Group στο facebook - Διαβάστε το όλοι!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Senior Member

Group στο facebook - Διαβάστε το όλοι!

Κι επειδή η κακία είναι διάχυτη στις μέρες μας, δείτε κι αυτό το group στο facebook, κάντε join και χώστε τους.. Έλεος, διαβάστε τι λέει:

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=mf&gid=241371015280#!/group.php?v=info&ref=mf&gid=241371015280

Ζουν ανάμεσά μας και είναι παντού....έχουν κατακλυσει τη χωρα μας αθόρυβα και μας προκαλούν προβλήματα στην όραση...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!

Το φαινόμενο παρουσιάζεται πολύ έντονα κυρίως στη χώρα μας οπου αμα βγεις απο το σπίτι σου οι 9 στις 10 ειναι χάλια ενώ στις υπόλοιπες χώρες συμβαίνει το αντίθετο.

Εδω βλέπεις μια μέτρια αλλα επειδή σου έχει γίνει πλύση εγκεφάλου απο τις μπαζόλες που βλέπεις συνέχεια νομίζεις οτι είναι θεα.
    Ασε που έχουν ψωνιστεί και όλα τα μπάζα και η κάθε μια νομίζει οτι είναι κάποια και θα σου πει όχι για να κάνει την έξυπνη στις μπαζο-φίλες της.
    Γι΄αυτό και μεις δε δίνουμε δεκάρα και τους λέμε : ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!

Μας κατηγορουν οτι ειμαστε κωλονιάρηδες και φοβόμαστε να τις πλησιάσουμε -- Ετσι οπως εισαι μωρη 100 χιλιόμετρα μακριά σου.

Μας κατηγορουν οτι περιμένουμε το καλοκαίρι να πάμε να δούμε τουρίστριες κλπ -- ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΙΤΑ ΡΕΕΕΕ

Φτάνει πια να ακουω Οι γυναικες με καμπύλες είναι πιο ωραίες και άλλες τέτοιες πίπες...Καμπύλες είπαμε όχι βουνά!

Κουράγιο αδέρφια!

Υ.Γ.: Μείνετε μακριά απο σχολές όπως Πολυτεχνείο κυνδινέυει η όρασή σας. Προτιμήστε παιδαγωγικά, φιλοσοφικές και σχετικά αλλά με προσοχή!

Junior Member
    exw filoys poy ta lete eseis mpaza kai den me enoxloyn
    ma ti kakia einai ayth?
    aisxos

Senior Member
    μην μπερδευεσαι το ποστ δειχνει τι λενε αυτοι στο facebook. δεν ειναι λογια της lbp

Senior Member
    Αμάν ρε Θάνο, στο group σου είπα να το γράψεις! Χαχαχα

Senior Member
    ποπο.. και εγω εγραψα στην ομαδα και τους τα πα. λογικα πανω απο σενα λβρ. με την εικονα με το λαγουδακι δεν εισια?

Senior Member
    καντε τους ρεπορτ κοριτσακια και αγορακια κατω αριστερα λεει αναφερετε αυτην την ομαδα. καντε το!

Senior Member
    η κατερινα κατερινακι ειναι απο εδω?

Senior Member
    Όχι είναι φίλη μου.

Senior Member
    Την έκανα ρεπόρτ, αν και ήταν πολύ δύσκολο πάταγα στο discussion ότι είναι προσβλητικό και δεν μου έβγαζε υποβολή. Οπότε έβαλα στον τίτλο ότι ήταν προσβλητικός. Την ανέφερα ως ρατσιστική ομάδα- ομάδα μίσους

Senior Member
    ναι κι εγω το ειδα αυτο που λες μαρια. απλα επρεπε να κανεις ρεπορτ τα ατομα που ειπανε κατι προσβλητικο. οχι ολοκληρο το τοπικ, τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω απο αυτα που εγραφε απο κατω.

Senior Member
    Α οκ.

Senior Member
    Καλά παιδιά, το τι τους απαντήσαμε δεν λέγεται. Γράψτε κι άλλοι να μαζευτούμε πολλοί, γιατί αυτοί είναι πιο πολλοί μέχρι στιγμής και θα πέσουν σαν όρνια από πάνω.

Senior Member
    εγω εγραψα παντως...

Senior Member
    Μπράβο! Μια κοπέλα σχολίασε μία που ήταν κακάσχημη και μίλαγε για ρύπανση στα μάτια. Δεν ξέρω αν ήσουν εσύ. Δεν χρειάζεται να πεις. Πάντως όλοι τα θέλουν τα σχόλια τους και ειδικά οι άντρες που πάνε να το παίξουν μούρη και να την βγάλουν καθαρή. Ωραία να λένε για τις γυναίκες, όμως αν αυτοί έχουν κοιλίτσα (δλδ κοιλάρα) είναι γοητευτικοί. Μη χ..ω

Senior Member
    ναι εγω ημουν... ειναι μεγαλη ντροπη ολο αυτο που γινεται. ειναι αμαρτια να κρινεις εναν ανθρωπο απο την εμφανιση του... και ειδαμε και ολους αυτους που σχολιασαν τι ομορφοι ειναι παναθεμα τους. Και στην τελικη δλδ αυτοι που ειναι καπως ασχημοι δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη?

Page 1 of 3 123 LastLast