να πεθανει απο ασιτια δεν υπαρχει καποια απαγορευση κοκ.
Τωρα θα μου πεις κατα ποσο καποιος ειναι σε θεση να διακρινει το τι ειναι καλο για τον εαυτο του. Αλλα και παλι πιστευω οτι στην εποχη μας με τοση ενημερωση οποια "λαθος" αποφαση περνουμε την κανουμε δεχομενοι το τιμημα.
Αρα δεν πρεπει θελουμε, κατα βαθος θελουμε και σιντιρουμε τις καταστασεις που ζουμε. Βαζω μεσα και τον εαατο μου που εκλαιγα κ ελεγα πρεπει πρεπει να μεινω αδυνατη να φαινονται τα κοκαλα μου/Δεν πρεπει να φυγω απο τη δουλεια/Πρεπει να κρυβω απο τους αλλους την αληθεια. Σιγουρα υπαρχουν αλλα τοσα πρεπει που δεν εχουμε αναγνωρισει, αλλα δεν ξερω στην τελικη ειμαστε ελευθεροι?
28-02-2010, 11:56 #15
Originally posted by Kleanthis
Τη στιγμή που ο καθένας βάζει το δικό τους «πρέπει»,η ίδια η ζωή τον διαψεύδει μετά από λίγο.Είναι αδύνατον ν'αντισταθεί στη ροή των εξελίξεων που τρέχουν «πίσω» απ'αυτόν,γι' αυτόν,όμως.
Κι από αυτό που «δεν πρέπει», μαθαίνουμε...
Τζένη σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει άλλο
και γράψ' την εκεί που δε πιάνει μελάνι την ορθογραφία αν σε αγχώνει....
ʼνθρωποι την έφιαξαν κι αυτήν...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση