ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 550 FirstFirst ... 210111213142262112512 ... LastLast
Results 166 to 180 of 8244
    Junior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Ελπιδάκι τη διατροφη ακολουθεις όλα αυτα τα κιλα τα έχασες σε ένα χρονο?
    Nαι,σ' εναν χρόνο..όπως είπα και χθες δεν έκανα κάτι ιδιαιτερο..μόνη μου μ' αυτα που όλες ξέρουμε,πολλά και μικρά γεύματα,όχι γλυκά ψωμιά και άλλα τέτοια(αν και έτρωγα άσπρο ψωμί για τοστ,ιδιαιτερα στην αρχή).Ετρωγα επίσης μακαρόνια με κιμά χωρίς καθόλου λάδι,ούτε στα μακαρόνια,ούτε στον κιμά(και πιστέψτε με η γεύση δεν αλλάζει),πολύ κοτόπουλο μ' όλους τους τρόπους μαγειρεμένο και γενικά έτρωγα πολλά φαγητά που μ' αρέσουν και είναι παχυντικά,απλά τα μαγείρευα πολύ υγιεινά.Πχ ένα κομμάτι παστίτσιο που έχει κανονικά 700 θερμίδες το έκανα να έχει 450.Ετσι δεν μου έλειπε τίποτα.Είναι πολύ καλό κόλπο για όσες θέλουν να το δοκιμάσουν.Τα μόνα που δεν πλησίαζα είναι τα τηγανιτά και τα γλυκά.Α, και φυσικά η ποσότητα..εννοείται οτι οτι έτρωγα ήταν σε μικρή ποσότητα,εκτός απ' τις σαλάτες φυσικά που τους έδινα και καταλάβαιναν.χεχε

Senior Member
    Μπράβο σου Ελπίδα, είσαι αξιέπαινη ! Καλή συνέχεια...

Senior Member
    ωραια τωρα ειμαι πεπεισμενη οτι θα δυσκολευτω απιστευτα για τα επομενα 10 κιλα...διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να τα κανω ολα αυτα...

Junior Member
    Originally posted by badgirl11
    ωραια τωρα ειμαι πεπεισμενη οτι θα δυσκολευτω απιστευτα για τα επομενα 10 κιλα...διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να τα κανω ολα αυτα...
    Γιατί βρε bad μου?μην σε πιάνει απελπισία.Αυτός είναι μόνο ένας τρόπος αδυνατίσματος,αυτός που ακολούθησα εγώ.Είμαι σίγουρη οτι θα βρεις κι εσύ την κατάλληλη διατροφή για σένα,μην ανησυχείς.

Junior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    κοριτσια δεν ξερω ημουν 116 κιλα περυσι τον Μαιο και σημερα 92 δηλαδη απωλεια γυρω στα 24 κιλα ομως παρατηρω ότι δεν έχω τον ενθουσιασμο που ειχα όταν ξέκινησα και βλεποντας ότι έιμαι στα μισα ακριβως..και δεν πλησιάζω καν το στοχο μου.Πως διατηρούμε όλη εκείνη την ενεργεια αποφασιστικότητα που εχουμε στην αρχη μιας διαιτας??????θελω να το ξαναβρω αυτό φυσικα φταει και οτι κολλησε τελευταια η ζυγαρια ....
    24 κιλά δεν είναι λίγα!Ισα ίσα..μην απογοητεύεσαι.Σκέψου το κόπο που έκανες για να τα χάσεις..Δεν είναι κρίμα να το αφήσεις τώρα?Οσο για την ζυγαριά είναι απόλυτα φυσιολογικό να κολλάει.Αν θες να την ξεκολλήσεις αυξομείωσε τις θερμίδες που παίρνεις.Φάε παραπάνω την μία μέρα,λιγότερες την επόμενη κλπ..μ' αυτόν τον τρόπο ξεκολλάει ο μεταβολισμός σου.Πιστεψέ με είναι δοκιμασμένο.

Senior Member
    δεν εχω ορεξη πια, αυτο που λεει η πεταλουδιτσα. Νομιζω βρηκα τη λυση ομως, αφου δε θελω να κανω διαιτα δε θα ξανακανω διαιττα κ ο,τι γινει...απλα θα γραφω τι τρωω να τα βλεπω...

Junior Member
    δεν εχω ορεξη πια, αυτο που λεει η πεταλουδιτσα. Νομιζω βρηκα τη λυση ομως, αφου δε θελω να κανω διαιτα δε θα ξανακανω διαιττα κ ο,τι γινει...απλα θα γραφω τι τρωω να τα βλεπω...
    Οτι θέλεις bad μου,οτι σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά.Απλά προσπάθησε όσο μπορείς να διατηρήσεις τα κιλά σου,ωστε όταν θελήσεις να ξαναξεκινήσεις να ξεκινήσεις απ' αυτά τα κιλά.

Senior Member
    καπου η διαιτα μας κουραζει η αληθεια ειναι ομως οπως ειπε και η ελπιδα δεν ειναι κριμα τοσο κοπο που καναμε....?εγω προσπαθω να το επεξεργαστω μεσα μου οπως εκανα και οταν ξεκινησα για να βρω την δυναμη το κουραγιο να το συνεχισω και ας κολλησα λιγο...που θα παει θα φυγουν...ελα ρε bad μου αλλη μια τελικη προσπαθεια...για το γαμωτοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

υγ:ελπιδα ποσες μερες ηταν το μεγαλυτερο κολλημα της ζυγαριας και ποσα κιλα εχανες περιπου την βδομαδα?

Junior Member
    υγ:ελπιδα ποσες μερες ηταν το μεγαλυτερο κολλημα της ζυγαριας και ποσα κιλα εχανες περιπου την βδομαδα?
    Eχανα 1 κιλό την εβδομάδα σταθερά,αλλά τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.Χάνω κάπου 600 gr την εβδομάδα..
    Το μεγαλύτερο κόλλημα ήταν όταν ήμουν 85 κιλά όπου είχα κολλήσει για 3,5 εβδομάδες.Ηταν πολύ δύσκολο να μην τα παρατήσω,αλλά ευτυχώς τα κατάφερα.Μετά απ' αυτό κατά καιρούς κολλάω για καμια-δυο μέρες,αλλά μετά ξεκολλάω.Βέβαια τώρα όποτε κολλάω κάνω και το κολπάκι που σου είπα και αμέσως παίρνω μπρος.
    Μην σε αγχώνει η ζυγαριά,είναι απόλυτα φυσιολογικό.Υπομονή και επιμονή χρειάζεται.

Senior Member
    Originally posted by elpida1989
    Οτι θέλεις bad μου,οτι σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά.Απλά προσπάθησε όσο μπορείς να διατηρήσεις τα κιλά σου,ωστε όταν θελήσεις να ξαναξεκινήσεις να ξεκινήσεις απ' αυτά τα κιλά.
    μες το μυαλο μου εισαι...!
    αυτο παλευω ενα διμηνο τωρα, μολις κανει οτι ανεβαινει μαζευομαι κ πεφτει. Τρεμω στην ιδεα να παχυνω! αντε να τα χασω παλι μετα...
    ευχαριστω για την υποστηριξη κοριτσια, αν εβλεπα 7 καλα θαταν...μονο που θελει εξτρα προσπαθεια κ δεν ειμαι σε φαση! επειτα τι ειχα τι εχασα...ουτε κ θυμαμαι ποτε ειχα 7 μπροστα...
    Παντως σημερα με κοιτουσα κ σε ποντους δοξα το Θεο μια χαρα παω...το γυμναστηριο κανει θαυματα!

Senior Member
    σημερα και παλι στα 87.. δε πειραζει, χασαμε ποντους...!

νεο μετρημα

κιλα 87 (σταθερα στα κιλα με την περασμενη βδομαδα)
    στοιθος 104 --> 101 (περασμενη βδ) --> 99
    μεση 92 --> 89 (περασμενη βδ) --> 89
    περιφερεια 123 --> 120 (περασμενη βδ) --> 119
    κοιλια 123 --> 120 (περασμενη βδ) --> 117

καλα παμε απο ποντους

Senior Member
    84.0! φαγωμενη ομως

ωραιο το ποντομετρημα μτσεκακι! αντε εχψω κ γω αυριο διαιτολογο να δω τι διαφορα...

Senior Member
    ναι απο ποντους πηγα σουπερ αυτη τη βδομαδα!!! τελικα με γεμιζει πιο πολυ αυτο, απο τη ζυγαρια μου!!!! εκει βλεπεις διαφορα!!!! το κακο ειναι πως 3 μερες (βαζω κ τη σημερινη) δεν πηγα γυμναστηριο, αλλα εκανα πολλες δουλειες σπιτι.. οποτε εκαψα κ ετσι κατι... κ οι δουλειες της νοικοκυρας σε μαζευουν, τι λετε?

επισης εχω αγορασει ενα μπουζακι εφυδρωσης με μανικη 3/4 και παει μεχρι τον αφαλο... το φοραω εδω και 4 μερες οταν γυριζω απο τη δουλεια κ ειμαι σπιτι ή γυμναστηριο και σημερα ολη μερα. τι λετε θα κανει δουλεια? ελπιζω πως ναι... εχω παρει και αναλογο καπρι αλλα δε μπορω να το φοραω γιατι παει πανω απο τον αφαλο και με ενοχλει (εχω σκουλαρικι στον αφαλο και δε μπορω γιατι ειναι σφιχτο το καπρι..)

Member
    56,7 σήμερα... Αντε όλοι μαζί προς το στόχο! Πάντως ο τρόπος μαγειρέματος που προτείνει η ε΄λπίδα είναι πολύ καλός. Έτσι έχασε ο άντρας μου 10 κίλα.

Senior Member
    -500 grm. σήμερα! (76,5)