Results 31 to 45 of 220
Thread: Προς lbp
-
02-03-2010, 22:27 #31
Εγώ δεν έκανα καμμία ατασθαλεία εκτός από προχθές και αντιπροχθές. Όσο για το τζιμ, σκέφτομαι τα curves αλλά ποιός θα με πηγαίνει μιας και μένω μακρυά από το κέντρο και δεν έχω αμάξι. Γι'αυτό καλύτερα το περπάτημα.
- 02-03-2010, 22:30 #32
δεν ξερω αν εκανες απλα απο αυτα που σου ελεγαν αυτο ειχα καταλαβει..οκ ακομα καλυτερα!!το περπατημα ειναι οντως σωτηριο. απλα προσπαθησε σιγα σιγα η να αυξησεις ταχυτητα η αποσταση. λιγο λιγο ε?? και θα πεσεις κι αλλο λογικα. κανε και στο σπιτι σου κανα κοιλιακο κανα ραχιαιο και θα εισαι μια χαρα
02-03-2010, 22:37 #33
sanelaki, έχουμε τα ίδια κιλά ΄(ίσως και το ίδιο ύψος, είμαι 1.60) και κανονικά θα έπρεπε να έχω κι εγώ στόχο τα 58 κιλά. Βέβαια το έχω απωθήση από το μυαλό μου γιατί μου φαίνεται πολύ μακρινό και δύσκολο. Θα ήμουν ευχαρίστημένη να φθάσω στα 65. Τώρα που είδα το τικεράκι σου μου φάνηκε κάπως εφικτό και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου. Τι δίαιτα ακολουθείς; μετράς θερμίδες; γυμνάζεσαι;
02-03-2010, 22:39 #34
Καλά βρε Σανελάκι ότι σου σερβίρουν εσύ το πιστεύεις; Μια φορά το καλοκαίρι έφαγα πατάτες τηγανιτές εκτός δίαιτας και το κάνανε ολόκληρο θέμα. Και τώρα μια μέρα έφαγα δύο μακαρονάδες, που έχουν όμως 1040 θερμίδες μαζί... Όσο για τους κοιλιακούς, έχω ακούσει ότι σφίγγουν το στομάχι και δεν μπορείς να αδυνατίσεις. Πιστεύω φτάνει μισή ώρα, δεν μπορώ παραπάνω, εκτός και αν πάω στα curves με πρόγραμμα, όμως Σανελάκι, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, αλλά για να βοηθήσουμε! Ακόμα και αυτούς που δεν κάνουν δίαιτα, την ψυχολογία τους πρέπει να ανεβάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
02-03-2010, 22:43 #35
Καλησπέρα lbp, καλησπέρα κορίτσια!
χαίρομαι που σε βλέπω πάλι εδώ lbp, σου εύχομαι καλή συνέχεια στη διατροφή σου, και μπράβο για το κιλάκι που έχασες.
02-03-2010, 22:44 #36
Thanks! Τελικά δεν είναι ένα κιλό, λιγότερο ήταν, αλλά όσο να' ναι, καλό ήταν! Τελικά 200 γρ έχασα
Ξαναζυγίστηκα τώρα
02-03-2010, 22:47 #37
Originally posted by lbp
Βρήκα και αυτό για τη ΜΚΕΗ για τις σαλάτες.
http://www.dietup.gr/gynaika/diatrof...fast-food.html
Λέει επειδή είναι βαρετές οι σαλάτες και τα ψητά, να φτιάχνουμε σπίτι junk food. Βέβαια θα βάζεις κι εκεί μια φέτα μαρούλι, αλλά δεν με χαλάει καθόλου.Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ τώρα και γι'αυτό.
μπορείς επίσης να φτιάξεις πίτσα με αραβική πίτα
καπνιστή γαλοπούλα και μίλνερ ντοματούλα ρίγανη και λουκάνικα
γαλοπούλας
όλα σε μικρές ποσότητες βέβαια
:P:P:P:P:P
02-03-2010, 22:48 #38
μπραβο βρε mag μου!!καιι εγω ειχα παθει το ιδιο ακριβως οταν ειχα δει το τικερακι της λιλυ. λοιπον . δυστυχως στο υψος εχουμε μια διαφορα.. αλλα δεν νομιζω να αποτελεσει προβλημα αν κανεις τα ιδια με εμενα.. απλα να ξερεις οτι ειμαι λιγο πιο ψηλη(1.73) και το καθε κιλο που χανω φαινεται περισσοτερο και ετσι μου ανανεωνεται το ηθικο. μην μου φωναξεις οτι ειναι λιγα τακιλα που θελω να φτασω. αλλα ειμαι 18 χονων και ημουν παντα στα 58 με 60 κιλα και εχω ενα σορο ρουχα που μ περιμενουν!!!!λοιπον...
με το που ξεκινησα γυμναστηριο αρχισαν να φευγουν και τα κιλα... γιατι με τη γυμναστικη και ιδια κιλα να εισαι φαινεσαι πιο λεπτος. λιωσε στο περπατημα το τρεξιμο το σκοινακι το ελλειπτικο το χορο.. οτι σε βολευει απο ολα αυτα.. οσο παραπανω ιδρωνεις τοοοσο καλυτερα. εγω κανω 3-6 φορες τη βδομαδα 50 λεπτα διαδρομο (μεχρι τωρα εκανα περπατημα γρηγορο (ξεκινησα στο 6 και τωρα περπαταω στο 7.8) και βαρακια για χερια κοιλιακους ραχιαους και καμια φορα και καποιοι προγραμμα γιογκα η αεροβικης.. για τη διατροφη δεν μετραω θερμιδεςς μετραω ποντους. ακολουθω τη eight watchers εδω και 1 μηνα καιμε εχει βολεψει πολυ. στο τοπικ weight watchers θα βρεις και ενα αρχει στην τελευται η προτελευταια σελιγ που μπορεις να το κατεβασεις που λεει τα παντα μεσα. αλλιως δωσε μου το μσν σου αν εχεις να στο στειλω το αρχειο που εχω φτιαξει εγω που εψαξα οτι ειχαν βαλει στο φορουμ τα κοριτσια.. πες μου !!
02-03-2010, 22:48 #39
Originally posted by MKEH78
[ευχαριστώ...
μπορείς επίσης να φτιάξεις πίτσα με αραβική πίτα
καπνιστή γαλοπούλα και μίλνερ ντοματούλα ρίγανη και λουκάνικα
γαλοπούλας
όλα σε μικρές ποσότητες βέβαια
:P:P:P:P:P
02-03-2010, 22:50 #40
Αχ κορίτσι μου, και οι ατασθαλίες στο πρόγραμμα είναι! Η ζωή θέλει και νοστιμάδα! Αν το σώμα μας φτιάχτηκε με αυτό το DNA για να αποθηκεύει θερμίδες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το τιμωρούμε μαστιγώνοντάς το αλύπητα κάθε φορά που μας γυάλισε μια μακαρονάδα ή τηγανιτές πατάτες - έλεος. Αρκετά τραβάμε με τα κιλά μας και το ρατσισμό των "αδυνάτων" για να βγάζουμε και μεταξύ μας τα μάτια μας. Εδώ μέσα μπαίνουμε για να ουρλιάξουμε, για να ξεσπάσουμε, για να μιλήσουμε με άτομα που τραβάνε τα ίδια με μας, να πάρουμε θάρρος, να γελάσουμε και λίγο με τα χάλια μας και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας - αρκετούς καυγάδες έχουμε στην καθημερινή μας ζωή για το τι βάζουμε στο πιάτο μας, λες και τα κιλά μας τα κλέψαμε από αυτούς!
Να έχεις ελπίδες. Και όχι μόνο για τα κιλά. Για το αύριο που ξημερώνει, για τον έρωτα που θα φανεί κάποια στιγμή, για μια δουλειά που θα σε γεμίσει... να έχεις πολλές ελπίδες, πολλά όνειρα. Και θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα δεις να υλοποιούνται!
02-03-2010, 22:50 #41
Originally posted by lbp
Thanks! Τελικά δεν είναι ένα κιλό, λιγότερο ήταν, αλλά όσο να' ναι, καλό ήταν! Τελικά 200 γρ έχασαΞαναζυγίστηκα τώρα
Να ζυγίζεσαι πάντα την ίδια ώρα, κατα προτίμηση το πρωί νηστικιά.
02-03-2010, 22:51 #42
καλε εννοειται οτι δεν ειμαστε εδω για να κρινουμε. αλλα για να προτεινουμε η να συμβουλευσουμε ειναι ειναι θεμιτο!!!
02-03-2010, 22:53 #43
Originally posted by sanelaki
με το που ξεκινησα γυμναστηριο αρχισαν να φευγουν και τα κιλα... γιατι με τη γυμναστικη και ιδια κιλα να εισαι φαινεσαι πιο λεπτος. λιωσε στο περπατημα το τρεξιμο το σκοινακι το ελλειπτικο το χορο.. οτι σε βολευει απο ολα αυτα.. οσο παραπανω ιδρωνεις τοοοσο καλυτερα. εγω κανω 3-6 φορες τη βδομαδα 50 λεπτα διαδρομο (μεχρι τωρα εκανα περπατημα γρηγορο (ξεκινησα στο 6 και τωρα περπαταω στο 7.8) και βαρακια για χερια κοιλιακους ραχιαους και καμια φορα και καποιοι προγραμμα γιογκα η αεροβικης.. για τη διατροφη δεν μετραω θερμιδεςς μετραω ποντους. ακολουθω τη eight watchers εδω και 1 μηνα καιμε εχει βολεψει πολυ. στο τοπικ weight watchers θα βρεις και ενα αρχει στην τελευται η προτελευταια σελιγ που μπορεις να το κατεβασεις που λεει τα παντα μεσα. αλλιως δωσε μου το μσν σου αν εχεις να στο στειλω το αρχειο που εχω φτιαξει εγω που εψαξα οτι ειχαν βαλει στο φορουμ τα κοριτσια.. πες μου !!
02-03-2010, 22:54 #44
Originally posted by anna65
Αχ κορίτσι μου, και οι ατασθαλίες στο πρόγραμμα είναι! Η ζωή θέλει και νοστιμάδα! Αν το σώμα μας φτιάχτηκε με αυτό το DNA για να αποθηκεύει θερμίδες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το τιμωρούμε μαστιγώνοντάς το αλύπητα κάθε φορά που μας γυάλισε μια μακαρονάδα ή τηγανιτές πατάτες - έλεος. Αρκετά τραβάμε με τα κιλά μας και το ρατσισμό των "αδυνάτων" για να βγάζουμε και μεταξύ μας τα μάτια μας. Εδώ μέσα μπαίνουμε για να ουρλιάξουμε, για να ξεσπάσουμε, για να μιλήσουμε με άτομα που τραβάνε τα ίδια με μας, να πάρουμε θάρρος, να γελάσουμε και λίγο με τα χάλια μας και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας - αρκετούς καυγάδες έχουμε στην καθημερινή μας ζωή για το τι βάζουμε στο πιάτο μας, λες και τα κιλά μας τα κλέψαμε από αυτούς!
Να έχεις ελπίδες. Και όχι μόνο για τα κιλά. Για το αύριο που ξημερώνει, για τον έρωτα που θα φανεί κάποια στιγμή, για μια δουλειά που θα σε γεμίσει... να έχεις πολλές ελπίδες, πολλά όνειρα. Και θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα δεις να υλοποιούνται!
02-03-2010, 22:56 #45
Originally posted by Lily
Originally posted by lbp
Thanks! Τελικά δεν είναι ένα κιλό, λιγότερο ήταν, αλλά όσο να' ναι, καλό ήταν! Τελικά 200 γρ έχασαΞαναζυγίστηκα τώρα
Να ζυγίζεσαι πάντα την ίδια ώρα, κατα προτίμηση το πρωί νηστικιά.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή