ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 550 FirstFirst ... 1868108116117118119120128168218 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 8244
    Senior Member
    Και αφού έχεις γράψει -800, αύριο θα είναι +500, μεθαύριο -600 και πάει λέγοντας bomo...
    Bρε, δεν ξέρω αν θυμάσαι, πριν 2 μήνες περίπου είμασταν μαζί στα 100 και σου είχα πει αντε να δουμε ποια θα δει διψηφιο! Εγώ μετα τα παρατησα κι εσυ εισαι τωρα 96 κι εγω... 506! Παρηγορήθηκες τώρα που θες κι εσύ;

Senior Member
    σημερα ειμαι παλι οσα γραφω

69.5

καθοτι τρωω γυρω στις 2000

θερμιδες την ημερα κι ουτε που το καταλαβαινω

θα τις μειωσω για καλοκαιρι

θα πεσει πολυ σαλατα

τουλαχιστον δεν παχαινω

εχω καλο μεταβολισμο

Senior Member
    Bomo μου εγώ τελευταία, χάνω 500αρια σε 2 μέρες αλλά την τρίτη μέρα συνεχίζοντας κανονικά τη δίαιτα βάζω κάποια γραμμάρια πίσω. Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να χάσεις 1 κιλό σε 2 μέρες, απλά μπορεί να αποβάλεις κάποια υγρά που την επόμενη ξαναπαίρνεις..
    Στην Πηνελόπη π.χ. έγινε το αντίθετο.. της έδειξε +1κιλό σε μια μέρα, επείσης αδύνατο τεχνικα..τώρα ξεφούσκωσε και έπεσε!
    Και μη ξεχνάς τα κολλήματα..αν έχει να πέσει μια βδομάδα η ζυγαριά λογικό είναι να τα δείξει όλα μαζεμένα!
    Όπως και να χει καμιά μας δεν χάνει παραπάνω 1,5 κιλό την εβδομάδα χιχι εκτός αν δεν έχασε τη προηγούμενη..

Senior Member
    ε αν είναι βρε κορίτσια να έχετε τέτοια σκαμπανεβάσματα, γιατί κάνετε τόσο ψυχοφθόρα την καθημερινότητά σας;; εγώ το έκανα για μια βδομάδα αυτό που περιγράφετε και έβγαζα καπνούς απ΄τα αυτιά, κάθε μέρα άλλα νούμερα, ό,τι να ναι η ζυγαριά...

δε μου λες dew, χθές κατά τις 8-9 ήσουν στη παραλία με γαλάζιο μπλουζάκι;; ξέρω ότι περπατάς και άρχισα να παρατηρώ τον κόσμο μπας και δω καμιά να σου φέρνει

Senior Member
    Στην παραλία πηγαίνω μόνο σαβ/κα και αργίες γιατί περπατάω με το σκυλάκι μου και δεν έχω αυτοκίνητο τις καθημερινές. Είμαι ανατολικά-ψιλοβόρεια Αν με δεις παραλία θα με αναγνωρίσεις επειδή πάντα έχω μαζί μου ένα σκυλάκι μεσαίου μεγέθους ασπρόμαυρο μαλλιαρό, ξεθεωμένο με τη γλώσσα απ'εξω που τραβολογάω
    Καλέ γιατί δεν κανονίζουμε καμιά συνάντηση για περπάτημα και καφεδάκι στη παραλία εμείς οι Θεσ/νικείς;

Senior Member
    μην ανησυχείς, έχει ήδη τεθεί πλάνο!! με την bubble και την kika έχουμε δεσμευτεί να τα πούμε απλά εγώ δυσκολεύομαι αυτό το διάστημα. Έχω να βγω καθημερινή για καφέ ούτε θυμάμαι από πότε και επίσης τα τριήμερα φεύγω εκτός. Τώρα που γνωριστήκαμε δεν θα βγαίνουμε;;πλάκα κάνεις;;

Senior Member
    kalhmereeeeees
    σημερα 82.2 με την διαιτα του τιποτα. αμην!

Senior Member
    Ωραία! Πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα!
    Πάντως όσο για τα σκαμπανεβάσματα προσωπικά δεν με ρίχνουν! Το αντίθετο..Το να δω +200 σε μια μέρα χωρίς να έχω ξεφύγει με κρατάει σε εγρήγορση! Όταν δε, βλέπω -500 ή -300 ακόμα με πιάνει μια αυτοπεποίθηση, ένα πράγμα απίστευτο... χιχι
    Όταν πιάνεις τη κατηφόρα δεν υπάρχει λόγος να σε ρίχνουν μικρά σκαμπανεβάσματα.. Η γενική εικόνα έχει σημασία!

Senior Member
    καλημερα -500
    ας χαρω σημερα γιατι θα κανω παλι μερες να αλλαξω το τικερακι

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    καλημερα
    στα ιδια και σημερα φυσικα! εδειξε -100 αρχικα και μετα την τουαλετα εδραιωθηκε παλι στο 106.3
    σκετη κοροιδια...
    Ακριβως ετσι κι εμενα -100 στην αρχη και μετα παλι στα ιδια.Τριτη μερα κολληματος.Δε μασαμε ομως!

Senior Member
    Originally posted by bomo
    ε αν είναι βρε κορίτσια να έχετε τέτοια σκαμπανεβάσματα, γιατί κάνετε τόσο ψυχοφθόρα την καθημερινότητά σας;; εγώ το έκανα για μια βδομάδα αυτό που περιγράφετε και έβγαζα καπνούς απ΄τα αυτιά, κάθε μέρα άλλα νούμερα, ό,τι να ναι η ζυγαριά...

δε μου λες dew, χθές κατά τις 8-9 ήσουν στη παραλία με γαλάζιο μπλουζάκι;; ξέρω ότι περπατάς και άρχισα να παρατηρώ τον κόσμο μπας και δω καμιά να σου φέρνει
    Eγω το εχω ξεπερασει. Πηρα 1.3 κιλα χτες και ηξερα οτι σε 2 μερες θα χαθουν. Αν συμβιβαστεις με το γεγονος οτι δεν γινεται να χανεις καθε μερα και με το οτι αν παρεις 100 γρ η 500 δεν εγινε και τπτ, τοτε μπορεις να ζυγιζεσαι και καθε ωρα... Και ετσι καταλαβαινεις ακριβως τι κατακρατηση κανει ο οργανισμος σου... πως χανει... και πως βαζει βαρος...

Senior Member
    Oντως penelope, το καθημερινο ζυγισμα ειναι συμμαχος αν το χρησιμοποιησεις σωστα!

Member
    Κοριτσια ενα θα σας πω.
    εχω φτιαξει αρχειακι excel στο οποιο βαζω καθε μερα το βαρος και το φαγητο που εφαγα την προηγουμενη και υπολογιζω τη διαφορα σε καθημερινη εβδομαδιαια και μηνιαια βαση καθως και το ΒΜΙ οπως επισης κανω προβλεψη περιπου ποσο θα εχω χασει τις επομενες μερες καθως και ποσο χρονο θα χρειαστει για να φτασω στο επιθυμητο βαρος.....
    Αρρωστια ετσι?

Senior Member
    Originally posted by goa316
    Κοριτσια ενα θα σας πω.
    εχω φτιαξει αρχειακι excel στο οποιο βαζω καθε μερα το βαρος και το φαγητο που εφαγα την προηγουμενη και υπολογιζω τη διαφορα σε καθημερινη εβδομαδιαια και μηνιαια βαση καθως και το ΒΜΙ οπως επισης κανω προβλεψη περιπου ποσο θα εχω χασει τις επομενες μερες καθως και ποσο χρονο θα χρειαστει για να φτασω στο επιθυμητο βαρος.....
    Αρρωστια ετσι?
    Kαι εγω το ιδιο. Στην σελιδα π ειναι το τικερακι εχω ολο το ιστορικο βαρους...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Originally posted by goa316
    Κοριτσια ενα θα σας πω.
    Αρρωστια ετσι?
    Kαι εγω το ιδιο. Στην σελιδα π ειναι το τικερακι εχω ολο το ιστορικο βαρους...
    τί προχωρημένες καταστάσεις είναι αυτές ρε παιδιά..αφού έχετε τέτοια τεχνογνωσία δεν κάθεστε να βρείτε από ποιούς και προς ποιούς πήγαν τα λεφτά της ζίμενς μπας και βγει ο λογαριασμός;;
    και γω ξεκίνησα να το κάνω αυτό με το ιστορικό αλλά όταν κολλούσα αγχωνόμουν γιατί το έβλεπα και γραπτώς!! πολύ ψυχοφθόρο αλλά μπράβο σας.

Πηνελοπάκι έχεις πάρει τον κατήφορο και δεν σε φτάνουμε πια!