ενάγουσες και εναγόμενες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 137
    Senior Member

ενάγουσες και εναγόμενες

Επειδή θεωρώ ότι μέσα στην ανθρώπινη φύση είναι και οι διαφωνίες, έως τώρα, δεν είχα πάρει θέση. Όμως τελικά αυτό που συνέβη είναι να παραβιαστούν τα δικαιώματα όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ καθώς προσπαθούμε να βρούμε τα τόπικ που γράφαμε και το μόνο που ανακαλύπτουμε είναι πάλι διαφωνίες και, μάλιστα, για θέματα που έχουν υπεραναλυθεί (και μάλιστα χωρίς καμία πρόοδο...γιατί τουλάχιστον οι υγιείς διαφωνίες οδηγούν και σε νέα συμπεράσματα. Εδώ, δυστυχώς, τα θέματα ανακυκλώνονται.
    Δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω να σταματήσετε αυτές τις αψιμαχίες (έστω και αν τις θεωρώ στείρες) μπορώ όμως να σας προτείνω να μεταφέρουμε σ'αυτόν εδώ το χώρο όποια διαφωνία παλιά ή νέα προκύψει, ώστε να μείνουν τα παλαιά τόπικ ανέγγιχτα και εναπόκειται στη θέληση του καθενός αν θα τα διαβάσει ή όχι. Αυτό για να μη δούμε το φόρουμ μας να φυλλοροεί...

Senior Member
    Μπραβο tidekpe την ιδια προταση εκανα κ γω χθες το βραδυ....μονο με διαφορετικο τιτλο...."Με ποιον-ποια εχω προβλημα κ γιατι"... Ο καθενας εχει δικαιωμα να διαφωνησει ή να συμφωνησει με καποιον αλλο...αλλα ειναι κριμα ρε κοριτσια να αναλωνουμε την ενεργεια μας σε διαφωνιες που τελευταια βγαινουν εκτος οριων...

Senior Member
    ξερεται πιο ειναι το θεμα? πως ενω λεμε τελος.. οτιδηποτε πλεον λεμε υποθετει πως αναφερομαστε σε αυτο το ατομο. το πρωι ας πουμε ?( ενω χθες πραγματικα ουτε καν ειπα το οτιδηποτε για το συγκεκριμενο ατομο) σχολιασα σημερα λοιπον κατι που ειπε η ΘΕΛΗΣΗ, γιατι το θεωρουσα απολυτο σωστο αυτο που ελεγε, πως το θεμα ειναι να το παρουμε αποφαση και να κανουμε διαιτα.. το συγκεκριμενο ατομο λοιπον θεωρησε πως ελεγα κατι γι αυτη .. και της αξηγησα πως πρωτον δεν θα μπω ξανα στην διαδικασια συνομιλιας μαζι της και δευτερον σχολιαζω οπως βλεπει κατι που λεει η αλλη κοπελα. ελεος δλδ αν εχει τη μυγα και μυγιαζεται με οτι γραφουμε με αλλα ατομα δεν φταιμε τπτ. σημερα πηγαινε παλι γυρευοντας για αψιμαχιες δλδ. απλως την αγνοησα εξηγοντας της πως μιλαω για τα γραφομενα της ΘΕΛΗΣΗΣ δεν λεω κατι για αυτη.. και ετσι λυθηκε οσο μπορει να λυθει αυτο το θεμα....

Senior Member
    ωρα επιτελους να βγω θα σας διαβασω το απογευματακι

την καλημερα μου

Senior Member
    Καλά τώρα σοβαρά βρήκες αυτή την ενότητα που στην έχουν έτοιμη για να τσακωθείς για να πεις τη γνώμη σου πάλι; Εγώ δεν θέλω να είμαι κακιά. Αλλά αναγκάζομαι και γίνομαι. Αντίθετα με σας. Λοιπόν, αυτό που έλεγες ήταν άμεσο ότι αναφερόταν σε μένα, αφού έλεγες παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας πως κάνουμε δίαιτα και σύμφωνα με τη γνώμη σας εγώ το κάνω αυτό. Και άστα ότι δεν είπες τίποτα, γιατί όλο λες και μετά ξελες.

Senior Member
    Κοπέλα μου κάνε ότι θες αρκεί να μην αναφέρεσαι σε μένα. Που να ξέρω εγώ ότι παραμύθιαζες τον εαυτό σου ότι κάνεις δίαιτα; Όσο για το ότι περιστρέφεται όλο το φόρουμ γύρω από μένα, δεν νομίζω ότι κάπου το έδειξα αυτό. Απλά τώρα έκανα λάθος.

Senior Member
    ενω εγραψα κατι για να απαντησω στο παραπανω ατομο , το εσβησα, γιατι εχω πει πως δεν θα ξανασχοληθω μαζι της. ας καταλαβαινει οτι θελει τελος.

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Επειδή θεωρώ ότι μέσα στην ανθρώπινη φύση είναι και οι διαφωνίες, έως τώρα, δεν είχα πάρει θέση. Όμως τελικά αυτό που συνέβη είναι να παραβιαστούν τα δικαιώματα όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ καθώς προσπαθούμε να βρούμε τα τόπικ που γράφαμε και το μόνο που ανακαλύπτουμε είναι πάλι διαφωνίες και, μάλιστα, για θέματα που έχουν υπεραναλυθεί (και μάλιστα χωρίς καμία πρόοδο...γιατί τουλάχιστον οι υγιείς διαφωνίες οδηγούν και σε νέα συμπεράσματα. Εδώ, δυστυχώς, τα θέματα ανακυκλώνονται.
    Δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω να σταματήσετε αυτές τις αψιμαχίες (έστω και αν τις θεωρώ στείρες) μπορώ όμως να σας προτείνω να μεταφέρουμε σ'αυτόν εδώ το χώρο όποια διαφωνία παλιά ή νέα προκύψει, ώστε να μείνουν τα παλαιά τόπικ ανέγγιχτα και εναπόκειται στη θέληση του καθενός αν θα τα διαβάσει ή όχι. Αυτό για να μη δούμε το φόρουμ μας να φυλλοροεί...
    πολύ καλή ιδέα αυτή, και μακάρι οι ενδιαφερόμενες να το καταλάβουν και να ηρεμήσουμε εδω μέσα

Senior Member
    Ειναι φοβερο οτι καθομαστε και αναλωνομαστε στο τι είπε ο καθένας και ποιος μας κατηγορει σε ενα thread... Αν βλεπετε οτι καποιοι δεν ενδιαφερονται να αδυνατησουν και να αλλαξουν τη ζωη τους μην ασχολειστε! Και μην περιμενετε ολοι να ειναι στο ιδιο επιπεδο αυτογνωσιας με εσας που μπορει να ειστε και 10 και 20 χρονια μεγαλυτεροι/ες... Καποιοι πρεπει να περασουν απο ολα τα σταδια της διαιτας μεχρι να συνειδητοποιησουν πως θα λυσουν το προβλημα τους. Καποιοι ισως να μην τα καταφερουν ποτε...

Senior Member
    Πάντως εγώ ενδιαφέρομαι να αδυνατίσω και δεν νομίζω να μην τα καταφέρω γιατί έχω χάσει στο παρελθόν 20, 10 και 8 κιλά. Αλλά και να μην τα χάσω, αυτό νομίζω εδώ είναι δικό μου πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει για όλες.

Member
    Μάλιστα......Μάλλον έχω χάσει επεισόδια...
    Στρατόπεδα,εχθροί...

Το forum,αν και συγκροτείται από ετερόκλητες προσωπικότητες,θα έπρεπε εξαιτίας του ιδιότυπου ρατσισμού που υπόκειται ο παχύσαρκος,να περιβάλλει με περισσότερη κατανόηση και θέρμη τα μέλη του.

Όμως επειδή σε αυτό το forum συχνά βρίσκουν καταφύγιο άνθρωποι που αποζητούν απεγνωσμένα λύση,καλό θα ήταν όταν γράφουμε ή σύμβουλεύουμε σε θέματα ιατρικής φύσεως να τεκμηριώνουμε τα λεγόμενά μας και να γνωρίζουμε την ευθύνη των γραφόμενών μας.

Έχω και εγώ άποψη για το άτομο που συχνά αποτελεί την θρυαλλίδα των διενέξεων στο forum,αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπω και εγώ σε ένα γαϊτανάκι αντεγκλήσεων.

Ψυχραιμία κορίτσια(και Κώστα που θα σου κόψω το πρωτάθλημα την Κυριακή).
    Αν δε βρίσκουμε άκρη και εδώ που είμαστε μεταξύ μας,
    τότε μην περιμένετε και πολλά εκεί έξω...

Senior Member
    Ποιό είναι αυτό το άτομο scorpio? Κατά τη γνώμη σου πάντα.

Member
    Originally posted by lbp
    Ποιό είναι αυτό το άτομο scorpio? Κατά τη γνώμη σου πάντα.
    Εσύ...εσένα εννοώ...
    ΑΛΛΑ
    Originally posted by scorpio
    αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπω και εγώ σε ένα γαϊτανάκι αντεγκλήσεων.
    Δεν με νοιάζει ποιος άρχισε...
    Δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο εδώ μέσα.
    Με στεναχωρεί που μπήκα και βλέπω κακό κλίμα στο forum...

Εκνευρίστηκα αρκετά για το σχόλιο που έκανες για την DREAM...
    Ένα τέτοιο γεγονός δεν επιδέχεται τέτοιας ρηχής υπεραπλούστευσης.
    Η κοπέλα ήταν διαμάντι και με χάλασε πολύ αυτό που έγραψες.

Δε θέλω όμως να στα χώσω και εγώ,να γίνω "εχθρός" σου και "απέναντι στρατόπεδο".Δεν έχει νόημα...

Σου εύχομαι καλή τύχη στην προσπάθειά σου και καλή συνέχεια σε όλους μας.

Senior Member
    Να προσέχεις τα λόγια σου.
    Αν λες για τη νεκρή κοπέλα που ούτε καν την ήξερα, αυτό που είπα, το είπα από ΑΓΑΠΗ γιατί αν πρόσεχε λίγο, μπορεί να ήταν ζωντανή. Εγώ θα ήθελα να ήταν ζωντανή και όχι να είναι νεκρή και να τη σεβόμαστε απλά. Αλλά δεν συμφωνούμε εδώ μέσα με κανέναν, όλο κριτική ξέρετε να κάνετε. Και αφού θέλετε να σέβεστε τους νεκρούς, μάθετε να σέβεστε και τους ζωντανούς, γιατί αυτοί ζουν και μπορείς να πεις κάτι και να τον περιθωριοποιήσεις τον άλλον και γενικά να του φερθείς άσχημα. Ενώ το νεκρό, δεν μπορείς να τον φέρεις πίσω ότι κι αν κάνεις.

Senior Member
    κάποιοι ειναι εδω για να τσακωθουν.
    και εχουν καταφερει να εκνευρισουν την πλειονότητα των μελών του σαιτ μονο και μονο για να παραμεινουν στο προσκηνιο.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ να ριξουμε το δικο μας επιπεδο.

Page 1 of 10 123 ... LastLast