ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 122
    Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ρε κοπελα μου? δες λιγο τα ποστ. απλα δες τα. προσπαθω ποση ωρα με ωραια λογι και εσυ με εχεις πει ηλιθια ανεγκεφαλη χαζη και τεμπελα. ποιος επιτειθεται σε ποιον
    Σου είπα ή χαζή είσαι ή τεμπέλα δεν σου είπα όλα αυτά που λες, και σου είπα ότι κρίνω αυτούς που με κρίνουν, τι έχεις να πεις για τα λόγια μου;

Senior Member
    Quote:
    δεν σου κανει τη καλη.
    εισαι προκατηλειμενη. νομιζεις οτι ολοι για το κακο σου σκεφτομαστε?

Κοίταξε να δεις σανελάκι, επειδή δεν σκέφτεσαι και τα θες όλα έτοιμα ή είσαι χαζή ξέρω γω, όταν κάποιος κρίνει, ναι είναι κακός. Με ποιό δικαίωμα να κρίνεις τον άλλον; Μην κρίνεις για να μην κριθείς λένε. Κι εγώ αυτό κάνω. Κρίνω αυτούς που με κρίνουν. Συνεπώς ποιά επίθεση; Ακόμα και ο χριστιανισμός μας το λέει, ξύπνα!

συγνωμη. γιασ ενα το τα θες ολα ετοιμα και το χαζη δεν σημαινουν χαζη και τεμπελα?

Senior Member
    Σου είπα εγώ ότι δεν σε είπα; Ένα από τα δύο όμως, όχι και τα δύο. Τώρα με τις λέξεις θα παίζουμε;

Senior Member
    ακριβως
    τι σημασια εχει ρε μαρια?εγω σου εξηγω τοσες μερες με ωραια λογια και εσυ νομιζεις οτι τα βλεπω ολα ροζ και οτι κανεις δεν ειναι κακος..και καταλάβε επιτελους οτι δεν σε κρινι κανεις. το να σε συμβουλευσει καποιος και να σε κρινει εχουν τεραστια διαφορα. ουτε εσυ μπορεις να κρινεις. να συμβουλευσεις μπορεις και το θελουμε αυτο/

Senior Member
    και οιταξε να δεις ολοι ξερουμε και να βριζουμε και να μιλαμε ασχημα και να ειρωνευομαστε.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by zwhtsa
    μονιμος σου λεω τα ιδια πραγματα. ποτε σου επιτεθικα χωρις λογο για πες μου? μονιμος σου λεω να κανεις μια προσπαθεια και να σωστη διατροφη χωρις τσιμπολογικαμτα και αρχιζεις και με βριζεις μετα.
    απορω τι μπαινεις στο φορουμ αφου δεν εισαι διατεθιμενη να ακουσεις καποια πραγματα. δεν ειναι δυνατον να μιλας για ατασθαλιες και να σου λεμε μπραβο καλα κανεις κανε και αλλες. και οχι μωρε δεν φταινε οι ατασθαλιες που δεν χανεις αλλα τα χαπια σου. αυτο θελεις? να σου χαιδευουμε τα αυτια?

οκ λοιπον.. αφου θελεις να σου λεμε ψεματα αυτο θα κανω και εγω ξεκινοντας απο τωρα..

αχ μαρακι μου ποσο σε λυπαμε, ποσο αδικο ειναι να κανεις τοσες προπαθειες να τα τρως ολα σωστα και ομως να μην χανεις
    Εσένα δεν μπορεί να σε βρει κανείς γιατί μία μιλάς έτσι και μία επιτίθεσαι. Όσο για τα άλλα, ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ και ξέρεις αν τσιμπολογάω ή όχι; Σε μία δίαιτα φυσικό είναι κάποιες μέρες να τρως παραπάνω και μετά τη συνεχίζεις, στις άλλες γιατί λέτε μπράβο που την συνεχίζουν και σε μένα ξέρετε να τη λέτε; Επειδή είστε μεταξύ σας, γι'αυτό.
    οχι δεν φυσιολογικο να τριμπολογας και εμτα να συνεχιζεις. γιατι ειδικα εσυ κανεις μια μερα διαιτα και 6 μερες παρασπονδιες.

Senior Member
    απλα οτι εχεις χασει σε 5 μερες ανκανεις παρασπονδιες τις δυο το ξαναπαιρνεις. αυτο σου λεει η ζωη

Senior Member
    μαρακι πραγματικα γελαω πλεον μαζι σου...

εδω μεσα δεν ειναι φορουμ που ολοι θα σου λενε μπραβο καλα κανεις.

υποτιθετε ειναι φορουμ υποστιριξης για να κανεις σωστη διατροφη, και οχι να σε υποστιριζουν να τρως πιτσες, μακαρονδας, γυρους, πατατες τηγανητες.

παρτο χαμπαρι.

και αφου οπως λες δεν σε υποστιριζει κανεις ετσι οπως θελεις τοτε τι συνεχιζεις και μπαινεις και βριζεις τους παντες?

Senior Member
    ακριβως
    τι σημασια εχει ρε μαρια?εγω σου εξηγω τοσες μερες με ωραια λογια και εσυ νομιζεις οτι τα βλεπω ολα ροζ και οτι κανεις δεν ειναι κακος..και καταλάβε επιτελους οτι δεν σε κρινι κανεις. το να σε συμβουλευσει καποιος και να σε κρινει εχουν τεραστια διαφορα. ουτε εσυ μπορεις να κρινεις. να συμβουλευσεις μπορεις και το θελουμε αυτο/
    Επειδή δεν ξέρεις, καλύτερα να μη μιλάς. Εκτός και αν ξέρεις και παραβλέπεις την επίθεση που μου κάνουν τόσον καιρό. Έλεος θα βγείτε και από πάνω τώρα

Senior Member
    Quote:
    επειδη οι αλλες βριζονται μονες τους οταν κανουν ατασθαλειες. δεν λενε παιρνω χαπια

Δεν έχω δει καμμία να βρίζεται μόνη της, αλλά εδώ δεν είμαστε για να βριζόμαστε.

οταν λεει ο αλλος.. ποπο σημερα τα εκανα σαλατα εφαγα αυτα αστα να πανε... βριζεται. δεν ειναι αναγκη να αρχισει τα καντιλια. δεν ειμαστε οικοδομοι! και οταν λεει για παρασπονδια καποιος που εχει χασει πανω απο 6 , 10 , 20 και παραπανω κιλα τοτε ειναι φυσιολογικο. οχι οταν καποιος εχει χασει λιγοτερα!

Senior Member
    και οιταξε να δεις ολοι ξερουμε και να βριζουμε και να μιλαμε ασχημα και να ειρωνευομαστε.
    Ναι μόνο που εσένα δεν σου έκανα κάτι για να με βρίσεις.

Senior Member
    οχι δεν φυσιολογικο να τριμπολογας και εμτα να συνεχιζεις. γιατι ειδικα εσυ κανεις μια μερα διαιτα και 6 μερες παρασπονδιες.
    Αλήθεια; Δεν το ξερα ότι μένουμε μαζί και ξέρεις τι τρώω.

Senior Member
    σαναλεκι... αστο κοριτσακι μου μην ασχολεισαι..
    καταλαβαινεις πως η κοπελα ειναι περιορισμενης ευθυνης... οτι και να λες θα λεει τα δικα της. μονιμως επιθεση.
    αφου η μαρια πλεον δεν ειναι διατεθιμενη να ακουσει κανενα, και ειδικα οποιος της λεει για σωστη διατροφη να τον βριζει..
    προτεινω κατι που εχουν κανει και σε αλλο site

λοιπον αδιαφορια σε οτι και να λεει, το εκαναν και βρηκαν την ησυχια τους. και οταν θα ειναι διατεθιμενη η μαρια να ακουσει καποια πραγματα τοτε εδω θα ειμαστε να την βοηθουμε.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Αλήθεια; Δεν το ξερα ότι μένουμε μαζί και ξέρεις τι τρώω.
    βλεπω τι γραφεις μαρια . μονιμος προδιδεσε. οταν γραφεις τι τρως. και ναι δεν ειμαι σπιτι σου αλλα ουτε θα ηθελα να ειμαι. οταν μονη σου μας γραφεις για το τι τρως και πως χθες και προχθες εκανες παρασπονδιες ειναι σα να ειμαστε σπιτι σου,

μονη σου μας λες τι τρως!

Senior Member
    τι δεν μου κανες κατι? με εχεις στολισει μεχρι τωρα ρε μαρια. αν δεν ξερεις μην μιλας. ελεος ποσο χρονων εισαι πια? στο κατω κατω αφου δεν θες να σου μιλαω τι ανοιγεις θεμα? αφου οποιος και αν σου κανει την παραμικρη παρατηρηση,α ν σου δωσει τη παραμικρη συμβουλη εσυ τον στολιζεις . και αν κρινω και απο το δεν σου εχω κανει κατι δεν το καταλαβαινεις κιολας οτι με πρασβαλεις τοση ωρα

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast