ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 122 of 122
    Junior Member
    Κοριτσάρες μου νομίζω πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους. Αν θέλετε να μην μιλάτε μεταξύ σας καλώς, αν πάλι θέλει να πει κάτι προσωπικό η μία στην άλλη θα ήταν νομίζω προτιμότερο να το κάνει απ το τηλέφωνο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, στο τέλος θα βρεθώ εγώ δαρμένη, αλλά νομίζω πως πρέπει να λογικευτείτε!!!! Κάνετε σαν παιδάκια που τσακώνονται για τη μπάλα... Νομίζω πως κάτι τέτοιο πρώτα απ όλα προσβάλλει και θίγει εσάς τις ίδιες όταν όλοι μας διαβάζουμε τις μεταξύ σας διενέξεις οι οποίες παίρνουν και την συγκεκριμένη τροπή και κατά δεύτερον υποβαθμίζει και αμαυρώνει την αξία του φόρουμ...Δεν δημιουργήθηκε για να λύσουμε τις μεταξύ μας διαφορές αλλά για να βοηθήσει και να στηρίξει η μία την άλλη σε προβλήματα που αφορούν την πρόσληψη τροφής. Αυτός ήταν ο ένας και μόνος στόχος του!!!! Σας παρακαλώ λοιπόν..... Δεν είναι ωραίο πρώτα απ όλα για εσάς τις ίδιες να εκτίθεστε κατ' αυτόν τον τρόπο!!!!

Senior Member
    Ναι μόνο κατερίνα δεν είναι δίκαια αυτά που λες αν δεν λάβεις υπόψη σου το τι έχει γίνει. Διάβασες το θέμα για τι λέει; Ότι δεν πάει άλλο με τις κατηγορίες θα σου άρεσαν εσένα να σε κατηγορούν και να μην έκανες τίποτα; Όχι και αμαυρώνουν την εικόνα του φόρουμ. Αυτό είναι το φόρουμ, αυτές έχει δυστυχώς δεν γίνεται κάτι άλλο.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789