Results 211 to 220 of 220
Thread: Προς lbp
-
06-03-2010, 11:19 #211
καλημερα. κοριτσια ειπαμε τελος απο αυτο το θεμα... δεν εχει νοημα να λεμε το οτιδηποτε. ειδικα σε αυτο το ποστ. εγω ειπα τελος και χθες το εκανα πραξη οπως ειδατε δεν μιλησα καθολου και σημερα απλα εγραψα για να σας πω να μην ξαναγραψουμε κανεις- καμια σε αυτο το ποστ. μιας και καθε ποστ ειναι λαδι στην φωτια για να αρχισουν παλι επιθεσεις..
την καλημερα μου!
παω για καφεδακι στην παραλια¨
- 06-03-2010, 11:51 #212
Originally posted by lbp
Να πάνε στον αγύριστο...αυτό τώρα το λες από θυμό;
06-03-2010, 11:52 #213
Ο θυμός δικαιολογείται ως ένα βαθμό άμα σου έχουν κάνει κάτι.. Όμως το να βρίζεις χωρίς να έχεις συμμετάσχει ε αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες. Πρόσεχε Betty, μην τις κάνεις εχθρούς σου.. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει
06-03-2010, 13:27 #214
Οχι ibp δεν εννοω οτι τρως πολυ....κ δεν με αφορα το αν τρως πολυ η οχι....Κ δεν εννοω κατι συγκεκριμενο με τον ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...Απλα εννοω αν διαβασες κ παρακατω πως ο καθενας εδω μεσα εχει καποια ατομα με τα οποια εχει περισσοτερες σχεσεις..κ καποια αλλα με τα οποια εχει λιγοτερες...Κ αυτο συνηθως προερχετε απο τα συμπερασματα που εχουμε βγαλει για τον καθενα...Αλλους τους συμπαθουμε πολυ.. αλλους λιγο...αλλους καθολου....οπως κ στην πραγματικη μας ζωη...Αυτους που δεν συμπαθουμε δεν τους κανουμε παρεα κ τελειωνει....Δεν νομιζα να λεω κατι κακο....Αυταααα απο μενα!!!!
06-03-2010, 13:32 #215
Ok, δεν λες κάτι κακό, αλλά συνδέεις τα συμπεράσματα με τις σχέσεις που έχει ο καθένας. Δλδ σε ξέρω εγώ εσένα άρα έχεις δίκιο, δεν σε ξέρω άρα έχεις άδικο; Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
06-03-2010, 13:41 #216
Μπα καμμια σχεση...εγω δεν ξερω κανεναν εδω μεσα...Κ εκτος απο αυτο οι καλυτερες μου φιλες ειναι αυτες που διαφωνουν μαζι μου...κ μου τα χωνουν κ δεν μιλαω για εδω μεσα...Κ μαλιστα σε ενα πολυ πιο παλιο ποστ μου το λεω αυτο αλλα δεν θυμαμαι σε πιο τοπικ ηταν για να το διαβασεις.....Για σενα μπορει να μην ισχυει το ιδιο κ για καποιους αλλους επισης...Απλα ηθελα να σας πω πως ειναι κριμα να αναλωνεται την ενεργεια σας σε διαφωνειες που βγαινουν εκτος τροχιας...κ δεν βοηθανε ουτε τους μεν ουτε τους δε...γιατι φτανετε στο σημειο να εξοργιζεστε κ να βγαινετε εκτος εαυτου....Μην ασχολειστε με ατομα που κατα την γνωμη σας παντα δεν αξιζει τον κοπο ή δεν συμπαθειτε ή σας προκαλουν εκνευρισμο κ τελειωσε.......
06-03-2010, 13:46 #217
Τέλοσπάντων, με μπέρδεψες κάπως με το ότι κάποιοι έχουν περισσότερες σχέσεις με κάποιους άλλους και έτσι βγάζουν συμπεράσματα. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει να μου τα χώνουν.. Γι'αυτό απαντάω..
06-03-2010, 17:58 #218
Originally posted by MKEH78
Θα σου ήμουν ευγνώμον, αν δεν απαντούσες υβριστικά.
