Results 1,771 to 1,785 of 8244
-
27-05-2010, 13:03 #1771
ε ενταξει bomo. δεν αρχισαμε και στα ιδια κιλα. οποτε λογικο ειναι να εχω φτασει εδω τωρα... και μην ξεχνας οτι εγω στην ουσια αρχισα να κανω διαιτα σοβαρα αφου ειχα χασει τα 7 πρωτα κιλα... μεσα σε σχεδον ενα εξαμηνο.
- 27-05-2010, 15:44 #1772
+300 σημερα αλλα δεν με νοιαζει
27-05-2010, 16:09 #1773
Εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και νομίζω πως είδα ένα 87...αλλάάάά τικεράκι δεν αλλάζω μη το γρουσουζέψω μέχρι το επόμενο επίσημο ζύγισμα.Ασε που έχω σκοπό να φάω και γλυκάκι το σ/κο!Οπότε υπομονή μέχρι τη Τρίτη!
27-05-2010, 17:50 #1774
Geia sas!na mpw kai egw sto pareaki sas?
Exw kanei diatrofes kai diatrofes kai panta eimai +_ 5 kila!Twra eimai se sxetika ypshla epipeda varous kai thelw na xasw 4-5 kilakia wste na niwthw kalytera.
Zygisthka to prwi kai hmoun 63.9.stoxos mou einai ta 58-59.Arxisa kai ta lipotox ...perimenw na dw apotelesmata....
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wmHb6yt/]
ypsos 1.70
27-05-2010, 18:03 #1775
κοριτσια μου ...δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα σημερα μεσα σε 2 μερες ειμαι -800...72,600 απο 73,400...οποτε μια χαρα παμε αν σκεφτειται οτι εχθες επειδη στενοχωρηθηκα με κατι πλακωσα μισο σακουλακι φυστικια αιγινης...
αααα και ακολουθω το βιβλιο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ συμπτωση η απωλεια μου???δεν ξερω θα δειξει...
27-05-2010, 19:35 #1776
Γεια σου shoe!Καλωσήρθες και καλή αρχή στη προσπάθειά σου!Αν και 5 κιλάκια κατά τη γνώμη μου λίγο να προσέξεις και θα φύγουν πολύ γρήγορα και χωρίς χάπια.Όλα αυτά βέβαια τα λέω εκ του ασφαλούς, εσύ ξέρεις σίγουρα τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου!
pennou μπράβο σου, χαλάλι τα φυστικάκια!
27-05-2010, 20:23 #1777
Originally posted by karamela
+300 σημερα αλλα δεν με νοιαζει
pennou μια χαρα πας!
shoe καλως ηρθες.
27-05-2010, 22:47 #1778
πραγματικα χαιρομαι που χανουμε κιλα...ξερω οτι κ εσεις χαιρεστε πραγματικα για την καθεμια μας και οχι οπως οι φιλες στη ζωη μας που νιωθουν λες και απειλουνται και κανουν τα παντα να μας σαμποταρουν...
27-05-2010, 23:14 #1779
Originally posted by pennou
πραγματικα χαιρομαι που χανουμε κιλα...ξερω οτι κ εσεις χαιρεστε πραγματικα για την καθεμια μας και οχι οπως οι φιλες στη ζωη μας που νιωθουν λες και απειλουνται και κανουν τα παντα να μας σαμποταρουν...
Κοριτσια ναι και εγω χαιρομαι μαζι σας....και παίρνω κουραγιο στο δυσκολο αυτο δρομο....
ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
27-05-2010, 23:24 #1780
Η κατασταση εχει καταντησει κωμικοτραγικη πλεον.....
Η περιοδος δεν ηρθε και φυσικα ουτε προκειται....
Η ζυγαρια εχει κολλησει στα παλια γνωριμα 67
Xρονο για εντατικη γυμναστικη δεν εχω λογω εξεταστικης......
Η διαιτα μου πηγε καταδιαλου....και προγραμμα δεν εχω....και τι να φαω δεν ξερω.....αυτο το λιγο απο ολα που ακολοθουσα μεχρι τωρα δεν με βοηθαει πλεον ....δεν μπορω να κατσω να μετρησω θερμιδες γιατι θα καταντησω υστερικη, η μητερα μου φτιαχνει φαγητο για ολη την οικογενεια και δεν μπορω να την υποχρεωσω να φτιαχνει τα δικα μου διαιτητικα ξεχωριστα,ασε που τις περισσοτερες μερες τρωω στη λεσχη της σχολης αφου λογω των ωρων που εχω μαθημα δεν προλαβαινω με τιποτα να παω σπιτι....το να παω σε διατροφολογο ειναι τοσο απιθανο οσο το να παω στη σεληνη αφου λεφτα που να περισσευουν δεν υπαρχουν....η οικογενεια μου με αποθαρρυνει απο την προσπαθεια γιατι επιμενουν πως δεν υπαρχει λογος να χασω βαρος και επομενως δεν παιρνουν στα σοβαρα και την προσπαθεια μου.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ εχασα τον ελεγχο Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!!! Το τριημερο ηθελα να φαω γλυκο και επειδη δεν ειχαμε στο σπιτι εφαγα αρκετη ποσοτητα απο ταχινομελο.... Ολος ο δρομος προς το πανεπιστημιο ειναι τιγκα στα τυροπιταδικα,τα σουβλατζιδικα, τα φαστφουνταδικα, τις κρεπερι και τα ζαχαροπλαστεια...... οταν με πιανει ο εγωισμος και η ξεροκεφαλια μου μπορω και αντιστεκομαι....αλλα αυτες τις μερες ημουν τοσο απογοητευμενη που εγινε το κακο.... Σημερα εφαγα δυο τυροπιτες και μια σπανακοπιτα για μεσημεριανο........και να ηταν να ξεκολλησει η ζυγαρια τωρα δεν προκειται...
Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα επρεπε καπου να τα πω.......
27-05-2010, 23:51 #1781
avenger0000 ηρέμησε. ʼσε την δίαιτα για μετά την εξεταστική. Δεν μπορείς να αγχώνεσαι για όλα μαζί. Έχασες ήδη αρκετά κιλά. Δεν σου αξίζει να σε αποκαλείς γουρούνα τώρα στα 65. Εμένα με τρέλαναν οι εξεταστικές. Μέχρι να ρυθμίσω ορμόνες και θυροειδή από την μία, ερχόταν καπάκι η επόμενη. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να αντέχουν περισσότερο την πίεση, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ έμενα σε εστία, σε δωματιάκι που δεν χωρούσε ούτε ψυγείο. Για να μην βγω καθόλου απ το δωμάτιο όσο διάβαζα έτρωγα κρουασάν και μπισκότα. Τουλάχιστον έχεις τη μαμά. Αν της το ζητήσεις θα σου ψήσει κανα κοτοπουλάκι. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
28-05-2010, 01:09 #1782
+1!!!!
28-05-2010, 01:11 #1783
Originally posted by avenger0000
Η κατασταση εχει καταντησει κωμικοτραγικη πλεον.....
Η περιοδος δεν ηρθε και φυσικα ουτε προκειται....
Η ζυγαρια εχει κολλησει στα παλια γνωριμα 67
Xρονο για εντατικη γυμναστικη δεν εχω λογω εξεταστικης......
Η διαιτα μου πηγε καταδιαλου....και προγραμμα δεν εχω....και τι να φαω δεν ξερω.....αυτο το λιγο απο ολα που ακολοθουσα μεχρι τωρα δεν με βοηθαει πλεον ....δεν μπορω να κατσω να μετρησω θερμιδες γιατι θα καταντησω υστερικη, η μητερα μου φτιαχνει φαγητο για ολη την οικογενεια και δεν μπορω να την υποχρεωσω να φτιαχνει τα δικα μου διαιτητικα ξεχωριστα,ασε που τις περισσοτερες μερες τρωω στη λεσχη της σχολης αφου λογω των ωρων που εχω μαθημα δεν προλαβαινω με τιποτα να παω σπιτι....το να παω σε διατροφολογο ειναι τοσο απιθανο οσο το να παω στη σεληνη αφου λεφτα που να περισσευουν δεν υπαρχουν....η οικογενεια μου με αποθαρρυνει απο την προσπαθεια γιατι επιμενουν πως δεν υπαρχει λογος να χασω βαρος και επομενως δεν παιρνουν στα σοβαρα και την προσπαθεια μου.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ εχασα τον ελεγχο Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!!! Το τριημερο ηθελα να φαω γλυκο και επειδη δεν ειχαμε στο σπιτι εφαγα αρκετη ποσοτητα απο ταχινομελο.... Ολος ο δρομος προς το πανεπιστημιο ειναι τιγκα στα τυροπιταδικα,τα σουβλατζιδικα, τα φαστφουνταδικα, τις κρεπερι και τα ζαχαροπλαστεια...... οταν με πιανει ο εγωισμος και η ξεροκεφαλια μου μπορω και αντιστεκομαι....αλλα αυτες τις μερες ημουν τοσο απογοητευμενη που εγινε το κακο.... Σημερα εφαγα δυο τυροπιτες και μια σπανακοπιτα για μεσημεριανο........και να ηταν να ξεκολλησει η ζυγαρια τωρα δεν προκειται...
Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα επρεπε καπου να τα πω.......
28-05-2010, 01:27 #1784
Originally posted by Constance
+1!!!!
και λεει "εγω πως θα τα χασω ρε γαμωτο?"
σα να κερδισα κανα λαχειο εγω και τα εχασα, απο την κωλοφαρδια μου, καταλαβατε??
ε πως τα χανεις τα κιλα χρυση μου?? με φερμουαρ, ουφ!
28-05-2010, 01:35 #1785
Α καλα αυτο που μολις δουν οτι καποιος εχασε κιλα και νομιζουν οτι εχει ανακαλυψει την πυριτιδα και ρωτανε τι μαγικο εκανε και τα χασε, πολυ μ'αρεσει.:P
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία