Group στο facebook - Διαβάστε το όλοι! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Εγώ πάντως είχα πολλές φωτογραφίες και είχα γραφτεί σε άπειρα γκρουπ, αλλά σβήστηκα από όλα και έσβησα και τις φωτογραφίες μόλις προχθές γιατί είδα ένα βιντεάκι ότι όλα καταγράφονται. Ακόμα και με ποιόν βγήκαμε εχτές. Εχτές το άνοιξα και κατά τύχη είδα κάτι φίλες μου που γράφτηκαν σε αυτό το κ..γκρουπ, και τις ρώτησα γιατί γραφτήκανε. Δεν ήξερα τι να κάνω τότε. Και σήμερα μου είπανε ότι γραφτήκανε για τα μπάζα στην ψυχή, δεν είχαν διαβάσει τα άλλα που λέγανε. Anyway, γι'αυτό που μετάνιωσα πιο πολύ που διαγράφηκα ήταν για κάτι δελφίνια που τα σκοτώνουν οι κ...Ιαπωνέζοι και ήθελα να υποστηρίξω αυτή την ομάδα και κάτι άλλες πχ, για γυναίκες. Anyway, αυτό για όσες με κάνανε add να ξέρουνε.

Senior Member
    ετσι κι αλλιως μαρακι μας εχουνε φακελωμενους ολους μας... οι δορυφοροι που περνουν απο πανω μας ξερεις οτι μπορουν να βλεπουν ανα πασα ωρα και στιγμη τι κανεις εσυ στο σπιτι σου?

Senior Member
    Κι εγώ έτσι ήξερα αλλά ένας μ.. επέμενε ότι το fb είναι κακό. Και μ'έπεισε. Τελοσπάντων, το επανέφερα, απλώς δεν έχω τις φωτό και τα γκρουπ. Μπορεί να τα ξαναφέρω πίσω κάποια άμα τα βρω.

Senior Member
    πως μπορω να σας βρω για να σας κανω αδδ στο φασε????η αν θελετε καντε μου εσεις απ το μαιλ μου....

Senior Member
    Εγώ σε έκανα add msn και facebook αλλά δεν είσαι μέσα.

Senior Member
    Βρε Αλεξανδρα πατριωτισσα εισαι??? Και δε μας το λες τοσο καιρο!!! ΧαΧαΧα κοιτα να δεις ε!

Page 3 of 3 FirstFirst 123