Ότι άλλο σχόλιο θέλεις δεκτόOriginally posted by lbp
Πρώτον και καλύτερον εγώ τους διώχνω τους καινούριους ή οι άλλοι τους διώχνουν όπως και μένα με τη συμπεριφορά τους; Να μην τα ξέρουν αυτά οι καινούριοι; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Αφού είναι τόσο ανούσιο γιατί ασχολείσαι; Δεν σε ενδιαφέρει τι μου είπε και ποιός, όμως σε ενδιαφέρει τι είπα εγώ! Ε, όχι και δεν ξέρω τι σημαίνει αλληλοουποστήριξη! Πρόσεξε τα λόγια σου!!! Πότε απάντησα υβριστικά στο συγγνώμη; Να σου πω κάτι; Κουράστηκα όλο εμένα να κατηγορούν και να μου επιτίθονται χωρίς να τους έχω κάνει κάτι! Εγώ αναγκάζω τους άλλους να μου μιλάνε έτσι; Για τράβα δες κοπέλα μου πως μου μιλάνε! Μάλλον τυφλή θα είσαι! Αλλά είσαι ίδια σαν κι αυτές, τι να περιμένει κανείς. Δεν θέλω συμβουλές από κανένα και ιδιαίτερα από αυτές. Τι έχει το υφάκι μου; Είδες που σου είπα ότι είσαι ίδια; Κάτι ξέρω. Όλο ειρωνεία και κακό είστε! Λυπάσαι που το ξεκίνησες μπράβο σου τότε! Και εις ανώτερα!
ΝΑΙ ήπια την κρίνω απ τη στιγμή που δεν υπήρξε ύβρης.
Κατά τη γνώμη μου όταν υπάρχει ύβρις είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίζεται ένας διάλογος
Μαρία μου, είμαστε και συνονόματες....
μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ μαζί σου, γιατί είχαμε ξαναμιλήσει
παλιότερα και θεώρησα ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλες.
δεν με απασχολεί το τι και το πόσο τρως απλά να μιλάγαμε ήθελα.
Και γι αυτό όταν κάποια κοπέλα σου μίλησε λίγο απότομα,
σε είχα υπερασπιστεί, με τον τρόπο μου πάντα...
δεν είμαι πολύ τον καβγάδων, προσπαθώ να τους αποφεύγω.
Τα 3 προηγούμενα σχολειά σου, είχαν έναν ειρωνικό τόνο.
Αυτή είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη
Όταν κάποιος μου λέει <<ότι τρως σαν βόδι>>θεωρώ ότι με χτυπάει λεκτικά
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια άλλη έκφραση για να μην την προσβάλεις
Όπως <<ότι τρως υπερβολικά μεγάλες ποσότητες.>>
Όταν μιλάς για να βοηθήσεις κάποιον πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο τον τρόπο που εκφράζεσαι.
Αλλιώς μην μιλάς καθόλου??
Και ειλικρινά δεν γνωρίζω ούτε εγώ, αλλά ούτε εσύ
αν η συγκεκριμένη τρώει μεγάλες ποσότητες
Που δέχομαι ότι και εκείνοι με τη σειρά τους έφταιξαν.
Μου πέρασε από το μυαλό ότι για κάποιον άλλο λόγο συνεχίζεις
να μιλάς μαζί τους γι αυτό και έγραψα ότι:
φοβάμαι ότι όλο αυτό το δημιουργεί
η lbp μόνο και μόνο για να βλέπει το θέμα της πρώτο.
μέσα σε λίγες ώρες από χθες το μεσημέρι έχει μέχρι στιγμής
συνολικά 2166 επισκέψεις και 328 δημοσιεύσεις.
Μήπως δεν είσαι εξαρτημένη μόνο από το φαγητό, αλλά και από το διαδίκτυο?
Προσωπική μου άποψη πάντα
(δεν το κατακρίνω απλά μου πέρασε από το μυαλό και αυτή η εκδοχή)
αλλά την σχολίασε μια άλλη κοπέλα:
Originally posted by Esprit
μπορδελο? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα τι αλλο θα δουνε τα ματακια μου αποψε... ακου εκει μπορδελο....
τότε θεώρησα ότι αυτή σου την απάντηση την έδωσες εν βρασμό ψυχής
και πίστεψα ότι ήταν μεγάλο μου λάθος να σου μιλήσω έτσι εκείνη ακριβώς την ώρα που πάλευες με τόσους?.
(γνώμη μου είναι βέβαια ότι θα μπορούσες να τους αποφύγεις αλλά οκ
οπότε, ενώ όλο το θέμα είχε πάρει άσχημη τροπή
εγώ ένιωσα άσχημα για το δικό μου μέρος της ευθύνης
δεν με ενδιέφερε τη έλεγαν οι άλλες??
στο πλάνο μου ήσουν μόνο εσύ και εγώ.
Έτσι μπήκα στη διαδικασία να σου γράψω
ένα μήνυμα για να διορθώσω το λάθος μου που στο κάτω κάτω δεν ήταν
και το πιο τραγικό που είχες ακούσει και ιδικά με τον τρόπο που το διατύπωσα?.
Σου είχα γράψει
<<δεν το κατακρίνω απλά μου πέρασε από το μυαλό και αυτή η εκδοχή>>
δεν σε έβρισα ούτε σε κατηγόρησα ότι λες ψέματα ή κάτι άλλο
προσπάθησα μέσα στο μυαλό μου να εξηγήσω το γιατί συνέχιζες να απαντάς σε όλους αυτούς που σε έβριζαν??.αυτό ήταν όλο.
Αλλά ακούστηκε σαν κακία και μετά το μετάνιωσα που ανακατεύτηκα
Μιλάμε λοιπόν στις 3 το μήνα και βλέπω ότι και οι άλλες κοπέλες σε αγκάλιασαν?
Και μπαίνω πάλι κάποια στιγμή πιστεύοντας ότι όλο αυτό έχει ξεχαστεί και συνειδητοποιώ
Ότι δυστυχώς συνεχίζετε και από μεριάς σου πολύ έντονα
Ξανατονίζω δεν με απασχολούσαν οι άλλες ήθελα να μπορώ εγώ να είμαι καλά μαζί σου
ʼνοιξες και θέμα για να συνεχιστούν όλα αυτά τα σχόλια
Ναι ενοχλήθηκα από αυτό, ξεκίνησα να διαβάζω αν και δεν είχα πολύ χρόνο
Και βλέπω αυτό:
Originally posted by mcan
lbp[11:31:22 AM]: edw eisai esy e?
lbp[11:31:25 AM]: xtyphses pali,
lbp[11:31:27 AM]: den antekses
lbp[11:31:33 AM]: to thema poy eides paidaki moy,
lbp[11:31:40 AM]: poy zhlepses poy moy afierwsan thema
lbp[11:31:45 AM]: einai edw kai mia evdomada kai!
lbp[11:31:52 AM]: ante trava kanenan allo na krineis
lbp[11:31:56 AM]: kai ai gamhsoy
lbp[11:31:59 AM]: poy s 'aresei kiolas
δεν συνέχισα να διαβάζω??..
απλά στεναχωρήθηκα
πρώτον που με χρησιμοποίησες και δεύτερον που ασχολήθηκα με ένα άτομο
που έχει τέτοια γλώσσα σε συχνή βάση τελικά?.
06-03-2010, 17:59 #219
Originally posted by lbp
Αυτά να τα βλέπουν οι καινούριες για να μαθαίνουν.Originally posted by MKEH78
Δεν διώχνουμε τους καινούργιουςOriginally posted by lbp
Πρώτον και καλύτερον εγώ τους διώχνω τους καινούριους ή οι άλλοι τους διώχνουν όπως και μένα με τη συμπεριφορά τους; Να μην τα ξέρουν αυτά οι καινούριοι; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;
Να μην πω για την υπογραφή.
Originally posted by lbp
Με πολεμάνε εδώ μέσα..Προσέξτε καινούριες!!!Originally posted by MKEH78
χωρίς να τα έχω διαβάσει όλα, δεν θα μπω στη διαδικασία να τα δω,
δεν έχω χρόνο για κάτι τόσο ανούσιοOriginally posted by lbp
Αφού είναι τόσο ανούσιο γιατί ασχολείσαι;
Όχι το να ασχοληθώ μαζί σου?..
Originally posted by lbp
Δεν σε ενδιαφέρει τι μου είπε και ποιός, όμως σε ενδιαφέρει τι είπα εγώ!
Originally posted by lbp
Ε, όχι και δεν ξέρω τι σημαίνει αλληλοουποστήριξη! Πρόσεξε τα λόγια σου!!!
Αλλά υπάρχουν άλλα μέλη που πραγματικά βοηθούν?..
(δεν αναφέρομαι σε αυτούς που σε έβρισαν)
Originally posted by lbp
Πότε απάντησα υβριστικά στο συγγνώμη;Originally posted by lbp
Λοιπόν, δέχομαι τη συγγνώμη σου ΜΚΕΗ, μιας και μοιάζεις ειλικρινά μετανιωμένη
Σε ευχαριστώ λοιπον??.
Αλλά ακόμα και το συγνώμη μου το τσαλαπάτισες
Originally posted by mcan
lbp[11:31:40 AM]: poy zhlepses poy moy afierwsan thema
lbp[11:31:56 AM]: kai ai gamhsoy
lbp[11:31:59 AM]: poy s 'aresei kiolasOriginally posted by lbp
Να σου πω κάτι; Κουράστηκα όλο εμένα να κατηγορούν και να μου επιτίθονται χωρίς να τους έχω κάνει κάτι! Εγώ αναγκάζω τους άλλους να μου μιλάνε έτσι; Για τράβα δες κοπέλα μου πως μου μιλάνε! Μάλλον τυφλή θα είσαι! Αλλά είσαι ίδια σαν κι αυτές, τι να περιμένει κανείς. Δεν θέλω συμβουλές από κανένα και ιδιαίτερα από αυτές.
Originally posted by lbp
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Πραγματικά, έχω βγει έξω από τα ρούχα μου. Το site είναι site υποστήριξης και όχι να κρίνουμε τους άλλους. Που είναι ο admin? Τι κάνει επιτέλους; Δεν βλέπει ότι όλοι επιτίθονται; Βγάζουν τις αδυναμίες τους και αυτά που δεν μπορούν οι ίδιοι να κάνουν και ξεσπάνε στους άλλους; Που θα τραβήξει αυτή η βαλίτσα; Εχτές διάβασα για μία κοπέλα που κάνει 1700 θερμίδες δίαιτα και άλλη μία 1600. Και κανείς δεν τους είπε τίποτα! Και τη λένε συνέχεια σε μένα που κάνω με 1400..............Έλεος. Ρε άντε κάντε ασχοληθείτε με τα μούτρα σας ασχολείστε όλη την ώρα με τους άλλους λέω εγώ κοιτάξτε να χάσετε κανένα κιλό που ακόμα και στο τσατ κουτσομπολεύετε τους άλλους!!!!!!Ποιές είστε εσείς που θα κρίνετε; Λες και ζήτησα τη γνώμη από τους αυτοδιοριζόμενους κριτές των πάντων. Εχθές γελάγανε μόλις έλεγαν ότι το site είναι αλληλουποστήριξης. Αυτά να τα βλέπουν οι καινούριες για να μαθαίνουν.
Originally posted by lbp
Τι έχει το υφάκι μου;
Πώς θα τα χάσω???? Όχι όχι έχετε όλες άδικο μόνο εγώ ξέρω τι μου πρέπει?.
Αυτό έχει το υφάκι σου?..
Originally posted by lbp
Είδες που σου είπα ότι είσαι ίδια; Κάτι ξέρω. Όλο ειρωνεία και κακό είστε! Λυπάσαι που το ξεκίνησες μπράβο σου τότε! Και εις ανώτερα!
Οπότε θα σου πω ακριβώς το ίδιο
Και εις ανώτερα!
06-03-2010, 18:11 #220
Σε τι να πρωτοαπαντήσω θα πω μόνο για τη συγγνώμη που λες ότι την τσαλαπάτησα ότι δεν έχουμε την ίδια γνώμη και με κούφανες η αλήθεια είναι! Κακό είναι αυτό που είπα; Όσο για τα άλλα, δες πρώτα πόσο βρίζουν οι άλλες και τι μου είπαν και μετά έλα και κρίνε εμένα. Που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι άξιος κριτής και ειδικά κάποιος που δεν τον κατηγορούνε τόσο όσο κατηγορεί.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία