Προς lbp - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 220

Thread: Προς lbp

Senior Member
    Ρε espritaki σταματα πια, μην απαντας,

Senior Member
    δεν νοιωθει ρε το ατομο..... ξυπνα ρε μπομπο! σταματα λεμε, σταματααααααα! ας ληξει ολη αυτη η παρωδια εδω και τωρα.... ελεος πια!

Senior Member
    λιλυ ειπα οτι ηταν να πω δεν θα ασχοληθω αλλο. αυτο ηταν. η μανα μου λεει οσο ανακατευεις τα σκατα τοσο βρωμανε. γι αυτο κι εγω θα σταματησω να ανακατευω τα σκατα....

Senior Member
    Σκατά είσαι και φαίνεσαι.

Senior Member
    Originally posted by BaD
    εμ βεβαια φταινε οι αλλοι που μιλανε BettyG ενω εσυ προς Θεου ποτε δεν προσπαθησες να σχολιασεις απεξω απεξω κανενα ωστε να αναψεις φωτιες...ειναι πολυ ευκολο να πετα κανεις σποντες κ να φευγει κ να θεωρει οτι ετσι μαχεται για την σωστη επικοινωνια στο φορουμ!

και το κατα πποσο υπηρξες επιθετκη ή οχι να αφησεις να το κρινει το εκαστοτε ατομο που εβαλες στο στομα σου... Καλημερες, δεν εχω ορεξη για τσακωμους, την γνωμη μου σαν τριτο ατομο λεω...
    δε μου λες πας καλά? ποιός σου μίλησε εσένα? μήπως έπρεπε να σε ρωτήσουμε για να πούμε τη γνώμη μας?

Και αλήθεια ποιος σου είπε οτι είσαι κάτι σπέσιαλ για να κρίνεις να μιλάς και να κάνεις τον έξυπνο παντού?
    ασε μας κοπέλα μου ...

Senior Member
    οπως εσυ βρε μπετουλα μου σχολιαζεις εμενα και οποιον αλλον θελεις εδω μεσα... και ειναι δικαιωμα σου να λες την γνωμη σου ... ετσι εχουν το δικαιωμα και οι αλλοι να σχολιασουν τα δικα σου λογια και λενε την γνωμη τους

Senior Member
    Πωπω κακία! Ένα λίγο υπερβολική είπε η κοπέλα και πέσατε να τη φάτε κι αυτήν!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    οπως εσυ βρε μπετουλα μου σχολιαζεις εμενα και οποιον αλλον θελεις εδω μεσα... και ειναι δικαιωμα σου να λες την γνωμη σου ... ετσι εχουν το δικαιωμα και οι αλλοι να σχολιασουν τα δικα σου λογια και λενε την γνωμη τους
    Δεν σε έκρινα Ζωήτσα, είπα οτι θα έπρεπε να έχεις κάνει πράξη τη δήλωση σου οτι δε θα ασχολείσαι άλλο, αφού βλέπεις δε βγάζει πουθενά απολύτως όλο αυτό.

Τελικά έχει γίνει υποτιμητικό για όλους αυτό το θέμα,, για όλους όσους αναμείχθηκαν.
    Απλό είναι, γιατί θα έπρεπε να αναμειχθεί η άλλη σε ότι είπα σε σένα απευθείας , εξ άλλου σου δήλωσα οτι δεν είχε καμία επιθετική μορφή αυτό που σου είπα.
    Θ α φοβόμουν δηλαδή και θα πρέπει να απολογηθώ σ αυτήν?

Senior Member
    την γνωμη σου ειπες αυτο λεω και εγω. ολοι μας εχουμε το δικαιωμα να λεμε την γνωμη μας σε αυτα που γραφουν οι αλλοι.

απο τι στιγμη που γραφουμε κατι, να ειμαστε διατεθιμενοι να δεχθουμε και την αποψη-γνωμη καποιου αλλου χρηστη του φορουμ

Senior Member
    Ακριβώς αυτό κάνω, λέω τη γνώμη μου και δε πετάω μπηχτές για άλλους για να ανάψουν φωτιές.
    Από που προέκυψαν αυτά?
    Λέω μόνο αυτό που βλέπω, οτι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό το παλαβό πράγμα

Senior Member
    ΚΟριτσια μετα απο μια μερα που δεν συμμετειχα σε ολα αυτα γιατι οσες προσπαθειες και αν εκανα να πω 2 συμβουλες η μαρια με ανεβαζε μικρη με κατεβαζε χαζη και μου ελεγε να σταματησω καταλαβα οτι ολο αυτο ξεκινησε επιδη 2 ατομα προσπαθησαν να βοηθησουν καποιοα αυτη δεν το καταλαβε και τις αρχισε στις επιθεσεις και μετα σιγα σιγα ολοι γιναμε ενα μπαχαλο. ειλικρινα.. γινετε να διαγραψουμε το τοπικ και να μην ξαναασχοληθουμε με αυτο. η μαρια το εχει ξεκαθαρισει και με λογια αλλα κυριως με τις πραξεις τις οτι ξερει ι κανει και οτι δεν την νοιαζει τι λενε οι υπολοιποι χρηστες. ειπε οτι απλα θελει να μπαινει μεσα και να γραφει τον πονο της. χωρις να απανταμε. μονολογο. ας σεβαστουμε λοιπον την επιθυμια της γιατι οσο περναει η ρα την πληρωνει οποιος και να πει τη γνωμη του.και γινομαστε μπαχαλο ολοι..

Senior Member
    Είπα εγώ ότι θέλω να λέω τον πόνο μου; Με είδες από την τελευταία φορά που μπήκα να λέω τον πόνο μου; Και επιπλέον ωραία βοήθεια όργιο σκατά και ότι άλλο που δεν θυμάμαι εγώ τώρα.

Senior Member
    κοριτσι μου δεν σε ρωτησα το μεσημερι ενω ελεγες οτι δεν θες να ασχολειται κανενας μαζι σου γιατι μπαινεις ? γιαν αν λες το προβλημα σου απλα..για να γραφεις σκετο? και μου ειπες η ναι η εσυ μικρη μη μιλας η κατι τετοιο αυτο θελω να κανω? ε τα λογια σου ειπα για να σε αφησουν ολοι ησυχη.

Senior Member
    Για να γράφω σκέτο,ναι. Μην περιμένεις ότι θα με αφήσουν όλοι ήσυχη. Θα αρχίσουν πάλι.

Senior Member
    sanelaki u2u

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast