ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 122
    Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    koita sigoura ston ka8ena tairiazei kati diaforetiko. alla to 8ema einai na xasoume t kila kai na eimaste ygieiσ. kai oxi apla na xasoume ta kila. liγοι ειναι αυτοι που ειναι πανλεπτοι και ειναι τιγκα στη χοληστερινη καιεχουν καρδια? η ειναι τιγκα στην κυταριτιδα με ενα ποδαρακιμια σταλια? το θεμα ειναι να τρωμε υγιεινα ηγια να ειμαστε καλα.. και μαζι με αυτο ρυθμιζοντας την ποσοτητα χανεις και κιλα..
    ʼμα αδυνατίσω και έχω περιθώριο στις θερμίδες, θα τρώω λοιπόν υγιεινά, αν και ποτέ δεν είχα υψηλή χοληστερίνη. Αλλά κουράστηκα, ειλικρινά να απαντάω άλλο.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ελεος με τις δικαιολογιες. και η νυφη μου δεν εχει περιοδο και ειναι 50 κιλα μαρια δεν παχαινει. σταματα πια με τις δικαιολογιες βρε κοριτσακι μου. και παρε την αποφαση να κανεις μια σωστη διατροφη για ενα διαστημα
    Δεν είπα εγώ ότι παχαίνω, απλώς ότι δεν αδυνατίζω. Αυτό δεν είναι το θέμα μας;

Senior Member
    τι να σου πω εγω θα θελα πολυ να σε βοηθησω αλλα απο την στιγμη που εσυ η ιδια δε θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου εγω δεν μπορω να το κανω με το ζορι. Οσο για τις γιατρους που εχεις δεν σημαινει οτι εκαναν σωστα την δουλεια τους επειδη απλα σου ειπανε αυτα που ηθελες να ακουσεις. Και επισης αλλο να κανεις μια μερα κατι διαφορετικο απ οτι λεει η διαιτα και αλλο να το κανεις συνεχεια. Στην τελικη αν ηταν σωστη η διατροφολογος σου θα σου εφτιαχνε ενα προγραμμα στα μετρα σου ωστε να την κανεις σχετικα ανετα την διαιτα χωρις να νιωθεις οτι πνιγεσαι.

Senior Member
    και σε παρα;καλω πολυ.. θελω να μου κανεις μια χαρη.. σε παρακαλω. κανε μια προσπαθεια να δεις διαφορετικα τις "επιθεσεις" μην αμυνθεις. μην απαντησεις καν αν δεν θες. απλα σκεψου αν εχει δικιο οοιος το λεει. και αν εχει αδικο απλα λες δεν συμφωνω.. οχι ομως να απαντας ασχημα..μπορεις να προσπαθησεις σε παρακαλω.? ξερωοτι δεν σου αρεσει να τσακωνομαστε. αν το κανεις αυτο δεν θα ξανατσακωθουμε ειμαι σιγουρη

Senior Member
    και σε παρα;καλω πολυ.. θελω να μου κανεις μια χαρη.. σε παρακαλω. κανε μια προσπαθεια να δεις διαφορετικα τις "επιθεσεις" μην αμυνθεις. μην απαντησεις καν αν δεν θες. απλα σκεψου αν εχει δικιο οοιος το λεει. και αν εχει αδικο απλα λες δεν συμφωνω.. οχι ομως να απαντας ασχημα..μπορεις να προσπαθησεις σε παρακαλω.? ξερωοτι δεν σου αρεσει να τσακωνομαστε. αν το κανεις αυτο δεν θα ξανατσακωθουμε ειμαι σιγουρη
    Οι άλλοι μπορούν να προσπαθήσουν να μου μιλάνε καλύτερα; Μόνο όταν το κάνουν θα μιλάω κι εγώ.

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    τι να σου πω εγω θα θελα πολυ να σε βοηθησω αλλα απο την στιγμη που εσυ η ιδια δε θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου εγω δεν μπορω να το κανω με το ζορι. Οσο για τις γιατρους που εχεις δεν σημαινει οτι εκαναν σωστα την δουλεια τους επειδη απλα σου ειπανε αυτα που ηθελες να ακουσεις. Και επισης αλλο να κανεις μια μερα κατι διαφορετικο απ οτι λεει η διαιτα και αλλο να το κανεις συνεχεια. Στην τελικη αν ηταν σωστη η διατροφολογος σου θα σου εφτιαχνε ενα προγραμμα στα μετρα σου ωστε να την κανεις σχετικα ανετα την διαιτα χωρις να νιωθεις οτι πνιγεσαι.
    Εσύ θα μας ακυρώσεις και τους γιατρούς τώρα. Τα ξέρεις όλα εσύ και οι γιατροί τίποτα. Οι διαιτολόγοι όσες ξέρω έτσι είναι. Και πρέπει να μου βάζουνε σαλάτες και τέτοια που εγώ δεν τα τρώω.

