ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 550 FirstFirst ... 1565105113114115116117125165215 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 8244
    Senior Member
    Πω πω ναι εχει Αλκαιο αποψε.Παιδια οντως αδυνατησε πολυ αλλα ναι οχι και 45.

Senior Member
    κι εγω παραξενευτηκα γμτ, !!! καλα, μιλαμε για πολυ αξιοπιστη πηγη χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Betty σε παω και στοιχημα... Θα φαω φαι απ'εξω βραδυ... το οποιο δεν θα καει εκ των πραγματων... +1 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Γιωργο Αλκαιο τι κάνω για σένα!
    Βρε Πηνελοπάκι μου αυτό προσπαθώ να σου πώ, οτι θα είναι πλασματικό ότι και να δείξει η ζυγαριά, την άλλη μέρα θα επανέλθεις δε θα σου κατσικωθεί το κιλό

Senior Member
    Ποιος το ειπε? Η Σουλιώτη απο το Star?

Senior Member
    ναι στο σταρ το ειπανε, τι περιμενες...

Senior Member
    E καλα! Η Σουλιώτη φετος βριζει την γερμανιδα. Αρα η Γερμανια θα βγει...

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Betty σε παω και στοιχημα... Θα φαω φαι απ'εξω βραδυ... το οποιο δεν θα καει εκ των πραγματων... +1 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Γιωργο Αλκαιο τι κάνω για σένα!
    Βρε Πηνελοπάκι μου αυτό προσπαθώ να σου πώ, οτι θα είναι πλασματικό ότι και να δείξει η ζυγαριά, την άλλη μέρα θα επανέλθεις δε θα σου κατσικωθεί το κιλό
    αυτό το χω προσέξει και γω ότι συμβαίνει.. ποιός είναι ο μηχανισμός που το προκαλεί; γιατί μας δείχνει ένα και δυο κιλά πάνω και σε 2 μέρες φεύγουν πάλι;

Senior Member
    Μαλον γιατι το στομαχι εχει συνηθισει σε λιγη τροφη... και ξεφνικα το σοκαρεις με πολυ φαι...

Senior Member
    εχει δικιο η Μπετυ,
    αν εδραιωνοταν 1 κιλο καθε φορα που φαινεται στη ζυγαρια επειδη εφαγα τον αμπακο,
    τοτε 3 μηνες τωρα θα ειχα παρει κ τα 20 κιλα πισω...

Senior Member
    Γεια σας κι απο μενα!
    Σημερα 81,2 μετα απο ενα τριημερο στο Πηλιο... οποτε δεν αλλαζω το τικερακι με τιποτα, σε 2 μερες θα επανελθω ελπιζω!

Senior Member
    Originally posted by bomo
    Originally posted by BettyG
    αυτό το χω προσέξει και γω ότι συμβαίνει.. ποιός είναι ο μηχανισμός που το προκαλεί; γιατί μας δείχνει ένα και δυο κιλά πάνω και σε 2 μέρες φεύγουν πάλι;
    Αυτό συμβαίνει γιατι για να ολοκληρωθεί εντελώς ο μεταβολισμός αυτών που φάγαμε π.χ σήμερα χρειάζονται 48 ώρες. Να πάνε δηλαδή όλες οι ουσίες και τα προιόντα του μεταβολισμού εκεί που πρέπει.
    Γιαυτό λένε οι διατροφολόγοι οτι αν μια ημέρα κάνεις γουρουνιά, πρόσεξε πολύ τις επόμενες ημέρες ώστε να το σώσεις λίγο. Μπορεί δηλαδή να περάσει έως και ανώδυνα μια γουρουνίτσα μικρή. Το να συνεχίσεις είναι το ολέθριο. Τότε εγκαθίστανται για τα καλά τα κιλά.
    Το ίδιο και όταν αρχίζουμε δίαιτα, μετά από δύο 24ωρα αρχίζει να καταλαβαίνει το σώμα οτι κάνουμε δίαιτα και να προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση.

69 ακριβώς!!!!! Hurrrayyyyyyyyy!
    Μέσα στη μέρα έχασα 600γρ... περίεργα πράματα!

Senior Member
    Καλημερα!
    80,8 σημερα, τα λαθη του τριημερου αρχιζουν να διαγραφονται... αλλα ακομα τικερακι δεν αλλαζω! Ελπιζω αυριο να ειμαι 80,3 και να αρχιζω να κατεβαινω παλι!

Senior Member
    καλημέρα κι από μένα. τα νέα μου είναι ανέλπιστα καλά. Ξεκόλλησα για τα καλά, 2 κιλά μείον με τετραήμερο πρωτεινοφαγίας! και στα δικά σας οι κολλημένες

Senior Member
    Kαλημερα: Φυσικα οπως ανεμενετο +1.3 κιλα
    60.6