ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78
    Senior Member

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ!!!!

Καποτε κοριτσια μου γλυκα,που με μια διαιτουλα τα κιλα εφευγαν νερο,και ερχομουν στα ισια μου με 3-5 κιλακια,και χωριs να εξαντλουμε,χωριs ιδιαιτερο κοπο,αψηφουσα το αυριο,δεν φανταζομουν τα οσα ελεγαν οι μεγαλυτερεs,του στυλ προσεξε γιατι οσο μεγαλωνουμε,ο μεταβολισμοs δεν καιει το ιδιο,και αν αλλαζουμε και διατροφικεs συνηθειεs,δεν περπαταμε και γενικοτερα το σωμα μαs αντιδρα.Που να φανταστω λοιπον πωs το σημερα ειναι μια καθημερινη κολαση.Διοτι απο 62 κιλα μεσα σε 10ετη να παs 135κg,δεν ειναι λιγο.Φορτωσα επανω μου εναν ακομα ανθρωπο.Επειδη το εψαξα το θεμα εξολοκληρου,και επειδη ολα αυτα τα κιλα ειναι ενα συνοθυλευμα ψυχοσωματικων αποτελεσματων,κατεληξα στο εξηs:Mηπωs θα πρεπει να απεφθυνομαστε σε ψυχολογο αρχικα και μετα σε διαιτολογουs-διατροφολογουs κτλ.Γιατι αν καποιοι βιαστητε και πειτε ....ΝΑΙ αλλα μηπωs εχουμε προβληματα ορμονικα,μηπωs θυρεοειδη,μηπωs ο μεταβολισμοs μαs κοιματε?μηπωs η πολυκυστικεs.E.. λοιπον εξατλησα ολα τα περιθωρια,με εξετασειs που εκανα προσφατα.Συναντω το ιδιο βλακωδεs υφοs των γιατρων,και το κοινοτυπο κατι δεν κανειs σωστα.Πολυκυστικεs εχω,αλλα ο γιατροs ακομα και σε αυτο το θεμα δεν δικαιολογει τα τοσα κιλα μου.Το πολυ μου λεει να παρειs 10 κιλα με ολα τα ορμονικα προβληματα,και οντωs μπορει να μην χανειs τοοσο γρηγορα οσο μια κοπελα που δεν εχει το συνδρομο πολυκυστικων,τα υπολοιπα κιλα τι ειναι????Βεβαια με μια πολυυυυ μεγαλη προσπαθεια 2ετων σημερα ζυγιζω 115 κιλα.Με μεγαλη εξαντηση, ψαχνω αποθεματα υπομονηs,και η πορτα γραφει IS EMPTY.Δεν ξερω πλεον τι πρεπει να κανω,αφου εδω και μηηηηηηνεs εχω κολληση σε αυτα τα κιλα.Μια κυρια στο σαλονακι του γιατρου μου επιασε συζητηση,μου ειπε το εξηs :Εγω μου λεει ημουν σαν και εσενα,αλλα εχασα κιλα χωριs να ανχωνομαι,το ξερειs οτι το ανχοs στρεσαρει το σωμα,σφιγγει το σωμα οσο ειμαστε θυμωμενοι `η `ανχωμενοι με αποτελεσμα να μην χανουμε γραμμαριο.Ετσι κανω yioga τωρα και αποβαλω το ανχοs τρωω υγιεινα,περνω και το thurormon και ειμαι 75κιλα.Φαινοταν κανονικη δηλαδη η γυναικα.Καταρα εχει πεσει επανω μου σκεφτηκα,`η μηπωs να αρχιζα yioga.To αλλο δεν σαs το ειπα,πανω που ελεγα να μου γραψει ο γιατροs το reductil,απαγορευτηκε και πηρε την σειρα του το alli.Δεν το πηρα ακομα παρολο που δεν θελει συνταγη γιατρου,αλλα σκεφτομαι οτι ειναι ολα τα χαπια μια απο τα ιδια.Δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορω να κανω,για να χασω αυτα τα κιλα που βαρενουν και το σωμα μου αλλα και την ψυχη μου,το σιγουρο ειναι οτι εξαντληθηκα ψυχικα περισσοτερο.Δεν μπαινω και εδω συχνα πλεον για να μην επαναλαμβανομαι.Οι μηνεs περνανε και ολο στα ιδια μενω,βαζω στοχουs ετησιουs πλεον γιατι το σωμα μου με προδιδει συνεχωs.Τo καλοκαιρι δεν ειναι και πολυ μακρια,αλλα οσο σκεφτομαι παλι τιs τελευταιεs ξαπλωστρεs και οτι δεν μπορω να χαρω την θαλασσα που τοσο πολυ μ`αρεσει τρελλενομαι!Εφτασα σε σημειο να βαζω στην προσευχη μου,να με βοηθησει ο θεοs να χασω βαροs,οχι για καλοπιστικουs λογουs μονο αλλα και για την υγεια μου!Θα δειξει.........