Senior Member
    αυτο ειναι εγωισμος. και προσεχε να σου πουν γιατι αυτο ειναι λα8ος εσυ το παιρνεις για επιθεση συνηθως.. οποτε αντιδρας αναλογα. αν διορθωθει αυτη η αντιδραση ολα καλ θα παν... δεν θα υπαρχει λογος για καυγα

Senior Member
    αυτο ειναι εγωισμος. και προσεχε να σου πουν γιατι αυτο ειναι λα8ος εσυ το παιρνεις για επιθεση συνηθως.. οποτε αντιδρας αναλογα. αν διορθωθει αυτη η αντιδραση ολα καλ θα παν... δεν θα υπαρχει λογος για καυγα
    Δεν είναι εγωισμός αυτό, κακία είναι η επίθεση που μου κάνουν-ετε.

Senior Member
    ειδες που ακομα και τωρα που σου μιλαω γλυκα και προσπαθω να σε βοηθησω εσυ επιτιθεσαι? κατα τα αλλα ομως αμα οι αλλοι σου μιλανε ομορφα θα μιλας κι εσυ... σε δυο σου ποστ με διαφορα μισου λεπτου το ενα απο το αλλο ηδη αναιρεσες αυτα που ειπες...

Senior Member
    Τέλος..Δεν απαντάω άλλο..Μιλήστε όσο θέλετε.

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    ειδες που ακομα και τωρα που σου μιλαω γλυκα και προσπαθω να σε βοηθησω εσυ επιτιθεσαι? κατα τα αλλα ομως αμα οι αλλοι σου μιλανε ομορφα θα μιλας κι εσυ... σε δυο σου ποστ με διαφορα μισου λεπτου το ενα απο το αλλο ηδη αναιρεσες αυτα που ειπες...
    Πότε επιτέθηκα; Απάντησα στο ειρωνικό σχόλιο σου ότι οι γιατροί κάνουν αυτό που θέλω εγώ.

Senior Member
    δεν ειναι ειρωνικο ειναι η πραγματικοτητα. Γιατι απ οτι καταλαβα επειδη και εκει βγαζεις συνεχεια αντιδραση σου κανουν τα χατηρια ενω θα επρεπε ως σωστοι γιατροι να μενουν στην θεση τους και να ειναι αυστηροι. Και ναι θα κρινω γτ εχω παει αμετρητες φορες σε διατροφολογους και ξερω τι θα πει σωστος γιατρος. Και σαλατες αγαπητη μου και φρουτα ΠΡΕΠΕΙ να τρως ειτε σου αρεσουν ειτε οχι αλλιως θα κανεις ζημια στο σωμα σου. Σκεψου το σαν ενα φαρμακο. Πολλες φορες ειναι πικρο αλλα πρεπει να το πιουμε για να γινουμε καλα...

Senior Member
    Δεν νομίζω να μην είναι σωστοί οι γιατροί anyway.

Senior Member
    Τελος παντων απλα να ξερεις οτι δεν την βρισκω να μαλωνουμε ισα ισα λαχταραω να σε βοηθησω γιατι πραγματικα χρειαζεσαι βοηθεια. Καποια στιγμη αν σταματησεις να επιτιθεσαι ισως καταλαβεις και μονη σου το προβλημα και τοτε ισως να ειναι καλυτερα...

Senior Member
    Ευχαριστώ για τη βοήθεια όμως δεν τη χρειάζομαι. Περιμένω να έρθει η περίοδος μου να αρχίσω να χάνω ή να μειώσω τα φάρμακα που αυτά με πάχυναν. Ήμουν 53 κιλά και από τότε που τα άρχισα πήρα 39 κιλά. Δε λέω, είχα παχύνει και στο παρελθόν, όμως είχα πάρει μόνο 20.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast