Results 166 to 180 of 220
Thread: Προς lbp
-
05-03-2010, 16:15 #166
λοιπον σου ειχα υποσχεθει οτι οταν με φτασεις στα ορια μου θα σε κανω ρομπα. Ε ηρθε η στιγμη λοιπον γιατι δε μπορεις να ερχεσαι και να βγαζεις ενα ολοκληρο φορουμ τρελο και τα χαπια και η ατιμη κοινωνια να φταινε οταν μασαμπουκιαζεις οτι βρεις. Και μη πεις οτι τοτε δεν εκανες διαιτα γιατι τα ποστ που μαζεψα ειναι απο περιοδους που δηλωνες πως εισαι σε διαιτα. τωρα λοιπον θα γελασει ο καθε πικραμενος, και ναι το εχω παρει αποφαση οτι θα καω στην κολαση.
- 05-03-2010, 16:16 #167
Originally posted by Esprit
δεν εχω να απολογηθω για τπτ Ζωη οπως ειπα ειναι εμφανες ποια ατομα εδω μεσα ειναι προβληματικα... ουτε ονοματα ανεφερα ουτε τπτ αλλα τελικα αυτο με την μυγα ισχυει στο επακρο. Και για να μη παρε3ξηγηθω με ατομα που εκτιμω οχι Αννα δεν αναφερομουν σε σενα.
05-03-2010, 16:21 #168
Κωστα ετσι...ε!!! εχεις κ αλλες μσν...καλα καλα...Ζωιτσα ελα να μαλλιοτραωηχτουμε τωρα χαχαχαχα ελα ρε παιδια τελειωστε το το θεμα...ας χαμογελασουμε λιγο. δε κουραστηκατε>?
05-03-2010, 16:24 #169
bad μου πλεον τον εχεις σε αποκλειστικοτητα
δε μου αρεσει να εχω ατομα στο μσν μου που ενω ποτε δεν τα εχω πειραξει, ποτε δεν εχω πει το οτιδηποτε ισα ισα τα υπερασπιζομαι να μου επιτιθοντε χωρις λογοκαθως μυγιαζοντε απο λογια καποιου
05-03-2010, 16:25 #170
Originally posted by Esprit
αχ θα το ανοιξω το ρημαδι το στομα μου και θα σε παρει και θα σε σηκωσει τελικα!! Ποτε μας εκραξαν στο αλλο φορουμ ρε κοιμισμενο??? Εμενα εκει με εχουν σε υποληψη τα παιδια οχι σαν εσενα που σε βριζουν σε οποιο φορουμ πατησεις το ποδι σου! Αντε να χαθεις δεν ντρεπεσαι ολοκληρη γυναικα! Αντε βαλε και την μανα σου να κανει λογαριασμο και να ρθει να μας μαλωσει που προσπαθουμε να σου βαλουμε μυαλο μπας και χασεις κανα κιλο! Α να χαθεις! θα ποσταρω τελικα το κατεβατο γιατι τα θες πολυ χοντρα να τα ακουσεις! Εχεις γινει ρεζιλι των σκυλιων και τολμας και μιλας! Και δειξε μου που στο διαολο ειδες να με κραζουν εμενα και την Ζωη!
Θα σε συμβούλευα αφού το χεις κάνει σκοπό τη ζωής σου να παρακολουθείς τι λέει η μαρία σε 3 φόρουμ καθως είπες να πάρεις κι ένα μαστίγιο σαν καλός μπάτσος.
"Τι έφαγες;" πλαφ σφαλιάρα.
"Πόσο;"τσακ μαστίγιο.
Και λες ότι κάνεις δίαιτα;" μπανγκ γκλομπιά.
Τη χαζομάρα μου από που ακριβώς την πληροφορήθηκες;
Συμμετέχω κυρίως σε πολιτικά φόρουμ δεν θυμάμαι να σε έχω συναντήσει.
05-03-2010, 16:29 #171
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααχαχαχαχ αχαχαχααχαχαχαχαχαχα
05-03-2010, 16:39 #172
Originally posted by BaD
Κωστα ετσι...ε!!! εχεις κ αλλες μσν...καλα καλα...Ζωιτσα ελα να μαλλιοτραωηχτουμε τωρα χαχαχαχα ελα ρε παιδια τελειωστε το το θεμα...ας χαμογελασουμε λιγο. δε κουραστηκατε>?
Κώστααααααααααααααα, έτσι ε??? ΄'εχεις κι άλλες στο msn!!!
Βad μας δουλεύει όλες!!! αχαχα , έλα να πλακωθούμε !!
05-03-2010, 16:40 #173
με εδωσες στεγνα??? ουαου.... ισα που θα βαλω και τα κλαμματα τωρα...
05-03-2010, 16:42 #174
esprit τι κάνεις παιδί μου εδώ?
καλά έχω σκάσει στα γέλια, ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο!!
Ζωίτσα please...
Bad , έχω ξεραθεί ρε , ας γελάσει κι ο φτωχός, ....
05-03-2010, 16:44 #175
επειδη εχω προβλημα με το ιντερνετ και με πεταει συνεχεια δεν μπορω να επιμεληθω οπως θα του αξιζε το κομματι με τα ποστ της κακομοιριας.... οποτε απλα θα το παραθεσω εδω για να δουνε ολοι τι καραγκιοζηδες κυκλοφορουν αναμεσα μας...
05-03-2010, 16:45 #176
Το μαστίγιο μην ξεχάσεις! Αχαχαχαχαχα
05-03-2010, 16:45 #177
Originally posted by lbp
Έχω κάνει πολλές δίαιτες, δύο από δύο βδομάδες, και τίποτα. Δεν λέει να κλείσει αυτό το ρημαδοστομάχι.
Originally posted by lbp
Σήμερα ξεκίνησα δίαιτα, αν και δεν την τήρησα κατά γράμμα,όσον αφορά τις μερίδες μόνο. Έφαγα:
1 ποτήρι γάλα με ένα κουταλάκι ζάχαρη και καφέ
8 κεράσια
λίγο χοιρινό τηγανιτό με τηγανιτά λαχανικά
μια σαλάτα χωρίς τομάτα
λίγο καρπούζι
4 κουταλιές κρέμα παγωτό (το είχε η δίαιτα κάθε μέρα)
μισή μπριζόλα
λίγο ρύζι
ελάχιστα μακαρόνια
σαλάτα και ένα κολοκύθι
Α!Και δύο φέτες ψωμί, με ελάχιστο λάδι. Κανονικά είχε μπριάμ και μισή μερίδα το βράδυ αλλά επειδή βγήκα και έφτιαξε και αυτό η μητέρα μου το μεσημέρι..Originally posted by lbp
Σήμερα έφαγα:
ένα ποτήρι γάλα 1,5%
ένα νεκταρίνι
μία μακαρονάδα
μία σαλάτα
καρπούζι
4 κουταλιές της σούπας παγωτό κρέμα
μισή μακαρονάδα
μία σαλάτα
Και θα φάω μάλλον ένα αχλάδι. Αυτή είναι η δίαιτα, με την οποία χάνω μισό κιλό τη μέρα συνήθως, μόνο που εχτές παραστράτησα γι'αυτό δεν την έγραψα και πριν από αυτό την είχα σταματήσει για λίγο.. Για να δούμε σήμερα..Originally posted by lbp
Σήμερα έφαγα:
ένα γάλα με 1,5%
ένα κουλούρι
2 πιάτα σούπα (αντί για σαλάτα, μου έχει πολύ)
λίγο ψάρι (βακαλάο)
λίγο ψωμί με λίγο λάδι
λίγο καρπούζι
4 κουταλιές παγωτό
και θα φάω
200 γρ ψάρι
σαλάτα μάλλον κουνουπίδι
λίγο καρπούζιOriginally posted by lbp
δεν έκανα δίαιτα τότε και νομίζω μπορώ να τρώω όσο θέλω και όταν κάνω δίαιτα, και όταν δεν κάνω. .Originally posted by lbp
Σήμερα έφαγα:
πρωί:
2 κουλουράκια μικρά με μαρμελάδα
1 τυρόπιτα
μεσημέρι:
1 μερίδα ρύζι με σουτζουκάκια κοκκινιστά
βράδυ:
5 σουτζουκάκιαOriginally posted by lbp
Σήμερα τα κανα σκατά.. Και τι δεν έφαγα.. Και περισσότερο το βράδυ που δεν πείναγα τόσο όσο το μεσημέρι..Originally posted by lbp
Σήμερα έφαγα ότι μπορούσα, όχι γιατί πείναγα, ούτε από ανία, απλά γιατί είχε κολλήσει η ζυγαριά και έκανα κάτι να την ξεκολλήσω
Originally posted by lbp
Εγώ δεν έκανα καμμία ατασθαλεία εκτός από προχθές και αντιπροχθές.Originally posted by lbp
Εχτές έφαγα το βράδυ μία πίτα, οκ γιατί ήταν με κοτόπουλο, τζατζίκι και αλάδωτη η πίτα, όμως έφαγα και λίγες πατάτες τηγανιτές, δυο μπουκιές ψωμί με λάδι και σαλάτα που ήταν τίγκα στο λάδι. Οπότε πάει η δίαιτα εχτές...Originally posted by lbp
Τελικά σήμερα έφαγα λαγάνα και ξεπέρασα τις θερμίδες, όπως εχτές με το χυμό και τη σοκολάτα που ξέχασα να τη γράψωOriginally posted by lbp
Καλώς ήρθες badenough. Ελπίζω να μας λες τι έφαγες, να είμαστε αυστηροί μαζί σου, ώστε να ξέρεις ότι δεν πρέπει να κάνεις παράπτωμα.Μέχρι να τα χάσεις και μετά δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνεις δίαιτα! Απλά θα προσέχεις!
Originally posted by lbp
Originally posted by stellou1989
με ενδοκρινολογο το χεις κοιταξει το θεμα ? μηπως εχει θηρεοειδη η καποια αλλη παθηση που δεν σε αφηνει να χασεις ... ισως να βρεις ποιες τροφες σε βοηθανε περισσοτερο με καποιον τροπο ..??Originally posted by lbp
Όχι δεν έγινες κουραστική, μ 'αρέσει να μιλάω γι'αυτά, γιατί με απασχολούν όλη τη μέρα. Αλάτι βάζω και τώρα πολύ και χάνω. Όχι πάρα πολύ βέβαια. 70% του πάρα πολύ. Το λάχανο με καρότο μου αρέσει αλλά από ένα συγκεκριμένο μαγαζί που πηγαίνουμε με τους γονείς μου και η τομάτα δεν μ 'αρέσει καθόλου. Αλλά δεν έχει νόημα καθόλου να τρώω λαχανικά, αφού αδυνατίζω και χωρίς αυτά. Γιατί πχ να μην τρώω κάτι που να μου αρέσει καλύτερα;Originally posted by lbp
Εγώ δεν κάθομαι να τρώω σαλάτες και να τρώω ότι λέει η δίαιτα για παραπάνω από την στιγμή που δεν χάνω..Originally posted by lbp
Originally posted by MKEH78
πόσο καιρό τήρησες κατά γράμμα του διαιτολόγου σου.?Originally posted by lbp
Σήμερα έφαγα:
δύο μπάρες Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (240 θερμίδες)
μία φέτα ψωμί (80 θερμίδες)
λίγη σκορδαλιά (περίπου 150 θερμίδες)
ένα πιάτο κοτόσουπα (210 θερμίδες)
δύο μπάρες Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (240 θερμίδες)
μία δίπλα (75 θερμίδες)
και θα φάω:
μισό πιάτο κοτόσουπα (105 θερμίδες) ή μία μπάρα Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (120 θερμίδες)
Σύνολο όλα μαζί: 1310 ή 1325 θερμίδεςOriginally posted by lbp
Σήμερα έφαγα:
ένα τοστ διαίτης (250 θερμίδες)
ένα κακάο με λίγο γάλα (150 θερμίδες)
λίγο μεζέ (άγνωστες θερμίδες)
μια τυρόπιτα (340 θερμίδες)
και θα φάω:
ένα τοστ διαίτης (250 θερμίδες) ή 1,5 μπάρα δημητριακών (200 θερμίδες)
Σύνολο:
990 και κάτι ή 940 και κάτι
Μπορεί να πιω γάλα το απόγευμα ή να φάω δαμάσκηναOriginally posted by lbp
Μπράβο παιδιά.
Δεν κατάλαβα ακριβώς..Δεν χάνεις επειδή κάνεις ατασθαλίες τις δεύτερες βδομάδες ή επειδή δεν χάνεις λόγω του ρυθμού σου; Εγώ δεν κάνω ατασθαλίες μες στη δίαιτα, απλώς την κόβω.
Παρόλα αυτά, σήμερα είμαι ένα κιλό μείον δικαιώθηκα για όσες μέρες έκανα δίαιτα κι ας την χάλασα κάποιες μέρες, κοίταξα να μην φάω πολύ. Οπότε συνεχίζω με την δικιά μου δίαιτα και όχι με της διαιτολόγου. Είμαι 86,6.Originally posted by lbp
Την διατροφή μου την είδες. Την έχω γράψει και στο τι έφαγα σήμερα, αν και την χάλασα τη δίαιτα γιατί στενοχωριέμαι επειδή δεν χάνω. Παλιά όμως έχανα με αυτή την δίαιτα, γι'αυτό και την συνέχισα. Απλώς δεν παίρνω όπως με την δίαιτα της διαιτολόγου, γιατί έχει τρελαθεί ο οργανισμός μου. Η ηλικία μου είναι κοντεύω τα 26. Όσο για τη δραστηριότητα, δεν κάνω τίποτα σπίτι κάθομαι.Originally posted by lbp
Το να του ρίχνεις ευθύνες δεν είναι κακό. Και οι γονείς μας όταν κάνουμε κάτι λάθος μας ρίχνουν ευθύνες που μας αγαπάνε. Κι εσύ σίγουρα δεν είσαι άνθρωπος που θα έδινες σφαλιάρα σε ένα 18χρονο.
Μέχρι στιγμής έχω φάει:
ένα τοστ διαίτης με δύο τυράκια και μια γαλοπούλα (300 θερμίδες)
δύο μπαρς δημητριακών με σοκολάτα (260 θερμίδες)
και θα φάω
2-3 μπάρες δημητριακών (260-390 θερμίδες) ή ένα τοστ διαίτης (250 θερμίδες)
Originally posted by lbp
Αυτό ήθελα να πω πως ότι δραστηριότητα και αν κάνω το φαί σκέφτομαι. Γιατί έχω όρεξη. Είναι στον οργανισμό. Αυτό το ότι θεωρώ το φαί απόλαυση, είναι θέμα μυαλού, αλλά όταν πάω για μπάνιο το καλοκαίρι και σκέφτομαι πως θα φύγω για να πάω να φάω, δεν νομίζω ότι είναι μόνο στο μυαλό μου. Και τη λέξη φαγητό να βγάλω από το μυαλό μου, πάλι μου ρχεται όρεξη.Originally posted by lbp
Originally posted by natallia
A και το πιτογυρο μπορει να φτασει τις 900 θερμιδες διαβασα αρθρο σχετικα με αυτο!!! αναλογα ποσο λιπαρο ειναι το κρεας η πιτα το τζατζικι μονο αν το φτιαχνεις στο σπιτι σου μπορεις να πεις α εφαγα 500 θερμιδες απο το χειροποιητο σουβλακι μου!!Originally posted by lbp
Εννοείται ότι στερούμαι και πεινάω τι νομίζεις ότι τρώω κανονικά όπως όλος ο κόσμος; Και μη μου πεις δεν ξέρεις το κανονικά, όλοι τρώνε με
σημεριανό και βραδυνό και από δεύτερο πιάτο πολλοί και τρώνε και ενδιάμεσα.Originally Posted by maraki172
Originally Posted by maraki172
05-03-2010, 16:48 #178
και αμα συνεχισεις τα ιδια θα βρω και ολα εκεινα οπου κρινεις κατακρινεις σχολιαζεις και στηνεις στον τοιχο ατομα που κανουν πραγματικα διαιτα και περιμενεις σα φιδι κολοβο μια στιγμη αδυναμιας για να τους την πεις και να νιωσεις καλυτερα που εισαι τοσο ανικανη να χασεις μισο κιλο! Εισαι αξια της μοιρας σου. Δεν προκειται να σχοληθω μαζι σου ξανα εισαι χειροτερη απο ενα κουβα σκατα. Μονο μη τολμησεις και ριξεις το δημητηριο σου ξανα σε ατομα δικα μου γιατι θα με βρεις μπροστα σου παλι...
05-03-2010, 16:48 #179
Ναι έχεις αποσπάσει κομμάτια από αυτά που είπα και το βάζεις σαν ολοκληρωμένο..
05-03-2010, 16:50 #180
Πότε έκρινα εγώ άλλες; Και αν τις έκρινα εκείνη τη στιγμή θα έκανα σωστά τη διατροφή μου. Εσύ δεν μπορείς να ξέρεις την αλήθεια. Και τελευταίον, κουβάς σκατά είσαι και φαίνεσαι κ..όλα
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....