Results 2,941 to 2,955 of 8244
-
09-07-2010, 10:51 #2941
Λένε ότι κανονικά το ζύγισμα πρέπει να γίνεται α) μια φορά την εβδομάδα β) την ίδια μέρα και ώρα [μετά την τουαλέτα και πριν το πρωινό] και γ) χωρίς ρούχα. Όλα λάθος τα κάνεις λοιπόν! χαχαχααα
Κι εγώ τα ίδια κάνω πάντως. ʼρχισα να ζυγίζομαι καθημερινά που δεν είναι και το απόλυτα σωστό επειδή όταν πήρα το δεκάκιλο και βάλε δεν ζυγιζόμουνα ποτέ και δεύτερον επειδή με την τουαλέτα έχω θέμα, τις περισσότερες φορές ζυγίζομαι πριν πάω. Οπότε τα νούμερα που βγαίνουν είναι συν / πλην διάφορους παράγοντες, οπότε μπάχαλο όπως πολύ σωστά το έθεσες κι εσύ!
- 09-07-2010, 10:56 #2942
Originally posted by bouliana
χαχαχχαχαχα!άκου να σου πω ,σε περνάω δύο ολόκληρους πόντους , χαχαχα! αλλά εγώ ΄΄εχω να δω 65 από το καλοκαίρι του 2008. και είχα την αμοιδρή ελπίδα οτι θα έβλεπα σήμερα. ααχ papa δεν είναι κατακράτηση υγρών δυστυχώς μια χαρά ξεφούσκωτη είμαι .φυσικά και δεν είναι τραγικό απλά καταλαβαίνεις το δράααααμα μου!!!! ζυγαριά δεν μουπες. θέλω να ξέρω είναι σημαντικό για μένα.χαχαχαχαχαχαα!
09-07-2010, 11:00 #2943
Originally posted by papa_justify
Λένε ότι κανονικά το ζύγισμα πρέπει να γίνεται α) μια φορά την εβδομάδα β) την ίδια μέρα και ώρα [μετά την τουαλέτα και πριν το πρωινό] και γ) χωρίς ρούχα. Όλα λάθος τα κάνεις λοιπόν! χαχαχααα
Κι εγώ τα ίδια κάνω πάντως. ʼρχισα να ζυγίζομαι καθημερινά που δεν είναι και το απόλυτα σωστό επειδή όταν πήρα το δεκάκιλο και βάλε δεν ζυγιζόμουνα ποτέ και δεύτερον επειδή με την τουαλέτα έχω θέμα, τις περισσότερες φορές ζυγίζομαι πριν πάω. Οπότε τα νούμερα που βγαίνουν είναι συν / πλην διάφορους παράγοντες, οπότε μπάχαλο όπως πολύ σωστά το έθεσες κι εσύ!
μια χαρα ζυγιζομουν ως τωρα, στην ιδια ζυγαρια, μολις ξυπνουσα μετα την τουαλετα.
ομως πλεον λογω δουλειας δεν προλαβαινω να παω τουαλετα σπιτι ουτε να ζυγιστω.
Να μη ζυγιζομαι καθε μερα δε παιζει, εχω παθος...
ετσι ζυγιζομουν στη δουλεια
αλαλ επειδη η κατασταση εχει περιπλακει θα παρω μια νεα ζυγαρια σπιτι (την αλλη δεν θελω να τη βλεπω δεν ξερω γιατι)
κ θα ζυγιζομαι εκει.
χωρις προσθαφαιρεσεις!
οσο δειχνει τοσο θα γραφω.
απλα οταν ξαναπαω στο διαιτολογο θα εχω ζυγιστει πριν στη νεα ζυγαρια κ θα ξερω οτι δειχνει χ κιλα πιο πανω απο του διαιτολογου.
κ τελειωνει το θεμα!
