ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 143
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 143 of 550 FirstFirst ... 4393133141142143144145153193243 ... LastLast
Results 2,131 to 2,145 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by pennou
    ισως το κανανε απο τσιγκουνια δεν ξερο...απλα πιστεψτε με η σαλατα που κανω σπιτι και ειναι παρομοια μου βγαινει στις μισες θερμιδες...και δεν ειχε κατι το πολυ να φανταστειτε το πιατο ηταν στεγνο οταν το αδειασα...τι να πω...ας ειναι οσο ειναι...ενα ειναι το θεμα οτι δεν την ξαναπαιρνω....
    σίγουρα, κι εγώ την φιάχνω με 350 θερμίδες περίπου και την τρώω σαν κανονικό γεύμα, αλλά σωστότερο είναι να μη την ξαναπάρεις έτοιμη, καλύτερα απο το salad bar, να προσθέτεις εσύ οτι θέλεις και να έχεις τον έλεγχο

Senior Member
    προφανως γιατι δεν βαζεται λαδι αλλιως παιδια δεν γινεται... η δεν μετρατε σωστα τις θερμιδες η κατι δεν βαζετε μεσα...

Senior Member
    Α! Ή η ποσοτητα ειναι πολυ μικροτερη...

Senior Member
    εχω καταντησει ζωντανος θερμιδομετρητης...δεν χρειαζεται καν να κοιταξω ποσο εχει το καθε τι...

Senior Member
    επειδη και εγω ειμαι στην ιδια φαση... πραγματικα πως τα υπολογιζεις?

Senior Member
    Μα τι λες, δε θα βάλω 3 κουταλιές σούπας λάδι, θα βάλω 1 και τα 4 μικρά παξημαδάκια των 10 γρμ. το ένα είναι 75 θερμίδες, άλλες τοσες η φέτα, και 50 οι ελιές, σιγά τη βαριά σαλάτα άσε που μπορεί η φέτα μου να είναι
    light, ε η ντομάτα και το αγγούρι πόσο είναι, έλεος η απλούστερη σαλατα είναι!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    προφανως γιατι δεν βαζεται λαδι αλλιως παιδια δεν γινεται... η δεν μετρατε σωστα τις θερμιδες η κατι δεν βαζετε μεσα...
    η pennou εννοει πως μπορει το προβλεπομενο να ηταν οι 3 κουταλιες αλλα στο συγκεκριμενο που εφαγε, να μην το τηρησαν,και να εμεινε στεγνο. αυτό ειναι πολυ πιθανο να συμβει μια στο τοσο...

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Μα τι λες, δε θα βάλω 3 κουταλιές σούπας λάδι, θα βάλω 1 και τα 4 μικρά παξημαδάκια των 10 γρμ. το ένα είναι 75 θερμίδες, άλλες τοσες η φέτα, και 50 οι ελιές, σιγά τη βαριά σαλάτα άσε που μπορεί η φέτα μου να είναι
    light, ε η ντομάτα και το αγγούρι πόσο είναι, έλεος η απλούστερη σαλατα είναι!
    αρα γυρω στο 500αρικο εγω ντοματα και λοιπα λαχανικα δεν τα υπολογιζω καν...

παξιμαδι 300
    φετα 75
    λαδι 130

Senior Member
    Όχι Πηνελόπη 75 θερμίδες είναι και τα 4 μαζί , 10 γρμ. το ένα είναι=40γρμ , εγώ φταίω που δεν έβαλα κόμα, αλλά και 100 θερμ. να είναι, πάλι απέχει από την άλλη σαλάτα

Senior Member
    α! ποια παξιμαδια ειναι αυτα?

Senior Member
    Βρε παιδια μια σαλατα ειναι παει την εφαγε, ε καλυτερα να μη ξαναπαρει απεξω.Aυτο!Απο κει και περα δε χρειαζεται να το αναλυουμε τοσο πολυ.Ο καθενας τα υπολογιζει οπως νομιζει στην τελικη.

Senior Member
    Κάτι φοβερά, μικρούτσικα ο ΑΒ τα έχει , κριθαρένια, μικρά, κρητικά μάρκα Κνωσσός, σε μπεζ καφέ σακούλα, πολύ καλά
    με 4 χορταίνω

Senior Member
    Μπα? Θα το ελεγξω! Γιατι εμεις πηραμε την προηγουμενη βδομαδα κατι παξιμαδια λαδιου πεντανοστιμα απο το Carrefour και εχουν 48 θερμιδες το ενα... και ειναι και εθιστικα.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Βρε παιδια μια σαλατα ειναι παει την εφαγε, ε καλυτερα να μη ξαναπαρει απεξω.Aυτο!Απο κει και περα δε χρειαζεται να το αναλυουμε τοσο πολυ.Ο καθενας τα υπολογιζει οπως νομιζει στην τελικη.
    Καλύτερα να το αναλύουμε Constance μου, έτσι βοηθιόμαστε περισσότερο.
    Εγώ δε την είχα πάρει ποτέ αυτή τη σαλάτα ούτε την ήξερα, δεν πολυπηγαίνω ΄άλλωστε στα goodies, όμως τώρα το έχω έτοιμο στο μυαλό μου, μακρυάαααα

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Μπα? Θα το ελεγξω! Γιατι εμεις πηραμε την προηγουμενη βδομαδα κατι παξιμαδια λαδιου πεντανοστιμα απο το Carrefour και εχουν 48 θερμιδες το ενα... και ειναι και εθιστικα.
    τα ξέρω τα λαδιού, είμαι η μαμά του παξημαδιού ένα πράγμα, αλλά τα τρώει μόνο ο άντρας μου εγώ που να πλησιάσω, δε συμφερει, τα κριθαρένια έχουν λιγότερες θερμίδες από τα σταρένια