εθισμένος στην πορνογραφία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Thessalo

Εντάξει έχεις μια μη επιθυμητή συνήθεια ,

γιατι ειναι μια μη επιθυμητη συνηθεια???
    :o
    Γιατί εάν του ήταν επιθυμητή δεν θα ήταν εδώ να ρωτήσει πώς να την αντιμετωπίσω ,αλλά θα έλεγε ρε μάγκες ξέρετε καμία σελίδα καλή με πιπίνια ( όπως λέει και ο Τόκος )

Senior Member
    Ton αυνανισμό τον βλέπεις ως διέξοδο της έντασης ή γίνεται από συνήθεια?

Αυτό που θέλω να μάθω και εσύ τι διερωτηθείς είναι τι προηγειται και τι επεται του αυνανισμού και της παρακολούθησης πορνογραφικού υλικού.

Επίσης (αν δεν σε κουράζω με τις ερωτήσεις) παρακολουθείς νορμάλ πράγματα σε αυτές τις σελίδες ή ψάχνεις και πιο extreme?

Banned
    Originally posted by krino

Εντάξει έχεις μια μη επιθυμητή συνήθεια ,

γιατι ειναι μια μη επιθυμητη συνηθεια???
    :o
    Γιατί εάν του ήταν επιθυμητή δεν θα ήταν εδώ να ρωτήσει πώς να την αντιμετωπίσω ,αλλά θα έλεγε ρε μάγκες ξέρετε καμία σελίδα καλή με πιπίνια ( όπως λέει και ο Τόκος )

η ερωτηση μου δεν απευθυνοταν προς τον αγαπητο Diver....
    η το πως το βλέπει ο ιδιος.
    Αλλα στο πως το χρεωνουν οι υπολοιποι, ασχετως αν καποιος το βιωνει ως προβλημα.

Junior Member
    Originally posted by KleiwΣου προτείνω να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την ανάγκη για σεξουαλική έκφραση και να προσπαθησεις να βρείς και εναλακτικούς τρόπους έκφρασης . π.χ. το εξής απλο : σχέση
    το έχω σκεφτεί, αλλά νιώθω ότι έχω μπει σε ένα φαύλο κύκλο που με βυθίζει και δεν μπορώ να ξεφύγω, οι ενοχές μου καταπνίγουν κάθε προσπάθεια σεξουαλικής μου έκφρασης και προσέγγισης στο αντίθετο φύλο

ο εθισμός μου έχει πολλαπλασιάσει τις ενοχές μου, με έχει κάνει πιο ντροπαλό και επιπλέον φοβάμαι μήπως το πάθος μου γίνει αντιληπτό (με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό)

συν τοις άλλοις, φοβάμαι μήπως ούτε αυτό κατορθώσει να με βγάλει από αυτή τη δίνη, οπότε μετά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, και γι\' αυτό αναβάλω την όποια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση

Originally posted by Φοίβη
    Είναι κάτι έξω απο σένα το οποίο όμως, όταν εμφανίζεται μπροστά σου, έχει τη δύναμη να κάνει ό, τι θέλει με εσένα, έτσι?
    ακριβώς

Originally posted by Thessalo(το πρόβλημα είναι στην χαμηλή αυτοεκτίμηση που αποκομίζεις όταν δεν μπορείς να επιβληθείς και να ελέγξεις τον εαυτό σου)
    αναδεικνύεις ανάγλυφα την κυριότερη αιτία που μου προκαλεί άγχος

Originally posted by ThessaloΕίμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι και ελέγχεται και μειώνεται αυτή η συνήθεια .Αρκεί να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους (π.χ. αντί για κάθε μέρα περιόρισε το κάθε 2 μέρες , μετά κάθε τρεις)
    έχω προσπαθήσει, αλλά επανέρχεται πιο έντονος ο εθισμός
    δεν αισθάνομαι καθόλου αισιόδοξος ότι μπορώ να το σταματήσω εντελώς

Λοιπών αρκετή \'\'προπόνηση\'\' έκανες τώρα κατέβα σε αγώνες , και \'\'παίξε\'\' μπάλα. ;) :)
    αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί να παίζω μπάλα μετά, αλλά πάντα θα υπάρχει και προπόνηση
    και αυτό και με εξοργίζει και με θλίβει

είναι μπερδεμένος, δεν ξέρω αν τελικά δεν μπορώ ή δεν θέλω να το σταματήσω, δεν ξέρω αν έχει διεισδύσει μέσα μου τόσο πολύ που έχει αποπροσανατολίσει τις επιθυμίες μου και πλέον δεν θέλω το \'φυσιολογικό\', αλλά το φανταστικό

Originally posted by maria...
    diver κατι αλλο θα ηθελα να σε ρωτησω.οταν βλεπεις αυτες τις εικονες στο νετ αυνανιζεσαι ?εχει σιμασια αυτο.η απλως βλεπεις ?
    ναι, αυνανίζομαι καθόλη τη διάρκεια, δεν βλέπω μόνο

αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, που προτείνετε να εστιάσω? στο να συμβιβαστώ με τον εθισμό μου (ναι μεν να περιορίσω τον χρόνο που μου τρώει, αλλά να μην σταματήσω) και να προσπαθήσω να εξαλείψω το άγχος που αισθάνομαι για αυτό? ή να προσπαθήσω να εξαλείψω τον εθισμό μου καθεαυτό και έτσι θα εξαλειφθεί και το άγχος?

ρωτάω μήπως δλδ ματαιοπονώ προσπαθώντας να το σταματήσω και σε συνδυασμό με το ότι δεν είναι τόσο κακή συνήθεια (αλλά εγώ μάλλον την κάνω ψυχοφθόρα), θα ήταν καλύτερα να προσπαθώ απλά να μην αισθάνομαι άγχος για αυτό και να βρίσκω τρόπους να ξεχνιέμαι?

Senior Member
    Το θέμα φιλαράκο δεν είναι τι θέλουμε εμείς το θέμα είναι τι θέλεις εσύ για τον εαυτό σου. Θέλεις να χαρείς τον έρωτα σε όλες τις διαστάσεις η απλά θέλεις να συμφιλιωθείς με αυτήν την ιδιαιτερότητα σου χωρίς όμως να την επιτρέψεις να σε εμποδίσει στις καθημερινές λειτουργίες σου ; Εγώ προσωπικά σε ενθαρρύνω να το παλέψεις , αλλά όχι μόνο σου , να πας σε ειδικό. Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ, δεν έχεις την σκεψη που να διεγείρει την αντίσταση σου . Είναι ένα \'\'πρόβλημα\'\' συνυφασμένο με τον τρόπο σκέψεις σου. Έχεις δημιουργήσει μια συνήθεια, έχεις χαράξει μια συγκεκριμένη διαδρομή που το μυαλό σου την \'\'τρέχει\'\' ενστικτωδώς. Εκεί που λες, σήμερα θα αντισταθώ δεν θα το κάνω ,το μυαλό σου έχει πάρει ακριβώς το μήνυμα ξεκινάμε , καθώς στο παρελθόν λέγοντας όσες φορές προσπάθησες να αντισταθείς δεν το τήρησες . Υπάρχουν τεχνικές και άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν , είναι κρίμα να μην το παλέψεις , ίσως είναι και μια ευκαιρία να ανακαλύψεις την τεράστια δύναμη που κρύβεις μέσα σου .

Senior Member
    diver η ελπίδα και το όραμα και η θετική σκέψη οτι θα πετύχεις κατι καλύτερο , ειναι πράγματα που μπορεί να σε κινητοποιήσουν .
    Εγω θα σου έλεγα να μην νιώθεις ενοχές για οτι έκανες , αλλα σκέψου όμως μήπως προτιμάς για το μέλλον κατι διαφορετικό ...........
    Αν δεν κινητοποιηθείς , θα καλύπτεις τις ορμές σου με αυτό τον τρόπο . Σου αρκεί ? Δεν θέλεις ερωτική σχέση ?
    Συνοψίζοντας η δική μου πρόταση είναι να βάλεις θετικές σκέψεις στο μυαλουδάκι σου , σκέψεις που να σου αρέσουν και να σε κινητοποιήσουν προς κάποιον στόχο , αν φυσικά θέλεις κάτι τέτοιο .
    Και αν εξασκείς και που και που την συνήθεια , δεν είναι κακό ! (όπως λέει και η Μαρία) Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι !

Banned
    εγω λεω οτι το σεξ με παρεα εχει πιο ποικιλια....

;)

Senior Member
    εχετε ακουσει που λενε \"αν αρχησει η μ#@$κια τυφλα να εχει το γ@$ισι?αυτο κανει ο φιλος μας.συνεχισε δεν ειναι κακο.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    εχετε ακουσει που λενε \"αν αρχησει η μ#@$κια τυφλα να εχει το γ@$ισι?αυτο κανει ο φιλος μας.
    αυτά είναι χαζά , δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να το αντικαταστήσει. Άλλωστε το σεξ δεν είναι μόνο το \'\'μπες βγες\'\' αλλά από το πώς θα βγάλεις την μπλούζα της κοπέλας μέχρι την αγκαλίτσα μετά την πράξη πάνε όλα πακέτο και δεν υπάρχει τίποτα στο κόσμο που να τα αντικαταστήσεις .
    συνέχισε δεν είναι κακό.
    τώρα συνεννοηθήκαμε ...

Senior Member
    λολ εμ τι να πω?να του δεσω την παλαμη του παιδιου?

Senior Member
    Έχεις στο μυαλό σου μια χρησή τομή ? δηλαδη τι θα ήθελες να πετύχεις αν αύριο το πρωί δεν ήσουν εθισμένος στη πορνογραφία και απλά θα μπορούσε να έιναι μια από τις διαφορετικές επιλογές. Ποιά θα μπορούσε να ήταν μια επιθυμητή ισορροποία?

Junior Member
    Γειά σου φίλε,

δεν έχεις λόγους να προβληματίζεσαι με αυτό που ονομάζεις εσύ \"εθισμό\" στην πορνογραφία.
    Οι τσόντες είναι απο τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή, γιατί μπαίνουν σε μονοπάτια της σεξουαλικότητάς
    σου που δεν είχες ποτε φανταστει.
    Θα ήθελα πολύ να μου απαντούσες όμως στα παρακάτω:
    έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή αυτόν τον καιρο?
    Αν όχι, ποιά ήταν η τελευταία φορα που έκανες σεξ με κάποια κοπέλα σου?
    Αν ναι, μήπως έχεις αναπτύξει κάποιες σεξουλικές δυσκολίες: όπως δυσλειτουργία στύσης, πρόωρη εκσπερμάτιση?

Θα εκτιμούσα πολύ κάποια απαντησή σου, ελπίζω να με σε φέρνω σε δύσκολη θέση.

Troubled

Senior Member
    Originally posted by diver
    Νιώθω ότι έχω μπει σε ένα φαύλο κύκλο που με βυθίζει και δεν μπορώ να ξεφύγω, οι ενοχές μου καταπνίγουν κάθε προσπάθεια σεξουαλικής μου έκφρασης και προσέγγισης στο αντίθετο φύλο

ο εθισμός μου έχει πολλαπλασιάσει τις ενοχές μου, με έχει κάνει πιο ντροπαλό και επιπλέον φοβάμαι μήπως το πάθος μου γίνει αντιληπτό (με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό)

συν τοις άλλοις, φοβάμαι μήπως ούτε αυτό κατορθώσει να με βγάλει από αυτή τη δίνη, οπότε μετά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, και γι\' αυτό αναβάλω την όποια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση
    αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί να παίζω μπάλα μετά, αλλά πάντα θα υπάρχει και προπόνηση
    και αυτό και με εξοργίζει και με θλίβει

είναι μπερδεμένος, δεν ξέρω αν τελικά δεν μπορώ ή δεν θέλω να το σταματήσω, δεν ξέρω αν έχει διεισδύσει μέσα μου τόσο πολύ που έχει αποπροσανατολίσει τις επιθυμίες μου και πλέον δεν θέλω το \'φυσιολογικό\', αλλά το φανταστικό
    αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, που προτείνετε να εστιάσω? στο να συμβιβαστώ με τον εθισμό μου (ναι μεν να περιορίσω τον χρόνο που μου τρώει, αλλά να μην σταματήσω) και να προσπαθήσω να εξαλείψω το άγχος που αισθάνομαι για αυτό? ή να προσπαθήσω να εξαλείψω τον εθισμό μου καθεαυτό και έτσι θα εξαλειφθεί και το άγχος?

ρωτάω μήπως δλδ ματαιοπονώ προσπαθώντας να το σταματήσω και σε συνδυασμό με το ότι δεν είναι τόσο κακή συνήθεια (αλλά εγώ μάλλον την κάνω ψυχοφθόρα), θα ήταν καλύτερα να προσπαθώ απλά να μην αισθάνομαι άγχος για αυτό και να βρίσκω τρόπους να ξεχνιέμαι?
    Diver διαβάζοντας τα λόγια σου έχω την αίσθηση οτι αυτή η συμπεριφορά, άσχετα με το πως εμείς οι τρίτοι τη βλέπουμε απ\' έξω, εσένα σου προκαλεί ένα συναίσθημα απελπισίας και απόγνωσης. Μιλάς για ενοχές, για βαθιά ντροπή για αυτό που κάνεις, για φόβο οτι τίποτα στον κόσμο δεν υπάρχει πιο δυνατό απο αυτή τη δίνη που σε ρουφάει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.
    Και νομίζω πως είσαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτή η δίνη θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στη ζωή σου κι αυτό το \"πάντα\" είναι γεμάτο οργή αλλά και θλίψη.
    Ακούω ένα χάσιμο του εαυτού σου μέσα σε αυτή τη δίνη που γίνεται όλο και πιο βαθύ με τον καιρό.
    Μιλάς ακόμα για ένα \"πότισμα\"του εαυτού σου απο αυτή τη συμπεριφορά, ένα \"πότισμα\" που αλλοιώνει την προσωπικότητά σου, και μια αμφιβολία αν θα μπορέσεις ποτέ να ξαναγίνεις ο άνθρωπος που ήσουν πρίν. Είναι έτσι τα πράγματα ή όχι?
    Ρωτάς εμάς πού να εστιάσεις. Στην εξάλειψη της συμπεριφοράς ή στον περιορισμό του άγχους που σου δημιουργεί. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω γιατί δεν είμαι εγώ που βιώνω αυτή την τόσο δύσκολη κατάσταση. Τη βιώνεις εσύ. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εγώ εσένα τι θα ήθελες να κάνεις ιδανικά αλλά και τι πιστεύεις οτι είναι εφικτό να κάνεις αυτή τη στιγμή.
    Μάκια...

Diver....αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθεις απελπισμένος από τον \"εθισμό\" σου.
    Θα το καταλάβαινα αν είχες σχέση και δεν έκανες σεξ με την κοπέλα σου γι αυτο το λόγο.
    Και πάλι όμως, εκεί θα συζητούσαμε σε άλλη βάση.
    Η γνώμη μου είναι καταρχήν να σταματήσεις να βλέπεις ολο αυτό ως κάτι πολύ κακό.
    Μήπως μεγάλωσες σε ιδιαίτερα πουριτανική οικογενεια και από κει πηγάζει η ντροπή σου?
    Προσπάθησε να κάνεις σχέση με μια κοπέλα που να τη θέλεις πολύ και είμαι σίγουρη πως σιγά-σιγά θα μειωθούν οι \"επισκέψεις\" σου σε τέτοιες σελίδες και όταν με το καλό δέσει η κατάσταση θα εκλείψουν τελείως. Αυτό που σίγουρα πάντως πρέπει κατά τη γνώμη να κάνεις, είναι να μη το υπερβάλεις στο μυαλό σου και το βλεπεις σαν αρώστεια

Senior Member
    Πολλές φορές το να νιώθουμε άσχημα είναι το \'\'SOS\'\' που εκπέμπει ο εαυτός μας, και εάν το αγνοήσουμε θα προκαλέσουμε μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μας , και με παροτρύνσεις του τύπου έλα μωρέ σιγά και τι κάνεις όλα καλά, συνέχισε \'\'παίξε το βιολί σου\'\' εσύ και όλα οκ, δεν νομίζω ότι βοηθάμε , προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού το οποίο αρνιέται να αποδεχτεί αυτή τη συμπεριφορά και καλά κάνει ( προφανώς θα έχει τους λόγους του ) , και αυτό που σας διαφεύγει δεν είναι το τι ακριβώς κάνει αλλά το ότι αυτό που κάνει δεν το ελέγχει , αντιθέτως αυτή η συνήθειας τον ελέγχει, του υπαγορεύει την καθημερινή ατζέντα . Και αυτό δεν ξεπερνιέται ούτε με το να βρει μια σχέση ούτε το να πάει φαντάρος στα Λ.Ο.Κ.

Dino δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις φιλαράκο , ούτε μαγικό χαπάκι ,για πολλά χρόνια έχεις δημιουργήσει μια έντονη συνήθεια με ψυχοσωματικές επιπτώσεις, και εφόσον μόνο σου δεν μπόρεσες να το αντιμετωπίσεις να πας σε ένα ιδικό , και με καθημερινό αγώνα, με μικρές καθημερινές νίκες σε διαβεβαιώνω ότι όχι απλά θα το ξεπεράσεις αλλά θα νιώθεις και ωραία που πέρασες από αυτή την φάση και μπόρεσες να το ξεπεράσεις .Θεωρώ ότι αντί να ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά να αντιμετωπίσεις στα ίσια αυτό το θέμα, με σοβαρότητα υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή και όλα θα φτιάξου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast