Καινούρια στην παρέα σας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Καινούρια στην παρέα σας!

Καλημέρα σας,καλό μήνα και καλώς σας βρήκα!

Χαίρομαι απίστευτα πολύ που μπαίνω στην παρεούλα σας γιατι μάλλον τώρα έγινε για μένα το κλικ μέσα στο μυαλό μου οτι πρεπει άμεσα να χάσω κιλά!Δεν βαριέσαι...Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Είμαι 34 ετών και πολλά κιλά,τα οποία πρέπει να πετάξω απο πάνω μου άμεσα γιατι πιά δεν μ αρέσει η εικόνα μου...Να σας πω λιγα πράγματα για μενα..Απο μικρό,ήμουν ένα αδύνατο,μίζερο παιδάκι,το οποίο το κυνηγούσαν με ένα κουτάλι στο χέρι για να φάει και να πιεί γάλα...Κάπου στο δημοτικό άρχισα να τρώω και στρουμπούλεψα και έτσι παρέμεινα μέχρι και τις αρχές του Λυκείου..Εκέί στην Δευτέρα Λυκείου έκανα την πρώτη μου δίαιτα,έχασα αρκετά κιλά,τα οποία και κράτησα για χρόνια...Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου απο άποψη κιλών...Το πολύ μέχρι 58 κιλά στα πολύ χοντρά μου μέχρι που έγινε η ανατροπη...Χάνω αιφνιδίως τον πατέρα μου στα 22 μου και εκεί αρχίζει η μεγάλη κατρακύλα...Παίρνω μέσα σε λιγότερο απο 1 χρόνο 30 κιλά,χωρις καν να το καταλαβω και φτάνω αισίως τα 88 κιλά.Γράφομαι σε ένα ινστιτούτο και χάνω περίπου 20 κιλά τα οποία εννοείται οτι ξαναπήρα πισω.Περασε μια περίοδος με διάφορα σκαμπανεβάσματα στο βαρός μου,ενα πανω,2 κατω και τουμπαλιν ώσπου μένω έγκυος μετά απο προσπάθεια εξωσωματικής στα αγοράκια μου (δίδυμα)...Πήρα μονο 11 κιλά στην εγκυμοσύνη τα οποια και έχασα με το που βγήκα απ το μαιευτήριο αλλα τι να το κανεις...Θέλεις η κλεισούρα όλη μέρα με τα παιδιά,θέλεις ότι δεν προλάβαινα να φάω όλη τη μέρα ή το ξεχνούσα και κατέληγα να τρώω αργα το βραδυ,τα πήρα πίσω τα κιλά ,μην πω και περισσότερα..

Μετα λοιπον απο 1μιση χρονο,γύρισε η βίδα στο μυαλό μου και μια ωραία μέρα ξύπνησα και είπα "Ξεκιναω δίαιτα"...Έχουν περάσει 2 εβδομαδες,ειμαι -4 κιλά και συνεχίζω ακάθεκτη γιατι έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μου...Πλέον δεν με νοιάζει αν θα τα χάσω γρήγορα,με νοιάζει απλα να τα χάσω κι ας γίνει και σε 2 χρόνια!Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που μέχρι στιγμής κάνω δίαιτα και δεν βαρυγκομάω και δεν παραπονιέμαι και δεν είμαι με μαύρη διάθεση.Ελπίζω με συντροφιά εσας να κρατήσω την ίδια διάθεση και να φτάσω στον στόχο μου,όποτε φτάσω!

Χαιρομαι πολύ που σας βρήκα και ελπιζω να κανουμε καλή παρεούλα!

Senior Member
    καλωσήρθες!!
    να χαίρεσαι τα αγοράκια σου! είμαστε ίδια ηλικία + κιλά, έχω κι εγώ 2 αγοράκια (3 ετών και 8 μηνών τα δικά μου), θέλουμε και οι δύο να χάσουμε βάρος έστω κι αν πάρει πολυυυύ καιρό (έτσι σκέφτομαι κι εγώ) και είμαστε κι οι δύο στην αρχή της προσπάθειας, πολλά κοινά εχουμε βρε :P

εάν θέλεις γράφε τι τρως στο τι εφαγα σήμερα! καλωσήρθες και πάλι

Senior Member
    Καλώς ήρθες!
    Αχ να τα χαίρεστε τα αγοράκια σας κορίτσια!!! (εγω πότε θα γίνω μάνα;;;;; )
    Σου εύχομαι καλή αρχή, με δύναμη και αποφασιστικότητα! Και τα υπόλοιπα θα έρθουν! Εγώ βρήκα μεγάλη υποστήριξη στο θέμα κιλών μέσα από το φόρουμ και εύχομαι το ίδιο και για σένα!

Junior Member
    Κοριτσια ευχαριστώ για το καλωσορισμα!

nina76 να σου ζήσουν τα αγοράκια σου! dew ευχομαι να γινεις γρηγορα μανουλα αφου το θελεις τοσο πολυ!

Σχετικα με την διαιτα...Δεν κανω κατι συγκεκριμενο!Απλα φροντιζω να λαμβανω 1200 θερμιδες την ημερα και 2 μερες την εβδομαδα (συνηθως Δευτερα και Τριτη) κανω αποτοξίνωση με γιαουρτια,μηλα και πρασινη σαλατα με τονο μεσημερι βραδυ.

Θα γυρισω λιγο στο φορουμ και θα γραψω και στο τοπικακι που μου ειπες Νινα!

Senior Member
    καλώς ήρθες κι από μένα!!!

δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ στο δικό μου παρελθόν είναι η περιγραφή για την ζωή σου!!! Μόνες διαφορές είναι ότι εγώ έχασα την μανούλα μου πριν από 1,5 χρόνο (και πήρα 15 κιλά έκτοτε) και ότι δεν είμαι μανούλα...

καλή επιτυχία σε όλες μας...