ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 122
    Senior Member
    γιατι τετοια σκηνικα βρε παιδια... εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να μεταφερουμε τη γνωμη μας και τις εμπηριες μας, οχι να μιλαμε σε τετοιο τονο.... Τοσες μερες ολο εντασεις δημιουργουντε...

Senior Member
    μτσεκ μου, είπα να έρθω να γράψω φυσιολογικά και άρχισαν στο διπλανό τόπικ τις κατηγορίες. Ψάχνουν θύματα για να λένε τις π@π@ριές τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, τι είναι αυτό το πράγμα. Από το καλοκαίρι σε αυτό το site

Senior Member
    ειδα ρε μαρια και εδω που σου μιλησα οσο πιο φυσιολογικα γινεται πως μου απαντησες. ειδες πουθενα στα λογια μου στην απαντηση που σου εδωσα στο πρωτο σου ποστ ιβριστικα λογια? η να σου μιλαω με ειρωνια? η να σε προσβαλλω? οχι πες μου γιατι θα τρελαθουμε στο τελος.

Senior Member
    Ναι τώρα κάνε την καλή. Όταν επιτίθεσαι χωρίς να σου έχουν κάνει τίποτα, ούτε λόγος.

Senior Member
    ax re lbr.η ζωη δεν σου επιτεθηκε.. σου ζητησε να βαλεται ενα στοιχημα με τον ενα μηνα για α βγεις εσυ κερδισμενη. η mcan στα ειπε με το δικο της εντονο υφος γιαιτ οταν ηταν στη δικη σου φαση σε εκεινη αυτο επαθε. χρειαζοταν καποιον να της τα πει με τετοιο υφος και αυτο κανει και σε σενα.εγω χρειαζομουν καποιον να με κανει να δω αυτα που σου λεω και αυτο κανω. ο καθε ενας προαπαθει να σε βοηθησει με τον δικο του τροπο και εσυ νιωθεις οτι παιρνεις απο παντου επιθεσεις. ενω στην ουσια εσυ επιτιθεσαι. εγω σου μιλησα τοσο γλυκα και εσυ με λες ανεγκεφαλη. κοριτσακι μου εχει μαλλιασει η γλωσσα σου να λες οτι ειναι υποστηιξης το φορουμ και οντως ειναι . αλλα για να γινει η υποστηριξη προυποθετει και αυτος που εχει την καλη διαθεση να προσπαθησει να βοηθησει(που ολοι στο κατω κατω εχουμε τα δικα μας προβληματα) αλλα και αυτος που εχει το προβλημα να δεχτει την βοηθεια. εμ δεν δεχεσαι τη βοηθεια που προσπαθουμε να σου δωσουμε οι καθενα με τον τροπο του, εμ μας τη λες κιολας οτι δεν σε βοηθουμε. δεν ειμαι αφελης ουτε ανεγκεφαλη. σε πληρογορω οτι ειμναι ενας πολυ υναμ,ικος χαρακτηρας στη ζωη μου και ξερω να υπερασπιζω τον ευατο μου. απλα δεν καθομαι να αναλωνω τη δυναμικοτητα μου εκει που δεν χρειαζεται...

Senior Member
    δεν σου κανει τη καλη.
    εισαι προκατηλειμενη. νομιζεις οτι ολοι για το κακο σου σκεφτομαστε?

Senior Member
    μονιμος σου λεω τα ιδια πραγματα. ποτε σου επιτεθικα χωρις λογο για πες μου? μονιμος σου λεω να κανεις μια προσπαθεια και να σωστη διατροφη χωρις τσιμπολογικαμτα και αρχιζεις και με βριζεις μετα.
    απορω τι μπαινεις στο φορουμ αφου δεν εισαι διατεθιμενη να ακουσεις καποια πραγματα. δεν ειναι δυνατον να μιλας για ατασθαλιες και να σου λεμε μπραβο καλα κανεις κανε και αλλες. και οχι μωρε δεν φταινε οι ατασθαλιες που δεν χανεις αλλα τα χαπια σου. αυτο θελεις? να σου χαιδευουμε τα αυτια?

οκ λοιπον.. αφου θελεις να σου λεμε ψεματα αυτο θα κανω και εγω ξεκινοντας απο τωρα..

αχ μαρακι μου ποσο σε λυπαμε, ποσο αδικο ειναι να κανεις τοσες προπαθειες να τα τρως ολα σωστα και ομως να μην χανεις

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ax re lbr.η ζωη δεν σου επιτεθηκε.. σου ζητησε να βαλεται ενα στοιχημα με τον ενα μηνα για α βγεις εσυ κερδισμενη. η mcan στα ειπε με το δικο της εντονο υφος γιαιτ οταν ηταν στη δικη σου φαση σε εκεινη αυτο επαθε. χρειαζοταν καποιον να της τα πει με τετοιο υφος και αυτο κανει και σε σενα.εγω χρειαζομουν καποιον να με κανει να δω αυτα που σου λεω και αυτο κανω. ο καθε ενας προαπαθει να σε βοηθησει με τον δικο του τροπο και εσυ νιωθεις οτι παιρνεις απο παντου επιθεσεις. ενω στην ουσια εσυ επιτιθεσαι. εγω σου μιλησα τοσο γλυκα και εσυ με λες ανεγκεφαλη. κοριτσακι μου εχει μαλλιασει η γλωσσα σου να λες οτι ειναι υποστηιξης το φορουμ και οντως ειναι . αλλα για να γινει η υποστηριξη προυποθετει και αυτος που εχει την καλη διαθεση να προσπαθησει να βοηθησει(που ολοι στο κατω κατω εχουμε τα δικα μας προβληματα) αλλα και αυτος που εχει το προβλημα να δεχτει την βοηθεια. εμ δεν δεχεσαι τη βοηθεια που προσπαθουμε να σου δωσουμε οι καθενα με τον τροπο του, εμ μας τη λες κιολας οτι δεν σε βοηθουμε. δεν ειμαι αφελης ουτε ανεγκεφαλη. σε πληρογορω οτι ειμναι ενας πολυ υναμ,ικος χαρακτηρας στη ζωη μου και ξερω να υπερασπιζω τον ευατο μου. απλα δεν καθομαι να αναλωνω τη δυναμικοτητα μου εκει που δεν χρειαζεται...
    Δεν μου επιτέθηκε τώρα η Ζωή. Δεν την ξέρεις όμως. Έντονο ύφος το λες αυτό; Να μου πει τι; Ότι κάνω συνέχεια λάθος; Ποιός είπε ότι θέλω να πάρω τέτοιου είδους "βοήθεια"; Να μου λείπουν οι εξυπνάδες και οι "καλοσύνες". Επιπλέον, δεν είπα ότι δεν είσαι δυναμική, ότι δεν σκέφτεσαι πριν μιλήσεις είπα γιατί το'χουμε πει 100 φορές φταίνε τα χάπια κι εσύ λες άλλα ντ'άλλων. Θα με κρεμάσετε στο τέλος επειδή δεν χάνω που δεν το ανέφερα εγώ τώρα και δεν θέλω να το αναφέρετε και στο τέλος θα βγείτε και από πάνω. Και θεωρείται και site υποστήριξης, ναι θα το ξαναπώ, είναι η μόνη άμυνά μου η αλήθεια.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    μονιμος σου λεω τα ιδια πραγματα. ποτε σου επιτεθικα χωρις λογο για πες μου? μονιμος σου λεω να κανεις μια προσπαθεια και να σωστη διατροφη χωρις τσιμπολογικαμτα και αρχιζεις και με βριζεις μετα.
    απορω τι μπαινεις στο φορουμ αφου δεν εισαι διατεθιμενη να ακουσεις καποια πραγματα. δεν ειναι δυνατον να μιλας για ατασθαλιες και να σου λεμε μπραβο καλα κανεις κανε και αλλες. και οχι μωρε δεν φταινε οι ατασθαλιες που δεν χανεις αλλα τα χαπια σου. αυτο θελεις? να σου χαιδευουμε τα αυτια?

οκ λοιπον.. αφου θελεις να σου λεμε ψεματα αυτο θα κανω και εγω ξεκινοντας απο τωρα..

αχ μαρακι μου ποσο σε λυπαμε, ποσο αδικο ειναι να κανεις τοσες προπαθειες να τα τρως ολα σωστα και ομως να μην χανεις
    Εσένα δεν μπορεί να σε βρει κανείς γιατί μία μιλάς έτσι και μία επιτίθεσαι. Όσο για τα άλλα, ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ και ξέρεις αν τσιμπολογάω ή όχι; Σε μία δίαιτα φυσικό είναι κάποιες μέρες να τρως παραπάνω και μετά τη συνεχίζεις, στις άλλες γιατί λέτε μπράβο που την συνεχίζουν και σε μένα ξέρετε να τη λέτε; Επειδή είστε μεταξύ σας, γι'αυτό.

Senior Member
    και θα σου πω και εγω οτιτα χαπια ευθθυνονται 10% και εσυ τα εχεις βρει σαν μια δικαιολογια για τον εαυτο σου ..και εγω το ιδιο εκαν. εχω τραυματιστει τρωω. εχω πανελληνιες τρωω. παιρνω χαπια τρωω. και μολις εκοψα τις δικαιολογιες εχω χασει ηδη 12 κιλ.

Senior Member
    επειδη οι αλλες βριζονται μονες τους οταν κανουν ατασθαλειες. δεν λενε παιρνω χαπια

Senior Member
    δεν σου κανει τη καλη.
    εισαι προκατηλειμενη. νομιζεις οτι ολοι για το κακο σου σκεφτομαστε?
    Κοίταξε να δεις σανελάκι, επειδή δεν σκέφτεσαι και τα θες όλα έτοιμα ή είσαι χαζή ξέρω γω, όταν κάποιος κρίνει, ναι είναι κακός. Με ποιό δικαίωμα να κρίνεις τον άλλον; Μην κρίνεις για να μην κριθείς λένε. Κι εγώ αυτό κάνω. Κρίνω αυτούς που με κρίνουν. Συνεπώς ποιά επίθεση; Ακόμα και ο χριστιανισμός μας το λέει, ξύπνα!

Senior Member
    και θα σου πω και εγω οτιτα χαπια ευθθυνονται 10% και εσυ τα εχεις βρει σαν μια δικαιολογια για τον εαυτο σου ..και εγω το ιδιο εκαν. εχω τραυματιστει τρωω. εχω πανελληνιες τρωω. παιρνω χαπια τρωω. και μολις εκοψα τις δικαιολογιες εχω χασει ηδη 12 κιλ.
    Εγώ όμως δεν τρώω αυτή είναι η διαφορά μας, εκτός από μερικές μέρες που λέω, δεν κάνω δίαιτα! Έλεος!

Senior Member
    ρε κοπελα μου? δες λιγο τα ποστ. απλα δες τα. προσπαθω ποση ωρα με ωραια λογι και εσυ με εχεις πει ηλιθια ανεγκεφαλη χαζη και τεμπελα. ποιος επιτειθεται σε ποιον

Senior Member
    επειδη οι αλλες βριζονται μονες τους οταν κανουν ατασθαλειες. δεν λενε παιρνω χαπια
    Δεν έχω δει καμμία να βρίζεται μόνη της, αλλά εδώ δεν είμαστε για να βριζόμαστε.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast