Γεια σας, άλλη μία στο κλαμπ ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Καλώς ήρθε η θέλησή μας!!!! ελπίζω να μας κωλύσεις και μας λίγη από αυτή τη θέληση γιατί, λίγο έως πολύ, όλοι σε αυτό΄το φόρουμ αντίστοιχα σκαμπανεβάσματα είχαν...τώρα, μαγικές λύσεις, το ξέρεις ότι δεν υπάρχουν...γι'αυτό είμαστε εδώ...εμείς είμαστε η μαγεία μας...και εννοώ ότι μια τακτική επικονωνία μεταξύ μας, εμένα τουλάχιστον μου κάνει καλό...γιατί δεν αφήνομαι για πολύ καιρό ΄...γιατί, ακόμη και όταν δεν χάνω, παίρνω θάρρος από τα άλλα κορίτσια....γιατί όταν χάνω κάποιοι πανηγυρίζουν μαζί μου...γιατί, πολλά γιατί!
    ΚΑΛΩς ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Senior Member
    κοριτσια τελικα ενεδωσα κ εφαγα ενα καρο πραγματα αλλα...τουλαχιστο το παλεψα. Παμε παλι απτην αρχη αυριο!

Member
    Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα! Ηδη νιωθω στηριξη και σημερα βοηθηθηκα απιστευτα απο ολους εσας και την υπαρξη αυτου του φορουμ!

Σοφη μου τα πρακτικα στη δικη μου περιπτωση ειναι και τα πιο χρησιμα στη φαση που βρισκομαι! Αχ σε καταλαβαινω για τη σοκολατα, τελευταια επαιρνα 2 λακτα των 100 γραμμαριων η μία, μια αυτη με την καραμελα και μια με τα κομματακια μπισκοτου και τις τσακιζα... Τα ιδια και απαραλλαχτα.. Βλεπω εχεις οργανωθει πολυ και οι συμβουλες σου ειναι πολυ χρησιμες..
    Δε θα μου απαγορεψω τα γλυκα αλλα τα φοβαμαι καθε μερα. Ειπα αν μου ερθει να φαω και το θελω παρα πολυ θα τρωω απο ενα μικρο γλυκακι αλλα να μην ξεπερναω το οριο των θερμιδων μου. Ειπα να παιρνω εως 1600 θρμιδες τη μερα ομοιομορφα κατανεμημενες... Αλλα και αν καποια μερα δεν τα καταφερω, τουλαχιστον να μη χασω το μετρο..καταλαβαινεις...Θελω συντομα να νιωσω τη σιγουρια που νιωθεις εσυ, ακομα νιωθω πολυ μετεωρη... Καθε μερα ενα βημα πιο κοντα...

bad επειδη ειδα στο αλλο τοπικ τι εφαγες, δεν εφαγες τραγικα,ανετα προχωρας ακαθεκτη παρακατω. Μη σου πω πως ο μεταβολισμος το χρειαζεται μια στο τοσο. Απο αυριο κανονικα!

Senior Member
    ναι δεν ηταν υπερβολικο, θα μπορουσα ταπειρα αλλες εποχες...πλεον εχω βελτιωθει κ σαυτο!
    ευτυχως το προλαβα,ομως νιωθω χαλια, ασε το στομαχι μου που εχει παει απεναντι
    καλα οι λακτες που ειπες ειναι οι αγαπημενες μου κ θα ειμαι περηφανη καποτε να παιρνω μια κ να τρωω την μιση!

ειρωνια ε, ενω εγραφα εδω γιαυτο το τερας της, της βουλιμιας, αυτο ξυπνησε...μαλιστα νομιζω οτι οποτε λεω γιαυτο ξαναξυπνουν μνηημες κ τρωω υπερβολικα, ισως τελικα τιποτα να μην ειναι τυχαιο! ισως ο εγγεφαλος μας απλα πρεπει να προγραμματιστει σε αλλη λειτουργια κ να μην αλλαζει απο εεκει, να λεμε δεν κανω πια βουλιμικα κ να το πιστευουμε...

χαιρομαι που νιωθεις τοσο καλα στο φορουμ, θα δεις ολα ειναι πιο ευκολα με παρεα, κ λιγοτερο φοβερα!
    για την ακριβεια οταν ηταν να ανοιξω ττο παγωτο το διαπραγματευτηκα...σκεφτομ� �υν εσας κ οτι δε λεει να ενδωσω, τελικα το εφαγα αλλα ηταν κατ'επιλογην σε καποιο βαθμο...κατι ειναι κ αυτο!

Senior Member
    Πολλές απο δω μέσα ειναι ακριβώς οπως εσυ. Και μάλιστα "παιζουν" και στα δικα σου κιλα.

κοιτα για παράδειγμα τις διακυμάνσεις αυτης , μονο ένα χρονο. Τα προηγουμενα 2 ήταν ακομη πιο έντονες

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGU5yzZ/

Senior Member
    καλημερα απο μενα. λοιπον εγω σου προτεινω τη διαιτα του κιλιυ. δηλαδη μολις φτασεις το στοχο σου θα ζυγιζεσαι μια φορα τη βδομαδα και αν δεις οι πηρες ενα κιλακι θα προσεχεις για 1-2 μερες να επανελθεις. ειναι καλο να κυμαινεσαι σε ενα κιλο αποκλιση απο το βαρος σου και οχι παραπανω..

Member
    BaD νομιζω πως αν δεν αλλαξουμε σκληρο δε θα αλλαξουμε και συμπεριφορα... Αυτο που ειπες, πρεπει να σκεφτομαστε αλλιως, βασικα πρεπει να μην σκεφτομαστε το φαγητο και να το αντικαταστησουμε στη σκεψη μας με ενα σωρο αλλα πραγματα περα απο τα τετριμμενα που ουτε μας εχουν περασει απο το μυαλο ως τωρα οτι υπαρχουν...

Device βλεπω στα ιδια περιπου ειμαστε, λες μεχρι το καλοκαιρακι να τα εχουμε καταφερει? Αυτο το πανω-κατω ειναι εξουθενωτικο, ασε που σε γεμιζει κυτταριτιδα,λιπος και χαλαρωση.. Τεσπα, λεπτομερειες μπροστα στα βασικα. Εσυ πως το πας, με διαιτα απλη η κατι πιο πολυπλοκο?

Σανελακι η διαιτα αυτη αφορα την περιοδο της συντηρησης?

Senior Member
    το θεμα δεν ειναι αν μεχρι το καλοκαιρι θα τα χουμε καταφερει.

το θεμα ειναι τον Οκτωβρη που θα μαστε?
    τα Χριστουγεννα?
    του χρονου τετοια εποχη?

Member
    Σωστη αλλα να, βλεπω τον καιρο που φτιαχνει και εχω ξεσηκωθει.. σκεφτομαι το καλοκαιρι να ειναι ολα αλλιως πανω σ αυτο το θεμα τι καλα που θα ηταν κτλ,κτλ... Και εννοειται πως αν τοτε εχουμε συνελθει μετα εχουμε πιο πολλες πιθανοτητες να ειμαστε οκ και τον υπολοιπο καιρο...γιατι το καλοκαιρι ακομα αργει και εχουμε πολυ χρονο να τα επεξεργαστουμε σωστα ολα. Ειναι 3 ολοκληροι μηνες δεν ειναι 20 μερες ωστε να κανουμε διαιτες αστραπη και κινησεις απελπισιας..

Senior Member
    σε αυτο πονταρω κι εγω.

αλλα μου χει ξανατυχει 4-5 μηνες μα γυμναστικη, διατροφη κλπ
    το καλοκαιρι του 2004 ημουν απλα μια θεά. ειχα απιστευτο σωμα. και μετα.... την ξερεις τη συνέχεια....

Member
    Απο το 2004 εως τωρα πανε 6 χρονια που σημαινει οτι απο τοτε και εσυ και εγω εχουμε βαλει λιγο παραπανω μυαλο στο κεφαλι μας... Οποτε επειδη η εμπειρια ειναι αναντικαταστατη ισως αυτη τη φορα καταφερουμε να διαχειριστουμε σωστα την κατασταση... Σημερα ξυπνησα πολυ αισιοδοξη, τολμω να ειμαι αισιοδοξη, θα δειξει.... Ας συγκεντρωθουμε απολυτα στις σκεψεις μας... Ισως και να τα καταφερουμε this time!

Senior Member
    Originally posted by esceden
    να τα να τααααααααααααα...

δε μας τα πες αυτα παρθενοπιπιτσα σοφη!! :P
    εντάξει δεν θα πρωτοτυπήσω ιδιαίτερα αλλά... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! ήθελα απλώς να δείξω στη θέληση, τη χαρά μου, την ώρα της... αμαρτίας! ήμουν λες και είχα ξεπηδήσει από διαφημιστικό σποτάκι! πως να μην το σχολιάσει ο χριστιανός????

Senior Member
    Originally posted by BaD
    \Σοφη εσυ απο κιλα πως εισαι? εισαι συντηρηση τωρα ή λαθος καταλαβα απο το τικερ?
    όχι μόνο δεν είμαι σε συντήρηση αλλά ακόμα παλεύω την αρχή! αυτή τη στιγμή είμαι 85 κιλά. το μέγιστο που έχω φτάσει είναι τα 88 ενώ ευελπιστώ να αγγίξω κάποια στιγμή στο μέλλον τα 70! αυτό είναι μάλλον το ιδανικό μου καθότι έχω ύψος 1 80 και αναλογικά - αισθητικά - οπτικά είναι νομίζω το καλύτερο δυνατό! το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου με άκυρες δίαιτες πείνας που αναπόφευκτα ξεσπούσαν κάποια στιγμή στην εντελώς αντίθετη κατάσταση! υπερφαγία........ πεινούσα τόσο πολύ που μετά κατέβαζα ασύστολα ότι πιο επιβαρυμένο και παχυντικό έβρισκα μπροστά μου!!!!! ευτυχώς ανακάλυψα κάποια στιγμή το φόρουμ.... διάβασα ιστορίες κοριτσιών με προβλήματα βουλιμίας - ανορεξίας (που είναι νομίζω πολύ πιο βαρβάτα από τα προβλήματα παχυσαρκίας). τρόμαξα! είδα στον εαυτό μου να σχηματίζεται "η αρχή"! εκεί είναι που ταρακουνήθηκα και είπα ότι πρέπει να κοπεί αυτή η ιστορία προτού αρχίσουν τα χειρότερα!!!!
    κι έτσι.... έχει πια γίνει η αρχή! το νουμεράκι της ζυγαριάς μειώνεται πολύ αργά αλλά σταθερά, δε νιώθω την στέρηση που επέβαλλα στον εαυτό μου παλιότερα και με έκανε να υποφέρω στην κυριολεξία και το κυριότερο μπορώ σιγά σιγά να ελέγχω τον εαυτό μου!

κορίτσια θέλω επίσης να σας επισημάνω ένα πράγμα που θεωρώ εξίσου σημαντικό. το βλέπω στο εαυτό μου και το διαβάζω και σε εσας! έχει να κάνει με αυτό που λες κι εσύ παραπάνω.... ότι και μόνο που αναφέρεις το θέμα της βουλιμίας, νιώθεις να ξυπνάει το "τέρας"! ας είμαστε λίγο ρεαλίστριες.... δεν είμαστε ρομπότ να αποβάλλουμε πατώντας ένα κουμπί όλες τις κακές συνήθειες και τους λόγους που μας οδηγούν σε τέτοια επεισόδια! αν κάποια στιγμή ξεφύγεις από το πρόγραμμα και φας κάτι παραπάνω, δεν καταστρέφεται η προσπάθειά σου! μη σε παίρνει από κάτω! συνέχισε κανονικά και όλα θα πάνε καλά!!! μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.... στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι αποτυχίες! το θέμα είναι να τις ξεπερνάμε!

Junior Member
    [quote]Originally posted by BaD
    Εκτος απο τωρα που εχω χασει τα 20 κιλα μονο quote]

Από mira: BaD συγχαρητήρια!!! Μπράβο μπράβο μπράβο... μόλις χθες έγινα μέλος και μου συνέστησε η sofi το thread...
    Επιτέλους.. ανακάλυψα ότι και άλλοι ανθρωποι κάνουν τον ίδιο αγώνα..
    Καλό Κουράγιο

(Sorry δεν μπόρεσα να ανακαλύψω πως να γράψω εκτός παράθεσης)

Junior Member
    Soffi ευχαριστώ παααρα πολύ.. όντως πρέπει να ξενινήσει κανείς λίγο λίγο.. και με εμπνέει ο τρόπος σου.. με εμπνέει που παρόλο που κάνεις
    κι εσυ τον αγώνα σου, ακούγεσαι ψυχραιμη και συνειδητοποιημένη!!

Θέληση, petallouditsa, tidekpe.. ολοι... κι εγω μια απ τα ίδια.. μεταπτώσεις στη διάθεση-συγκράτηση/δίαιτα-μετά με τα μούτρα στο φαι...
    ολα ένας κύκλος...
    Εμένα η διάθεσή μου καθορίζεται πολλές φορές απ αυτό που μπορεί να έχω φάει.. όταν έχω κάνει σωστή διατροφή αισθάνομαι τέλεια.. όταν
    έχω φάει ανεξέλεγκτα (εγώ είμαι fun του ψωμίού, πιττας, πίτσας και όλων των συναφών) είμαι ράκος.. κομμάτια..

Έλεγα στη soffi ότι για μένα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση έρχεται όταν φάω κάτι στα ύπουλα.. έτσι κανεις δεν θα με δει πως τρώω, τί τρωω και πόσο τρωω..
    Καλό κουράγιο σε όλες..

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast