Γεια σας, άλλη μία στο κλαμπ ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    [quote]Originally posted by Θέληση
    Εφαγα και παει ,τελειωσε, δε θελω να ξανασχοληθω με το θεμα φαγητο μεχρι το επομενο γευμα που θα ειναι το βραδυ. quote]

είσαι σε πολύ καλό δρόμο κορίτσι..........
    και το μεσημεριανό σου επίσης εξαιρετικό!

Member
    Σοφη σ'ευχαριστω! 10 μερες λες ε? Κατι τετοιο ειχα παρατηρησει και εγω παλιοτερα, πως αν αντεχα σε ενα νορμαλ προγραμμα 10 μερες μετα το στομαχι μου μικραινε και χορταινα πολυ πιο ευκολα..
    Αυτο με τα γλυκα τωρα...στην αρχη ειχα πει να τρωω γλυκα, απο τη Δευτερα ομως μου την εδωσε και ειπα να προσπαθησω να τα κοψω για ενα διαστημα γιατι εχω διαβασει πως αν τα κοψεις για 3 εβδομαδες σταματας μετα να αποζητας τη ζαχαρη.. Τοσο θελει 3, εβδομαδες... Και για εμενα που τη ζημια ολη μου την κανουν κυριως τα γλυκα θα ηταν σωτηριο κατι τετοιο.

Οποτε εχω να περιμενω τις 10 μερες διατροφης και τις 3 εβδομαδες χωρις ζαχαρη και θα σας πω αποτελεσματα!

Καλη συνεχεια κοριτσια!

Senior Member
    sofi σε ευχαριστώ! Όλα θα γίνουν με λίγη υπομονή.Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ότι κάνω δίαιτα και δεν το λέω και σε κανέναν. Θυμάμαι τις προηγούμενες φορές και δε θέλω σχόλια. Με ρίχνουν ψυχολογικά και έχω εντοπίσει ότι όταν τα παρατούσα, έλεγαν όλοι ότι το περίμεναν κι ότι δε θα τα χάσω ποτέ.Λες και έπαιρναν ευχαρίστηση από τη δική μου αποτυχία.Φρίκη.Καλύτερα το στόμα κλειστό λοιπόν.Και για φαγητό και για κουβέντες

Senior Member
    Originally posted by Θέληση
    Σοφη σ'ευχαριστω! 10 μερες λες ε? Κατι τετοιο ειχα παρατηρησει και εγω παλιοτερα, πως αν αντεχα σε ενα νορμαλ προγραμμα 10 μερες μετα το στομαχι μου μικραινε και χορταινα πολυ πιο ευκολα..
    σκέψου ότι το στομάχι μας είναι σαν "λάστιχο". μικραίνει ή μεγαλώνει με μεγάλη ευκολία....
    άρα όταν εθιζόμαστε σε μικρές ποσότητες φαγητού, μαθαίνουμε να ικανοποιούμαστε ακριβώς με αυτές τις ποσότητες.
    αν όμως αλλάξουμε συνήθειες και αρχίσουμε να τρώμε περισσότερο, τότε το στομάχι "ανοίγει" και αποζητά μεγαλύτερο όγκο τροφής προκειμένου να κορεστεί το αίσθημα της πείνας.
    αρα..... υπομονή και στην πορεία το πράγμα θα ισορροπήσει. είναι θέμα λίγων ημερών μόνο.......
    όσο για τα γλυκά που αναφέρεις... σε νιώθω! κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω αλλά επιτέλους κατάφερα να συμφιλιωθώ μαζί τους και να τα απολαμβάνω χωρίς να μου κάνουν πλέον κακό........
    ενημέρωνέ μας για την εξέλιξή σου....

Senior Member
    Originally posted by nera
    sofi σε ευχαριστώ! Όλα θα γίνουν με λίγη υπομονή.Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ότι κάνω δίαιτα και δεν το λέω και σε κανέναν. Θυμάμαι τις προηγούμενες φορές και δε θέλω σχόλια. Με ρίχνουν ψυχολογικά και έχω εντοπίσει ότι όταν τα παρατούσα, έλεγαν όλοι ότι το περίμεναν κι ότι δε θα τα χάσω ποτέ.Λες και έπαιρναν ευχαρίστηση από τη δική μου αποτυχία.Φρίκη.Καλύτερα το στόμα κλειστό λοιπόν.Και για φαγητό και για κουβέντες
    έχεις δίκιο.... είναι μεγάλο θέμα αυτό... ξέρεις όμως κάτι? είτε το πείς είτε όχι, η προσπάθεια σου να αδυνατήσεις, δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα απο εσένα! όσο και να κωλοχτυπιούνται οι άλλοι είτε από αγαθά κίνητρα είτε από κίνητρα ζήλιας, η απόφασή σου και η πειθαρχία σου αξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από εσένα! κανένας δεν μπορεί να σου βάλει με το ζόρι τη μπουκιά στο στόμα στην τελική! αν θεωρείς ότι το να το αποσιωπήσεις σε βοηθάει ψυχολογικά, τότε κάνε ακριβώς αυτό! αλλά γενικά μην δίνεις σημασία σε τίποτα και σε κανέναν! κύριο μέλημά σου να είναι το να παραμένεις εσύ δυνατή και δυναμική στον αγώνα σου! απο κει και πέρα, κάνε ότι νομίζεις προκειμένου να το διασφαλίσεις αυτό...... για οτιδήποτε χρειαστείς είμαι κι εγω στη διάθεσή σου! μη διστάσεις!

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri
    Originally posted by mtsek85
    το μεγαλο κακο της υποθεσης, ειναι να εχεις δυναμη να αντισταθεις, αλλα να σε οθουν οι αλλοι να "αμαρτησεις".... εγω αυτο δε μπορώ... ερωτησεις τυπου "τι μονο αυτο θα φας?". "ελα φαε λιγακι ακομα" ή "νωρις ειναι φαε κ αλλο".... Πως και ποτέ θα μπει αραγε ο κοσμος στο τρυπακι να καταβαλει την αναγκη μας να μη φαμε για να φτιαξουμε τον εαυτο μας...???
    οι άλλοι δεν θα το καταλάβουν ποτέ και μην περιμένεις κάτι τέτοιο! είτε καλοπροαίρετα (επειδή ανησυχούν για σένα) είτε λιγότερο καλοπροαίρετα (και θέλοντας ίσως να σαμποτάρουν κατα κάποιον τρόπο την προσπάθεια που κάνεις) θα σου λένε όλα τα παραπάνω που αναφέρεις. εδώ ακριβώς έρχεται η δική μας συνειδητοποίηση και πειθαρχία! απλά αρνείσαι ευγενικά αλλά πάντα σταθερά και με πυγμή και τελειώνει η ιστορία!
    +1
    Σόφη μου συμφωνώ απόλυτα

Senior Member
    πολύ χαίρομαι μπέττυ! έχεις κάνει κι εσύ τον αγώνα σου απ' ότι βλέπω στο τικεράκι σου....... συνέχισε έτσι! και μην ακούς κανένα!

Member
    Κοριτσια και εγω συμφωνω.. Ειτε το λεμε ειτε οχι , αν εμεις το εχουμε παρει αποφαση και ειμαστε απολυτα συγκεντρωμενοι στο στοχο μας ,δεν μας λεει τιποτα... Εγω το εχω πει σε 3-4 ατομα οτι ξεκινησα διαιτα ,αλλα δεν με επηρεαζει καθολου, τουλαχιστον μεχρι στιγμης.. Μια φορα πριν χρονια που ειχα παει 57 κιλα και ημουν οντως πολυ καλη, ειχα εντοπισει δειγματα ζηλιας αλλα ισως και να ειναι φυσιολογικο μεχρι ενα σημειο, ισως και εμεις να το εχουμε νιωσει για αλλους..

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri
    πολύ χαίρομαι μπέττυ! έχεις κάνει κι εσύ τον αγώνα σου απ' ότι βλέπω στο τικεράκι σου....... συνέχισε έτσι! και μην ακούς κανένα!
    Συνεχίζω η μάλλον συνεχίζουμε κορίτσια όλες μαζί, είναι καλύτερα έτσι

Senior Member
    Κοριτσια και εγω συμφωνω.. Ειτε το λεμε ειτε οχι , αν εμεις το εχουμε παρει αποφαση και ειμαστε απολυτα συγκεντρωμενοι στο στοχο μας ,δεν μας λεει τιποτα... Εγω το εχω πει σε 3-4 ατομα οτι ξεκινησα διαιτα ,αλλα δεν με επηρεαζει καθολου, τουλαχιστον μεχρι στιγμης.. Μια φορα πριν χρονια που ειχα παει 57 κιλα και ημουν οντως πολυ καλη, ειχα εντοπισει δειγματα ζηλιας αλλα ισως και να ειναι φυσιολογικο μεχρι ενα σημειο, ισως και εμεις να το εχουμε νιωσει για αλλους..
    Μη λες αυτή τη λέξη...Θα σε κατηγορήσουν τώρα, βγάλτη! Δες διπλανό ποστ (Το σώμα μου αρνείται κατηγορηματικά να χάσει βάρος από Bad)

Senior Member
    lbp χαλαρωσε λιγο κοριτσακι μου. εχει απρατραβιξει ολο αυτο το θεμα..

Senior Member
    Έλα τώρα που έχει παρατραβήξει από ποιούς έχει παρατραβήξει; Ποιός έλεγε εχτές να σταματήσετε και εσείς συνεχίζατε;

Senior Member
    συμφωνω απολυτα μαζι σου! το θεμα ειναι να το παρουμε εμεις αποφαση να κανουμε σωστη διατροφη! και να μην απραμυθιαζουμε το εαυτο μας οτι δηθεν κανουμε διαιατα! οταν καταφερουμε ολοι μας να το παρουμε αποφαση και να πουμε τελος θα ξεκιναω σωστη διατροφη τοτε θα βλεπουμε και τα κιλακια να πεφτουν!!

οσο για το ποστ πιο πανω απο το δικο μου απλα αδιαφορω να απαντησω! εχω πει τελος και θα το κανει πραξη οτι και αν λεει

καλημεραααα

Senior Member
    Λες για να το σταματήσουμε και ρίχνεις τα υπονοούμενά σου..Αυτό δείχνει πόσο μπορεί να σε εμπιστεύεται κανείς!

Senior Member
    βλεπετε πουθενα υπονοουμενα ρε κοριτσια? ελεος πια με το συγκεκριμενο ατομο. οτιδηποτε και αν λεμε δλδ πρεπει να αναφερομαστε σε αυτο? ελεος πια.

οτι εγραψα το εγραψα απο προσωπικη εμπειρια. οταν μια μερα ξυπνησα απο το κοσμο που ειχα φτιαξει να ζω και ειπα τελος κατι πρεπει να κανω με τον εαυτο μου, εχω ξεφυγει αρκετα στα κιλα τοτε το πηρα αποφαση και εκανα κατι για να αρχισω να χανω

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast