Προς lbp - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    ενταξει.. οπως θες. παντως σιγουρα να ξερεις οτι προσπαθω να σε βοηθησω και οχι να σε κρινω η να σε κατηγορησω...αν σε κουραζει τοσο το περπατημα μην κανεις ακομα παραπανω γιατι θα τα φτυσουν οι μυες και οι τενοντες σου,,... σιγα σιγα και σταδιακα. και δεν σου λεω τι να αλλαξεις με τη διατροφη σου.. απλα ψαξτω μονη σου μηπως μπορεις να αλλαξεις κατι αφου για να εχεις κολλησει τοσο καιρο κατι δεν παει καλα. αυτο μονο.. λυπαμαι για τα χαπια που παιρνεις. εχουν παρενεργειες?

Senior Member
    sanelaki
    έχουμε διαφορά και στο ύψος και στην ηλικία. Είμαι 40 χρονών και φυσικά δεν περιμένω να αποκτήσω σώμα εικοσάρας. Κάνω γιόγκα μία φορά την εβδομάδα και περπατώ με φίλες δύο φορές (περίπου 4 χιλιόμετρα). Στο σπίτι έχω αρκετά όργανο και κάνω διάδρομο, στεπ, βάρη, ποδήλατο και κοιλιακούς. Δυστυχώς δεν είμαι συνεπής. Μπορεί νατα παρατήσω για ένα μήνα και μετά να ξαναρχίσω και τέτοια. Η διατροφή μου είναι χάλια. Δεν μπορώ να μπω σε πρόγραμμα αλλά θα προσπαθήσω. Αν χάσω έστω και 7 κιλά μέχρι το καλοκαίρι θα κάνω πάρτυ

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ενταξει.. οπως θες. παντως σιγουρα να ξερεις οτι προσπαθω να σε βοηθησω και οχι να σε κρινω η να σε κατηγορησω...αν σε κουραζει τοσο το περπατημα μην κανεις ακομα παραπανω γιατι θα τα φτυσουν οι μυες και οι τενοντες σου,,... σιγα σιγα και σταδιακα. και δεν σου λεω τι να αλλαξεις με τη διατροφη σου.. απλα ψαξτω μονη σου μηπως μπορεις να αλλαξεις κατι αφου για να εχεις κολλησει τοσο καιρο κατι δεν παει καλα. αυτο μονο.. λυπαμαι για τα χαπια που παιρνεις. εχουν παρενεργειες?
    Οκ, δεν είπα για σένα ότι κρίνεις κυρίως, αλλά μου φάνηκε κάπως. Ξέρω τι δεν πάει καλά. Τα χάπια. Έχω και την προλακτίνη, αλλά αυτή είναι σε καλό στάδιο. Βέβαια δεν έχω περίοδο, και αυτό με τη σειρά του σε κάνει να μην χάνεις. Μου το έχει πει η μητέρα μου πιο παλιά. Έχουν παρενέργειες, αλλά δεν είναι να τις συζητήσουμε εδώ.

Senior Member
    ειναι σαφως πιο δυσκολο για σενα. κοιτα ασχετα με τα οργανα που εχεις στο σιτι (γιαιτι και εγω εχω διαδρομο και τον κανω κρεμαστρα) στο γυμναστηριο α πας με τις φιλες θα κανεις πιο πολλα. αν και η γιγκα και το περπατημα ειναι αρκετα.προσπα8ησε μονο να αυξησεις τις μερες περπατηματος. οσο για τη διατροφη.. κοιταξες καθολου εκει στο τοπικ???

Senior Member
    ποτε θα μπορεσεις να τα στΑΜΑΤΗΣΕΙς??ΤΑ ΧΑΠΙΑ?

Junior Member
    γειά σας, ξέρω τη μαρία, και μου έλεγε κάθε μέρα τι έτρωγε και μόνο μερικές φορές είχε κάνει ατασθαλίες, όπως όλοι σε μία δίαιτα αλλά μετά τη συνέχιζε

Senior Member
    αυτο ειναι το μαγαλυτερο θεμα στη διαιτα!! εγω εκτος απο τωρα, οποτε εκανα διαιτα, αν μια μερα εκανα μια ατασθαλλεια μετα τα παραταγα και ετρωγα τα παντα... πολυ δυσκολο να συνεχισεις γιατι ειναι καθαα θεμα ψυχολογιας

Senior Member
    Δεν ξέρω ακόμα δυστυχώς. Μπορεί και για πάντα.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by Lily
    Originally posted by lbp
    Thanks! Τελικά δεν είναι ένα κιλό, λιγότερο ήταν, αλλά όσο να' ναι, καλό ήταν! Τελικά 200 γρ έχασα Ξαναζυγίστηκα τώρα
    ναι αλλά το βράδυ ζυγίζουμε όλοι περισσότερο, γιατί ότι φάγαμε μέσα στην ημέρα δεν έχει μεταβολιστεί ακόμη.
    Να ζυγίζεσαι πάντα την ίδια ώρα, κατα προτίμηση το πρωί νηστικιά.
    Μετράω ένα κιλό μείον το πρωί. Πχ τώρα ήμουν 87,2, το πρωί θα είμαι περίπου 86,2. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, πως από τα 86,6 που ζυγίστηκα πιο πριν και νόμιζα ότι είχα χάσει ένα κιλό, πήγα μόνο με μια σαλάτα και νερό στα 87,2! Μάλλον έτσι ήταν να γίνει ο μεταβολισμός παίζει με τα νεύρα μας!
    γιατί βρε Μαράκι, έφαγες σαλάτα, είχε αλάτι , ήπιες το νεράκι, έγινε η κατακράτηση! δεν είναι πραγματικό βάρος αυτό.
    ʼστο για το πρωί το ζύγισμα καλό μου (μετά την τουαλέτα καλύτερα)

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Δεν ξέρω ακόμα δυστυχώς. Μπορεί και για πάντα.
    Δεν το ήξερα Μαρία μου οτι παίρνεις χάπια, να λοιπόν γιατί χάνεις πολύ δύσκολα, τα χάπια φταίνε, είναι σίγουρο.

Senior Member

γιατί βρε Μαράκι, έφαγες σαλάτα, είχε αλάτι , ήπιες το νεράκι, έγινε η κατακράτηση! δεν είναι πραγματικό βάρος αυτό.
    ʼστο για το πρωί το ζύγισμα καλό μου (μετά την τουαλέτα καλύτερα)
    Μπα, συνήθως τόσο είμαι ένα κιλό μείον το πρωί, και επιπλέον δεν τα ξαναχάνω αυτά που παίρνω! Το έχω παρατηρήσει αυτόν τον καιρό. Θα γράψω και αύριο να δεις. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Senior Member
    Δεν το ήξερα Μαρία μου οτι παίρνεις χάπια, να λοιπόν γιατί χάνεις πολύ δύσκολα, τα χάπια φταίνε, είναι σίγουρο.
    Ναι. Το είχα πει σε μία φάση, αλλά ποιός με άκουγε, είχαν πέσει όλοι απάνω να με φάνε

Senior Member
    αχ ελπιζω να μην γινει αυτο που λες με τα χαπια.. να τελειωσεις τη θεραππεια συντομα να βρουν ολα το δρομο τους!!

Senior Member
    αχ ελπιζω να μην γινει αυτο που λες με τα χαπια.. να τελειωσεις τη θεραππεια συντομα να βρουν ολα το δρομο τους!!
    Εντάξει, θα τα μειώσω κάποια στιγμή. Αλλά μέχρι τότε, πάει το όνειρο. Γι'αυτό λέω δεν έχω ελπίδες. Δεν ξέρω, μπορεί άμα μου 'ρθει η περίοδος να φτιάξουνε τα πράγματα

Senior Member
    Μακάρι να τα μειώσεις Μαράκι και να τακτοποιηθούν όλα.

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast