ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 172
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 172 of 550 FirstFirst ... 72122162170171172173174182222272 ... LastLast
Results 2,566 to 2,580 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    Χαχα! κονστανς μου τι να κανω, δε γινεται και κατι αλλο... υπομονη!!!
    dew μου δε με απασχολει και πολυ το φαγητο αυτες τις μερες αλλα γενικα ειμαι λιγο εξω απ' τα νερα μου! οσο για τις ποσοτητες, εννοειται οτι θα ειμαι συγκρατημενη!
    αν και την κυριακη ειδικα, δε νομιζω να εχω και πολυ χρονο για μασαμπουκα! χαχαχα
    λουκουμάκι με το καλό η βάπτιση του μικρού σου βρε! δε μου λες, μπομπονιέρες τί έκανες? αν μπορείς στείλε μου u2u, ψάχνω κι εγώ τώρα για το δικό μου

Senior Member
    Χαχα! κονστανς μου τι να κανω, δε γινεται και κατι αλλο... υπομονη!!!
    dew μου δε με απασχολει και πολυ το φαγητο αυτες τις μερες αλλα γενικα ειμαι λιγο εξω απ' τα νερα μου! οσο για τις ποσοτητες, εννοειται οτι θα ειμαι συγκρατημενη!
    αν και την κυριακη ειδικα, δε νομιζω να εχω και πολυ χρονο για μασαμπουκα! χαχαχα
    αυτο μπορω να κανω? πες μου πως στο καλο να μη με απασχολει το φαγητο κ εχω λυσει το προβλημα μου...
    ειδα ενα φιλο μετα απο μηνες, εχει μεινει ο μισος,
    οκ ειναι κ αθλητης αλλα ειχε μεινει η σκια του...
    τι εκανες ρε μητσο του λεω...
    τιποτα λεει απο τη δουλεια.
    βεβαια το παληκαρι τοσα χρονια καθοταν, μηπως η αλλαγη του εδιωξε τοσα κιλα...
    εγω οσο κ να δουλευω το φαγακι μου το τρωω ακομα κ 2 το βραδυ!
    σιγα μη το ξεχασω.,..

Senior Member
    νινα μου σε ευχαριστω πολυ! φευγω για μια δουλεια κι οταν γυρισω θα σου στειλω u2u
    κοραλακι μου απο τη στιγμη που πηρα μια τετοια αποφαση, πραγματικα εχει παψει να με απασχολει το φαγητο, τουλαχιστον με την εννοια που με απασχολουσε πριν
    το μονο που σκεφτομαι ειναι ο στοχος μου και πώς θα φτασω σε αυτον, και δεν ανταλλασσω τη χαρα που νιωθω καθε πρωι που ξυπναω αναλαφρη και γεματη ελπιδα οτι καθε μερα σιγα σιγα πλησιαζω, με την προσκαιρη χαρα που θα μου δωσει ενα υπερφαγικο και την επομενη στιγμη θα με γεμισει ενοχες, θυμο κι απογοητευση...
    πιστευω πως τωρα πια εχω μαθει να ξεχωριζω ποτε πραγματικα πειναω και ποτε οχι.
    ξερω βεβαια πως υστερα απο μηνες προσπαθειων καποια στιγμη κουραζεσαι και ειναι φυσικο, για αυτο και δεν ακολουθω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα, το οποιο ειμαι σιγουρη οτι θα παρατουσα μετα απο λιγες βδομαδες το πολυ
    φιλοσοφια μου ειναι λιγο και απο ολα, και οσο γινεται πιο υγιεινα. και φυσικα σταματησα να συνδεω αλλες δραστηριοτητες με το φαγητο. δηλαδη, εδω και τρεις μηνες περιπου τρωω παντα στην κουζινα και ποτε πια μπροστα στην τηλεοραση η τον υπολογιστη..

Senior Member
    αυτο ειναι πραγματικα η μονη μου δυσκολια..δλδ εχω συνδεσει πχ το σινεμα με το ποπ κορν γι αυτο δε παω τοσο καιρο!ειμαι τραγικη το ξερω!

Senior Member
    νινα μου σε ευχαριστω πολυ! φευγω για μια δουλεια κι οταν γυρισω θα σου στειλω u2u
    κοραλακι μου απο τη στιγμη που πηρα μια τετοια αποφαση, πραγματικα εχει παψει να με απασχολει το φαγητο, τουλαχιστον με την εννοια που με απασχολουσε πριν
    το μονο που σκεφτομαι ειναι ο στοχος μου και πώς θα φτασω σε αυτον, και δεν ανταλλασσω τη χαρα που νιωθω καθε πρωι που ξυπναω αναλαφρη και γεματη ελπιδα οτι καθε μερα σιγα σιγα πλησιαζω, με την προσκαιρη χαρα που θα μου δωσει ενα υπερφαγικο και την επομενη στιγμη θα με γεμισει ενοχες, θυμο κι απογοητευση...
    πιστευω πως τωρα πια εχω μαθει να ξεχωριζω ποτε πραγματικα πειναω και ποτε οχι.
    ξερω βεβαια πως υστερα απο μηνες προσπαθειων καποια στιγμη κουραζεσαι και ειναι φυσικο, για αυτο και δεν ακολουθω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα, το οποιο ειμαι σιγουρη οτι θα παρατουσα μετα απο λιγες βδομαδες το πολυ
    φιλοσοφια μου ειναι λιγο και απο ολα, και οσο γινεται πιο υγιεινα. και φυσικα σταματησα να συνδεω αλλες δραστηριοτητες με το φαγητο. δηλαδη, εδω και τρεις μηνες περιπου τρωω παντα στην κουζινα και ποτε πια μπροστα στην τηλεοραση η τον υπολογιστη..
    seyxaristv loykoymaki οποια συμβουλη δεκτη, ειμαι σε τελμα!
    4 μηνες συντηρηση!

Senior Member
    68.700

Senior Member
    66.8!!!!-300 kai αλλαξα και κιλακι

Senior Member
    mkeh poooso καιρο ειχα να σε δω ...θυμαμαι οτι ησουν πιο πανω ε? μπραβο κοπελαρα μου...

Senior Member
    Στα 78,1 και σημερα! Συνεχιζουμε κανονικοτατα!

Senior Member
    83.3 μετα περιοδο! μια χαρα
    θα συνεχισω να μη κανω τιποτε, μονο αποφυγη γλυκων κ νωρις βραδυνα κ οσο πεφτει η ζυγαρια φχαριστημενη θαμαι!

Senior Member
    καλημερες!!!!!! μια χαρουλα σε βλεπω βραζιλιανα μου!! κ εγω ειμαι στα ιδια κιλα με εσενα με δευτερη μερα περιοδο... χθες οπυ πηγα στη διαιτολογο μου εβγαλε πως εχω κατακρατηση 2 κιλα.... οποτε αναμενω την Κυριακη για ζυγισμα να δω που θα βρισκομαι!

Senior Member
    Γεια σου mtsek!! Μια χαρα τα παμε ναι!!!!
    Α, πηγες στην διαιτολογο σου??? Και ποσα κιλα σε εβγαλε?? Αλλα ειχες και περιοδο... δεν μετραει...

Senior Member
    καλημερα!σημερα με εδειξε 58.900!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!

Senior Member
    Καλημερα!Σημερα -200.Αντε φανηκε και το 2 επιτελους.

Senior Member
    oleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! ayta einai! θα μας βαλεις τωρα τα φορεματακια κ θα ξελιγωθουν ολοι λεμε!
    γρανιτα ειδες απεφυγες το παγωτο κ ολα σουπερ!