09-07-2010, 11:06 #2944
αφού βλέπεις ήδη το 65, ασχέτως που συνοδεύεται.χιχιχιχι!τέσπα μπορεί και ναχεις δίκιο,κάνω ασκήσεις για το πάνω μέρος του σώματος κανα μήνα τώρα λές φταίει αυτό η είναι πού νωρίς για να βαρύνουν?απτην άλλη θα δοκιμάσω ένα συγκεκριμένο παντελόνι που μουρθε τώρα στο μυαλό μια που έσκασες την ιδέα. ας τα να πάνε οι ζυγαριές δεν είναι απλά μαραφέτια ,είναι διαβολικά μαραφέτια. κοραλάκι καλά θα κάνεις να πάρεις μία ζυγαριά σπίτι. ελπίζω να μην έχεις κανα καλικάντζαρο όπως είχα εγώ σπίτι οταν είχα την απλή την ζυγαριά ,και πείραζε το λεβιεδάκι και το βαζε πολύ πριν το μηδέν η πολλή μετά και εγώ ανέβαινα και τρελαινόμουν!!!!
09-07-2010, 11:17 #2945
Originally posted by penelope1985
Originally posted by Ava
Λένε όμως πως η χωριάτικη θερμιδικά ισοδυναμεί με ένα πλήρες γεύμα. Κάτι ξέρουν οι αλλοδαποί, που στις ταβέρνες παίρνουν μία χωριάτικη και μία πατάτες και τιγκάρουν!
χαχαχαχαχα γελασα πολυ ρε Phneloph οταν το διαβασα, θα συμφωνήσω μαζι σου
09-07-2010, 11:19 #2946
Originally posted by bouliana
αφού βλέπεις ήδη το 65, ασχέτως που συνοδεύεται.χιχιχιχι!τέσπα μπορεί και ναχεις δίκιο,κάνω ασκήσεις για το πάνω μέρος του σώματος κανα μήνα τώρα λές φταίει αυτό η είναι πού νωρίς για να βαρύνουν?απτην άλλη θα δοκιμάσω ένα συγκεκριμένο παντελόνι που μουρθε τώρα στο μυαλό μια που έσκασες την ιδέα. ας τα να πάνε οι ζυγαριές δεν είναι απλά μαραφέτια ,είναι διαβολικά μαραφέτια. κοραλάκι καλά θα κάνεις να πάρεις μία ζυγαριά σπίτι. ελπίζω να μην έχεις κανα καλικάντζαρο όπως είχα εγώ σπίτι οταν είχα την απλή την ζυγαριά ,και πείραζε το λεβιεδάκι και το βαζε πολύ πριν το μηδέν η πολλή μετά και εγώ ανέβαινα και τρελαινόμουν!!!!
09-07-2010, 11:21 #2947
κοραλακι παρε για να κανεις σωστοτερο ζυγισμα γιατι και στην δουλεια δεν φορας τα ιδια ρουχα που παιζει και αυτο πολυ σημαντικο ρολο, εμενα η διαιτολογος μου μου ειπε οτι καθε φορα που θα ζυγιζομαι μαζι της να φοραω τα ιδια ρουχα για να φαινεται η πραγματικη απώλεια
-100 σήμερα αγαλι αγαλι
09-07-2010, 11:25 #2948
Originally posted by karamela
Originally posted by penelope1985
Originally posted by Ava
Λένε όμως πως η χωριάτικη θερμιδικά ισοδυναμεί με ένα πλήρες γεύμα. Κάτι ξέρουν οι αλλοδαποί, που στις ταβέρνες παίρνουν μία χωριάτικη και μία πατάτες και τιγκάρουν!
χαχαχαχαχα γελασα πολυ ρε Phneloph οταν το διαβασα, θα συμφωνήσω μαζι σου
καραμελα μου οσοο για τα ρουχα τα ιδια φοραω περιπου καθε μερα, (ειναι στολη)
αντε αμα δεν ειναι lejaby το σουτιεν κ ειναι lalunaa δεν ξερω ποσα γραμμαρια διαφορα εχει
τελοσπαντων, το μπαχαλο αρχισε οταν αποφασισα να μη ζυγιζομαι σπιτι καθημερινα αλλα εξω.
οποτε επιστρεφω στο καθημερινο ζυγισμα σπιτι
κ ας ειναι προ τουαλεττας, θαχω ομως μια σταθερα.
09-07-2010, 11:31 #2949
xaxaxaxaxa δνε παιζει νομιζω ρολο το σουτιεν αλλα το στρινγκ σιγουρα ειναι ελαφρυτερο απο το κανονικο εκτος αν εχει στρασακια που βαραινουν
λοιπον στο θεμα μας τωρα κι εγω εχω ενα θεμα με την τουαλετα, ειμαι δυσκοιλια και ζυγιζομαι το πρω αφου εχω παει για (σορι κοριτσια) τσισα και με δειχνει οσο με δειχνει, τωρα αν το μεσημερι ενεργηθω απλα την επομενη θα δειξει μεγαλυτερη απώλεια, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο το ζυγισμα στο σπιτι με εσωρουχο
Και παρε ψηφιακη ζυγαρια γιατι θα τονωνεσαι οταν θα βλεπεις εστω και 100 γρ μειον
09-07-2010, 11:35 #2950
-100 σήμερα
Originally posted by koralaki
αντε αμα δεν ειναι lejaby το σουτιεν κ ειναι lalunaa δεν ξερω ποσα γραμμαρια διαφορα εχει
09-07-2010, 11:37 #2951
ναι εχεις δικιο, εγω δεν ειμαι δυσκοιλια ουτε κατα διανοια,
απλα απο το αγχος ξυπνα ντυσου φυγε δεν προλαβαινω...
χαχαχαχαχχα αυτο με το στρινγκ δεν το ειχα σκεφτει!
την επομενη φορα θα παω χωρις εσωρουχα στο διαιτολογο
ξερεις τι θελω βρε καραμελα, μολις παω 79 να το δω.
οχι να περιμενω να δειξει 81, να αφαιρεσω 1.8 για να το δω!
ουτε να ζυγιστω στη δουλει ακ να προσθαφιρω.
μεχουν κουρασει ολα αυτα.
παρολαυτα θελω να ζυγιζομαι καθημερινα...
09-07-2010, 11:38 #2952
σε παρακαλω πιστεψε με δεν ηθελα να σου κανω τετοιο κακο,εγω στ δρομο τα πεταξα :PPP
09-07-2010, 12:53 #2953
xaxaxaxaxa δνε παιζει νομιζω ρολο το σουτιεν αλλα το στρινγκ σιγουρα ειναι ελαφρυτερο απο το κανονικο εκτος αν εχει στρασακια που βαραινουν
λοιπον στο θεμα μας τωρα κι εγω εχω ενα θεμα με την τουαλετα, ειμαι δυσκοιλια και ζυγιζομαι το πρω αφου εχω παει για (σορι κοριτσια) τσισα και με δειχνει οσο με δειχνει, τωρα αν το μεσημερι ενεργηθω απλα την επομενη θα δειξει μεγαλυτερη απώλεια, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο το ζυγισμα στο σπιτι με εσωρουχο
Και παρε ψηφιακη ζυγαρια γιατι θα τονωνεσαι οταν θα βλεπεις εστω και 100 γρ μειον
09-07-2010, 12:58 #2954
τρωω 1 ακτινιδιο το βραδυ και κατι κανει
τα πατζαρια δεν μου κανουν απολυτως τιποτα το ειχα δοκιμασει πιο παλια
09-07-2010, 13:10 #2955
έλα ρε πλάκα κάνεις?εμένα είναι η νεράιδα της τουαλέτας μου πάντως,τα δε ακτινίδια και δαμάσκηνα τίποτα
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια