ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 550 FirstFirst ... 1363103111112113114115123163213 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 8244
    Senior Member
    Kαλημέρα!
    Constance, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!! Και να τα βλέπεις όλα ροζ! Ροζ πουλάκια, ροζ καρδούλες κτλ, ξέρεις εσύ!

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια μου!
    σημερα ζυγιστηκα με τολμη ευτυχως ειμαι 61.8!!!!!!!!εχω συγκλονιστει,τι χαρα ειναι αυτη!!χιχιχιχιχιχιχι

Senior Member
    -400 για μένα σήμερα!

Senior Member
    Μπράβο semie!! Σε βλέπω με 5αράκι πολύ σύντομα και χαίρομαι πολύ πολύ πολύ!!!

Senior Member
    Originally posted by dew
    Μπράβο semie!! Σε βλέπω με 5αράκι πολύ σύντομα και χαίρομαι πολύ πολύ πολύ!!!
    αχ μακαρι!!!!!!βασικα θα ηρεμησω οταν δω 57-58 θα ειμαι πολύ κοντα σ αυτο που θελω.σ ευχαριστω πολύ παντως!

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!και πραγματι ειναι μια τελεια μερα...μετα απο ενα μηνα απογοητευσης και κολληματος ειδα το πολυποθητο 6αρακι!!!69.5 βεβαια αλλα... 60 + ποτε ξανα δεν 8ελω να δω το 7 μπροστα..ποτε ποτε ποτε!!!πηνελοπη και ολεςοι υπολλοιπες...σσυγχαρητηρια. ..βλεπω εχετε μπει σε μια σειρα και οι απωλιες αυξανονται!!!πηνελοπη εισαι το ειδαλμα μου....ιδια κιλα πανω κατω ε???αντε να φτασω να πω και τα δικα σου νεα!!
    αμαν ρε σανελ δεν ειμαι εγω το ινδαλμα σου?
    καλααααααααααααααααααα καλααααααααα χαχαχαχχαχα
    μπραβο ρε κοριτσαρα μπραβο!
    ποτε να μη το ξαναδεις ποτε! φτου κακα μακρυα!
    ετσι μου εδωσες δυναμη κ θα κανω το ιδιο για το 7! αμην

Senior Member
    σεμι μπραβο κ απο εδω! πως καταφερνουμε κ τα συζηταμε σε ολα τα τοπικ ολα δεν ξερω

Senior Member
    Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που έχασαν, αντε να πέφτουμε μπας και με πάρει κι εμένα η μπόρα γιατί δεν αντέχεται πια!

Badgirl, το ξέρω και σ΄ευχαριστώ πολύ που μου το θύμισες, αλλά ρε γμτ δεν την έχω χαλάσει ούτε μια μέρα, ούτε μια φορά, μια μικρή ατασθαλία! τίποτα! και η αθλια να κολάει εβδομάδες ολόκληρες! αν κουνιόταν έστω 100 γρμ. θα χαλάρωνα κι εγώ.!

Senior Member
    συγχαρητηρια σε όσες προσπαθουν, και σε όσες εριξαν τον δεικτη της ζυγαριάς!

Senior Member
    Kοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!Να ειστε ολες καλα!
    Μπραβο για τις απωλειες.Εγω σημερα στα ιδια.

Senior Member
    Originally posted by bomo
    καλημέρα σε όλα τα κουκλάκια εδώ μέσα. χαίρομαι τόσο πολύ με τις απώλειές σας σα να είναι δικές μου και βάλε...αχ αυτό το συναίσθημα! αύριο έχω ζύγισμα μετά από τετραήμερο πρωτεινών. αυτό που μου είπε η μπετυ, όχι άμυλα και από φρούτα πορτοκάλια ακτινίδια και φράουλες. χωρίς να έχω ζυγιστεί πάντως, απ'όσο βλέπω το ρουχαλάκι μου, σαν να ξεφούσκωσα βρε παιδιά λίγο..πώς γίνεται να βλέπω διαφορά σε τρεις μέρες;; περίεργα πράγματα, ή εμένα κάνουν πουλάκια τα μάτια μου (σε συνεργασία με τα ρούχα μου) ή όντως έχω ξεφουσκώσει.αύριο θα σας πω τα νέα μου! και δεν μου λέτε σύντροφοι, τώρα πώς επανέρχομαι στα άμυλα; σιγά σιγά πρέπει ή δεν πειράζει να φάω κανονικά τις 3-4 μεριδούλες που αντιστοιχούν στην ημέρα; περιμένω τα φώτα σας..
    Μπράβο bomako μου, πολύ χαίρομαι, σήμερα άρχισα κι εγώ το ίδιο μηπως και ξεκολήσω.
    Λοιπόν τώρα θα προσθέτεις μια μερίδα άμυλο κάθε 3 ημέρες για να σταθεροποιείς καθε βήμα σου, ώσπου να το κάνεις το πολύ 3 μερίδες την ημέρα.

Αν αργότερα ξανακολήσεις, φτου κι από την αρχή...
    ʼντε καλή επιτυχία με το ζύγισμα αύριο!!

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που έχασαν, αντε να πέφτουμε μπας και με πάρει κι εμένα η μπόρα γιατί δεν αντέχεται πια!

Badgirl, το ξέρω και σ΄ευχαριστώ πολύ που μου το θύμισες, αλλά ρε γμτ δεν την έχω χαλάσει ούτε μια μέρα, ούτε μια φορά, μια μικρή ατασθαλία! τίποτα! και η αθλια να κολάει εβδομάδες ολόκληρες! αν κουνιόταν έστω 100 γρμ. θα χαλάρωνα κι εγώ.!
    το αποτελεσμα μετραει,
    απλα δεν δειχνει κατευθειαν σεσενα κ δεν πρεπει να ζυγιζεσαι καθε μερα.
    αλλωστε κανεις δε πρεπει να ζυγιζεται καθε μερα, ασε τι κανουμε

Mpety ti programma εκανες αληθεια? να παρουμε καμια ιδεα νεα αχρειαστη ναναι χαχαχαχ

Senior Member
    Kαλημερα κοριτσια!
    -600 γρ
    59.3
    Δεν ξερω πως εγινε αλλα αυριο ουτως η αλλως θα ειμαι +1.
    Χρονια πολλα Τανια! Σεμι ΜΠΡΑΒΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑ!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by BettyG

το αποτελεσμα μετραει,
    απλα δεν δειχνει κατευθειαν σεσενα κ δεν πρεπει να ζυγιζεσαι καθε μερα.
    αλλωστε κανεις δε πρεπει να ζυγιζεται καθε μερα, ασε τι κανουμε

Mpety ti programma εκανες αληθεια? να παρουμε καμια ιδεα νεα αχρειαστη ναναι χαχαχαχ
    χα χα μια με απ'όλα! ξεκίνησα από διαιτολόγο, μετά από δεύτερο, μετά από τρίτο, μετά έκανα από γυμναστή , μετά κυκλική, και τώρα μόνη μου με θερμίδες. Όλα τάχει ο μπαξές!

Senior Member
    [quote]Originally posted by BettyG
    Originally posted by bomo

.
    Λοιπόν τώρα θα προσθέτεις μια μερίδα άμυλο κάθε 3 ημέρες για να σταθεροποιείς καθε βήμα σου, ώσπου να το κάνεις το πολύ 3 μερίδες την ημέρα.

Αν αργότερα ξανακολήσεις, φτου κι από την αρχή...
    ʼντε καλή επιτυχία με το ζύγισμα αύριο!!
    δηλαδή σήμερα και για άλλες 2 μέρες θα τρώω μία μερίδα τη μέρα. την τέταρτη, πέμπτη και έκτη μέρα 2 μερίδες κοκ, έτσι;; αυτό μου φαίνεται το λογικό...

ευχαριστώ πολύ πάντως! και δεν μου λες κορίτσι εσύ που ξέρεις τα πολλά περί κολλήματος κι ο νους σου κατεβάζει.. αυτά που θα χάνω αυτές τις μέρες θα είναι λίπος, ε;;