ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 550 FirstFirst ... 2171111119120121122123131171221 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 8244
    Senior Member
    καλημερααααα
    στα ιδια σημερα, δε χρειαζοταν καν να ζυγιστω αλλα τεσπα
    πηρα λιγοτερες απο 15000 θερμιδες γμτ :P
    bad μου δε σε παραπληροφορησα απλα αργησα να ποσταρω και δεν προλαβες χαχαχα
    κονστανς μου μη σκοτιζεσαι, θα ξεκολλησει, τα ιδια μου κανει και μενα

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    καλημερααααα
    στα ιδια σημερα, δε χρειαζοταν καν να ζυγιστω αλλα τεσπα
    πηρα λιγοτερες απο 15000 θερμιδες γμτ :P
    bad μου δε σε παραπληροφορησα απλα αργησα να ποσταρω και δεν προλαβες χαχαχα
    κονστανς μου μη σκοτιζεσαι, θα ξεκολλησει, τα ιδια μου κανει και μενα
    15000 θερμιδες ακριβως να παιρνεις.Αυτα κανεις γιαυτο κολαει η ζυγαρια ρε συ loukoumaki.:P:P:P

Nαι δε χαμπαριαζουμε!Εμεις τη δουλεια μας και η ζυγαρια τη δικια της, που θα παει θα συγχρονιστουμε.

Originally posted by eleniK
    avenger0000 ηρέμησε. ʼσε την δίαιτα για μετά την εξεταστική. Δεν μπορείς να αγχώνεσαι για όλα μαζί. Έχασες ήδη αρκετά κιλά. Δεν σου αξίζει να σε αποκαλείς γουρούνα τώρα στα 65. Εμένα με τρέλαναν οι εξεταστικές. Μέχρι να ρυθμίσω ορμόνες και θυροειδή από την μία, ερχόταν καπάκι η επόμενη. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να αντέχουν περισσότερο την πίεση, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ έμενα σε εστία, σε δωματιάκι που δεν χωρούσε ούτε ψυγείο. Για να μην βγω καθόλου απ το δωμάτιο όσο διάβαζα έτρωγα κρουασάν και μπισκότα. Τουλάχιστον έχεις τη μαμά. Αν της το ζητήσεις θα σου ψήσει κανα κοτοπουλάκι. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
    Χμμμ.... εχεις δικιο Ελενη....(ειμαστε και συνονοματες :-p ) .....μαλλον θα παγωσω την διαιτα αυτη τη περιοδο γιατι αν τα προσπαθησω ταυτοχρονα δεν προκειται να τα καταφερω σε κανενα απο τα δυο......το θεμα ειναι οτι θυμωνω με τον εαυτο μου γιατι ενω βαζω στοχους και εχω αρκετα δυνατα κινητρα για να μην παρεκτραπω απο αυτους παντα κατι μου χαλαει την προσπαθεια......τωρα π.χ. ετυχε να μου καθυστερησει η περιδος 3 βδομαδες( σημερα ηρθε επιτελους η καταραμενη αν και την ειχα ξεγραψει για αυτον τον μηνα) και σκεφτομαι και την εξεταστικη οποτε δεν ειχα δωσει βαρος στη διαιτα μου....... Αλλα νευριαζω πολυ με τον εαυτο μου οταν ξεφευγω......ενω ξερω τι θελω, ξερω τι θα με κανει ευτυχισμενη σε μια στιγμη απεπλισιας τσαφ!!!! οι προσπαθειες μου κανουν φτερα.....και δεν θελω με τιποτα να ξαναγυρισω πισω απο εκει που ξεκινησα.....και μονο στην ιδεα με πιανει κρυος ιδρωτας......εχει τυχει (?) τις καλυτερες στιγμες τις ζωης μου να τις περασω τις περιοδους που ημουν αδυνατη..... ετσι εχω ταυτισει την ευτυχια μου με την ζυγαρια μου.....οσο αλλαζει η ενδειξη της τοσο αλλαζει και ο χαρακτηρας μου....δυστυχως η ευτυχως αυτη ειναι η αληθεια....και φοβαμαι τοσο πολυ μηπως επιστρεψω πισω ....ομως μερικες φορες δεν κανω τιποτα για να το αποτρεψω και αυτο με τρελενει....

