Προς lbp - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    Προσπάθησε ακόμη πιο πολύ ,

με το περπάτημα και το κολύμπι που λέγαμε τι έκανες?
    ή με τα curves που έψαχνες?
    εγώ τα ξεκίνησα χθές, ακόμη είμαι στην πρώτη φορά, θα σου πω στην πορεία περισσότερα

Senior Member
    αχ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω. και εγω εχα προσεξει οτι δεν ξαναμπηκες.ξεχνα εντελως τωρα οτι υπαρχουν στρατοπεδα και αυτες και εσυ απο την αλλη πλευρα ενταξει?? ολοι ενα στρατοπεδο ειμαστε!!στο θεμα μας τωρα. λογικα κατι δεν κανεις σωστα. να σου πω.. μηπως κρατας ημερολογιο διατροφης??
    στο χαρτι οχι στο φορουμ...

Senior Member
    Περπάτημα κάνω κάθε μέρα μισή ώρα. Έλεγα να αρχίσω και curves, αλλά περιμένω να γυρίσει η μητέρα μου είναι εκτός πόλης. Η γιατρός πάντως μου είπε ότι μισή ώρα φτάνει για περπάτημα. Πάντως σήμερα άμα είδες που έγραψα στο εβδομαδιαίο ζύγισμα, είμαι μισό με ένα κιλό κάτω.

Βρήκα και αυτό για τη ΜΚΕΗ για τις σαλάτες.
    http://www.dietup.gr/gynaika/diatrof...fast-food.html
    Λέει επειδή είναι βαρετές οι σαλάτες και τα ψητά, να φτιάχνουμε σπίτι junk food. Βέβαια θα βάζεις κι εκεί μια φέτα μαρούλι, αλλά δεν με χαλάει καθόλου. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ τώρα και γι'αυτό.

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    αχ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω. και εγω εχα προσεξει οτι δεν ξαναμπηκες.ξεχνα εντελως τωρα οτι υπαρχουν στρατοπεδα και αυτες και εσυ απο την αλλη πλευρα ενταξει?? ολοι ενα στρατοπεδο ειμαστε!!στο θεμα μας τωρα. λογικα κατι δεν κανεις σωστα. να σου πω.. μηπως κρατας ημερολογιο διατροφης??
    στο χαρτι οχι στο φορουμ...
    Καλά ένα στρατόπεδο δεν είμαστε, απλώς μπορώ να τις αγνοώ. Εδώ είδα ότι επιτέθηκαν και σε άλλη κοπέλα. Δεν είναι ότι δεν κάνω κάτι σωστά, κι άλλοι μετράνε θερμίδες και χάσανε, είναι το πρόβλημα ότι παίρνω χάπια αντικαταθλιπτικά και αυτά το γράφουνε επάνω, παχαίνουνε! Δεν κρατάω ημερολόγιο διατροφής, απλώς γράφω κάπου πρόχειρα τι έφαγα, και υπολογίζω τις θερμίδες.

Senior Member
    τι λες βρε πουλακι μου?? μα γιατι??και εγω την "εκανα" σημερα.. ειμαι αρρωστουλικο βεβαια και με δικαιολογω λιγο. εφαγα 2 πιατα κριθαρακι...αμαν και εγω..κοιταξε ειλικρινα αν δεν εβαζα και κατι νοστιμο στη διαιτα δεν 8α αντεχα πανω απο μιση εβδομαδα. προτιμω να φαω λιγο απο κατι γευστικοι(και παχυντικο) παρα κατι ανοστο και πιο πολυ

Senior Member
    κοιτα και εγω περνω αντισυλλιπτικα που παχαινουν αλλα εχω ψχασει 12 κιλα και δεν διαφερουμε σε τιποτα..

Senior Member
    παιρνω με ε .. θεε μου τι εκκανα η δολοφονα...χαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Περπάτημα κάνω κάθε μέρα μισή ώρα. Έλεγα να αρχίσω και curves, αλλά περιμένω να γυρίσει η μητέρα μου είναι εκτός πόλης. Η γιατρός πάντως μου είπε ότι μισή ώρα φτάνει για περπάτημα. Πάντως σήμερα άμα είδες που έγραψα στο εβδομαδιαίο ζύγισμα, είμαι μισό με ένα κιλό κάτω.

Βρήκα και αυτό για τη ΜΚΕΗ για τις σαλάτες.
    http://www.dietup.gr/gynaika/diatrof...fast-food.html
    Λέει επειδή είναι βαρετές οι σαλάτες και τα ψητά, να φτιάχνουμε σπίτι junk food. Βέβαια θα βάζεις κι εκεί μια φέτα μαρούλι, αλλά δεν με χαλάει καθόλου. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ τώρα και γι'αυτό.
    πολύ ωραία, προσπάθησε να φιάχνεις μόνη σου υγιεινά κι ελαφρά , οπότε να κερδίζεις θερμίδες.

Το 1/2 ωρο περπάτημα την ημέρα, αν γίνεται και με λίγο γρήγορο ρυθμό, μου ακούγεται πολύ καλό.

Ναι το γνωρίζω οτι τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα παχαίνουν , έχεις απόλυτο δίκιο...

Senior Member
    Ναι, με λίγο γρήγορο ρυθμό είναι. Πάλι καλά που είσαι ενημερωμένη για τα αντικαταθλιπτικά, γιατί είναι πολλοί που δεν το ξέρουν.

Senior Member
    kalws ηρθες lbp! καλη αρχη κ αγωνα! αντε να δουμε τι θα κανουμε με τις διατροφες μας ουφ

Senior Member
    κοιτα και εγω περνω αντισυλλιπτικα που παχαινουν αλλα εχω ψχασει 12 κιλα και δεν διαφερουμε σε τιποτα..
    Κάνεις λάθος, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και εξάλλου δεν παίρνουμε τα ίδια χάπια.

Senior Member
    τι λες βρε πουλακι μου?? μα γιατι??και εγω την "εκανα" σημερα.. ειμαι αρρωστουλικο βεβαια και με δικαιολογω λιγο. εφαγα 2 πιατα κριθαρακι...αμαν και εγω..κοιταξε ειλικρινα αν δεν εβαζα και κατι νοστιμο στη διαιτα δεν 8α αντεχα πανω απο μιση εβδομαδα. προτιμω να φαω λιγο απο κατι γευστικοι(και παχυντικο) παρα κατι ανοστο και πιο πολυ
    Πότε την έκανα εγώ και τι εννοείς τι λέω;

Senior Member
    παντως ψαξε εν δημοτικο γυμναστηριο κοντα σου αν εχει..ειναι φθηνο και εγω εχω βολευτει μια χαρα. παω εκει και κα8ομαι κανα δυωρο οταν μπορω. κανω 35-55 λεπτα διαδρομο (μεχρι τωρα μονο περπατημα και τωρα αρχισα δειλα δειλα να τρεχω κιολας) και οτι αλλο μπορεις απο ασκησουλες.για τη διατροφη τι να σου πω?...ψαξε αν μπορεις να εντοπισεις κανενα λαθος..

Senior Member
    για το την εκανα εννοω την ατασθαλεια καλ.. και το τι λες δεν θυμαμαι..ε μην ψαχνω τωρα.. γλυκα το ειπα..

Senior Member
    παντως με τα χαπια ειναι οντως προβλημα... θελει διπλο κοπο

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast