Results 46 to 60 of 70
Thread: Γεια σας, άλλη μία στο κλαμπ ...
-
04-03-2010, 17:34 #46
[quote]Originally posted by Θέληση
Εφαγα και παει ,τελειωσε, δε θελω να ξανασχοληθω με το θεμα φαγητο μεχρι το επομενο γευμα που θα ειναι το βραδυ. quote]
είσαι σε πολύ καλό δρόμο κορίτσι..........
και το μεσημεριανό σου επίσης εξαιρετικό!
- 04-03-2010, 20:48 #47
Σοφη σ'ευχαριστω! 10 μερες λες ε? Κατι τετοιο ειχα παρατηρησει και εγω παλιοτερα, πως αν αντεχα σε ενα νορμαλ προγραμμα 10 μερες μετα το στομαχι μου μικραινε και χορταινα πολυ πιο ευκολα..
Αυτο με τα γλυκα τωρα...στην αρχη ειχα πει να τρωω γλυκα, απο τη Δευτερα ομως μου την εδωσε και ειπα να προσπαθησω να τα κοψω για ενα διαστημα γιατι εχω διαβασει πως αν τα κοψεις για 3 εβδομαδες σταματας μετα να αποζητας τη ζαχαρη.. Τοσο θελει 3, εβδομαδες... Και για εμενα που τη ζημια ολη μου την κανουν κυριως τα γλυκα θα ηταν σωτηριο κατι τετοιο.
Οποτε εχω να περιμενω τις 10 μερες διατροφης και τις 3 εβδομαδες χωρις ζαχαρη και θα σας πω αποτελεσματα!
Καλη συνεχεια κοριτσια!
05-03-2010, 10:01 #48
sofi σε ευχαριστώ! Όλα θα γίνουν με λίγη υπομονή.Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ότι κάνω δίαιτα και δεν το λέω και σε κανέναν. Θυμάμαι τις προηγούμενες φορές και δε θέλω σχόλια. Με ρίχνουν ψυχολογικά και έχω εντοπίσει ότι όταν τα παρατούσα, έλεγαν όλοι ότι το περίμεναν κι ότι δε θα τα χάσω ποτέ.Λες και έπαιρναν ευχαρίστηση από τη δική μου αποτυχία.Φρίκη.Καλύτερα το στόμα κλειστό λοιπόν.Και για φαγητό και για κουβέντες
05-03-2010, 12:34 #49
Originally posted by Θέληση
Σοφη σ'ευχαριστω! 10 μερες λες ε? Κατι τετοιο ειχα παρατηρησει και εγω παλιοτερα, πως αν αντεχα σε ενα νορμαλ προγραμμα 10 μερες μετα το στομαχι μου μικραινε και χορταινα πολυ πιο ευκολα..
άρα όταν εθιζόμαστε σε μικρές ποσότητες φαγητού, μαθαίνουμε να ικανοποιούμαστε ακριβώς με αυτές τις ποσότητες.
αν όμως αλλάξουμε συνήθειες και αρχίσουμε να τρώμε περισσότερο, τότε το στομάχι "ανοίγει" και αποζητά μεγαλύτερο όγκο τροφής προκειμένου να κορεστεί το αίσθημα της πείνας.
αρα..... υπομονή και στην πορεία το πράγμα θα ισορροπήσει. είναι θέμα λίγων ημερών μόνο.......
όσο για τα γλυκά που αναφέρεις... σε νιώθω! κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω αλλά επιτέλους κατάφερα να συμφιλιωθώ μαζί τους και να τα απολαμβάνω χωρίς να μου κάνουν πλέον κακό........
ενημέρωνέ μας για την εξέλιξή σου....
05-03-2010, 12:40 #50
Originally posted by nera
sofi σε ευχαριστώ! Όλα θα γίνουν με λίγη υπομονή.Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ότι κάνω δίαιτα και δεν το λέω και σε κανέναν. Θυμάμαι τις προηγούμενες φορές και δε θέλω σχόλια. Με ρίχνουν ψυχολογικά και έχω εντοπίσει ότι όταν τα παρατούσα, έλεγαν όλοι ότι το περίμεναν κι ότι δε θα τα χάσω ποτέ.Λες και έπαιρναν ευχαρίστηση από τη δική μου αποτυχία.Φρίκη.Καλύτερα το στόμα κλειστό λοιπόν.Και για φαγητό και για κουβέντες
05-03-2010, 13:13 #51
Originally posted by sofi22ri
Originally posted by mtsek85
το μεγαλο κακο της υποθεσης, ειναι να εχεις δυναμη να αντισταθεις, αλλα να σε οθουν οι αλλοι να "αμαρτησεις".... εγω αυτο δε μπορώ... ερωτησεις τυπου "τι μονο αυτο θα φας?". "ελα φαε λιγακι ακομα" ή "νωρις ειναι φαε κ αλλο".... Πως και ποτέ θα μπει αραγε ο κοσμος στο τρυπακι να καταβαλει την αναγκη μας να μη φαμε για να φτιαξουμε τον εαυτο μας...???
Σόφη μου συμφωνώ απόλυτα
05-03-2010, 14:39 #52
πολύ χαίρομαι μπέττυ! έχεις κάνει κι εσύ τον αγώνα σου απ' ότι βλέπω στο τικεράκι σου....... συνέχισε έτσι! και μην ακούς κανένα!
06-03-2010, 11:29 #53
Κοριτσια και εγω συμφωνω.. Ειτε το λεμε ειτε οχι , αν εμεις το εχουμε παρει αποφαση και ειμαστε απολυτα συγκεντρωμενοι στο στοχο μας ,δεν μας λεει τιποτα... Εγω το εχω πει σε 3-4 ατομα οτι ξεκινησα διαιτα ,αλλα δεν με επηρεαζει καθολου, τουλαχιστον μεχρι στιγμης.. Μια φορα πριν χρονια που ειχα παει 57 κιλα και ημουν οντως πολυ καλη, ειχα εντοπισει δειγματα ζηλιας αλλα ισως και να ειναι φυσιολογικο μεχρι ενα σημειο, ισως και εμεις να το εχουμε νιωσει για αλλους..
06-03-2010, 11:42 #54
Originally posted by sofi22ri
πολύ χαίρομαι μπέττυ! έχεις κάνει κι εσύ τον αγώνα σου απ' ότι βλέπω στο τικεράκι σου....... συνέχισε έτσι! και μην ακούς κανένα!
06-03-2010, 11:43 #55
Κοριτσια και εγω συμφωνω.. Ειτε το λεμε ειτε οχι , αν εμεις το εχουμε παρει αποφαση και ειμαστε απολυτα συγκεντρωμενοι στο στοχο μας ,δεν μας λεει τιποτα... Εγω το εχω πει σε 3-4 ατομα οτι ξεκινησα διαιτα ,αλλα δεν με επηρεαζει καθολου, τουλαχιστον μεχρι στιγμης.. Μια φορα πριν χρονια που ειχα παει 57 κιλα και ημουν οντως πολυ καλη, ειχα εντοπισει δειγματα ζηλιας αλλα ισως και να ειναι φυσιολογικο μεχρι ενα σημειο, ισως και εμεις να το εχουμε νιωσει για αλλους..
06-03-2010, 11:44 #56
lbp χαλαρωσε λιγο κοριτσακι μου. εχει απρατραβιξει ολο αυτο το θεμα..
06-03-2010, 11:45 #57
Έλα τώρα που έχει παρατραβήξει από ποιούς έχει παρατραβήξει; Ποιός έλεγε εχτές να σταματήσετε και εσείς συνεχίζατε;
06-03-2010, 11:46 #58
οσο για το ποστ πιο πανω απο το δικο μου απλα αδιαφορω να απαντησω! εχω πει τελος και θα το κανει πραξη οτι και αν λεει
καλημεραααα
06-03-2010, 11:47 #59
Λες για να το σταματήσουμε και ρίχνεις τα υπονοούμενά σου..Αυτό δείχνει πόσο μπορεί να σε εμπιστεύεται κανείς!
06-03-2010, 11:49 #60
βλεπετε πουθενα υπονοουμενα ρε κοριτσια? ελεος πια με το συγκεκριμενο ατομο. οτιδηποτε και αν λεμε δλδ πρεπει να αναφερομαστε σε αυτο? ελεος πια.
οτι εγραψα το εγραψα απο προσωπικη εμπειρια. οταν μια μερα ξυπνησα απο το κοσμο που ειχα φτιαξει να ζω και ειπα τελος κατι πρεπει να κανω με τον εαυτο μου, εχω ξεφυγει αρκετα στα κιλα τοτε το πηρα αποφαση και εκανα κατι για να αρχισω να χανω
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....