ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 550 FirstFirst ... 2373113121122123124125133173223 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by Constance
    Aμ ελα ντε!Να ειμαστε στην Αθηνα και να βραζουμε παλι μεσα στα τζην μας δε λεει.Τουλαχιστον ας φοραμε κανα ρουχαλακι της προκοπης.Δυσκολο δε λες τιποτα Betty μου.Μαζεψα κατι λεφτα για διακοπες, αλλα ουτε το αγορι μου μπορει να παμε λογω χρηματων.Ασε οσο σκεφτομαι ποσο περιμενα το φετεινο καλοκαιρι, την κουραση που εχω και ποσο αναγκη εχω να παω καπου με πιανει τρελα.Τουλαχιστον με τα λεφτα που μαζεψα θα βουλωσω καμια τρυπα τι να πω.btw Betty μια χαρα σε βρισκω με τα κιλα, η βαρκουλα φτανει στο στοχο σε ενα μηνα.
    Χα χα σε ένα μηνα? Constance μου, ξέρεις πόσο καιρό είμαι στα 69? από 18/5, δεν ξεφεύγω κεραία, και παραμένω στάσιμη! είναι απίστευτο αυτό πια!
    Εδώ και 4 ημέρες έκοψα τα αμυλώδη, και δεν κουνιέται με τίποτα. Έχω φρικάρει εντελώς .!

Senior Member
    Betty και εγω εχω κολλησει τωρα... να σε ρωτησω?? Ποσο καιρο σου πηρε να φτασεις τα 69 απο τα 85??? Γιατι κι εγω απο τα 85 ξεκινησα και με ενοχλει που κολλησα τοσο νωρις. Εσενα σου ειχε συμβει να κολλησεις και πιο πριν?

Originally posted by eleniK
    Παλι καλα που ειναι και αυτο το φορουμ..... δεν ειμαι απο τους πολυ ομιλητικους τυπους αλλα μπορω ανετα να γραψω μυθιστορημα για αυτα που σκεφτομαι αν βρω την ευκαιρια....για εναν παραξενο λογο προτιμω να γραφω παρα να μιλαω.... αν η εποικινωνια στηριζοταν σε γραπτα κειμενα δεν θα ειχα βαλει γλωσσα μεσα :-p
    avenger πέρα από το ίδιο όνομα είμαι και εγώ του γραπτού λόγου. Εντελώς όμως. Στην τάξη δεν ακουγόμουν όλη μέρα και στην έκθεση έγραφα όσες σελίδες έγραφάν όλοι οι άλλοι μαζί (συνήθως και εκτός θέματος). Αφού έγραφα πολύ καλά, πέρασα και Νομική και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ και στο προφορικό. Μάλλον είναι θέμα συστολής, κόμπλεξ κ.τ.λ. γιατί το λεξιλόγιο δεν μας λείπει. Όχι ότι θα ήταν άσχημα να έγραφες και κανα μυθιστόρημα. Έκαστος στο είδος του...[/quote]

Mμμμ... μου φαινονται τοσο οικεια αυτα που λες....:-p....
    Προς το παρων τον τομεα μυθιστορημα δεν τον σκεφτηκα...αλλα τον τομεα ποιηση τον εχω εξασκησει αρκετα :-)

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    ολο ιδια και τα ιδια του γιαγκουλα ροκανιδια...
    στασιμη φυσικαααααα!!!
    χαχαχα α ρε loukoumaki ωραια παροιμια!λολ!Την υιοθετω παραυτα.:P

Originally posted by BettyG

Χα χα σε ένα μηνα? Constance μου, ξέρεις πόσο καιρό είμαι στα 69? από 18/5, δεν ξεφεύγω κεραία, και παραμένω στάσιμη! είναι απίστευτο αυτό πια!
    Εδώ και 4 ημέρες έκοψα τα αμυλώδη, και δεν κουνιέται με τίποτα. Έχω φρικάρει εντελώς .!
    Καλα πλακα κανεις!!12 μερες κολλημα!?Πικρα ρε συ Betty.Η ζυγαρια ειναι στανταρ στα καλα της?:P

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Betty και εγω εχω κολλησει τωρα... να σε ρωτησω?? Ποσο καιρο σου πηρε να φτασεις τα 69 απο τα 85??? Γιατι κι εγω απο τα 85 ξεκινησα και με ενοχλει που κολλησα τοσο νωρις. Εσενα σου ειχε συμβει να κολλησεις και πιο πριν?
    ναι brazil μου συμβαίνει πολύ συχνά. Πριν τα 69 ήμουν πάλι κολημένη στα 71 για αρκετό διάστημα. Τι να πω συμβαίνουν αυτά πάντως.
    Από τα 85 στα 69 , ξεκίνησα περίπου τέλη Οκτώβρη και έχασα αυτά τα 16 κιλά σταδιακά και με πάρα πολλά κολήματα..

Senior Member
    Originally posted by Constance

Originally posted by BettyG

Καλα πλακα κανεις!!12 μερες κολλημα!?Πικρα ρε συ Betty.Η ζυγαρια ειναι στανταρ στα καλα της?:P
    δεν κάνω πλάκα Constance μου, όχι δεν είναι χαλασμένη, εξ άλλου ζυγίζομαι και σε άλλη ζυγαριά και πάλι τα ίδια λέει...

Senior Member
    +800
    59.5!
    Mαλιστα ουτε σαλατα δεν μπορουμε να φαμε βραδυ!

Senior Member
    +1 kilo
    εκει που ειχα παρει κατηφορα απο τα 75 75.600 τωρα
    Α ΡΕ ΑΛΚΑΙΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΣ

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    +800
    59.5!
    Mαλιστα ουτε σαλατα δεν μπορουμε να φαμε βραδυ!
    πενελοπακι γιατι κοπελα μου +800?
    μονο με μια σαλατα και ενα σουβλακι?αυτο ειναι μενου διατροφης,δεν εφαγες και τιποτα το παχυντικο

Senior Member
    ναι πρφανως μονο αλλοι ανθρωποι μπορουν να τρεφονται ετσι... για μενα γιαουρτι και φρουτα...

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    +1 kilo
    εκει που ειχα παρει κατηφορα απο τα 75 75.600 τωρα
    Α ΡΕ ΑΛΚΑΙΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΣ
    Λιτσακι τουλαχιστον ο Αλκαιος σημερα θα φαει... μετα απο μηνες...

Senior Member
    χαχαχχαχα ναι οντως!!λολ

Senior Member
    εγω παντως χθες μετα το μπεργκερ απο τα γκουντις,πριν κοιμηθω τραβηξα και εναν ωραιοτατο εμετο,το στομαχι μου ηταν χαλια και το μπεργκερ μου φανηκε απαισιο!

Senior Member
    λιτσακι ηταν απο τα καινουργια μπερκγκερς των goodys?

Senior Member
    Kαλημέρα!
    -400! πράγμα πολύ περίεργο γιατί χθες μετά τις 1334 θερμίδες όλης της ημέρας έφαγα και ένα σουβλάκι κοτόπουλο σπέσιαλ με πατατούλες κτλ, ήτοι 400 θερμίδες ακόμα και μάλιστα στις 11 το βράδυ. Όπως και να ΄χει, σήμερα, παρ' όλο που είχα προγραμματίσει μαγειρική γκραν, θα προσπαθήσω να τη βγάλω με τα λάιτ της μάνας μου, γιατί φοβάμαι πως η χαρά θα είναι πρόσκαιρη...