ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 157
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 157 of 550 FirstFirst ... 57107147155156157158159167207257 ... LastLast
Results 2,341 to 2,355 of 8244
    Senior Member
    Τι μ#λακας ηταν αυτος?!Εσυ χοντρη?!Αχ παει δε θα μου μεινει μαλλι πια στο κεφαλι!

Senior Member
    το πε κ καλα χαριτωμένα για να κατσει δίπλα μου (κ καλα χωραω,για να δω κ κατι τετοια)αλλα εμενα δε μου φανηκε πολύ πετυχημενο.μετα βεβαια σκεφτηκα οτι αν εγω η ιδια δεν ειχα το κομπλεξ δε θα δινα καν σημασία αλλα τι να κανουμε αντρες.δε σκεφτονται κ πολύ πριν μιλήσουν.

Senior Member
    Καλα οντως δεν ηταν αστειο παντως.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Originally posted by BettyG

Τώρα όχι, έχω τρελλάνει τρεις όμως! έχω και πολυκυστικές και ίσως να ευθύνεται και αυτό.
    Τίποτα δε μου είπαν τότε, όλοι μείωναν την τροφή σε απελπιστικό βαθμό και πάλι δεν γινόταν τίποτα, ώσπου νευρίαζα και τους παρατούσα.
    Περιμένω γιατί το έχω ξαναπάθει αυτό , και ξαφνικά έχασα 1,5 κιλό σε δύο ημέρες.
    Περιμένω Constance μου τι να κάνω άλλο. ? Να φανταστείς οτι την χάλασα ελάχιστα τη βραδυά της eurovision, ποτέ άλλοτε
    Οι πολυκυστικες ειναι ενα θεμα.Κακως σου μειωναν την τροφη.Στα κολληματα ο μονος κανονας για μενα ειναι επιμονη με τον ιδια διατροφη ωσπου να ξεκολλησει.Περιμενε και πιστευω θα επαναληφθει αυτη η γρηγορη απωλεια σε μικρο διαστημα.Τον τελευταιο μηνα κι εμενα ετσι με πηγε λιγο πολυ.Και οντως εχεις παει αψογα τοσο καιρο.Να εχεις δυναμη και σιγουρα θα πεσουν τα κιλα δεν ειναι στο χερι τους.
    Σ'ευχαριστώ καλή μου Constance, μακάρι να γίνει πάλι αυτό να ηρεμήσω κι εγώ, στον ενδοκρινολόγο που πήγα, μου είπε το ίδιο, οτι να επιμείνω με την ίδια διατροφή, και να μειώσω το αλάτι γιατι κάνω κατακρατήσεις. Για να δούμε !

Senior Member
    Aχ αυτο το αλατι κι εμενα τα ιδια μου ειπε.Αλλα το ατιμο δε μπορω να το κοψω και τελειως.

Senior Member
    Originally posted by granita
    το πε κ καλα χαριτωμένα για να κατσει δίπλα μου (κ καλα χωραω,για να δω κ κατι τετοια)αλλα εμενα δε μου φανηκε πολύ πετυχημενο.μετα βεβαια σκεφτηκα οτι αν εγω η ιδια δεν ειχα το κομπλεξ δε θα δινα καν σημασία αλλα τι να κανουμε αντρες.δε σκεφτονται κ πολύ πριν μιλήσουν.
    xa xa ποιος μπορεί να πεί χοντρή ένα κορίτσι 58 κιλών?
    και δε του έλεγες " καλά κοντέ" ? χαχα

Senior Member
    Καλα απο αντρες ολα τα εχω ακουσει.Βαζουν και οριο κιλων μερικοι.Αν ειναι πανω απο 55 κιλα ειναι χοντρη ας πουμε (το εχω ακουσει αυτο)!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Aχ αυτο το αλατι κι εμενα τα ιδια μου ειπε.Αλλα το ατιμο δε μπορω να το κοψω και τελειως.
    Ούτε εγώ, απλά αγόρασα το πράσινο που έιναι 50% χαμηλοτερο σε νάτριο, επίσης βάζω λιγότερη ποσότητα, οπότε κάπως το έχω μειώσει. Θα δώ πως θα πάει κι αυτό

Senior Member
    καλα μη το λες παλια εκει που δουλευα οταν ημουν 52-53 κιλα σε καποια φάση ειχα παει 55 αρχισανε ολοι να μου λενε ποσο παχυνα κλπ.κ το τραγικο ειναι οτι οι περισσοτεροι ητανε υπέρβαροι αλλα για καποιο λογο μου λεγανε να προσεχω κλπ η αυτο το σπαστικο τοσο ομορφο προσωπο προσεχε μη γινεις χοντρη κριμα ειναι.

παντως αυτος που μου το πε ειναι ψηλος αλλα δε με νοιαζει γιατι εχει περιεργο χιουμορ κ ειναι αγαρμπος με τα κοριτσια γενικα.

Senior Member
    -300
    57.3

Senior Member
    Καλημερες, +200 αλλα με επιδρομη στο ψυγειο ενω θα επρεπε να κοιμομουν.
    Δεν πειραζει πηγα πολυ καλα εκτος απο αυτο πρωτη μερα διαιτας, κ συνεχιζω ακαθεκτη!

Senior Member
    Καλημέρα!
    -400!

Senior Member
    Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!
    -300γρ σημερα, 79,1 μετα απο ενα σαββατοκυριακο με φαγητο εξω, αλλα με προσοχη!

Senior Member
    καλημέρα!-100 σημερα αλλα ηπια ενα λιτρο κατα τις 2 οποτε πιστευω οτι επαιξε ρολο κ αυτο!(γιατι φαγητο ειχα σταματησει να τρωω απ τις 7)!

Senior Member
    -100 σημερα, επεσα απο τα 74 πλεον σε κανονικο BMI και συνεχιζω ακαθεκτη.Καλημερα σε ολους!!!