Originally posted by Constance
    Originally posted by avenger0000
    Η κατασταση εχει καταντησει κωμικοτραγικη πλεον.....
    Η περιοδος δεν ηρθε και φυσικα ουτε προκειται....
    Η ζυγαρια εχει κολλησει στα παλια γνωριμα 67
    Xρονο για εντατικη γυμναστικη δεν εχω λογω εξεταστικης......
    Η διαιτα μου πηγε καταδιαλου....και προγραμμα δεν εχω....και τι να φαω δεν ξερω.....αυτο το λιγο απο ολα που ακολοθουσα μεχρι τωρα δεν με βοηθαει πλεον ....δεν μπορω να κατσω να μετρησω θερμιδες γιατι θα καταντησω υστερικη, η μητερα μου φτιαχνει φαγητο για ολη την οικογενεια και δεν μπορω να την υποχρεωσω να φτιαχνει τα δικα μου διαιτητικα ξεχωριστα,ασε που τις περισσοτερες μερες τρωω στη λεσχη της σχολης αφου λογω των ωρων που εχω μαθημα δεν προλαβαινω με τιποτα να παω σπιτι....το να παω σε διατροφολογο ειναι τοσο απιθανο οσο το να παω στη σεληνη αφου λεφτα που να περισσευουν δεν υπαρχουν....η οικογενεια μου με αποθαρρυνει απο την προσπαθεια γιατι επιμενουν πως δεν υπαρχει λογος να χασω βαρος και επομενως δεν παιρνουν στα σοβαρα και την προσπαθεια μου.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ εχασα τον ελεγχο Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!!! Το τριημερο ηθελα να φαω γλυκο και επειδη δεν ειχαμε στο σπιτι εφαγα αρκετη ποσοτητα απο ταχινομελο.... Ολος ο δρομος προς το πανεπιστημιο ειναι τιγκα στα τυροπιταδικα,τα σουβλατζιδικα, τα φαστφουνταδικα, τις κρεπερι και τα ζαχαροπλαστεια...... οταν με πιανει ο εγωισμος και η ξεροκεφαλια μου μπορω και αντιστεκομαι....αλλα αυτες τις μερες ημουν τοσο απογοητευμενη που εγινε το κακο.... Σημερα εφαγα δυο τυροπιτες και μια σπανακοπιτα για μεσημεριανο........και να ηταν να ξεκολλησει η ζυγαρια τωρα δεν προκειται...
    Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα επρεπε καπου να τα πω.......
    Καλα κανεις και τα λες εδω.Εισαι στρεσαρισμενη με τις εξετασεις σου σε καταλαβαινω.Και αμα μενεις και με αλλα ατομα ειναι τοσο δυσκολο να χασεις κιλα γιατι οντως δε γινεται παντα να μαγειρευονται 2 φαγητα την ιδια μερα στο σπιτι.Eχει δικιο η Elenik σε οσα σου λεει συμφωνω.
    Παλι καλα που ειναι και αυτο το φορουμ..... δεν ειμαι απο τους πολυ ομιλητικους τυπους αλλα μπορω ανετα να γραψω μυθιστορημα για αυτα που σκεφτομαι αν βρω την ευκαιρια....για εναν παραξενο λογο προτιμω να γραφω παρα να μιλαω.... αν η εποικινωνια στηριζοταν σε γραπτα κειμενα δεν θα ειχα βαλει γλωσσα μεσα :-p

Senior Member
    Καλημέρα
    -300γρ σήμερα. Από 108,1 σε 107,8. Και είμαι ακόμη άρρωστη πφφ

Senior Member
    -400 gr
    58.7
    Περαστικα dew

Senior Member
    Kαλημέρα!
    -300!

Senior Member
    5η μερα κολληματος.Εδω ειναι που αλλες φορες τα ειχα παρατησει κι ετρωγα τα κερατα μου.Αυτη τη φορα δεν προκειται να γινει.

Senior Member
    Mπραβο Constance! Mην υποχωρησεις ουτε στη μαστιγα π λεγεται Αλκαιος!

Senior Member
    Οχι εννοειται!Δεν ξερω καν αν θα δω eurovision αποψε, μαλλον θα βγω.:P Eλευθερη μερα δεν προγραμματιζω ακομα αν δεν φτασω στα 73 κιλα.

Senior Member
    E καλα οπου και να βγεις την Eurovision θα δειχνουν...

Και ναιιιιιιι...Κυρίες κ κύριοι η ζυγαριά το πρωί έδειξε 67,9! ʼρα δικαίως αλλάζω το τικεράκι σε 68. Μόλις τελείωσε η περίοδός μου κ έχω χάσει μέσα σε μία βδομάδα 1,8kg. Δε μπορούσα να είχα κάθε βδομάδα;;; :P

Σήμερα Αλκαίος... πίτσα...ααχχχ

Senior Member
    Γιατι πρεπει να συνδιασουμε τη eurovision με το φαι;:P Ακομα και αν την πετυχω στο μαγαζι που θα παω που αμφιβαλω γιατι ειναι ροκαδικο, δε θα φαω, θα παρω ανθρακουχο νερο παλι.(Θα γινει must το ανθρακουχο το κοβω!)

Senior Member
    Oλα τα τηλεοπτικα ειναι για φαι! Ερχετα και η μεγαλυτερη μαστιγα! Το Μουντιαλ!

Senior Member
    Δε μαρεσει το ποδοσφαιρο και το μουντιαλ ειναι ο εφιαλτης μου!Κλαψ!Σνιφ!:P