Προς lbp - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    εμ αυτο ειπα. τι αρπαζεσαι παλι?ρε μαρακι να σου πω κατι.αλλα μην αρπαχτεις. καταλαβαινω οτι ολοι στην σε εχουνε βαλει στην ακρη και σου λενε. ομως και εσυ βρε παιδι μου αρπαζεσαι και οταν νομιζεις οτι λενε για σενα. και χωρις να υπαρχουν ονοματα σε ποστ. αστο να παει ευχη... αφου βλεπεις. σα καυγα θα καταληξει. και το αγορι μου ειναι πολυ ευεραιθηστος .ομως εχε και συ λιγο υπομονη. μην αρχιζεις ς αμεσως τα καντηλια. και μη μου πεις παλι αν με πειραζουν τους πειραζω. γιατι εισαι μεγαλη πια (για αυτο με λες και μικρη συνεχεια και ας με περνας μονο 7 χρονια). και πρεπει να το δειχ νεις και με πραξεις οτι 8εωρεις τον εαυτο σου μεγαλη. και εννοειται οτι ολα αυτα τα λεω σε σενα αλλα ισχυουν για ολους εδω μεσα και για μενα πρωτα απο ολου. μην αρχισεις τις φωνες παλι. ολα στα λεω εντελως ηρεμα και φιλικα. οχι με επιθετικο υφος.

Senior Member
    Βρε σανελάκι, αφού δεν βγάζουμε άκρη, είσαι εχθρός μου. Εσύ πιστεύεις ότι καλώς κάνουν και μου επιτίθονται αλλά δεν μου επιτίθονται, ότι εγώ φταίω, ότι πρέπει μόνο να τα ακούω και όχι να μιλάω, ΔΕΝ συμφωνούμε.. Τι να κάνουμε τώρα. Ευτυχώς, υπάρχουν άλλα άτομα λογικά που έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και φυσικά όχι όπως μου έλεγες εμένα ότι κλείνω τα μάτια μου. Σε τι τα κλείνω εγώ τα μάτια μου; ʼστο, δεν θέλω να μου απαντήσεις σ'αυτό, γιατί θα πεις ότι με βοηθάνε, αλλά φαίνεται πόσο με βοηθάνε.

Senior Member
    δηλαδη εσυ με οποιον δεν συμφωνεις τον κανεις εχθρο? η μηπως βαζεις ταμπελακια στους ανθρωπους
    ? φιλος μεχρι να μου πει κατι που δεν συμφωνω και εχθρος? λυπαμαι. εγω ξερω οτι με τους ανθρωπους οταν δεν συμφωνουμε αλλαζουμε θεμα. δεν τους βαζουμε σε μαυρη λιστα και του;ς αλους τους εχουμε στη γκρι μεχρι νεοτερας.

Senior Member
    Δεν είναι απλά ότι δεν συμφωνούμε μου κάνεις επίθεση με τα λόγια σου έμμεση ή άμεση. Με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα; Και ναι, επειδή φέρομαι σωστά θέλω και οι άλλοι να μου φέρονται σωστά.

Senior Member
    λυπαμαι που πιστευεις οτι ειναι οτι και να σου πω επιθεση και κυριως λυπαμαι που νομιζεις οτι εσυ εισαι ολοσωστη...κανενας δεν ειναι κα σιγουρα ουτε και εγω.

Senior Member
    Δεν νομίζω πως ότι και να μου πεις είναι επίθεση αλλά από ένα σημείο και μετά αυτό έγινε. Όσο για το ολόσωστη, ναι δεν νομίζω ότι φταίω όταν κάθομαι και λέω κάτι που με καίει και αρχίζουν και μου επιτίθονται με έναν απίστευτο τρόπο, μετά αυτό συνεχίζεται γιατί δήθεν έθιξα τις φίλες τους και πάει λέγοντας. Δεν έκανα εγώ κάτι. Όσοι τις υποστήριξαν όμως είναι υπόλογοι.

Senior Member
    Ε Ι Ρ Η Ν Η Υ Μ Η Ν...........!!!!!!!!!!τι εχετε παθει ρε παιδια?????? Μην ασχολειστε ο ενας με τον αλλο...κ ας κανει ο καθενας οτι θελει....
    Βεβαια υπαρχει κ μια προταση να αλλαξει ο τιτλος του τοπικ κ να γινει "ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΓΙΑΤΙ.." ε μα .....

Senior Member
    Το θέμα είναι ποιός το ξεκίνησε Αλεξάνδρα.

Senior Member
    Δεν θελω να παρω θεση αλλα το θεμα ειναι να το σταματησετε ρε κοριτσια φτανει...μην ασχολειστε η μια με την αλλη κ τελος...Πιστευω πως ολοι μας μπορουμε να κρινουμε κ να βγαλουμε τα συμπερασματα μας...καθενας μας εχει ξεχωρισει καποια ατομα που θα ηθελε να χει μια παραπανω σχεση μαζι τους κ καποια που δεν θα ηθελε να εχει σχεσεις....Οποτε ασχολουμαστε μ αυτους που μας ενδιαφερουν κ τελος...Ειναι ψυχοφθορο αυτο που κανετε ..οχι για μενα....για ΣΑΣ.....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ... ΕΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    απαπα ταπες κ ηρεμησες ελπιζω ΜΚΕΗ μου. Τι κακο ειν αυτο εδω μεσα τελευταια...κ γω εχω αλλαξει τελειως διαθεση με ολα αυτα κ μονο καλα δ νιωθω εδω μεσα...κ φαινεται μιλησα αποτομα στη GLYKOULA σε αλλο τοπικ κ νιωθω ασχημα τωρα,,,κ δε βρισκω κ το ποστ μου απτην κουραση...τι ανακατωμα ειναι αυτο εδω μεσα. Ας πανε στον αγυριστο οσοι βαλθηκαν να αναστατωσουν ετσι το φορουμ......αρνητικη ενεργεια παντου...ειναι κ μεταδοτικη ρε γμτ

Senior Member
    bad μου έτσι ακριβώς είναι.......αντί να ασχολούμαστε με τη ζωή μας..αναλωνόμαστε σε χαζομάρες.....λοιπόν επειδή όντως τα πα και ησύχασα....
    θα σβήσω τα παραπάνω ποστ. Δεν έχει νόημα να τα δεί κανείς?.να τονίσω ότι δεν ήταν υβριστικά ούτε κατακριτέα, ούτε ειρωνικά αυτά που έγραφα?..
    Απλώς ήταν μεγάλα τα κείμενα?

Senior Member
    Να πάνε στον αγύριστο...αυτό τώρα το λες από θυμό;

Senior Member
    Originally posted by alexandra79
    Δεν θελω να παρω θεση αλλα το θεμα ειναι να το σταματησετε ρε κοριτσια φτανει...μην ασχολειστε η μια με την αλλη κ τελος...Πιστευω πως ολοι μας μπορουμε να κρινουμε κ να βγαλουμε τα συμπερασματα μας...καθενας μας εχει ξεχωρισει καποια ατομα που θα ηθελε να χει μια παραπανω σχεση μαζι τους κ καποια που δεν θα ηθελε να εχει σχεσεις....Οποτε ασχολουμαστε μ αυτους που μας ενδιαφερουν κ τελος...Ειναι ψυχοφθορο αυτο που κανετε ..οχι για μενα....για ΣΑΣ.....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ... ΕΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!
    Ποιά συμπεράσματα; Ελπίζω όχι ότι τρώω πολύ, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast