ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 550 FirstFirst ... 614151617182666116516 ... LastLast
Results 226 to 240 of 8244
    Senior Member

+1,1 kg
    Παρα πολυ κακα αλλα χτες το βραδυ μετα το βραδυνο ταραξα το ψυγειο...

Senior Member
    Originally posted by elpida1989
    Originally posted by bomo
    Originally posted by elpida1989
    Βetty μου,δεν είσαι η μόνη..
    63,4 χειρότερα κι απο χελώνα πάω..
    καλημέρα elpida, θέλω την παρηγοριά σου, βλέπω ότι ξεκινήσαμε απ'τα ίδια κιλά αλλά εσύ βλέπω έχεις φτάσει τον δικό μου στόχο..σε πόσο καιρό τα έχασες και τί διατροφή ακολούθησες; αχ τα έρμα πότε θα φύγουν;;;
    Συγνώμη για την καθυστέρηση bomo μου,αλλά τώρα το είδα!
    Κοίτα επειδή τα κιλά είναι πολλά μην περιμένεις να τα χάσεις πολύ γρήγορα.Εγώ τα έχασα σ' εναν χρόνο,αλλά δεν κατάλαβα πότε πέρασε γιατί έβαζα μικρούς και εφικτούς στόχους.Αν το εφαρμόσεις αυτό θα δεις οτι θα χάσεις τα κιλά σου χωρίς να το καταλάβεις.Δηλαδή θα μπορούσες αρχικά να βάλεις σαν στόχο το Πάσχα.Πχ μέχρι τότε να έχεις χάσει 2 κιλά..μετά το καλοκαίρι κοκ
    Μ αυτόν τον τρόπο ο καιρός περνάει εύκολα..άσε που μετά τα 10 πρώτα κιλά δεν θα μπορείς να σταματήσεις τη δίαιτα γιατί θα βλέπεις διαφορά στον εαυτό σου και δεν θα σ' αφήνει η χαρά να σταματήσεις χιχι.
    Τώρα όσο για την διατροφή..το έχω πει πολλές φορές οτι δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο.5 γεύματα την μέρα..συνήθως το πρωί κονφλέικς ολικής αλέσεως με γάλα χαμηλών λιπαρών ή 2 φρυγανιές και δεκατιανό κανένα φρούτο.Το μεσημέρι τώρα δεν είχα κάτι σταθερό..ότι μου έκανε όρεξη το έτρωγα,μέχρι και παστίτσιο είχα φάει,απλά πρόσεχα πολύ όταν το μαγείρευα..ένα κομμάτι δλδ που κανονικά έχει 700 θερμίδες το έκανα να έχει 450..έτρωγα και μια σαλάτα μαζί(απαραίτητη σε κάθε γεύμα) και ήμουν μια χαρά.Αυτό αν μπορέσεις να το εφαρμόσεις στην ζωή σου θα σε διευκολύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,γιατί δεν θα σου λείπει τίποτα και θα χάνεις και κιλά.Πολλές απ' τις μέρες πάντως είχα στο μεσημεριανό μου κοτόπουλο(θαυματουργό για την δίαιτα κατα την γνώμη μου).Το απόγευμα τώρα έπινα κανένα ποτήρι ή έτρωγα κανένα φρούτο.
    Το βράδυ,δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα..τις περισσότερες φορές φρούτα ή καμιά μαρουλοσαλάτα με ξύδι.
    Μην απελπίζεσαι πάντως..όλα θέμα θέλησης είναι.Η αρχή είναι δύσκολη..έτσι όμως και καταφέρεις ν' αρχίσεις τ' άλλα θα είναι παιχνιδάκι και θα δεις με τα πρωτα κιόλας κιλά που θα φύγουν πόσο ωραία θα αισθάνεσαι!!!
    Α,και κάτι επίσης πολύ σημαντικό...αν κάποια μέρα ξεφύγεις απ' το προγραμμά σου ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!Συνέχισε σαν να μην τρέχει τίποτα.
    Αυτα....ελπίζω να βοήθησα αρκετά bomo Μου!Οτι άλλο θέλεις ή όποια άλλη απορία έχεις εδώ είμαι εγώ!
    ευχαριστώ πολύ κορίτσι , να σαι καλά. Αχ αυτή η ανυπομονησία είναι που μου ρίχνει την ψυχολογία. και πριν 7-8 χρόνια έχασα 35 κιλά με το δικό σου διατροφικό μοντέλο, ξέρω πώς είναι. Απλά ρώτησα μήπως και είχες κάνει κάτι περισσότερο θαυματουργό και λιγότερο βαρετό, χα χα!
    αλλά έτσι είναι, αν το έραβα λίγο το στόμα δεν θα χρειαζόταν να ξαναχάσω για 2η φορά 35 κιλά.. ευχαριστώ πολύ πάντως

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Καλημέρα!

καλώς την! πρωινή πρωινή..

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Καλημέρα!

α! και φυσικά καλώς μας ήρθες γιατρέ μου! αυτό με την φτέρνα που έπαθες δεν ξέρω τί είναι ακριβώς, αλλά εγώ μετά από 6μηνη απάθεια και καθισιό και πρόσθήκη πολλών κιλών, όταν ξεκίνησα να περπατήσω γρήγορα σαν αεροβική, στα 50 μέτρα ένιωθα τα πόδια μου πόλύ αδύναμα, έτοιμα να αρχίσουν να τρέμουν. φυσικά σταμάτησα και σηκώθηκα και πηγα σπίτι απ΄την τρομάρα μου...

Senior Member
    -400 σήμερα, 76 στρογγυλά παρ΄όλο που ξέφυγα χθές.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!!

Bomo μου, bomo μου σ' έφτασα στα κιλά (κοιτούσα το τίκερ σου γιατί ξεκινήσαμε περίπου από τα ίδια)- άντε να δούμε ποια θα γίνει πρώτη διψήφια να τραβήξει και την άλλη στην κατηφόρα!!

Υ.Γ. Η φτέρνα μου είναι κάπως καλύτερα τώρα που ελάφρυνα έστω και λίγο και φυσικά με το αντιφλεγμονώδες κάθε μέρα απαραιτήτως

Senior Member
    Bomo τώρα τι γυμναστική κάνεις; Εγώ ξεκίνησα λίγο ποδήλατο (στατικό) που δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις και νομίζω ήταν καλή επιλογή! Βάζω μέτριες αντιστάσεις και κάνω τώρα για 10 μέρες 5 λεπτά μόνο- θα το αυξήσω σταδιακά. Στόχος είναι να μην κουραστώ και τα παρατήσω και παράλληλα να ξυπνήσω λίγο το μεταβολισμό μου που κοιμάται ύπνο βαθύ.
    Διότι αυτό με τη φτέρνα έτσι το έπαθα: ξεκίνησα πριν ένα μήνα περπάτημα με το πάθος του νεοφώτιστου και πήγαινα παντού ποδαράτο, κάθε μέρα. Έλα όμως που τα κοκκαλάκια μου δεν ήταν φτιαγμένα να κουβαλούν 2 ανθρώπους αλλά μόνο έναν! Και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως...

Senior Member

-900. Ηρθα παλι στα κανονικα. Αλλα θα συνεχισω μεχρι και την Κυριακη αυστηρα...

Senior Member
    Είμαι πλεόν 67.200! δλδ -3.800!και -14 πόντους συνολικα!
    Επόμενος στόχος -1.5 μέχρι το Πάσχα!

Senior Member
    Καλημέρα!

...αλλά +300 γραμμάρια. Γιατί ζυγαριούλα μου; Επειδή χθες στις 11 το βράδυ έφαγα μια μπάρα δημητριακών των 150 Kcal; Δεν θα το ξανακάνω!

Senior Member

67,6 -100 γρ δλδ

Senior Member
    Καλημέρα!
    Το είδα εγώ το όνειρο... +200 γρ. ακόμα! Ελπίζω να σταματήσει εδώ το... regain! Τουλάχιστον δεν οφείλεται σε διατροφικά ατοπήματα αλλιώς θα με έτυπτε η συνείδησή μου με ολέθρια αποτελέσματα... (αλυσιδωτές αντιδράσεις: τύψεις--> άγχος--> παρηγοριά μέσω πρόσληψης υδατανθράκων... κλασική συνταγή καταστροφής)

Πενέλοπε μια και είσαι από πάνω μου να σου πω κι εγώ συγχαρητήρια για τα 16 χαμένα κιλά και υπομονή να χάσεις και τα 3 τελευταία- θα βγεις στην παραλία κούκλα!

Ας μετρηθώ κιόλας να δούμε τι λέει και η μεζούρα:
    Μπράτσο: 33,5 cm (ήταν 34,5!)
    Στήθος: 115 cm (σταθερό αλλά δεν με χαλάει! )
    Μέση: 100 cm (σταθερή κι ας ήταν η πρώτη που περίμενα να μικρύνει μια και εγώ ποτέ δεν είχα κοιλιά...)
    Περιφέρεια: 128 cm (ήταν 130!)
    Μηρός: 70 cm (ήταν 74!)
    Γάμπα: 47 cm (ήταν 48!)

Χαιαιαιαίρομαι!

Υ.Γ.: Πρώτη φορά κάνω δίαιτα που διαρκεί πάνω από μισή μέρα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου!

Senior Member

Καλημερα! + 400 γρ. 68

[/quote]

63,3 10 ημέρες μετά...πάλι καλά...

Καλημέρα σε όλες![/quote]

62,8 σήμερα

Senior Member
    84.0 κ αρχιζω!