Results 46 to 60 of 122
Thread: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
-
04-03-2010, 13:04 #46
Originally posted by zwhtsa
μαρακι πραγματικα γελαω πλεον μαζι σου...
εδω μεσα δεν ειναι φορουμ που ολοι θα σου λενε μπραβο καλα κανεις.
υποτιθετε ειναι φορουμ υποστιριξης για να κανεις σωστη διατροφη, και οχι να σε υποστιριζουν να τρως πιτσες, μακαρονδας, γυρους, πατατες τηγανητες.
παρτο χαμπαρι.
και αφου οπως λες δεν σε υποστιριζει κανεις ετσι οπως θελεις τοτε τι συνεχιζεις και μπαινεις και βριζεις τους παντες?
- 04-03-2010, 13:06 #47
σαναλεκι... αστο κοριτσακι μου μην ασχολεισαι..
καταλαβαινεις πως η κοπελα ειναι περιορισμενης ευθυνης... οτι και να λες θα λεει τα δικα της. μονιμως επιθεση.
αφου η μαρια πλεον δεν ειναι διατεθιμενη να ακουσει κανενα, και ειδικα οποιος της λεει για σωστη διατροφη να τον βριζει..
προτεινω κατι που εχουν κανει και σε αλλο site
λοιπον αδιαφορια σε οτι και να λεει, το εκαναν και βρηκαν την ησυχια τους. και οταν θα ειναι διατεθιμενη η μαρια να ακουσει καποια πραγματα τοτε εδω θα ειμαστε να την βοηθουμε.
04-03-2010, 13:06 #48
οκ να θυμιθω τα δυο τοστ που τρως για πρωινο και τις 2-3 μπαρες δημητριακων για απογευματινο τοτε..
αα και την τυροπιτα για πρωινο...
αυτα σε ενα ποστ πριν λιγες βδοαμδες τα εγραφες.. ειναι προσφατα λοιπον..
04-03-2010, 13:07 #49
βλεπω τι γραφεις μαρια . μονιμος προδιδεσε. οταν γραφεις τι τρως. και ναι δεν ειμαι σπιτι σου αλλα ουτε θα ηθελα να ειμαι. οταν μονη σου μας γραφεις για το τι τρως και πως χθες και προχθες εκανες παρασπονδιες ειναι σα να ειμαστε σπιτι σου,
μονη σου μας λες τι τρως!
04-03-2010, 13:08 #50
Originally posted by sanelaki
τι δεν μου κανες κατι? με εχεις στολισει μεχρι τωρα ρε μαρια. αν δεν ξερεις μην μιλας. ελεος ποσο χρονων εισαι πια? στο κατω κατω αφου δεν θες να σου μιλαω τι ανοιγεις θεμα? αφου οποιος και αν σου κανει την παραμικρη παρατηρηση,α ν σου δωσει τη παραμικρη συμβουλη εσυ τον στολιζεις . και αν κρινω και απο το δεν σου εχω κανει κατι δεν το καταλαβαινεις κιολας οτι με πρασβαλεις τοση ωρα
04-03-2010, 13:09 #51
οκ να θυμιθω τα δυο τοστ που τρως για πρωινο και τις 2-3 μπαρες δημητριακων για απογευματινο τοτε..
αα και την τυροπιτα για πρωινο...
αυτα σε ενα ποστ πριν λιγες βδοαμδες τα εγραφες.. ειναι προσφατα λοιπον..
04-03-2010, 13:10 #52
ax μωρε. τη πειραξα. ρε μαρια ειλικρινα τωρα ποσο χρομνων εισαι? "οποιος το λεει ειναι" "καθρεφτακι" και κατι τετοια τα λεγαμε στο δημοτικο. τι νοοτροπια ειαι αυτη οφθαλμος αντι οφθαλμου> που στο κατω κατω κανενας δεν παει να σου βγαλει το ματι
04-03-2010, 13:12 #53
οταν μετρασ θερμιδες κοπελα μου μετρας και γραμμαρια.
θα ξαναπω πως διαφερει ενα πιατο βαθυ με μακαρονια , απο ενα πιατο βαθυ παραγεμισμενο με μακαρονια
το καταλαβαινεις αυτο?
ημαρτον και ενα παιδακι της πρωτης δημοτικου θα το ειχε καταλαβει.. ποσο πιο απλα να το πω δλδ?
δεν λεμε εφαγα ενα πιατο μακαρονια οκ 500 θερμιδες ...
πρεπει να υπολογισεις, ποσα γραμμαρια μακαρονια, ποσα γραμμαρια λαδι εβαλες, ποσο τυρι, ποση ντοματα πχ,....
οκ??? κατανοητο? το καταλαβες???????? Helloooooo
04-03-2010, 13:14 #54
παιδια τι θυμηθηκα τωρα...
μια κοπελα το καλοκαιρι την ειχε αποκαλεσει 'κοπελιτσα ' μου την μαρια.. και αυτη απρεξηγηθηκε και την εβριζε χαχαχαχαχα
γμτ δεν θυμαμαι ποια κοπελα ηταν για να ψαξω τα βρω τα σχολια...
04-03-2010, 13:15 #55
και στο κατω κατω αυτο με τις θερμιδες μπορει να αποδειδει αλλα δεν ειναι υγιεινο. μπορει καποιος να παρει τις θερμιδες της μερας με 2 κρεπες απο οαλ τα καλουδια μεσα και ενας αλλος τις ιδιες θρμιδες απο φρουτα σαλατες και πιο υγιεινα γευματα. νομιζεις οτι και οι 2 θα αδυνατιουν το ιδιο?
04-03-2010, 13:15 #56
lpb ετσι και σε ξαναδω να λες αηδιες για την Ζωη θα σε παρει και θα σε σηκωσει. Δεν εχεις δικαιωμα να λες οτι σου κατεβαινει το καταλαβες? και δεν ειναι η Ζωη σπιτι σου για να ξερει τι τρως αλλα εισαι τοσο χαζη που μας λες μονη σου τι τρως. Και οι ατασθαλιες κοπελια στην ζωη ειναι αλλα αλλο κανω διαιτα και που και που κανω μια μικρη ατασθαλια και αλλο κανω ατασθαλιες και που και που κανω μια μικρδη διαιτα! Ειλικρινα απορω τι διαολο δουλεια κανει η ψυχιατρος σου αφου ειναι ολοφανερο οτι εχεις σοβαρο προβλημα. Ειπα δεν θα ασχοληθω ξανα με σκατα αλλα αν ξαναμιλησεις ασχημα για ατομα που εκτιμω κι αγαπω θα στα χωσω τοσο ασχημα που δε θα ξερεις απο που σου ηρθε. Στην τελικη αμα δε θελεις να ακους αυτα που σου λενε σηκω φυγε απο το φορουμ να μη σε βλεπω και συγχιζομαι μερα νυχτα! Αι σιχτιρ δλδ!
04-03-2010, 13:17 #57
μαρακι μου....μην μας βλεπεις σαν εχθρους...ολοι μας για το ιδιο πολεμαμε!
Εγω θνα σου πω τι βλεπω?..τα κοριτσια δεν θελουν το κακο σου....ισα ισα !
Απο το τικερακι σου ειδα κιολας ,οτι εχασες σχεδον 3 κιλακια ...
Τα εχασες αργα ...τα εχασες γρηγορα ..δεν εχει σημασια ...στην τελικη κατι εκανες!
Δικος σου αγωνας ειναι και δικη σου προσωπικη μαχη , και οπως θες εσυ καταστρωνεις τα σχεδια σου
,,,,,το ιδιο ισχυει για ολους μας....απλα πολλες φορες ,ειναι καλο να μας κανουν και κριτικη ,και να
δινουμε η μια την αλλη συμβουλες
Σε παρακαλω προσπαθησε να καταλαβεις οτι ολοι μας εδω εχουμε το ιδιο προβλημα
Σε φιλω ,και καλη δυναμη!
04-03-2010, 13:17 #58
και δεν απαντησες και σαυτο που σου ειπα.οτι ατασθαλειες εννεοιται οτι θα κανεις. και εγω κανω. αλλα πρεπι να εχεις χασει καποια κιλα πρωτα να ξεκινησει ο οργανισμος. πως να πουμε κατι στη μπαντ ας πουμε που εχει χασει 20 κιλα?
04-03-2010, 19:58 #59
θα επαναφερω αυτο το τοπικ για να μη χαλαμε τα αλλα τοπικ που ειναι σοβαρου περιεχομενου. κριμα ειναι να ενοχλουμε τα αλλα παιδια!
04-03-2010, 20:00 #60
Επανέφερέ το. Να δουνε όλοι το πρόσωπό σου ποιά είσαι πραγματικά (κατίνα και κακίστρο) και ασχολείσαι με το να επιτίθεσαι στους άλλους. Βγάλτο ντε! Να δούμε και ποιές συμφωνούνε μαζί σου!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία