Προς lbp - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    ασε μας μωρε πεταχτηκαν δυο τρεις που απ οτι πληροφορηθηκα στο ιδιο μηκος χαζομαρας κυμαινεστε και πηρες αερα. μιλας και για επιπεδο που τολμας και συγκρινεσαι με τον Χριστο. οργιο

Senior Member
    μαρια θα βαλω ενα ολοκληρο χρονο τωρα τι σου λεμε... που ξεκιναμε ολα καλα στην αρχη να μιλαμε και μολις το θεμα παει στην διατροφη και πως πρεπει να αλλαξεις συνηθειες και να ελλατωσεις καποια φαγητα αρχιζεις και μας βριζεις.

τα γραπτα μαλλον ξεχνας πως μενουν. δεν ειναι σα τα λογια που τα λεμε και φευγουν ...

υπαρχουν κατεγραμμενες ολες μας οι συνομιλιες. και φαινεται ποιος ξεκιναει καθε φορα την επιθεση και για πιο λογο.

Senior Member
    πληροφορηθηκες ε? χαχαχαχαχα μην καρφωνεις την Ζωη ρε....

Senior Member
    παιδια ελεος! τωρα τσακςνεστε κ μεταξυ σας? κωστα μουσουνου!

Senior Member
    τι λες βρε κωστα? ελεος

Senior Member
    Εσύ παιδάκι μου δεν είπες πως δεν υπάρχω για σένα; Όσο για την Εσπριτ, πιστεύω ότι είναι πολλές παραπάνω αλλά βλέπουν τα χάλια σας και δεν θέλουν να ξαναγράψουν οι κοπέλες όπως και η ζοι2. Και η απόδειξη ποιά είναι; Ότι είναι site υποστήριξης αυτό και ψάχνει η καθεμία υποστήριξη, άμα βλέπει αυτά τα χάλια γιατί να θέλει να ξαναγράψει;

Senior Member
    κοιταξε ειναι το λιγοτερο οφθαλμοφανες το τι επιπεδο εχουν καποιοι ανθρωποι... οποτε τα λογια ειναι περιττα απο ενα σημειο κι επειτα...

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    ασε μας μωρε πεταχτηκαν δυο τρεις που απ οτι πληροφορηθηκα στο ιδιο μηκος χαζομαρας κυμαινεστε και πηρες αερα.
    Ελπίζω να μην εννοείς εμένα, γιατί δεν ξέρω από πού μπορεί να πήρες πληροφορίες για το μέγεθος χαζομάρας το δικό μου ή οποιοδήποτε άλλου!

Senior Member
    Όσο για τον Χριστό, άμα πιστεύατε λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς. Αν είστε τόσο ευλαβικές όσο δείχνετε γιατί δεν ξέρετε και δεν εφαρμόζετε τα λόγια Του?

Senior Member
    σωστα θα τρωω σα ζωο μερα νυχτα μακαροναδες τυροπιτες κουτες μπαρες και δε ξερω γω τι και μετα θα μπαινω να κλαιγομαι και αμα με κραξουνε και δεν με υποστηριξουνε που κανω διαιτα θα τους βριζω.... /pathetic

Senior Member
    ρε εσπριτ πες αμα σου κατηγορισα τον κωστα γιατι με εχει πρηξει στο μσν πως με καρφωσες , πως σου κατηγορισα τον κωστα
    ελεος δλδ
    λες και μονο με εμενα μιλας στο φορουμ

εκτος και αν δεν καταλαβε πως το ελεγες και στα κοριτσια εκτος απο αυτον..

αλλα μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε.
    τελικα ειχαν απολυτο δικιο καποια ατομα που μου ελεγαν διαφορα .. και εγω ελεγα οχι ρε παιδια μια χαρα παιδι ειναι, εμενα μια χαρα μου μιλαει και μου συμπεριφερεται...

ελεος...

Senior Member
    οταν εσυ καθεσαι και κρινεις τους αλλους και ειρωνευεσαι ειναι καλα ε? η μηπως τα λογια του Χριστου ισχυουν μονο για τους αλλους και συ μπορεις να αμολας οτι αηδια σου ρχεται? γιατι αμα ειναι ετσι να ξερουνε οτι εχεις το ακαταλογιστο οπως ο παπας....

Senior Member
    Όχι δεν τα λες καλά τρώω τόνους μπριζόλας, πίτσας, μακαρονάδας, πίτας και ξέρω γω τι. ΡΕ για συμμαζευτείτε λέω εγώ

Senior Member
    δεν εχω να απολογηθω για τπτ Ζωη οπως ειπα ειναι εμφανες ποια ατομα εδω μεσα ειναι προβληματικα... ουτε ονοματα ανεφερα ουτε τπτ αλλα τελικα αυτο με την μυγα ισχυει στο επακρο. Και για να μη παρε3ξηγηθω με ατομα που εκτιμω οχι Αννα δεν αναφερομουν σε σενα.

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    οταν εσυ καθεσαι και κρινεις τους αλλους και ειρωνευεσαι ειναι καλα ε? η μηπως τα λογια του Χριστου ισχυουν μονο για τους αλλους και συ μπορεις να αμολας οτι αηδια σου ρχεται? γιατι αμα ειναι ετσι να ξερουνε οτι εχεις το ακαταλογιστο οπως ο παπας....
    Πότε έκρινα τους άλλους εγώ;

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast