Results 106 to 120 of 220
Thread: Προς lbp
-
05-03-2010, 12:36 #106
Originally posted by zwhtsa
δεν μας εκραξαν οπως λες. και αυτο το ειπαν μετα απο συννεοηση του διαχειριστη με την εσπριτ
τι εννοεις τι τραβαω?
αν εννοεις τι ζορι τραβαω..
απλως δεν δεχομαι εκει που κανω μια προσπαθεια και να την κανω να καταλαβει την μαρια πως χωρις σωστη διατροφη δεν προκειτε να χασει γραμμαριο αυτη να με βριζει.
δεν φταινε ουτε τα χαπια της, αλλα η διατροφη της, επειδη τρωει μακαροναδες κλπ κλπ..
ειναι σπαστικο λοιπον οταν σε ενα σιτε λεει πως κανει παρασπονδιες, στο αλλο ποστ να γραφει πως κανει καταγραμμα διαιτα και δεν χανει γιατι φταινε τα χαπια.
οταν πας λοιπον και της λες βρε μαρακι μου αφου τρως αυτο και αυτο .. πως να χασεις? αυτη ααρχιζει και σε βριζει.
αυτο δεν δεχομαι.
εδω μεσα ειναι σιτε υποστηριξης, που ολοι μας βοηθαμε τον αλλον να κανιε διαιτα, αν δεν κανει κατι σωστα να του το λεμε και οταν ειναι αψογος να τον επικροτουμς. δλδ η μαρια τι θελει να της λεμε? καλα κανεις και τρως τυροπιτες? και ναι φταιν τα χαπια σου που δεν χανεις? αυτο ειναι ενα τεραστιο ψεμα. αυτο θελει? ψεματα? να της γλυφουμε τα αυτακια?
και εγω προσωπικα πλεον γελαω απιστευτα με οτι λεει η μαριαπραγματικα μου φτιαχνει την μερα,
Επίσης αφού βλέπεις τόσο καιρό τώρα οτι η κατάσταση δε βγάζει πουθενά, γιατί συνεχίζεις? τι πιο απλό από το να σταματούσες να ασχολείσαι με κάποιον που λέει ανακρίβειες ή ψέμματα ή οτι άλλο .
Και αν σε κόβει τι κάνει εδώ, σε κόβει και τι κάνει στο άλλο σάιτ?
υπερβολική δεν είσαι?
- 05-03-2010, 12:40 #107
στο αλλο σιτε δεν το ξεκινησα εγω. η μαρια μπηκε και μας εβριζε, και μαλιστα εθιγε την μνημη ενος κοριτσιου που εκανε επεμβαση αλλα δεν τα καταφερε και πεθανε στο χειρουργειο. την χαρακτηρισε ανωριμη που εκανε κατι τετοιο. αμα δεν ξερεις τα πραγματα που ξεκινησαν ας μην σχολιαζεις. και το ολο σκηνικο εδω παλι ξεκινησε στα ξαφνικα. την ειχαμε προσεγγισει ευγενικα μιλουσαμε καλα, ολα καλα, μεχρι την στιγμη που της ειπαμε καποια πραγματα για την διατροφη. οχι μονο εγω. γι αυτο μην τα λες πρωσοπικα για εμενα μονο.
δεν λεω μπορει να φταινε τα χαπια ως ενα βαθμο, αλλα εχει να κανει πολυ και με την διατροφη. οταν τρως 2 μακαροναδες, πατατες τηγανητες, ζαμποκασεροπιτακια, 2 τοστ για πρωινο,3 μπαρες για απογευματινο και αλλα πολλα δεν νομιζω πως φταινε τα χαπια που δεν χανεις.. ετσι δεν ειναι? αν αυτες οι τροφες και οι ποσοτητες θεωρουντε διατροφικα σωστες για καποιον που θελει να κανει διαιτα και να χασει βαρος ενημερωσεμε να το ξερω και εγω!
05-03-2010, 12:51 #108
Ναι όπως τα λες είναι. Τρώω όλα αυτά και έρχομαι εδώ πέρα και κλαίγομαι.
05-03-2010, 12:52 #109
καλα ε...πολυ γελιο...κωστα βγηκες απο τα ρουχα σου ή κρατιεσαι ακομη?
05-03-2010, 12:52 #110
κοπελα μου γλυκια εσυ μας τα γραφεις τι τρως
αν δεν θυμασαι τι γραφεις εδω μεσα δεν σου φταιμε εμεις... ελεος πια
05-03-2010, 12:53 #111
Είπα μια μέρα ότι έφαγα δύο μακαρονάδες 1040 θερμίδες και το κάνατε ολόκληρο θέμα. Επίσης είπα το καλοκαίρι εκτός δίαιτας ότι έφαγα τηγανιτές πατάτες γιατί είχαμε καλεσμένους. Και μου το λες συνέχεια δεν έχεις κλείσει το στόμα σου καθόλου. Πότε θα σκάσετε επιτέλους???????????????????
05-03-2010, 12:56 #112
μπλα μπλα μπλα... ευτυχως εχουν κρατημενα τα ποστ σου που γραφεις τις παρασπονδιες σου, και δεν μιλαμε για το καλαοκαιρι αλλα για τωρα... τις προηγουμενες βδομαδες.
απο εμενα τελος!
ας σε αναλαβουν οι καινουριες..
αλλα βαζω στοιχημα μεχρι το τελος του μηνα θα εχεις βριστει και με αυτεςεδω ειμαστε ολοι και θα τα διαβαζουμε!
γιατι μολις θα προσπαθησουν να σου πουν κατι διατροφη θα αρχισεις τους εξαψαλμους εσυ!
εγω πραγματιακ παραιτουμε!
απλα θα παρακολουθω τι γραφεται και θα γελαω
κοριτσια!!! σας ευχομαι υπομονη και κουραγιο!
05-03-2010, 12:56 #113
Στο καλό. Όσο για το άλλο site, εννοείται ότι με αυτά που με αναγκάσατε και είπα θα παρεξηγήθηκαν πολλοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε δίκιο όμως.
05-03-2010, 12:59 #114
Ζωή λαθεύεις.Τα όσα γράφεις περί σκύλευση νεκρού και μειωτικών σχολίων έγιναν εδώ και όχι στο άλλο σάιτ.Και είναι και συζητήσιμο το αν συνέβησαν ή αν ήταν αδυναμία στην έκφραση.Στο άλλο σάιτ αρχίσατε να της επιτίθεστε εκ του μηδενός.Μάλιστα εσύ μόλις είχες κάνει εγγραφή.Μην τα μπερδεύεις.
Δεν νομίζω να σου κάνει καλό πάντως όλο αυτό.Όταν σε ρώτησα τι τραβάς εννοούσα τι ακριβώς τραβάμε όλοι από τα ποστ της Μαρίας
και της κάθε Μαρίας,Τότας,Ζωής κ.λ.π.Είναι τόσο δύσκολο τελικά να δεχτούμε την πολυποικιλότητα στις απόψεις και στον τρόπο σκέψης;
Δεν σου λέω πως όλοι οι χρήστες είναι ίδιου ειδικού βάρους γιατί πιθανότατα δεν θα το δεχτείς .Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται ανοχή και
στο χέρι σου είναι να την δείξεις.Επίσης μπορείς και να προσπεράσεις.
Πράγματι είναι σάιτ στήριξης αλλά το ασφαλίτικο ταρακούνημα τύπου"παραδέξου το ρε.Θα συμμορφωθείς;"δεν έχει θέση.
Θα προσπαθήσω να μην επανέλθω στο θέμα αν και μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία συζήτηση.Έχει τις δυνατότητες αν ξεφύγουμε από τα στενά των αλληλοκατηγοριών
05-03-2010, 13:02 #115
και στο αλλο σιτε χαρακτηρισε ανωριμα τα ατομα που κανουν επεμβαση. μισο να σου κανω παστε στο κομματι αυτο που το αναφερει. για εμενα το θεμα μαρια εκλεισε.
εγω ναι τοτε γραφτηκα.γιατι εξοργιστικα οταν πληροφορικα οτι και εκει προσπαθουσε να το παιξει το αθωο κοριτσακι που ολοι τις επιτιθοντε χωρις λογο. για την εσπριτ σου λεω ειναι πολυ περισσοτερο καιρο μεσα
μαρια μην σχολιασεις σε παρακαλω. γιατι αυτο που λεω τωρα αναφερομαι στην τοτα. με εσενα το θεμα εχει κλεισει. δεν υπαρχεις πλεον για εμενα.
05-03-2010, 13:03 #116
Βρε Τότα μου, επειδή είπα ότι είναι ανώριμο να κάνεις εγχείρηση γιατί να που έφτασε ο άλλος να πεθάνει είναι σκύλευση νεκρού; Από αγάπη δεν είναι αυτό; Να μην φτάσει κανείς να το ξαναπάθει! Στο άλλο site είπα απλά ότι μου επιτέθηκαν σε αυτό, δλδ την αλήθεια! Και γιατί να δείξει ανοχή; Έκανα κάτι επιλήψιμο; ʼσε που και να έκανα, εδώ για να λέμε τα παράπονά μας είμαστε. Αυτό με το ίδιο ειδικό βάρος τι είναι;
05-03-2010, 13:10 #117
Originally posted by zwhtsa
στο αλλο σιτε δεν το ξεκινησα εγω. η μαρια μπηκε και μας εβριζε, και μαλιστα εθιγε την μνημη ενος κοριτσιου που εκανε επεμβαση αλλα δεν τα καταφερε και πεθανε στο χειρουργειο. την χαρακτηρισε ανωριμη που εκανε κατι τετοιο. αμα δεν ξερεις τα πραγματα που ξεκινησαν ας μην σχολιαζεις. και το ολο σκηνικο εδω παλι ξεκινησε στα ξαφνικα. την ειχαμε προσεγγισει ευγενικα μιλουσαμε καλα, ολα καλα, μεχρι την στιγμη που της ειπαμε καποια πραγματα για την διατροφη. οχι μονο εγω. γι αυτο μην τα λες πρωσοπικα για εμενα μονο.
δεν λεω μπορει να φταινε τα χαπια ως ενα βαθμο, αλλα εχει να κανει πολυ και με την διατροφη. οταν τρως 2 μακαροναδες, πατατες τηγανητες, ζαμποκασεροπιτακια, 2 τοστ για πρωινο,3 μπαρες για απογευματινο και αλλα πολλα δεν νομιζω πως φταινε τα χαπια που δεν χανεις.. ετσι δεν ειναι? αν αυτες οι τροφες και οι ποσοτητες θεωρουντε διατροφικα σωστες για καποιον που θελει να κανει διαιτα και να χασει βαρος ενημερωσεμε να το ξερω και εγω!
Αν δεν απαντούσε κανείς θα είχαν σταματήσει όλα χωρίς αυτό το σούργελο που έγινε εδώ
05-03-2010, 13:12 #118
Σιγά σιγά θα την καταλάβετε όλοι.....
05-03-2010, 13:13 #119
αυτο κανω πλεον τοτα μου
εγραψα τελος!
καλο κουραγιο σε εσας απο εδω και περα
05-03-2010, 13:59 #120
εμ βεβαια φταινε οι αλλοι που μιλανε BettyG ενω εσυ προς Θεου ποτε δεν προσπαθησες να σχολιασεις απεξω απεξω κανενα ωστε να αναψεις φωτιες...ειναι πολυ ευκολο να πετα κανεις σποντες κ να φευγει κ να θεωρει οτι ετσι μαχεται για την σωστη επικοινωνια στο φορουμ!
και το κατα πποσο υπηρξες επιθετκη ή οχι να αφησεις να το κρινει το εκαστοτε ατομο που εβαλες στο στομα σου... Καλημερες, δεν εχω ορεξη για τσακωμους, την γνωμη μου σαν τριτο ατομο λεω...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία