Results 1 to 15 of 220
Thread: Προς lbp
-
02-03-2010, 18:36 #1
Προς lbp
Γεια σου κοριτσάκι μου?
Προφανώς σε πείραξαν πολύ αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες
Αλλά μην κολλάς σε αυτά, είμαστε εδώ για να μιλάμε.
απλά είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες
Και δεν μπορούμε πάντα να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον τόσο εύκολα.
Γι αυτό πρέπει όλοι να προσέχουμε τον τρόπο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε
Ειδικά στον γραπτό λόγο.
Δεν το λέω μόνο σε σένα σαν παρατήρηση, μην το πάρεις έτσι.
Για όλους το λέω. Και για μένα που βιάστηκα να σε κρίνω χωρίς να σκεφτώ τα συναισθήματα σου.
Θέλω να ξέρεις ότι η απουσία σου έγινε αισθητή.
Εγώ τουλάχιστον περίμενα να δω αν θα μας ξαναεπισκεφτείς μετά από
αυτό που έγινε.
Λοιπόν σου χρωστάω ένα συγνώμη, δεν είχα δουλειά να ανακατευτώ?..
Αλλά και εσύ θέλω να μου κάνεις μια χάρη?
Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό?
Και αν κάποιος σου πει κάτι που δεν πρέπει προσπέρνα το
Θα τον κρίνουν οι υπόλοιποι χρήστες.
Μην χάνεις το δίκιο σου με λάθος χειρισμούς είναι κρίμα.
Εκφράζω μόνο την προσωπική μου άποψη?.
Συγνώμη για το ποστ αν θέλετε σβήστε το
Απλά ήθελα να το δει η lbp δεν μπορώ να στείλω u2u τελικά
- 02-03-2010, 19:11 #2
Λοιπόν, δέχομαι τη συγγνώμη σου ΜΚΕΗ, μιας και μοιάζεις ειλικρινά μετανιωμένη, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μου επιτέθηκαν πρώτα οι άλλοι χωρίς λόγο. Όλα αυτά που άκουσα, συμπεριλαμβανομένου ότι θέλω να κάνω πρώτο θέμα το θέμα μου, ήταν κακίες. Μπαίνω μέσα και σας διαβάζω, όμως δεν μπορώ να γράψω μιας και πικράθηκα πάρα πολύ από αυτά που άκουσα εδώ μέσα. Το site, είναι site υποστήριξης και μπαίνουμε μέσα για να λέμε το πρόβλημά μας, άμα διαβάσεις δεν είναι καν δίαιτας το site, άλλο αν το έχουμε κάνει εμείς, όποιος θέλει γράφει για δίαιτες, και αυτό το λέει ο τίτλος "όταν η τροφή γίνεται εχθρός, αναζήτησε ένα φίλο" που σημαίνει αυτά που λέω. Ότι σχέση και να 'χουμε με το φαί τρώμε πολύ, τρώμε λίγο, περισσότερο τρώμε πολύ πάντως είναι κακή, ερχόμαστε εδώ και τα λέμε. Όχι να λες το πρόβλημά σου και από πάνω να σε βρίζουνε. Και να μην αναγνωρίζουν την προσπάθειά σου και την κακή σου ψυχολογία να τα χάσεις τα ρημάδια.
02-03-2010, 19:37 #3
Originally posted by MKEH78
Θα πω μια κακία και γω τελικά
μετά από όλο αυτό το μπάχαλο
φοβάμαι ότι όλο αυτό το δημιουργεί
η lbp μόνο και μόνο για να βλέπει το θέμα της πρώτο.
μέσα σε λίγες ώρες από χθες το μεσημέρι έχει μέχρι στιγμής
συνολικά 2166 επισκέψεις και 328 δημοσιεύσεις.
Μήπως δεν είσαι εξαρτημένη μόνο από το φαγητό, αλλά και από το διαδίκτυο?
Προσωπική μου άποψη πάντα
(δεν το κατακρίνω απλά μου πέρασε από το μυαλό και αυτή η εκδοχή)
Ήταν όντως κακία, το έγραψα άλλωστε, και γι αυτό και η συγνώμη μου.
Ούτε και γω ξέρω γιατί το έγραψα.. απλά μου πέρασε από το μυαλό.
Αλλά δεν είναι πάντα σωστό να γράφουμε ότι σκεφτόμαστε τελικά.
Γιατί πληγώνουμε κόσμο?.είτε άθελα είτε ηθελημένα?..
Εγώ μια φορά ξεκαθάρισα?
Θα σου συνιστούσα να το κάνεις και εσύ?
Αλλά δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανένα.
Αλλά αν θέλεις να μπαίνεις προσπάθησε λίγο να ηρεμίσεις τα πράγματα και με τα υπόλοιπα μέλη.
Φυσικά μόνο για αυτές που ενδιαφέρεσαι
Αν και δεν πιστεύω πως έχεις κάτι προσωπικό με κανέναν
Ούτε έχει κάποιος μαζί σου.
Απλά μια διαφωνία ήτανε, που με λάθος χειρισμούς είχε αυτή την έκβαση?
Υ.Γ.
Τρώγε βρε κοριτσάκι μου ότι θέλεις, τώρα το αν συμφωνούν
οι διατροφικές σου συνήθειες, με τα πρέποντα για τον οργανισμό σου
θα το κρίνεις εσύ η ίδια σε λίγα χρόνια από τώρα.
Αυτά είχα να πω.
Να είσαι καλά?..
02-03-2010, 19:45 #4
Ξεκαθάρισα κι εγώ τη θέση μου, είπα ότι εδώ είναι ένα site αλληλουποστήριξης. Δεν ήμουν εγώ αυτή που είπα "σε βαρέθηκε η ψυχή μου" ούτε "χλαπακιάζεις ότι βρεις μπροστά σου" και ότι άλλα και χειρότερα μπορώ να φανταστώ, ή να είμαι κάποια που υποστηρίζει αυτές. Υποτίθεται, ότι είναι site υποστήριξης, δλδ ακόμα και αν θες να πεις εγώ θέλω να φάω και δεν ξέρω τι να κάνω, πρέπει να σε υποστηρίξουν γιατί λέει αναζήτησε ένα φίλο, όχι να πέσουν όλοι πάνω σου σαν τα κοράκια να σε φάνε. Νομίζω αυτό δεν θα το αναγνωρίσει καμμία. Εγώ μπαίνω και διαβάζω, η Bad ας πούμε κάνει ατασθαλίες και δεν της λέει κανείς τίποτα. Γιατί σε μένα;
Όσο για τις βιταμίνες που δεν παίρνω, δεν νομίζω ότι θα πάθω τίποτα, αλλά και άμα δω ότι κάτι πάει στραβά, θα κάνω κάτι, πχ θα πάρω αμέσως βιταμίνες, εξάλλου γλυκά δεν τρώω για να πάθω ζάχαρo, τώρα που έχω χαμηλή καλή χοληστερίνη πχ περπατάω. Εσύ πως έτρωγες παλιά και τι προβλήματα έχεις τώρα; Εξάλλου η άτκινς, που την κάνουνε πολλοί λέει όχι νομίζω στα λαχανικά και στα φρούτα και ένας που την έκανε, του έπεσε και η χοληστερίνη.
02-03-2010, 20:15 #5
Δεν είμαι αρμόδια να σου πω τι πρέπει να φας και τι όχι
Αν το κατείχα το θεματάκι θα βοηθούσα και τον εαυτό μου
Ίσως αυτά που υποστηρίζεις για το σώμα σου να είναι σωστά ίσως πάλι όχι
Δεν θα κρίνω κανέναν για της επιλογές του
Ούτε στις διατροφικές του συνήθειες, ούτε στον τρόπο έκφρασης.
Μπορώ να μιλάω μόνο για τον εαυτό μου?.
Το ποιος έφταιγε και τι, είναι στο μυαλό του καθένα, από την μεριά του πάντα, υποκειμενικό.
Απλά δεν θα ήθελα αυτές οι διαφωνίες να φέρνουν τέτοια αποτελέσματα
Όπως την αποχή του οποιουδήποτε χρήστη.
Πρέπει να τα βρίσκουμε μεταξύ μας.
02-03-2010, 20:29 #6
Συγγνώμη, αλλά δεν επιτέθηκα εγώ. Οι άλλες μ'αρχίσανε, τι έπρεπε δλδ να πω ναι έχετε δίκιο;;;; Έτσι στα ξαφνικά, μίλαγα για το πρόβλημά μου και πετάγεται μία και μου λέει σε βαρέθηκα και κάνεις κακό στο site και τέτοια. Όσο για τις άλλες, είπα, είναι site υποστήριξης και ακόμα και αν καμμιά φορά τους είπα ότι έφαγα εκτός δίαιτας, δεν πρέπει να μου λένε ότι χλαπακιάζω και να με λένε βούρλο, βλήμμα και ότι άλλο τους κατέβει χωρίς να έχω κάνει κάτι. Νομίζω δεν έφταιξα σε κάπου, δεν ενόχλησα κανέναν οι άλλες με ενοχλήσανε κι εγώ απλά υπερασπίστηκα τον εαυτό μου.
02-03-2010, 20:52 #7
Η άλλη λύση είναι φυσικά να αγνοώ τον καθένα εδώ μέσα και να γράφω στο site, ελπίζοντας ότι θα διαβάζουν και άλλα άτομα που έχουν κρίση, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα αφού οι περισσότερες εδώ μέσα είναι απέναντί μου.
02-03-2010, 20:57 #8irenepGuestβρε κοριτσακια μου μην μαλωνετε. ελευθερια λογου εχουμε.
ξεχαστε τα ολα σαν να μην τα ειπατε ποτε. ο καθενας εχει το προβλημα του και τον τροπο να το εκφρασει.
ενταξει δεν θα στεναχωριομαστε τωρα αν δεν συμφωνουμε σε ολα.
02-03-2010, 20:58 #9
Τώρα δεν μαλώνουμε αλλά πριν μερικές μέρες. Διάβασες τι έγινε;
02-03-2010, 21:01 #10irenepGuestοχι γιατι εχω πολυ καιρο να μπω αλλα απο οτι καταλαβα υποθηκαν ασχημες κουβεντες.
02-03-2010, 21:05 #11
Ότι ειπώθηκαν, ειπώθηκαν. Χωρίς λόγο. Και είμαστε σε site υποστήριξης. Από κει και πέρα για να υποστηρίξεις τον εαυτό σου, θα πεις κι εσύ άσχημες κουβέντες.. Αλλά για να χρειαστεί σε φόρουμ υποστήριξης να υπερασπίσεις τον εαυτό σου, από κει και πέρα δεν μπορώ να πω τίποτα.
02-03-2010, 21:40 #12
Originally posted by lbp
Η άλλη λύση είναι φυσικά να αγνοώ τον καθένα εδώ μέσα και να γράφω στο site, ελπίζοντας ότι θα διαβάζουν και άλλα άτομα που έχουν κρίση, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα αφού οι περισσότερες εδώ μέσα είναι απέναντί μου.
Να γράφεις κανονικά γιατί το φόρουμ είναι για όλους και κανείς δεν είναι αφεντικό .
02-03-2010, 21:42 #13
Σ'ευχαριστώ πολύ Μπέτυ μου, αυτό θα κάνω αφού υπάρχουν και άλλα άτομα όπως και εσύ. Ελπίζω να μην το νομίζουν κάποιες από δω μέσα ότι είναι το αφεντικό.
02-03-2010, 21:47 #14
Κανείς δέν είναι αφεντικό παρά μόνο ο admin , οι υπόλοιποι είμαστε ισάξιοι χρήστες του φόρουμ.
Και please lbp, άλλαξε την υπογραφή σου, γιατί πάντα υπάρχουν ελπίδες! οk?
02-03-2010, 21:50 #15
Είμαι σαν την κοπέλα που λέει έκανε δίαιτα και έπαιρνε. Μένω στάσιμη στα 87 τώρα εδώ και ενάμιση μήνα σχεδόν εκτός από την πρώτη βδομάδα που έχασα και πήγα στα 87, συνεπώς γι'αυτό λέω δεν έχω ελπίδα! Τα χάπια μου λένε πάνω ότι παχαίνουν.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία