ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 102
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 102 of 550 FirstFirst ... 25292100101102103104112152202 ... LastLast
Results 1,516 to 1,530 of 8244
    Senior Member
    Α ναι τα φρούτα που επιτρέπονται είναι 1/2 ποτήρι χυμός πορτοκάλι, 1 φλυτζ. φράουλες, και 2 ακτινίδια.
    Δύο επιλογές από αυτά την ημέρα, όχι όλα μαζί.

Senior Member
    οκ ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. αλλιώς θα φάω τα μουστάκια μου.

Senior Member
    Κι εγώ το ξεκινώ από Τρίτη, να περάσει το τριήμερο. Αγχώνομαι γμτ, φεύγουν οι εβδομάδες και όχι τίποτε άλλο
    είναι και επικινδυνο να κάνω βλακείες αφού απογοητεύομαι.

Senior Member
    αυτό ακριβώς που λες! θα φάω και γω δε ξέρω τι καμια ωρα απ΄τα νεύρα μου. εδώ και αρκετές μέρες μου έχει έρθει να τα βροντήξω

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Παιδια ειστε σιγουρες οτι δεν ειναι κατακρατηση? Μηπως περιμενετε περιοδο η ειστε σε ωοριξια? Τι να σας πω για τους υδατανθρακες? Δεν μπορεις να μην τρως και καθολου... Σχεδον ολα τα τροφιμα ειναι υδατανθρακες... Εγω τρωω παρα πολους καθημερινα αλλιως δεν θα ειχα τπτ να φαω...
    Συμφωνω.Ειδικα αν δε συμπαθεις και το κρεας οπως εγω που ουσιαστικα μονο κοτοπουλο μαρεσει, δε γινεται να μη φας υδατανθρακες.Η πρωτη διαιτα που εκανα στη ζωη μου, δεν ηθελε να τρως υδατανθρακες και ο διαιτολογος αργοτερα μου ειπε οτι αυτο ουσιαστικα κατεστρεψε τον οργανισμο μου.Τρωτε απολα κοινως αλλα με μετρο(κλισε αλλα αυτη ειναι η αληθεια).Και δε μπορω πλεον ολη αυτη τη μυθολογια γυρω απο τις πατατες, τα μακαρονια και το ψωμι.Με σωστο μαγειρεμα, και κανονικη ποσοτητα τιποτα δεν παχαινει.

Senior Member
    Κρατήσου λίγο bomako μου να δοκιμάσουμε κι αυτό και βλέπουμε.

Αυτό μου το είχε προτείνει ένας από τους τρείς διαιτολόγους που έχω τρελλάνει (δεν έχανα!) , τον παράτησα κι έφυγα.
    Τώρα που κόλλησα πάλι σκέφτομαι να το κάνω, ας το δοκιμάσουμε δε χάνουμε τίποτα να μη φάμε για λίγες μέρες αμυλα,
    άλλοι κάνουν Ατκινς μήνες ολόκληρους και χάνουν σαν τρελλοί!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Παιδια ειστε σιγουρες οτι δεν ειναι κατακρατηση? Μηπως περιμενετε περιοδο η ειστε σε ωοριξια? Τι να σας πω για τους υδατανθρακες? Δεν μπορεις να μην τρως και καθολου... Σχεδον ολα τα τροφιμα ειναι υδατανθρακες... Εγω τρωω παρα πολους καθημερινα αλλιως δεν θα ειχα τπτ να φαω...
    Συμφωνω.Ειδικα αν δε συμπαθεις και το κρεας οπως εγω που ουσιαστικα μονο κοτοπουλο μαρεσει, δε γινεται να μη φας υδατανθρακες.Η πρωτη διαιτα που εκανα στη ζωη μου, δεν ηθελε να τρως υδατανθρακες και ο διαιτολογος αργοτερα μου ειπε οτι αυτο ουσιαστικα κατεστρεψε τον οργανισμο μου.Τρωτε απολα κοινως αλλα με μετρο(κλισε αλλα αυτη ειναι η αληθεια).Και δε μπορω πλεον ολη αυτη τη μυθολογια γυρω απο τις πατατες, τα μακαρονια και το ψωμι.Με σωστο μαγειρεμα, και κανονικη ποσοτητα τιποτα δεν παχαινει.
    δεν λέμε να μην τρώμε καθόλου, για λίγες μέρες ώσπου να ξυπνήσει ο κοιμισμένος ο μεταβολισμός

Senior Member
    Nαι δε διαβασα ολα τα ποστ γιατι ηταν πολλα ειδα μονο τα τελευταια.Αυτη η διατροφη η κυκλικη δεν ξερω αν ειναι καλη η κακη.

Senior Member
    δε ξέρω ρε παιδιά

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Δεν θα τα κόψουμε τελείως Constance μου, για λίγες ημέρες δε θα τρώμε ψωμί, ρύζι, μακαρόνια, πατάτες και τυποποιημένα δημητριακά. Θα τρώμε σαλατες και 2 φρούτα την ημέρα.

Senior Member
    Δεν ξερω ρε κοριτσια. Δοκιμαστε το! Δεν εχετε τπτ να χασετε...

Senior Member
    Originally posted by bomo
    δε ξέρω ρε παιδιά
    Bomo τωρα τα διαβασα ολα.Κανε υπομονη και μην κατρακυλήσεις αυτο μονο μπορω να σου πω.Ειναι πολυ ασχημο το ξερω το εχω περασει....

Senior Member
    είμαι πραγματικά στο τσακ να παραγγείλω πίτσα και να αγοράσω και οικογενειακό προφιτερόλ!!!

Senior Member
    Originally posted by bomo
    είμαι πραγματικά στο τσακ να παραγγείλω πίτσα και να αγοράσω και οικογενειακό προφιτερόλ!!!
    Αν ειναι να φας κατι φαε αλλα οχι ποσοτητα.Φαε ενα γλυκακι κι ενα πιατο ωραιο φαγητο.Εχεις κοιταξει μηπως εχεις καμια ορμονικη διαταραχη ποτε;(ελπιζω πως οχι βεβαια)

Senior Member
    κι εγώ να φιάξω μια σοκολατόπιτα! ταψάκι,... και άντε πιάσε με μετά!