Προς lbp - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    και θα τα πω ολα στην μαμα μου που με εκανες ρεπορτ... και θα ρθει να σε μαλωσει που με πειραζεις ολο...

Senior Member
    Και τον Χριστό τον εσταυρώσανε οπότε ξέρω σε τι κοινωνία ζούμε. Ουστ βρε!

Senior Member
    εγω δεν ειπα τελος και θα κανω οτι γουσταρω και αναφορα δε θα δωσω ουτε σε σενα ουτε σε κανεναν αλλο. Αλλα αμα κρινω απο την συμπεριφορα σου τα ιδια εισαι και συ με το μαρακι απο δω... μη πω δλδ οτι ειστε το ενα και το αυτο ατομο... τεσπα το αντε μου και αντε σου στους φιλους και τους συγγενεις σου οπως δεν βριζω εγω δε θα βριζεις ουτε εσυ.

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    χαχαχαχαχα

αληθειαααααααααα??????? τι μου λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???? ??????

κατι αλλο να με ενημερωσεις που δεν ξερω?

ηρθα να το παιξω καλος, εβαλα μυαλο και τα λοιπα, προσεχε λιγο τον τροπο σου φωτεινε παντογνωστη......

το πιο σοφρων ειναι να σταματησουμε ολοι μα ολοι να τα βαζουμε με την Μαρια και αμα δεν γουσταρουμε να μην δινουμε σημασια. το νοιωθεις αυτο? το καταλαβαινεις? αντε μου......

οταν λεμε τελος, το εννοουμε....
    Μπράβο Κώστα πρώτη φορά σε παραδέχομαι

Senior Member
    χαχαχαχα τι κλοουν θεε μου!!!!

δεν θα σου περασει να κανεις οτι γουσταρεις, γκεγκε?

Senior Member
    διαβασαν καλα τα ματακια μου????
    συγκρινει τον εαυτο της με τον Χριστο???? αχ θεε μου τι αλλο θα δουμε εδω μεσα.. ημαρτον πια βαλτης λιγο μυαλο!

Senior Member
    Ναι Κώστα, είμαστε το ίδιο άτομο γι'αυτό είμαστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι και γράφουμε ταυτόχρονα!

Senior Member
    Ρε κορίτσια, συνέλθετε λίγο!
    Ζωή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είπες ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο με το θέμα, και να πω την αλήθεια είπα "επιτέλους"!
    Esprit, και συ ελπίζω να βάλεις κάπου ένα φρένο, γιατί η συζήτηση έχει ξεφύγει αρκετά.
    Και γω έκανα χειρουργείο με προβλήματα υγείας και τώρα πετάω 43 κιλά ελαφρύτερη, αλλά δεν μπορώ παρά να ουρλιάζω σε όσους αβασάνιστα μιλάνε για επέμβαση λες και είναι η μαγική λύση. Δεν είναι ούτε μαγική ούτε εύκολη, είναι δύσκολη απόφαση και δεν πρέπει να παίρνεται αβασάνιστα. Είναι η τελευταία λύση για κάποιους (όπως εγώ που ευλογώ την ώρα που πήρα την απόφαση), αλλά έχω δει και άτομα που προχώρησαν αβασάνιστα σε τέτοια λύση, χωρίς να ψάξουν ή να ενημερωθούν για τις πιθανές επιπλοκές. Ναι, θέλει άτομα υπεύθυνα για να πάρουν μια ώριμη απόφαση - γιατί μια λάθος απόφαση μπορεί να οδηγήσει αν όχι στο θάνατο, που τόσο φοβάται η lbp, σίγουρα πάντως σε πολλά προβλήματα που υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής.
    Για αυτή την ποιότητα ζωής ελπίζουμε και παλεύουμε. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν η lbp ακολουθεί ένα δομημένο πρόγραμμα ή κάνει ατασθαλίες - δεν νομίζω ότι είναι το ζητούμενο. Δεν μας όρισε κανείς κριτές.

Senior Member
    θα πεσει φωτια να σε καψει.... βοθρος εχει καταντησει το στομα σου... επιασες τους νεκρους στο στομα σου τωρα θα πιασεις και τον Χριστο??? ΑΙΣΧΟΣ!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Ρε κορίτσια, συνέλθετε λίγο!
    Ζωή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είπες ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο με το θέμα, και να πω την αλήθεια είπα "επιτέλους"!
    Esprit, και συ ελπίζω να βάλεις κάπου ένα φρένο, γιατί η συζήτηση έχει ξεφύγει αρκετά.
    Και γω έκανα χειρουργείο με προβλήματα υγείας και τώρα πετάω 43 κιλά ελαφρύτερη, αλλά δεν μπορώ παρά να ουρλιάζω σε όσους αβασάνιστα μιλάνε για επέμβαση λες και είναι η μαγική λύση. Δεν είναι ούτε μαγική ούτε εύκολη, είναι δύσκολη απόφαση και δεν πρέπει να παίρνεται αβασάνιστα. Είναι η τελευταία λύση για κάποιους (όπως εγώ που ευλογώ την ώρα που πήρα την απόφαση), αλλά έχω δει και άτομα που προχώρησαν αβασάνιστα σε τέτοια λύση, χωρίς να ψάξουν ή να ενημερωθούν για τις πιθανές επιπλοκές. Ναι, θέλει άτομα υπεύθυνα για να πάρουν μια ώριμη απόφαση - γιατί μια λάθος απόφαση μπορεί να οδηγήσει αν όχι στο θάνατο, που τόσο φοβάται η lbp, σίγουρα πάντως σε πολλά προβλήματα που υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής.
    Για αυτή την ποιότητα ζωής ελπίζουμε και παλεύουμε. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν η lbp ακολουθεί ένα δομημένο πρόγραμμα ή κάνει ατασθαλίες - δεν νομίζω ότι είναι
    το ζητούμενο. Δεν μας όρισε κανείς κριτές.
    αννουλα δεν τα βαλαμε μαζι της για το θεμα επεμβασης.

αλλα επειδη μονιμος στο ενα γραφει οτι κανει διαιτα, στο αλλο οτι κανει ατασθαλιες αι εμτα κλαψουριζει πως φταινε τα χαπια που δεν χανει.

προσπαθουμε ολοι να την πεισουμε να κανει μια σωστη διατροφη αλλα δεν ακουει παρα μονο βριζει

οταν υποτιθετε ειναι σε ενα φορουμ υποστιριξης τοτε θα ακουσει και καλα και καλα.

και ξερεις πιο ειναι το γελιο?
    η μαρια κρινει ατομα για το αν τρωνε πολλα, αν τρωνε σωστα σε διαφορα ποστ..
    αλλα αν τολμισεις να της πεις πως 2 μακαροναδες σε μια μερα ειναι υπερβολη για καποιον που κανει διαιτα και θελει να χασει σε βριζει..

Junior Member
    Esprit αν ήσουν εντάξει με τον εαυτό σου απλά θα αδιαφορούσες όπως σου λέει και ο Κώστας.

Σας παραδέχτηκε κάποιος ότι παίρνει αντικαταθληπτικά και ότι είναι σε αδιέξοδο και εσείς τον χτυπάτε και άλλο; Η χολή δημιουργεί κενά σε μας τους ίδιους και μετά πρέπει να τα γεμίσουμε με φαγητό. Δεν το καταλάβατε τόσα χρόνια;

Καλή συνέχεια γιατί προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναμπώ στο φόρουμ. Είμαι αλλεργική στη μικροπρέπεια και την κακία.

Senior Member
    Μπράβο Ζωή! Αυτό θα κάνω κι εγώ! Θα μπαίνω μέσα μόνο για να δημιουργώ φιλίες και ας κάτσουν όλες οι άλλες οι σφήκες στην σφηκοφωλιά.

Senior Member
    στο καλο και να μας γραφεις!

Senior Member
    Αυτή είναι η διαπαιδαγώγησή σου. Και μετά μιλάς για επίπεδο!

Senior Member
    Καλέ ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για μένα και δεν το πήρα χαμπάρι; Α, δεν παίζω. Εϊμαι πολύ κακιά. Έβαλα και στον στόμα μου τον Χριστό, τι άδικο

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast