Προς lbp - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    λοιπον σου ειχα υποσχεθει οτι οταν με φτασεις στα ορια μου θα σε κανω ρομπα. Ε ηρθε η στιγμη λοιπον γιατι δε μπορεις να ερχεσαι και να βγαζεις ενα ολοκληρο φορουμ τρελο και τα χαπια και η ατιμη κοινωνια να φταινε οταν μασαμπουκιαζεις οτι βρεις. Και μη πεις οτι τοτε δεν εκανες διαιτα γιατι τα ποστ που μαζεψα ειναι απο περιοδους που δηλωνες πως εισαι σε διαιτα. τωρα λοιπον θα γελασει ο καθε πικραμενος, και ναι το εχω παρει αποφαση οτι θα καω στην κολαση.

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    δεν εχω να απολογηθω για τπτ Ζωη οπως ειπα ειναι εμφανες ποια ατομα εδω μεσα ειναι προβληματικα... ουτε ονοματα ανεφερα ουτε τπτ αλλα τελικα αυτο με την μυγα ισχυει στο επακρο. Και για να μη παρε3ξηγηθω με ατομα που εκτιμω οχι Αννα δεν αναφερομουν σε σενα.
    Και πιστεύεις ότι η ζοι2 έχει χαζομάρα; Από που το συμπέρανες αυτό; Αφού είναι καινούρια! Έλεος τι άλλο θ'ακούσουμε!

Senior Member
    Κωστα ετσι...ε!!! εχεις κ αλλες μσν...καλα καλα...Ζωιτσα ελα να μαλλιοτραωηχτουμε τωρα χαχαχαχα ελα ρε παιδια τελειωστε το το θεμα...ας χαμογελασουμε λιγο. δε κουραστηκατε>?

Senior Member
    bad μου πλεον τον εχεις σε αποκλειστικοτητα

δε μου αρεσει να εχω ατομα στο μσν μου που ενω ποτε δεν τα εχω πειραξει, ποτε δεν εχω πει το οτιδηποτε ισα ισα τα υπερασπιζομαι να μου επιτιθοντε χωρις λογο καθως μυγιαζοντε απο λογια καποιου

Junior Member
    Originally posted by Esprit
    αχ θα το ανοιξω το ρημαδι το στομα μου και θα σε παρει και θα σε σηκωσει τελικα!! Ποτε μας εκραξαν στο αλλο φορουμ ρε κοιμισμενο??? Εμενα εκει με εχουν σε υποληψη τα παιδια οχι σαν εσενα που σε βριζουν σε οποιο φορουμ πατησεις το ποδι σου! Αντε να χαθεις δεν ντρεπεσαι ολοκληρη γυναικα! Αντε βαλε και την μανα σου να κανει λογαριασμο και να ρθει να μας μαλωσει που προσπαθουμε να σου βαλουμε μυαλο μπας και χασεις κανα κιλο! Α να χαθεις! θα ποσταρω τελικα το κατεβατο γιατι τα θες πολυ χοντρα να τα ακουσεις! Εχεις γινει ρεζιλι των σκυλιων και τολμας και μιλας! Και δειξε μου που στο διαολο ειδες να με κραζουν εμενα και την Ζωη!
    Σε εμένα απευθύνεσαι;Γιατί αν θυμάμαι καλά εγώ σ'έδωσα στεγνά μιας και μου χει κάνει εντύπωση η κακοήθειά σου.
    Θα σε συμβούλευα αφού το χεις κάνει σκοπό τη ζωής σου να παρακολουθείς τι λέει η μαρία σε 3 φόρουμ καθως είπες να πάρεις κι ένα μαστίγιο σαν καλός μπάτσος.
    "Τι έφαγες;" πλαφ σφαλιάρα.
    "Πόσο;"τσακ μαστίγιο.
    Και λες ότι κάνεις δίαιτα;" μπανγκ γκλομπιά.
    Τη χαζομάρα μου από που ακριβώς την πληροφορήθηκες;
    Συμμετέχω κυρίως σε πολιτικά φόρουμ δεν θυμάμαι να σε έχω συναντήσει.

Senior Member
    ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααχαχαχαχ αχαχαχααχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by BaD
    Κωστα ετσι...ε!!! εχεις κ αλλες μσν...καλα καλα...Ζωιτσα ελα να μαλλιοτραωηχτουμε τωρα χαχαχαχα ελα ρε παιδια τελειωστε το το θεμα...ας χαμογελασουμε λιγο. δε κουραστηκατε>?
    αχαχαχαααα
    Κώστααααααααααααααα, έτσι ε??? ΄'εχεις κι άλλες στο msn!!!

Βad μας δουλεύει όλες!!! αχαχα , έλα να πλακωθούμε !!

Senior Member
    με εδωσες στεγνα??? ουαου.... ισα που θα βαλω και τα κλαμματα τωρα...

Senior Member
    esprit τι κάνεις παιδί μου εδώ?
    καλά έχω σκάσει στα γέλια, ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο!!

Ζωίτσα please...

Bad , έχω ξεραθεί ρε , ας γελάσει κι ο φτωχός, ....

Senior Member
    επειδη εχω προβλημα με το ιντερνετ και με πεταει συνεχεια δεν μπορω να επιμεληθω οπως θα του αξιζε το κομματι με τα ποστ της κακομοιριας.... οποτε απλα θα το παραθεσω εδω για να δουνε ολοι τι καραγκιοζηδες κυκλοφορουν αναμεσα μας...

Senior Member
    Το μαστίγιο μην ξεχάσεις! Αχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Έχω κάνει πολλές δίαιτες, δύο από δύο βδομάδες, και τίποτα. Δεν λέει να κλείσει αυτό το ρημαδοστομάχι.

Originally posted by lbp
    Σήμερα ξεκίνησα δίαιτα, αν και δεν την τήρησα κατά γράμμα,όσον αφορά τις μερίδες μόνο. Έφαγα:
    1 ποτήρι γάλα με ένα κουταλάκι ζάχαρη και καφέ
    8 κεράσια
    λίγο χοιρινό τηγανιτό με τηγανιτά λαχανικά
    μια σαλάτα χωρίς τομάτα
    λίγο καρπούζι
    4 κουταλιές κρέμα παγωτό (το είχε η δίαιτα κάθε μέρα)
    μισή μπριζόλα
    λίγο ρύζι
    ελάχιστα μακαρόνια
    σαλάτα και ένα κολοκύθι
    Α!Και δύο φέτες ψωμί, με ελάχιστο λάδι. Κανονικά είχε μπριάμ και μισή μερίδα το βράδυ αλλά επειδή βγήκα και έφτιαξε και αυτό η μητέρα μου το μεσημέρι..
    Originally posted by lbp
    Σήμερα έφαγα:

ένα ποτήρι γάλα 1,5%
    ένα νεκταρίνι
    μία μακαρονάδα
    μία σαλάτα
    καρπούζι
    4 κουταλιές της σούπας παγωτό κρέμα
    μισή μακαρονάδα
    μία σαλάτα

Και θα φάω μάλλον ένα αχλάδι. Αυτή είναι η δίαιτα, με την οποία χάνω μισό κιλό τη μέρα συνήθως, μόνο που εχτές παραστράτησα γι'αυτό δεν την έγραψα και πριν από αυτό την είχα σταματήσει για λίγο.. Για να δούμε σήμερα..
    Originally posted by lbp
    Σήμερα έφαγα:
    ένα γάλα με 1,5%
    ένα κουλούρι
    2 πιάτα σούπα (αντί για σαλάτα, μου έχει πολύ)
    λίγο ψάρι (βακαλάο)
    λίγο ψωμί με λίγο λάδι
    λίγο καρπούζι
    4 κουταλιές παγωτό
    και θα φάω
    200 γρ ψάρι
    σαλάτα μάλλον κουνουπίδι
    λίγο καρπούζι
    Originally posted by lbp
    δεν έκανα δίαιτα τότε και νομίζω μπορώ να τρώω όσο θέλω και όταν κάνω δίαιτα, και όταν δεν κάνω. .
    Originally posted by lbp
    Σήμερα έφαγα:

πρωί:
    2 κουλουράκια μικρά με μαρμελάδα
    1 τυρόπιτα
    μεσημέρι:
    1 μερίδα ρύζι με σουτζουκάκια κοκκινιστά
    βράδυ:
    5 σουτζουκάκια
    Originally posted by lbp
    Σήμερα τα κανα σκατά.. Και τι δεν έφαγα.. Και περισσότερο το βράδυ που δεν πείναγα τόσο όσο το μεσημέρι..
    Originally posted by lbp
    Σήμερα έφαγα ότι μπορούσα, όχι γιατί πείναγα, ούτε από ανία, απλά γιατί είχε κολλήσει η ζυγαριά και έκανα κάτι να την ξεκολλήσω

Originally posted by lbp
    Εγώ δεν έκανα καμμία ατασθαλεία εκτός από προχθές και αντιπροχθές.
    Originally posted by lbp
    Εχτές έφαγα το βράδυ μία πίτα, οκ γιατί ήταν με κοτόπουλο, τζατζίκι και αλάδωτη η πίτα, όμως έφαγα και λίγες πατάτες τηγανιτές, δυο μπουκιές ψωμί με λάδι και σαλάτα που ήταν τίγκα στο λάδι. Οπότε πάει η δίαιτα εχτές...
    Originally posted by lbp
    Τελικά σήμερα έφαγα λαγάνα και ξεπέρασα τις θερμίδες, όπως εχτές με το χυμό και τη σοκολάτα που ξέχασα να τη γράψω
    Originally posted by lbp
    Καλώς ήρθες badenough. Ελπίζω να μας λες τι έφαγες, να είμαστε αυστηροί μαζί σου, ώστε να ξέρεις ότι δεν πρέπει να κάνεις παράπτωμα. Μέχρι να τα χάσεις και μετά δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνεις δίαιτα! Απλά θα προσέχεις!
    Originally posted by lbp
    Originally posted by stellou1989
    με ενδοκρινολογο το χεις κοιταξει το θεμα ? μηπως εχει θηρεοειδη η καποια αλλη παθηση που δεν σε αφηνει να χασεις ... ισως να βρεις ποιες τροφες σε βοηθανε περισσοτερο με καποιον τροπο ..??
    Έχω ένα ορμονολογικό πρόβλημα αλλά δεν παίζει ρόλο στο να χάνω πάντα. Αφού τώρα με την δίαιτα που έκανα έχασα! Αυτό που λες είναι το τεστ δυσανεξίας και δεν ισχύει ιατρικά είπε ένα παιδί από εδώ.
    Originally posted by lbp
    Όχι δεν έγινες κουραστική, μ 'αρέσει να μιλάω γι'αυτά, γιατί με απασχολούν όλη τη μέρα. Αλάτι βάζω και τώρα πολύ και χάνω. Όχι πάρα πολύ βέβαια. 70% του πάρα πολύ. Το λάχανο με καρότο μου αρέσει αλλά από ένα συγκεκριμένο μαγαζί που πηγαίνουμε με τους γονείς μου και η τομάτα δεν μ 'αρέσει καθόλου. Αλλά δεν έχει νόημα καθόλου να τρώω λαχανικά, αφού αδυνατίζω και χωρίς αυτά. Γιατί πχ να μην τρώω κάτι που να μου αρέσει καλύτερα;
    Originally posted by lbp
    Εγώ δεν κάθομαι να τρώω σαλάτες και να τρώω ότι λέει η δίαιτα για παραπάνω από την στιγμή που δεν χάνω..
    Originally posted by lbp
    Originally posted by MKEH78
    πόσο καιρό τήρησες κατά γράμμα του διαιτολόγου σου.?
    Μία βδομάδα αλλά πήρα 300 γρ. Συνεπώς γιατί να την ξανακάνω;
    Originally posted by lbp
    Σήμερα έφαγα:

δύο μπάρες Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (240 θερμίδες)
    μία φέτα ψωμί (80 θερμίδες)
    λίγη σκορδαλιά (περίπου 150 θερμίδες)
    ένα πιάτο κοτόσουπα (210 θερμίδες)
    δύο μπάρες Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (240 θερμίδες)
    μία δίπλα (75 θερμίδες)

και θα φάω:
    μισό πιάτο κοτόσουπα (105 θερμίδες) ή μία μπάρα Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (120 θερμίδες)

Σύνολο όλα μαζί: 1310 ή 1325 θερμίδες
    Originally posted by lbp
    Σήμερα έφαγα:

ένα τοστ διαίτης (250 θερμίδες)
    ένα κακάο με λίγο γάλα (150 θερμίδες)
    λίγο μεζέ (άγνωστες θερμίδες)
    μια τυρόπιτα (340 θερμίδες)

και θα φάω:
    ένα τοστ διαίτης (250 θερμίδες) ή 1,5 μπάρα δημητριακών (200 θερμίδες)

Σύνολο:
    990 και κάτι ή 940 και κάτι

Μπορεί να πιω γάλα το απόγευμα ή να φάω δαμάσκηνα
    Originally posted by lbp
    Μπράβο παιδιά.

Δεν κατάλαβα ακριβώς..Δεν χάνεις επειδή κάνεις ατασθαλίες τις δεύτερες βδομάδες ή επειδή δεν χάνεις λόγω του ρυθμού σου; Εγώ δεν κάνω ατασθαλίες μες στη δίαιτα, απλώς την κόβω.

Παρόλα αυτά, σήμερα είμαι ένα κιλό μείον δικαιώθηκα για όσες μέρες έκανα δίαιτα κι ας την χάλασα κάποιες μέρες, κοίταξα να μην φάω πολύ. Οπότε συνεχίζω με την δικιά μου δίαιτα και όχι με της διαιτολόγου. Είμαι 86,6.
    Originally posted by lbp
    Την διατροφή μου την είδες. Την έχω γράψει και στο τι έφαγα σήμερα, αν και την χάλασα τη δίαιτα γιατί στενοχωριέμαι επειδή δεν χάνω. Παλιά όμως έχανα με αυτή την δίαιτα, γι'αυτό και την συνέχισα. Απλώς δεν παίρνω όπως με την δίαιτα της διαιτολόγου, γιατί έχει τρελαθεί ο οργανισμός μου. Η ηλικία μου είναι κοντεύω τα 26. Όσο για τη δραστηριότητα, δεν κάνω τίποτα σπίτι κάθομαι.
    Originally posted by lbp
    Το να του ρίχνεις ευθύνες δεν είναι κακό. Και οι γονείς μας όταν κάνουμε κάτι λάθος μας ρίχνουν ευθύνες που μας αγαπάνε. Κι εσύ σίγουρα δεν είσαι άνθρωπος που θα έδινες σφαλιάρα σε ένα 18χρονο.
    [quote]Originally posted by lbp
    Μέχρι στιγμής έχω φάει:

ένα τοστ διαίτης με δύο τυράκια και μια γαλοπούλα (300 θερμίδες)
    δύο μπαρς δημητριακών με σοκολάτα (260 θερμίδες)

και θα φάω
    2-3 μπάρες δημητριακών (260-390 θερμίδες) ή ένα τοστ διαίτης (250 θερμίδες)

Originally posted by lbp
    Αυτό ήθελα να πω πως ότι δραστηριότητα και αν κάνω το φαί σκέφτομαι. Γιατί έχω όρεξη. Είναι στον οργανισμό. Αυτό το ότι θεωρώ το φαί απόλαυση, είναι θέμα μυαλού, αλλά όταν πάω για μπάνιο το καλοκαίρι και σκέφτομαι πως θα φύγω για να πάω να φάω, δεν νομίζω ότι είναι μόνο στο μυαλό μου. Και τη λέξη φαγητό να βγάλω από το μυαλό μου, πάλι μου ρχεται όρεξη.
    Originally posted by lbp
    Originally posted by natallia
    A και το πιτογυρο μπορει να φτασει τις 900 θερμιδες διαβασα αρθρο σχετικα με αυτο!!! αναλογα ποσο λιπαρο ειναι το κρεας η πιτα το τζατζικι μονο αν το φτιαχνεις στο σπιτι σου μπορεις να πεις α εφαγα 500 θερμιδες απο το χειροποιητο σουβλακι μου!!
    Εγώ κρίνω τις θερμίδες ανάλογα και με το πόσο χορταίνω. Ξέρω αν έφαγα πολύ με το πόσο χόρτασα. Μήπως εννοείς τη μερίδα γύρο; Γιατί για μια πίτα μου φαίνεται πολύ. Εγώ με μία δεν χορταίνω.
    Originally posted by lbp
    Εννοείται ότι στερούμαι και πεινάω τι νομίζεις ότι τρώω κανονικά όπως όλος ο κόσμος; Και μη μου πεις δεν ξέρεις το κανονικά, όλοι τρώνε με
    σημεριανό και βραδυνό και από δεύτερο πιάτο πολλοί και τρώνε και ενδιάμεσα.
    Quote Originally Posted by maraki172
    Παιδιά γειά σας. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας. Είμαι 86,1 με συνεχή σκαμπανεβάσματα, γιατί κάνω δίαιτα και δεν χάνω όσο θα έπρεπε. Εκεί που έχω χάσει, ξαφνικά παίρνω ένα με ενάμιση κιλό σε δίαιτα, οπότε κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου. Παρόλα αυτά, πήρα τη γιατρό μου και μου είπε ότι χρειάζομαι και γυμναστική. Μέχρι προχθές έκανα δίαιτα 1400 θερμίδων, τώρα μείωσα τις θερμίδες κατά πολύ. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι, αν όλοι σας κάνετε γυμναστική και χάνετε ή μόνο δίαιτα. Γράφω και σε ένα άλλο φόρουμ, αλλά εκεί με λιντσάρανε όταν τους είπα ότι δεν χάνω, μου είπαν ότι τρώω και διάφορα τέτοια..

Thanks! Εντάξει, κι εγώ προσπαθώ να κάνω κίνηση όσο μπορώ τις περισσότερες φορές. Είμαι όλη τη μέρα στο δωμάτιο, αλλά κάτι θα χρειαστώ από το σαλόνι, το τηλέφωνο, νερό κάτι. Όσο για το ασύρματο τηλέφωνο, είναι πιο συνηθισμένο να έχουμε στο δωμάτιο ένα μη ασύρματο και είναι πιο κοντά μας, παρά να σηκωθούμε να πιάσουμε το ασύρματο από εκεί που είναι. Οπότε είναι καλύτερο να έχουμε ασύρματο! Σήμερα έφαγα παραπάνω προς το παρόν, πείναγα δεν μπορούσα... Για να δούμε το βράδυ τι θα κάνω. Μάλλον φταίει το περπάτημα.
    Σήμερα έφαγα:
    μια ζαμπονοτυρόπιτα (450 θερμίδες)
    10 φυστίκια (50 θερμίδες)
    μισό τοστ (125 θερμίδες)

και θα φάω:
    μια μπριζόλα χοιρινή (380 θερμίδες)
    μια μπριζόλα χοιρινή (380 θερμίδες)

Σύνολο: 1385 θερμίδες

Μπορεί να φάω μισό τοστ το βράδυ, λόγω ότι οι μπριζόλες ήταν μικρές.
    Arkoydi κι εγώ τα ίδια. Έχασα 1,5 κιλό στις πρώτες 5 μέρες, και μετά ούτε γραμμάριο. Έχανα και τα ξανάπαιρνα μέσα σε δίαιτα. Εγώ την κρατάω ενάμιση μήνα τώρα και από τότε έχω χάσει ένα κιλό, που μπορεί να το ξαναπάρω. Ότι και να κάνω, γυρνάω πάλι στα 87. -2 κιλά από όσο ξεκίνησα.

Παιδιά ομολογώ τη σταμάτησα τη δίαιτα! Ένας ολόκληρος μήνας και δύο κιλά. Χωρίς ατασθαλείες, γιατί μαζί με τις ατασθαλείες ήταν ένας μήνας και μία εβδομάδα.. Και αυτή τη μία εβδομάδα έτρωγα κανονικά, 1600-1800 θερμίδες, εκτός από 1-2 μέρες που έφαγα κάπου 2200 θερμίδες! Δεν αντέχω άλλο! Σε όποιον αρέσω αφού δεν γίνεται αλλιώς δεν μπορώ να προσπαθώ ένα μήνα για να χάσω δύο ψωροκιλάκια, τέρμα και η γυμναστική, τέρμα όλα! Σήμερα αντί να χάσω μέσα σε δίαιτα πήρα..Και θα μου πείτε να μη ζυγίζομαι κάθε μέρα. Κι εχθές πήρα που έφαγα λίγο παραπάνω 600 γρ! Ε δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα!

Senior Member
    και αμα συνεχισεις τα ιδια θα βρω και ολα εκεινα οπου κρινεις κατακρινεις σχολιαζεις και στηνεις στον τοιχο ατομα που κανουν πραγματικα διαιτα και περιμενεις σα φιδι κολοβο μια στιγμη αδυναμιας για να τους την πεις και να νιωσεις καλυτερα που εισαι τοσο ανικανη να χασεις μισο κιλο! Εισαι αξια της μοιρας σου. Δεν προκειται να σχοληθω μαζι σου ξανα εισαι χειροτερη απο ενα κουβα σκατα. Μονο μη τολμησεις και ριξεις το δημητηριο σου ξανα σε ατομα δικα μου γιατι θα με βρεις μπροστα σου παλι...

Senior Member
    Ναι έχεις αποσπάσει κομμάτια από αυτά που είπα και το βάζεις σαν ολοκληρωμένο..

Senior Member
    Πότε έκρινα εγώ άλλες; Και αν τις έκρινα εκείνη τη στιγμή θα έκανα σωστά τη διατροφή μου. Εσύ δεν μπορείς να ξέρεις την αλήθεια. Και τελευταίον, κουβάς σκατά είσαι και φαίνεσαι κ..όλα

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast