Results 76 to 90 of 137
Thread: ενάγουσες και εναγόμενες
-
08-03-2010, 15:45 #76
αχ ναι θα θελα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα! Να με ενημερωσετε οτι κανονισετε ναι?
για το θεμα οσφπ παοκ εχω να δηλωσω οτι θα σε κουφανω τωρα... παλια που λες ημουν παοκ... μετα γνωρισα ενα παιδι που ηταν ολυμπιακος και γω που τον γουσταρα εγινα ολυμπιακος για να εχουμε κατι κοινο... μετα αποφασισα οτι με καθε φιλο δε θα αλλαζω και ομαδες (στο γυμνασιο ολα αυτα ετσι...) οποτε παρεμεινα ολυμπιακος αλλα δεν μπορω να απαρνηθω εντελως τον παοκ... ουφ αμα εβγαλες ακρη πες και μενα...
σωματοψυχικα εχω να δηλωσω οτι υπηρξαν και καλυτερες μερες... ομως προσπαθω να μη το βαλω κατω... παρολαυτα το χω ριξει στο φαι και τις σοκολατες και δεν με βλεπω καλα... πρεπει να πολεμησω το αγχος και την στεναχωρια γιατι καηκα...
σε παρακαλω να μου πειτε οταν ειναι να βρεθειτε ναι? εχουμε πει τοσα πολλα που σας νιωθω σαν δικους μου ανθωπους πια... τοσο πολυ που ορμαω να βγαλω τα ματια οποιου τολμησει και εστω αναφερθει σε εσας...
μηπως δε παω καλα τελικα????
- 08-03-2010, 16:03 #77
Ναι,αλλά λουόμενη δεν έγινες για χάρη μας όπως Ολυμπιακός για τον πρώην εφηβικό σου έρωτα...
Δεν ξέρω...δε με πείθεις...Πάντως θα σε παίξουμε παρ'όλα αυτά...Θα σε ενημερώσω,αλλά παρακολούθησε
λίγο και το θέμα στο μπάνιο,για να πεις κι εσύ πότε σε βολεύει και πού...Κάτι διάβασα γι'αυτήν την Κυριακή
την ώρα του αγώνα,αλλά φαντάζομαι θα είσαι απασχολημένη να βρίζεις τ'Αριανά...
Εγώ πάντως το τελευταίο εξάμηνο ψιλοερωτεύτηκα Ολυμπιακό,ʼρη,Παναθηναϊκό και Ηρακλή!
Δε γίνεται κάθε μήνα ν'αλλάζω και ομάδα!Αλλά είχε πλάκα που αγόραζα διαφορετικών χρωμάτων ομαδοδωράκια!
Να σας πω κι εγώ τώρα την ποδοσφαιρική μου ταυτότητα.Όποτε πλέον με ρωτάνε τα παιδάκια συνήθως φίλοι μου,
τους απαντάω "Τιποταϊκός".Έχω για χρόνια παρακαλέσει να νικά ο ΠΑΟΚ για να μην χτυπιούνται τα αδέρφια μου,
για 10 χρόνια υπήρξα ΑΕΚ για τον ίδιο μ'εσένα λόγο,Esprit μου και τώρα θα σε κουφάνω κι εγώ γιατί όταν ήμουν μικρή
δήλωνα κι εγώ Ολυμπιακός,επειδή μεγάλωσα στην Κατερίνη,όπου έχουμε τον Όλυμπο και καταλαβαίνεις...
Θεωρούσα πως υποστηρίζω ομάδα του τόπου μου!Μόλις αποκαταστάθηκε η αλήθεια,πέθαναν τα ερυθρόλευκα αισθήματα!
08-03-2010, 16:05 #78
ξερεις πολυ καλα πως για σενα μπορω να κανω τα παντα! Αρκει να το ζητησεις και μεχρι και χειμερινη κολυμβητρια θα γινω!!!
Υ.Γ. δεν ειμαι λεσβια ετσι? απλα υπεραγαπαω την Ναταλιτσα!!
08-03-2010, 16:14 #79
Μακάρι να ένιωθα κι εγώ το ίδιο για κείνη...
Πάλι καλά που μια συμπάθεια της την έχω τελευταία...
Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου!Είναι μέχρι τη συνάντηση...
Δεν ανησυχώ,δε θα κρατήσει πολύ η εντύπωση αυτή!
Διψήφιο βλέπω εντωμεταξύ,ε;Μπράβο,αστέρι μου!
Όσο μπορείς μην επιστρέφεις σε παλιές συνήθειες...
Έχουμε μάθει να χειριζόμαστε κάθε συναίσθημα μας
με φαγητό,αλλά υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές!
Ας προσπαθήσουμε να μας φροντίσουμε για αλλαγή!Λίγο λίγο...
Θα τα πούμε κι από κοντά σύντομα!Φιλάκια κοκκινόμαυρα!
08-03-2010, 16:22 #80
έχω μια απορία...
όλοι εδώ μέσα που κρίνουν και κατακρίνουν τις προσπάθειες ή μη των άλλων είναι ειδικοί;
το forum απευθύνεται στην κριτική ή στην αλληλοβοήθεια μεταξύ των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;
για να καταλαβω λοιπόν, ποιο είναι το όφελος κάποιος να μείνει σε ένα τέτοιο forum που μόνο κατανόηση και αλληλοβοήθεια δεν υπάρχει;
08-03-2010, 16:23 #81
τελευταια παιζω συνεχεια αναμεσα 98,8 και 99,2 αντε να δουμε... κριμα που δε με αγαπας οσο σ αγαπω εγω αλλα που θα προσπαθησω να σε κανω να με αγαπησεις που θα παει!! Φιλακια πολλα ασπρα κοκκινα μπλε πορτοκαλι ολα τα ομορφα χρωματα!!
08-03-2010, 16:28 #82
sokolata κοριτσι μου παιζεις με την νοημοσυνη μας?
φτανει πια, δεν θελουμε ουτε να σε βοηθησουμε ουτε να σε κατανοησουμε,
γινεται να μην ασχολεισαι μαζι μας?
δεν θελουμε να μεινεις
εσυ γιατι επιμενεις?
08-03-2010, 16:42 #83
βάσια σε μενα αναφέρεσαι;
ζήτησα βοήθεια ή κατανόηση και δεν το κατάλαβα;
είπα κάτι το οποίο σε έκανε να νομίζεις πως "παίζω με την νοημοσύνη σου";
μήπως να ξαναδιαβάσεις το post μου;
08-03-2010, 16:49 #84
Originally posted by Esprit
κριμα που δε με αγαπας οσο σ αγαπω εγω αλλα που θα προσπαθησω να σε κανω να με αγαπησεις που θα παει!!
Το γνωστό αγκάθι όλων μας σε σχέση εξάρτησης που δεν αγαπάμε αρκετά τον εαυτό μας!
08-03-2010, 16:58 #85
Originally posted by NADINE
"Εκείνη" είπα!
Το γνωστό αγκάθι όλων μας σε σχέση εξάρτησης που δεν αγαπάμε αρκετά τον εαυτό μας!
08-03-2010, 16:58 #86
αχ συγνωμη νομιζα σε μενα αναφεροσουν... ουτε εγω με αγαπαω... αλλα ωρες ωρες με μαλωνω γι αυτο... λεω μια Αριστουλα εχεις ολη κι ολη πρεπει να την αγαπας και να την προστατευεις... αχουυυυυ αρχιζω και το πιστευω οτι δε παω καλα τελικα...
08-03-2010, 17:25 #87
και εγω και εγω αγκαλιτσα.......πολυ σας αγαπαω ολες!!!
Φιλιααααααα
08-03-2010, 17:45 #88
Κάτω από την απειλή των δοντιών του Σταρσοφακίου και την ένταξη στην παρέα και του ακριβοθώρητου Ντεπονακίου μου
να κλείσω με την ευχή να μας αγκαλιάζουμε,να μας φροντίζουμε,να μας αγαπάμε με τη μισή ευκολία έστω που το κάνουμε για τους άλλους!
08-03-2010, 17:49 #89
αμην... :P
08-03-2010, 18:06 #90
Κοριτσαρες κ αγοραρες νλεπω κ σημερα χαμος...αλλα θα προσπερασω...κ θα πω κ θα δηλωσω ..
ΠΩΣ θα κερδισει ο καλυτερος στο ματς...κ ο καλυτερος ειναι ο ΠΑΟΚ......οποτε αγαπητε μου σκορπιε μην κανεις τσαμπα τα 504 χλμ.....Ασε που ισως συναντηθουμε στο γηπεδο..αν τελικα οργανωθουμε κ παμε.....Α κ να σου πω μην παραγγειλεις καλαμακι γιατι θα σου δςσουν απο αυτα που ρουφαμε τα αναψυκτικα!!!!!
Δικέφαλε αρρώστησα θέλω γιατρό
Δικέφαλε για πάρτι σου θα τρελαθώ
Για σένα έχω κάνει κρατητήριο
Και σκότωσα για ένα εισιτήριο
Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος να το ξες
Στα αρχίδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες
Θα αφήσω την ζωή μου σ΄ ένα πέταλο
Που θα φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
http://www.youtube.com/watch?v=XGHacR4LHPI
http://www.youtube.com/watch?v=Mm6Qb9XYl84
τα περαστικουλια μου....κ μαλιστα προκαταβολικα......
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία