Results 61 to 75 of 137
Thread: ενάγουσες και εναγόμενες
-
08-03-2010, 14:28 #61
Originally posted by Esprit
Μαρια να σου πω οι η ναντιν γνωριζε πολυ καλα την νεκρη κοπελα και θα σε παρακαλουσα να σεβαστεις το γεγονος αυτο και να σβησεις το σχολιο σου αμεσως... δεν ειπε τπτ κακο απλα σε παρακαλεσε να σβησεις το ποστ σου που αναφερεται στο αγαπημενοτ ης προσωπο. σε παρακαλω κι εγω με την σειρα μου να το σβησεις και να μην αναφερθεις ξανα σε εκεινη την κοπελα ουτε και σε καποιο αλλο νεκρο... σε παρακαλω..
- 08-03-2010, 14:30 #62
οι νεκροι μαρακι δεν μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους... το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη ξυνεις την πληγη της ναντιν και την δικη μου και δεν ειναι σωστο... φαντασου να ειχε πεθανει μια καλη σου φιλη και εμεις εδω να μαλωναμε αν εχουμε εμεις περισσοτερη αξια η αυτη η χιλια δυο αλλα... σε παρακαλω δειξε εσυ πρωτη ανωτεροτητα και μην μιλησεις αλλο για νεκρους... ενταξει καλη μου?? σε παρακαλω για τριτη φορα...
08-03-2010, 14:32 #63
Δλδ και το ότι μιλάω τώρα σας πειράζει;
08-03-2010, 14:34 #64
Να πλενεις το στομα σου με ροδονερο πριν μιλησεις για την Ναταλια. Δεν εχω λαβει θεση στο ολο θεμα που εχει προκυψει αυτες τις μερες, αλλα δε θα ανεχθώ να ακουσω το παραμικρό για εναν ανθρωπο που σου εχει φερθει υποδειγματικα.
αντε καλη μας μερα.
08-03-2010, 14:36 #65
Υποδειγματικά το λες εσύ το να πάω σε γιατρό και ότι επιτίθομαι χωρίς λόγο; Α καλαααα Και να σβήσουμε και το ποστ μου
08-03-2010, 14:37 #66
δεν σου ζητησα να μη μιλας καθολου απλα ειπα οχι για το συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι φρεσκο και ποναει πολυ... αυτο μονο ειπα...
08-03-2010, 14:39 #67
Originally posted by Esprit
δεν σου ζητησα να μη μιλας καθολου απλα ειπα οχι για το συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι φρεσκο και ποναει πολυ... αυτο μονο ειπα...
08-03-2010, 14:42 #68
εχεις επιλεκτικη μνημη και εναν τρομερο τροπο να ερμηνευεις καθε κουβεντα που ακους σαν επιθεση στο ατομο σου.
θυματοποιείσαι. ειναι ο τροπος σου να αντιμετωπιζεις καταστασεις. σεβαστος απολυτα και εχεις δει οτι δεν εχω μιλησει ποτε στις διαμαχες που προκυπτουν κατα καιρους. στην αρχη σου ειπα με καλη διαθεση καποια πραγματα που ισως σε βοηθουσαν, ειδα οτι τα ακουγες οπως ηθελες, και εγκατελειψα την προσπαθεια για να μην μαλωσουμε χωρις λογο. υπαρχουν απειρες διαφορετικες γνωμες, ζωη να χουμε.
ομως το να εισαι τοσο αγνωμων απεναντι σε ενα ατομο που συμπαραστεκεται πρακτικα σε ολους εδω μεσα, με την ιδια αγαπη και την ιδια προσοχη, χωρις να ξεχωριζει κανεναν.. που εχει παντα μια τεραστια αγκαλια και σε εχει υπερασπιστει στο παρελθον.. ε, ειναι μεγαλο φαουλ! (για να βαλω και τους ποδοσφαιρικους ορους στο παιχνιδι!)
δεν περιμενα βεβαια να το παραδεχθεις. ειπα ομως να προσπαθησω. γιατι η ναταλια δεν αξιζει τετοιες συμπεριφορες.
πασο. ξεχνα οτι μιλησα. απλα θα προσπαθησεις να τσακωθεις κ με εμενα και δεν εχω ορεξη για διενεξεις.
08-03-2010, 14:43 #69
Originally posted by kwstas01
Να το παρει και μια επαρχιακη ομαδα μετα απο τοσα χρονια. Γκουντ λακ!!!!
Originally posted by NADINE
Κατα τα άλλα,χαίρομαι να ξαναβλέπω τον scorpio από τα μέρη μας.
Ελπίζω το διάστημα που μεσολάβησε να ήταν γλυκό μαζί σου.
Πριν κανά 3 μήνες ένιωσα ότι με κουράζουν και με εκνευρίζουν τα λεγόμενα ενός μέλους(δεν κρύβω λόγια,το "Προσωρινά αποκλεισμένο μέλος" εννοώ),ένιωσα ότι δεν περνάω καλά και αποτραβήχτηκα λίγο.
Μετά ήρθε και ο κεραυνός εν αιθρία με μια άσχημη είδηση στο forum και το logout κράτησε καιρό.
Σας διάβαζα όμως συχνά.
EDIT
Originally posted by lbp
Ένα ζωντανό πρόσωπο δεν έχει την ίδια αξία με ένα νεκρό; ʼνθρωποι δεν είναι και οι δύο;
Κάνε μου τη χάρη.Με στεναχωρείς ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Κοίτα τώρα που συγχίστηκα από το πουθενά και για να μη μου ανέβει η πίεση και άλλο,logout mode,καλή συνέχεια σε όλους...
08-03-2010, 14:48 #70
Πότε με υπερασπίστηκε η Ναταλία στο παρελθόν και δεν το θυμάμαι; Θα τρελαθούμε τώρα; Είχε πει κάτι ναι σε πειράξανε και μετά μου είπε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Ότι βλέπω φαντάσματα και τέτοια. Αυτό είναι το υπόδειγμα; ʼσε που καμμία σημασία δεν έχει το παρελθόν, το θέμα είναι τι έκανε τώρα αυτά που λες δεν έχεις επιχειρήματα γιατί δεν είδες τι υποννόησε για μένα η φίλη σου!
Όσο για τη θυματοποίηση, λυπάμαι που έχεις τέτοια γνώμη για μένα, το ότι μου επιτίθονται όλοι κι εγώ πάω να υπερασπίσω τον εαυτό μου, νομίζω ότι είναι κάτι που γίνεται στην πράξη και δεν υπάρχουν λόγια να το χαρακτηρίσουν. Όπως λες υπάρχουν άπειρες γνώμες. Εσύ θα πιστεύεις πάντα ότι ήθελα να επιτεθώ κι εγώ θα πιστεύω αυτά που ξέρω. Δεν έχω κάνει κάτι μεμπτό, αλλά σ'αυτό τον κόσμο που ζούμε μετράει η κακία και τίποτ'άλλο. Γι'αυτό στα μάτια σου φαίνεται ότι θυματοποιούμαι. Έλεος. Μόνο θα μπορούσα να σου πω κι εγώ να βάζεις ροδόνερο όταν μιλάς για μένα, γιατί εγώ όντως δεν σε έχω πειράξει.
08-03-2010, 14:49 #71
Originally posted by scorpio
Μην ξαναγράψεις για αυτό το θέμα.
Κάνε μου τη χάρη.Με στεναχωρείς ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Κοίτα τώρα που συγχίστηκα από το πουθενά και για να μη μου ανέβει η πίεση και άλλο,logout mode,καλή συνέχεια σε όλους...
08-03-2010, 15:21 #72
Ζεναρνί μου σε ευχαριστώ,αν και δε θεωρώ πως θα έπρεπε να χαίρω διαφορετικής αντιμετώπισης εδώ μέσα.
Όλοι ή σχεδόν όλοι με καλή προαίρεση συμμετέχουμε σ'ένα φόρουμ,που αγαπάμε και πονάμε πολύ!
Λυπάμαι πολύ που για άλλη μία φορά γίνομαι η αφορμή να πέσει λάδι στη φωτιά και να συνεχιστεί η αηδία.
Και συνεχίζω ν'απορώ πώς γίνεται ένα αποκλεισμένο μέλος να συνεχίζει να γράφει!Πάντα θα υπάρχει κάποιος
που κάτι θα διαβάσει και θα τσιμπήσει ν'απαντήσει και πάμε για νέο γύρο κάθε φορά.Ούτε εκκλήσεις ούτε
παρακάλια πιάνουν.Είμαστε όλοι ενοχλημένοι και ωστόσο αδύναμοι να επαναφέρουμε γαλήνη στο χώρο.
Δεν πιστεύω στη λογοκρισία και τον αποκλεισμό,αλλά όταν επανελειμμένα δεν υπάρχει στοιχειώδης σεβασμός,
δεν ξέρω...δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια,φοβάμαι...Κι ούτε καν να θυμώσω δε μπορώ,όπως παλιά με τον σταργκέιζερ.
Γιατί αφουγκράζομαι τον αγώνα που θεωρεί πως δίνει η Μαρία εναντίον όλων ημών.Νιώθω το δίκιο της να την πνίγει.
Και λυπάμαι,αλλά δυστυχώς δε βλέπω να είναι κανένας μας ικανός να την παρηγορήσει...Χειρότερα μόνο τα κάνουμε
τα πράγματα και δεν έχει και τελειωμό...Όσο κι αν θέλουμε το αντίθετο να επιδιώξουμε,μόνο εντείνονται οι αντιπαραθέσεις.
Είναι πόσα τόπικς και πόσα άτομα τον τελευταίο καιρό,που μ'αυτό πραγματεύονται.Και αν το καλοσκεφτούμε
ποιό είναι τελικά το πρόβλημα;Πως κάποιο μέλος δεν αδυνατίζει παρά τα λίγα που τρώει;Πως τρώει περισσότερο
από όσο παραδέχεται;Πως δε φερόμαστε ισότιμα σ'όλα τα μέλη;Να μην πω για το άλλο θέμα των ζωντανών...
Δεν καταλαβαίνω τι πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε.Να πείσουμε κάποιον να συμφωνήσει μαζί μας;Τι;
Κι ως πού είμαστε διατεθειμένοι να το φτάσουμε;Αυτό που μου αρέσει στο φόρουμ μας(όχι πως έχω επισκεφτεί και πολλά)
είναι το γενικότερο καλό κλίμα σεβασμού,καλής προαίρεσης κι υποστηρικτικής διάθεσης που υπάρχει.Μην το χάσουμε,
σας παρακαλώ,γιατί σίγουρα δε θα συνεχίζει να μας είναι ελκυστικό να συνεχίζουμε να συμμετέχουμε.Κι επειδή είμαι σίγουρη
πως κάτι από τα λεγόμενα μου θα σχολιαστεί,παρακαλώ πολύ να μην πει κανένας τίποτα.Θα είναι ενάντια στο σκοπό
και τη θέληση μου.Συνεχίστε να μιλάτε για αθλητικά!Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα παρακαλούσα κάτι τέτοιο!
08-03-2010, 15:27 #73
είμαι ολυμπιακός και είμαι καλά!
08-03-2010, 15:32 #74
εγω παντως ακομα κι σε αυτο το θεμα ειμαι διχασμενη... ειμαι μιση παοκ μιση ολυμπιακος... και αμα τυχει και παιζουν οι δυο αυτες ομαδες τοτε ειμαι χαρουμενη οποιος κι αν κερδισει χαχα!!
08-03-2010, 15:38 #75
Πώς γίνεται να είναι κανείς και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;Αυτοί δε μισιούνται θανάσιμα;
Τα αδέρφια μου που είναι μπαοκάρα δηλώνουν κι αντιολυμπιακοί!
Εκτός αν το κάνεις για να είσαι πάλι πρωταθλήτρια φέτος,κοπελιά!
Και για ν'απαντήσω και στην πρότερη ερώτηση σου,καλά είμαι...προσπαθώ δηλαδή,
αλλά πολλοί οι πειρασμοί κι οι προκλήσεις!Αντέχουμε όμως και δεν πτοούμαστε!
Δεν ξέχασα τη συνάντηση μας...Αυτό ή το άλλο Σ/Κ θα συναντηθούμε και με τις λουόμενες
απ'ό,τι διαβάζω...θα ήθελες να έρθεις κι εσύ μαζί;Να μου είσαι έτοιμη για όλα όμως,
γιατί δεν παλεύονται!Εσύ πώς είσαι,ελέυθερο πνεύμα μου;Όλα καλά ψυχικά και σωματικά;
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....