Γεια σας, άλλη μία στο κλαμπ ... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    Δεν είπες αυτό...Είπες να μην παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας ότι κάνουμε δίαιτα...Κι εσύ δεν την πέρασες αυτή τη φάση...Anyway, δεν έλεγες θα πας για καφέ;

Senior Member
    δεν θα απαντησω πραγματικα. εχω βαρεθει την ολη αυτη φαση. οποιος καταλαβε καταλαβε τι ειπα! οποιος εχει την μυγα.. ας μυγιαστει τελος

οσο για το καφεδακι που λες.. ναι θα βγω.. αλλα ξερεις θελω να βγαινω περιποιημενη εξω οποτε περιμενω να ζεσταθει το νερο να κανω το μπανακι μου και να βγω με την τρελοπαρεα μου το μεσημερακι για καφεδακι και τσιπουρακι μετα!!

Senior Member
    Ακριβώς αυτό θέλω κι εγώ να μην απαντήσεις. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Junior Member
    Zwitsa.. Έχεις απόλυτο δίκιο γι αυτό..
    το θεμα ειναι να το παρουμε εμεις αποφαση να κανουμε σωστη διατροφη! και να μην απραμυθιαζουμε το εαυτο μας οτι δηθεν κανουμε διαιατα! οταν καταφερουμε ολοι μας να το παρουμε αποφαση και να πουμε τελος θα ξεκιναω σωστη διατροφη τοτε θα βλεπουμε και τα κιλακια να πεφτουν!!
    unquote

Εγω εδώ και μια εβδομάδα "είπα ότι το πήρα απόφαση".. μια χαρά η διατροφή.. μια χαρά η γυμναστική.. μια χαρά εχασα το μισό κιλάκι.. το σάββατο όμως.. ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ! για άλλη μια φορά... έτσι.. για κανέναν ιδιαίτερο λόγο έφαγα ένα ωραιότατο γλυκάκι.. και 2-3 ωραιότατες πιτούλες σουβλακίου (εκτός της κανονικής μου διατροφής) !! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι τοοοσο αδύναμη..

Senior Member
    οσο συνεχιζεις, τοσο θα βλεπεις να μειώνονται οι ατασθαλιες.

δεν ειναι δυνατον εκει που έτρωγες τα παντα ξαφνικα να τρως 100% σωστα.
    καθε μηνας που περνάει, θα περιοριζονται οι ατασθαλιες.
    και λέω μηνας γιατι δεν πιστευω στις διαιτες που κάποτε τελειώνουν. Πιστευω στη σωστη διατροφη που δεν σταματαει ποτέ.

Junior Member
    Originally posted by device
    οσο συνεχιζεις, τοσο θα βλεπεις να μειώνονται οι ατασθαλιες.

δεν ειναι δυνατον εκει που έτρωγες τα παντα ξαφνικα να τρως 100% σωστα.
    καθε μηνας που περνάει, θα περιοριζονται οι ατασθαλιες.
    και λέω μηνας γιατι δεν πιστευω στις διαιτες που κάποτε τελειώνουν. Πιστευω στη σωστη διατροφη που δεν σταματαει ποτέ.
    έχεις δίκιο... "η σωστή διατροφή δεν σταματάει ποτε"! ευχαριστώ για το κουράγιο.. δεν σταματησα την δίαιτα βέβαια. συνέχιζω ακάθεκτη..

Senior Member
    Σα δωράκι στον εαυτό σου να το σκέφτεσαι.Διατροφή πρέπει να κάνουμε όλοι,αλλά ότι στερούμαστε στη δίαιτα,το τρώμε διπλό μετά.
    Καλή συνέχεια και σε σένα λοιπόν!

Senior Member
    Originally posted by mira
    Εγω εδώ και μια εβδομάδα "είπα ότι το πήρα απόφαση".. μια χαρά η διατροφή.. μια χαρά η γυμναστική.. μια χαρά εχασα το μισό κιλάκι.. το σάββατο όμως.. ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ! για άλλη μια φορά... έτσι.. για κανέναν ιδιαίτερο λόγο έφαγα ένα ωραιότατο γλυκάκι.. και 2-3 ωραιότατες πιτούλες σουβλακίου (εκτός της κανονικής μου διατροφής) !! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι τοοοσο αδύναμη..
    εντάξει ρε κορίτσι..... μην τρελλαίνεσαι....... δεν έκανες πια και τόσο τραγική ατασθαλία........ δε θα σε παχύνει ένα γλυκάκι και 3 πιτούλες στα πλαίσια μιας σωστής διατροφής τις υπόλοιπες μέρες.... το να νιώθεις τύψεις για κάτι τέτοιο είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις! ίσα ίσα που αυτές οι μικρές απολαύσεις μπορούν να πάνε παραπέρα τη διατροφή σου και την πειθαρχία σου αν ξέρεις να τις βιώνεις όπως πρέπει!

Junior Member
    να στε καλά κορίτσια.. αν ξέρατε ποοοση δύναμη μου δίνετε..
    Συνεχίζουμεεε δυνατά!!!

Senior Member
    έτσι σε θέλω!!!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345