Senior Member
    Σου ευχομαι απο την καρδια μου να καταφερεις ολα αυτα για τα οποια προσευχεσαι glukoula μου.
    Οσο μπορεις να σκεφτεσαι θετικα...ξερω, κι απο τα λογια σου φαινεται ποσο σ εχει κουρασει ολη αυτη η κατασταση.
    Ξεχνα ομως πως ησουν και πως εισαι τωρα και αρχισε να σκεφτεσαι πως μπορεις να γινεις. Να σκεφτεσαι μονο αυτο..φανταζομαι εχεις ακουσει για την δυναμη του μυαλου μας...ολα μεσα εκει ειναι!

Senior Member
    Γλυκούλα, χαίρετε και από εμένα...στα σαράντα ένα μου και με μια όψιμη εγγυμοσύνη στα 37, έφτασα να είμαι κατά 15 κιλά περισσότερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια...έχω κάνει όλα αυτά που λες εσύ συν του ότι έχω πάρει ρεντουκτίλ (ακόμη παίρνω δηλαδή...) με αποτέλεσμα το ίδιο..το βλέπεις άλλωστε στο τίκερ...πιο πολύ με τρομάζει πλέον η ανοδική τάση καθώς έχω μπροστά μου και την κλιμακτήριο...προφανώς, όμως τείνω να καταλήξω, κάποιο λάθος κάνω γιατί βλέπω τόσες και τόσες περιπτώσεις εδώ μέσα να το παλεύουν αξιοπρέπώς...τι να πώ;;;; Νομίζω ότι η τέτη έχει δίκιο....για τη δύναμη του μυαλού...Καλή μας δύναμη, λοιπόν...

Senior Member
    Μια αποφαση ειναι ολα... το θεμα ειναι ποσες φορες πρεπει να παρεις αυτη την αποφαση μεχρι να κανεις πραγματκα και την προσπαθεια...

Senior Member
    Γλυκούλα άμα κάνεις συνεχώς δίαιτα έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου και γι'αυτό δεν χάνεις. Κάνε ένα διάλλειμα για μία βδομάδα, ένα μήνα και μετά να δεις πως θα χάνεις. Απορώ δεν στο πε κανένας; Εγώ όταν δεν έχανα αυτό έκανα για καμμιά μέρα έτρωγα κανονικά ή μία βδομάδα, αλλά εγώ δεν κόλλαγα για τόσο πολύ, γιατί ήμουν ακόμα στην αρχή.

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ σαs ευχαριστω παρα πολυ για τα ενθαρρυντικα σαs λογια,σιγουρα ειναι ενα αβανταζ να εχει ανθρωπουs να σου λενε να συνεχισειs την οποια προσπαθεια,το εχω και αναγκη για να ειμαι ειλικρινηs.Ibp το εχω κανει και αυτο βρε κουκλα μου,να φαω καποιεs μερεs μηπωs ξεκολλησω,αλλα ΔΕΝ δυστηχωs!Δεν ξερω τι να πω??Φανταστειτε πωs με την κολλητη μου τρωμε περιπου τα ιδια πραγματα,εκεινη ζυγιζει πλεον -35κιλα και ειναι τρισευτυχισμενη,και εγω φυσικα που τα καταφερε.Σε 1χρονο περιπου εκεινη τα εχασε,εγω σε 2 χρονια 19κιλα.9,5 κιλα τον χρονο δεν ειναι απελπιστηκα λιγο??δηλαδη εγω που θελω ακομα 48 κιλα να σκεφτομαι το 2020 οτι θα τα εχω χασει?μαλλον!!!Δεν ερχετε και αυτη η συντελεια να τελιωνουμε το 2012!ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ!!!

ΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=mpiTUmCsJZI

Senior Member
    Γλυκουλα πραγματικα δεν εχω βρεθει στην θεση σου οποτε δεν ξερω ακριβως τι να σου πω... Εχεις κοιταξει αν εχεις καποιο ιατρικο προβλημα? Οπως θυρεοειδη? Γιατι οι πολυκυστικες ωοθηκες ειναι ενα προβλημα που το εχουν 1 στις 3 γυναικες και νομιζω δεν εκδηλωνει προβληματα στο βαρος, περισσοτερο στην περιοδο κλπ

Senior Member
    Kι εγώ ακριβώς στην ίδια θέση είμαι γλυκούλα, χάνω πάρα πολύ δύσκολα και έχω πρόβλημα με τις πολυκυστικές ωοθήκες.
    Να σκεφτείς έχω χάσει 2 κιλά σε 2 μήνες , με κανονικότατη δίαιτα, ο διαιτολόγος μου τραβάει τα μαλλιά του , ...

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Kι εγώ ακριβώς στην ίδια θέση είμαι γλυκούλα, χάνω πάρα πολύ δύσκολα και έχω πρόβλημα με τις πολυκυστικές ωοθήκες.
    Να σκεφτείς έχω χάσει 2 κιλά σε 2 μήνες , με κανονικότατη δίαιτα, ο διαιτολόγος μου τραβάει τα μαλλιά του , ...
    Εγώ έχω τρελάνει τρεις...χιχιχιχι

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Originally posted by BettyG
    Εγώ έχω τρελάνει τρεις...χιχιχιχι
    Aχ κι εμένα ο τρίτος είναι! χαχαχα

Senior Member
    Σε λίγο θα ιδρύσουν κλάμπ...χωρίς πλάκα τώρα, εχω σταματήσει να πηγαίνω στους διαιτολόγους γιατί τελικά δε με βοηθάνε και πλέον μάλλον ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε και τι όχι...έτσι κι αλλιώς υπάρχει δυσκολία στην απώλεια...

Senior Member
    Γλυκούλα γειά σου πάλι. Θα σου πω κάτι πολύ σημαντικό. Έχεις κοιτάξει την προλακτίνη σου; Μαζί με τις πολυκυστικές, συνήθως ανεβαίνει και η προλακτίνη και έχουμε αυτό που λέμε υπερπρολακτιναιμία. Το έχεις κοιτάξει; Αν όχι, πρέπει να πας άμεσα σε ένα γυναικολόγο ή ενδοκρινολόγο και να πεις θέλω να μου γράψετε αυτές τις εξετάσεις για ορμόνες που ευθύνονται για το βάρος. Αν δεν θες έτσι, πες μόνο προλακτίνη, αν και μπορεί να είναι και άλλη ορμόνη που σε επηρεάζει. Εγώ παλιά που είχα υψηλή προλακτίνη, δεν έχανα με τίποτα. Είχα δοκιμάσει τρεις δίαιτες και δεν έχανα ούτε γραμμάριο. Κοίτα το.

Senior Member
    Kαλημερα κοριτσια καλη σαρακοστη σε ολεs!Tελικα απο οτι διαβαζω δεν ειμαι η μονη που η ζυγαρια εχει μαλωσει μαζι τηs!Ax ρε κοριτσια εχτεs ειχα βγει το βραδυ,εφαγα τοσο πολυ,κοντευα να σκασω,μετα το φαγητο με γαριδεs,καλαμαρακια κτλ,πηγαμε και για παγωτο και χτυπησα ενα σικαγο 2οροφο,με σαντιγυ.Μα εχω απελπιστη δεν μπορω αλλο,ειπα μηπωs να δοκιμασω αυτο που ειπε η ιbp παλι,να φαω λιγεs ημερεs να ξεκολλησω.Οσο για εξετασειs θυρεοειδη με βαση τιs τ3,τ4,tsh,κτλ εχω κανει πανω απο 6 φορεs δεν εχω μου ειπε ο γιατροs.Tωρα οσο αφορα τιs γυναικολογικεs η προλακτινη μου ηταν αυξημενη αρκετα πριν 4-5 χρονια,μου ειχε δωσει τοτε χαπακια και ηταν οκ .Τωρα προσφατα για να ειμαι ειλικρινειs δεν εκανα ολο το πακετο αιματολογικων εκανα γενικεs(σαχαρο,χοληστερινη, σιδηρο)του θυρεοειδη εκανα τ3,τ4,tsh,αυτεs.Δεν εκανα και τιs προλακτινηs.Γιατι ο γυναικολογοs μου ειναι τιs αποψηs οτι την 4-5 μερα περιοδου να κανω αιματολογικεs για προλακτινη,προγεστερονη κτλ,δειχνουν καλυτερα,πιο ολοκληρομενα.Παντωs δεν ηξερα οτι η αυξημενη προλακτινη μπορει να οφειλετε στο να μην χανουμε βαροs,και στον να μην λειτουργει κανονικα ο μεταβολισμοs!

Senior Member
    Να κάνεις, να κάνεις μπας και ξεσκάσεις. Γιατί δεν κάνεις; Επειδή είναι την 4-5 ημέρα περιόδου; Εμένα μου είχε πει την 3-6, αλλά την τελευταία φορά δεν μου έγραψε ο γιατρός ποιές μέρες να την κάνω, κι έτσι την έκανα μετά την περίοδο.

Senior Member
    Παιδιά δεν μπορώ άλλο! Την τελευταία εβδομάδα και παραπάνω, δεν έχω χάσει ούτε κιλό, μου ταιριάζει απόλυτα ο τίτλος και έχω απογοητευτεί. Να κάνεις τόσες θυσίες και να μην ανταμείβεσαι; Γλυκούλα δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάς εσύ! Πωπω! Τι να πω, μακάρι να ξεκολλήσει η ζυγαριά..

Page 1 of 6 123 ... LastLast