ενάγουσες και εναγόμενες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 137
    Senior Member
    Νομιζω ολοι ειδαμε τι συνεβει. Δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανομαστε. Βαζουμε μια τελεια εδω και ηρεμουμε ολοι

tidekpe σε αγωνα σε εχει παει?

εντιτ

Originally posted by BARB3
    για να επαναφερω την ταξη εδω κυριε κωστα1 και κυριε σκορπιε. ακους εκει τι ομαδα ειναι η Tidekpe....εμας δηλαδη γιατι δεν μας ρωτατε? ομαδα ομαδαρα μειον 5 απο την κορυφη...καλα πολυ περηφανη νιωθω που ξερω τι ειμαι μειον 5....ευτυχως βλεπει ο συζυγος τους αγωνες και ξερω τι μου γινεται....ενα θεματακι το εχουμε βεβαια καθως εκεινος και τα παιδια ειναι στην κορυφη αλλά το παλευουμε...

να ρωτησω
    τι θα πει το προσωρινα απεκλεισμενο μελος και αν ειναι αποκλεισμενο ενα μελος πως γινεται και γραφει?
    μπα, μπα, εχουμε και γαβρακι εδω? ετσι να βλεπω ποικιλια!!!

ειναι hacker ρε παιδια και γραφει η κοπελα.... ας αφησουμε την κατασταση ηρεμη γιατι δεν θα τελειωσει ποτε αυτο το θεματακι

Senior Member
    ισως οπως τοτε που το ιδιο αποκλεισμενο μέλος ενακοινωνε οτι θα φυγει δια παντός και ακόμα εδω είναι.
    η απορια μου ειναι άλλη.

πως ενα ατομο αποκλεισμενο συνεχιζει να θελει να γραφει σε ένα φορουμ που οπως πιστευει όλες ειναι κακες και την καταδιώκουν?

Senior Member
    Ακόμα εδώ είμαι, γιατί δεν θα καταφέρετε να με διώξετε με τις κακίες σας. Όσο για το ότι πιστεύω ότι όλες είναι κακιές και με καταδιώκουν, έρχομαι πλέον μόνο για να υπερασπίσω τη θέση μου, αφού δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Με έχετε βάλει σε κατάσταση άμυνας με την κακία σας.

Senior Member
    εχεις και τον κλωνο σου να σε υπερασπιστει απ οτι βλεπω...

Senior Member
    Ναι ε; Έτσι το λέμε τώρα; Κλώνο; Ενώ εσείς που είστε σφηκοφωλιά;

Senior Member
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....
    ΕΛΕΟΣ...

Member
    Καλωσήρθες λοιπόν...

Originally posted by ΚΕΛΥ
    βρε κοριτσια.....ας ειμαστε ηρεμες......
    Κώστα όπως καταλαβαίνεις,στο forum,είμαστε μειονότητα.
    Πάντα γελάω όταν διαβάζω:"....καληνύχτες σε όλες...","...φιλάκια κοριστάκια μου...","...τι κάνετε γλυκούλες μου...".
    Για να μη μιλήσω για τα αμειγώς γυναικεία θέματα,που εκτός ότι δεν καταλαβαίνω και πολλά,δεν υπάρχει ούτε αρσενική λέξη στα γραφόμενά τους.

Originally posted by tidekpe

δεν ασχολούμαι καθοοοοοοοοοοοόλου αλλά είναι τρελαμένος ο καλός μου με τον ʼΡΗ...
    tidekpe δικό μας παιδί ο καλός σου...εγώ θα διανύσω 504 χλμ
    για να βρεθώ κοντά στον ΑΡΗ την Κυριακή...

Originally posted by device
    εχεις και τον κλωνο σου να σε υπερασπιστει απ οτι βλεπω...
    Παραλίγο να μου φύγει ο καφές από τα χέρια με αυτό που έγραψες.

Έλα κορίτσια(+Κώστας),ας κρατήσουμε λίγο χαμηλά την μπάλα(έτσι για να μαθαίνετε και λίγο ποδόσφαιρο) και
    ας μη χαλαστούμε μεσημεριάτικα.
    Πραγματικά δε βρίσκω λόγο...
    Ειρήνη υμείν...

Senior Member
    Δεν έχω λόγια εκτός από την υπογραφή μου

Senior Member
    Originally posted by scorpio
    Κώστα όπως καταλαβαίνεις,στο forum,είμαστε μειονότητα.
    Πάντα γελάω όταν διαβάζω:"....καληνύχτες σε όλες...","...φιλάκια κοριστάκια μου...","...τι κάνετε γλυκούλες μου...".
    Για να μη μιλήσω για τα αμειγώς γυναικεία θέματα,που εκτός ότι δεν καταλαβαίνω και πολλά,δεν υπάρχει ούτε αρσενική λέξη στα γραφόμενά τους.

Senior Member
    Θέλω να κρίνω για με κρινουν.

Η κριτικη ειναι θειο δωρο που μας βελτιώνει.

Ακομα και ο χειρότερος άνθρωπος, εχει κάτι σωστο να πει. Ειμαι εδω για να τον ακουσω και να παρω κερδίσω οτι σωστο εχει να πει. Ακομα και αν ο ιδιος δεν εφαρμοζει αυτα που συμβουλεύει τους άλλους.

Senior Member
    scorpio καλα που ειπες οτι εισαι αντρας γιατι εγω νομιζα πως εισαι κοπελα...

Senior Member
    Originally posted by device
    Θέλω να κρίνω για με κρινουν.

Η κριτικη ειναι θειο δωρο που μας βελτιώνει.

Ακομα και ο χειρότερος άνθρωπος, εχει κάτι σωστο να πει. Ειμαι εδω για να τον ακουσω και να παρω κερδίσω οτι σωστο εχει να πει. Ακομα και αν ο ιδιος δεν εφαρμοζει αυτα που συμβουλεύει τους άλλους.
    Την άλλαξα όπως είδες. Anyway, το θέμα είναι ξελυσσάξτε και αφήστε με ήσυχη που ψάχνετε συνέχεια για καυγά και λέτε για μένα και βγαίνω εγώ αποκλεισμένο μέλος. Καλύτερα, να γλιτώσω από αυτήν την ιστοσελίδα.

Senior Member
    μαρακι μου χωρις ιχνος κακιας η ειρωνειας κτλ αν θελεις να γλιτωσεις απο αυτην την ιστοσελιδα ομως λες και αφου νιωθεις οτι ολοι σου επιτιθονται τοτε γιατι δεν φευγεις καρδια μου και προκαλεις τον αντμιν να σε διωξει εκεινος? Αφου οπως λες εδω δεν περνας πια καλα.. ειλικρινα δεν σου την λεω η οτιδηποτε αλλο απλα δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις να μπαινεις αφου λαχταρας να ησυχασεις...

Senior Member
    Γιατί αναφέρεστε στο όνομά μου αν όχι εσύ, κάποιοι άλλοι. Μετά λένε ότι εγώ ψάχνω για καυγά. Είναι να μην τρελαίνεσαι ή όχι;

Senior Member
    ισως αν σταματουσες να αρπαζεσαι καποια στιγμη να σταματησουν και οι αναφορες στο ονομα σου... θελω να πω εχει γινει παιχνιδακι πια απο την στιγμη που ξερουν οτι με το παραμικρο θα αρπαχτεις... δοκιμασε να μη δωσεις σημασια και ειμαισ ιγουρη οτι θα σταματησει ολο αυτο το θεατρο... και σκεψου σοβαρα το ενδεχομενο να αποχωρησεις απο εδω αφου ειλικρινα το βλεπεις ποσο κακο σου κανει...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast