ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 122
    Senior Member
    Για δες σύνολο θερμίδων καλύτερα.

Senior Member
    το θεμα δεν ειναι μονο το συνολο θερμιδων αλλα και κατα ποσο ειναι υγειινα αυτα που τρως και οχι τιγκα στην ζαχαρη τα λαδια και τα λιπη...

Senior Member
    οι θερμιδες ειναι ενταξει. αλλα δεν ειναι σωστο. και σκληρα λογια εννοω οτι μιλαω για την πραγματικοτητα οπως ειναι ..

Senior Member
    Τώρα για υγιεινά μου φωνάζετε τόσον καιρό για να ξέρω ή ότι δεν αδυνατίζω; Για να ξέρω; Γιατί εγώ το δεύτερο παραπονιόμουνα.

Senior Member
    για το υγιεινα σου φωναζουμε. γιαιτι αν κανεις αυτο θα χασεις κιολας!!

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    οι θερμιδες ειναι ενταξει. αλλα δεν ειναι σωστο. και σκληρα λογια εννοω οτι μιλαω για την πραγματικοτητα οπως ειναι ..
    Εγώ σανελάκι έχανα και παλιά έτσι όπως και τόσοι άλλοι που μετράνε θερμίδες ή δεν τρώνε το βράδυ. Τώρα τι εννοείς σωστό εσύ εγώ δεν ξέρω. Όσο για την πραγματικότητα, δεν είσαι εσύ αρμόδια να κρίνεις την πραγματικότητα, όπως κανένας.

Senior Member
    μα αφου αυτα που τρως ειναι φουλ στα λιπαρα πως περιμενεις να χασεις βρε αγαπη μου? φαε καμια σαλατα κανα φρουτακι φαγητα χωρις λιπη και ζαχαρη κτλ μεσα!

Senior Member
    Έκανα και το υγιεινό από διαιτολόγο, και όχι μόνο δεν έχασα, αλλά πήρα κιόλας. 300 γρ!!

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    μα αφου αυτα που τρως ειναι φουλ στα λιπαρα πως περιμενεις να χασεις βρε αγαπη μου? φαε καμια σαλατα κανα φρουτακι φαγητα χωρις λιπη και ζαχαρη κτλ μεσα!
    Εξήγησα πιο πάνω.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Έκανα και το υγιεινό από διαιτολόγο, και όχι μόνο δεν έχασα, αλλά πήρα κιόλας. 300 γρ!!

ναι αλλα αν θυμαμαι καλα... ελεγες πως δεν ακολουθουσες ακριβως τι ελεγε η διαιτολογος σου, αλλα αντι για γαλα ετρωγες κριτσινια ας πουμε..

Senior Member
    μπορει να ηταν κατακρατηση υγρων μπορει να ηταν μυικος ιστος. το θεμα μαρακι ειναι οτι δεν καταφερνεις να κρατηθεις για εστω ενα μηνα να κανεις κατα γραμμα μια σωστη διατροφη και θα δεις τι αποτελεσματα θα εχεις και σε κιλα και σε ποντους. εδω θελουμε να βοηθησουμε αλλα πρεπει να καταλαβεις και συ οτι κανεις λαθος και να δεχθεις την βοηθεια που σου προσφερουν εδω...

Senior Member
    Ναι μια μέρα έφαγα 3 κριτσίνια αντί για γάλα και κάτι έγινε. ʼσε που το είπα στη διαιτολόγο μου και δεν μου είπε τίποτα για υδατάνθρακες και τέτοιες μπούρδες που λέτε εσείς αλλά για θερμίδες, ότι ήταν λίγες παραπάνω αυτές που έφαγα, αλλά μου είπε για μια μέρα δεν πειράζει. Κουράστηκα όμως, δεν μπορώ άλλο. Ειλικρινά.

Senior Member
    koita sigoura ston ka8ena tairiazei kati diaforetiko. alla to 8ema einai na xasoume t kila kai na eimaste ygieiσ. kai oxi apla na xasoume ta kila. liγοι ειναι αυτοι που ειναι πανλεπτοι και ειναι τιγκα στη χοληστερινη καιεχουν καρδια? η ειναι τιγκα στην κυταριτιδα με ενα ποδαρακιμια σταλια? το θεμα ειναι να τρωμε υγιεινα ηγια να ειμαστε καλα.. και μαζι με αυτο ρυθμιζοντας την ποσοτητα χανεις και κιλα..

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    μπορει να ηταν κατακρατηση υγρων μπορει να ηταν μυικος ιστος. το θεμα μαρακι ειναι οτι δεν καταφερνεις να κρατηθεις για εστω ενα μηνα να κανεις κατα γραμμα μια σωστη διατροφη και θα δεις τι αποτελεσματα θα εχεις και σε κιλα και σε ποντους. εδω θελουμε να βοηθησουμε αλλα πρεπει να καταλαβεις και συ οτι κανεις λαθος και να δεχθεις την βοηθεια που σου προσφερουν εδω...
    Ποιά βοήθεια; Την επίθεση; Δεν χρειάζεται να τρώω υγιεινά και έτσι που τρώω το ίδιο θα έχανα. Απλά τώρα δεν έχω περίοδο και γι'αυτό.

Senior Member
    ελεος με τις δικαιολογιες. και η νυφη μου δεν εχει περιοδο και ειναι 50 κιλα μαρια δεν παχαινει. σταματα πια με τις δικαιολογιες βρε κοριτσακι μου. και παρε την αποφαση να κανεις μια σωστη διατροφη για ενα διαστημα

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast