ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 550 FirstFirst 12341252102502 ... LastLast
Results 16 to 30 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by device
    κανεις λαθος.

απλα πες μου ηλικια και πότε έκανες την πρωτη σου δίαιτα και θα στο αποδειξω
    είμαι 32 χρόνων, τα κιλά μου ήταν σχεδόν πάντα κανονικά , έπαιζαν 3 πάνω 3 κάτω.
    Όμως έκανα δύο απανωτές εγκυμοσύνες, χωρίς να έχω επανέλθει από την πρώτη ήρθε η δεύτερη.
    Είναι κοντά 1 χρόνος που προσπαθώ συστηματικά να χάσω αυτά τα κιλά, αλλά δυσκολεύομαι τρομερά.
    Υπάρχουν κάποια ορμονικά προβλήματα που προσπαθούμε να ρυθμίσουμε με το γιατρό μου και μάλλον πάει καλύτερα τελευταία. Θα δείξει...

στο τίκερ σου υπάρχει σκαμπανέβασμα, τι άλλο?

Senior Member
    ακριβως....

αν εχανα εστω και 200 γραμμαρια το μηνα θα ημουν στο ιδανικο μου βαρος.
    Αντ αυτου μια χαρα γρηγορα τα εχανα, γρηγορα τα επαιρνα και φτου κι απ την αρχη.

και σε καθε κυκλο φορτωνομουν κι ενα κιλο εις αναμνηση.

1 χρονος = 12 μηνες
    απο 1 κιλο το μηνα να χανεις, there you are!!!!

irenep
    Guest
    παιδια εγω τις 2 τελευταιες μερες το εχω γ@@@@σει το θεμα του φαγητου και ειμαι απιστευτα πρησμενη και στεναχωρημενη.
    +1 κιλο μες σε 2 μερες.
    ενα βημα μπρος 2 πισω.

Senior Member
    μακάρι βε device, δε με νοιάζει να τα χάσω γρήγορα, αρκεί να φύγουν και να επιστρέψω στα παλιά μου, έστω περίπου.

Senior Member
    Originally posted by irenep
    παιδια εγω τις 2 τελευταιες μερες το εχω γ@@@@σει το θεμα του φαγητου και ειμαι απιστευτα πρησμενη και στεναχωρημενη.
    +1 κιλο μες σε 2 μερες.
    ενα βημα μπρος 2 πισω.
    σιγα τα λαχανα
    κανεις δεν καταστραφηκε απο 1-2 ημερων ατασθαλιες
    αρκει να ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

συνεχισε κανονικα σαν να μη συνεβη τιποτα.

irenep
    Guest
    αχ device μου. θελω υποστηριξη αλλιως τα παραταω. αν σου πω ποσα γλυκα και φαγητα εχουμε στο σπιτι θα τρελαθεις.
    4 διαφορετικα ειδη χειροποιητων γλυκων και μια πιατελα τυροπιτακια επισης χειροποιητα. και αυριο θα ετοιμασει η μανουλα που δεν με νιωθει καθολου 1 κεικ και 1 ωραιοτατο σουφλε τυριων.
    και μονο που τα βλεπω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
    δεν με βοηθανε καθολου.
    φταιω και εγω γιατι αν ξεκινησω δεν σταματαω αλλα πραγματικα δεν με καταλαβαινουν και δεν με βοηθανε καθολου στο σπιτι.
    λες και το κανουν για να μου σπασουν τα νευρα.

Senior Member
    καντους εσυ σπασιμο.

σταματα να τρως οτιδηποτε εχει παραχθει απο τη μαμα σου.
    εγω αυτο εκανα οταν εμενα με γονεις. Της ειπα ΤΕΡΜΑ, τωρα θα φτιαχνω εγω τα δικα μου και μεινε εσυ με τα δικα σου να τα βλεπεις να σαπιζουν. Ε δεν αντεχοταν!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλα βεβαια παντα θα υπαρχουν αυθονες ποσοτητες φαγητων διπλα μας. Και αν δεν υπαρχουν στο σπιτι θα περασεις εξω απο ενα ζαχαροπλαστειο η ενα φουρνο... Το θεμα ειναι να μπορεις να τα βλεπεις και να μην τα τρως...

irenep
    Guest
    ευχομαι σε τρεις μερες να ξαναγραψω και να σας πω ποσο αναλαφρη νιωθω.σε ευχαριστω device για την συμβουλη σου.
    πραγματικα μπηκα στον πειρασμο να παρω καθαρτικα για να φυγει το φουσκωμα. αλλα την τελευταια φορα που το επιχειρησα (ευτυχως πριν μηνες) μπηκα σε εναν φαυλο κυκλο υπερφαγιας.ξερω δεν ειναι υγιες και δεν αγορασα τελικα.
    θα κανω υπομονη λιγες μερες και ελπιζω να δω συντομα αποτελεσματα.
    ξερετε καποιες τροφες που βοηθουν στο φουσκωμα;
    μην μου πειτε μονο για το νερο.

Senior Member
    εγω πάντως στο σπιτι μου δεν βαζω κεικ γλυκα και αλλες αηδιες. Αν τα βαλω θα καταναλωθουν, αν δεν τα αγορασω δεν θα ορμηξω στο ζαχαροπλαστειο.

Αντιθετα αγοραζω πολλα λαχανικα, οποτε στο τελευταιο μου βουλημικο ορμησα και εφαγα τεραστιες ποσοτητες...... μπροκολου!!!

Senior Member
    Originally posted by irenep
    ευχομαι σε τρεις μερες να ξαναγραψω και να σας πω ποσο αναλαφρη νιωθω.σε ευχαριστω device για την συμβουλη σου.
    πραγματικα μπηκα στον πειρασμο να παρω καθαρτικα για να φυγει το φουσκωμα. αλλα την τελευταια φορα που το επιχειρησα (ευτυχως πριν μηνες) μπηκα σε εναν φαυλο κυκλο υπερφαγιας.ξερω δεν ειναι υγιες και δεν αγορασα τελικα.
    θα κανω υπομονη λιγες μερες και ελπιζω να δω συντομα αποτελεσματα.
    ξερετε καποιες τροφες που βοηθουν στο φουσκωμα;
    μην μου πειτε μονο για το νερο.

να σου πω πιο ειναι το φαρμακο για ολα αυτα?
    ο χρονος!!!!
    η επιμονη και υπομονη.

irenep
    Guest
    Originally posted by penelope1985
    Καλα βεβαια παντα θα υπαρχουν αυθονες ποσοτητες φαγητων διπλα μας. Και αν δεν υπαρχουν στο σπιτι θα περασεις εξω απο ενα ζαχαροπλαστειο η ενα φουρνο... Το θεμα ειναι να μπορεις να τα βλεπεις και να μην τα τρως...

οτιδηποτε φτιαγμενο εκτος σπιτιου το εχω αποκλεισει.εκτος απο κουλουρακια και χυμους ή καφεδες.τουλαχιστον τα καταφερα σε αυτο.

Senior Member
    Αυτο ειναι το καλυτερο. Στο σπιτι πρεπει να υπαρχει ως επι το πλειστον πολυ φαγητο καλης ποιοτητας... αρκετες επιλογες ωστε να μην τρεχεις στα delivery.

irenep
    Guest
    ο χρονος.... ποσο δικιο εχεις.
    γενικα αν δεις και αλλα μνμτα μου θα δεις οτι ειμαι αρκετα αισιοδοξη αλλα τωρα επειδη λυγισα αισθανομαι νικημενη και πως τωρα πρεπει να κανω ακομα μεγαλυτερη προσπαθεια απ'οτι πριν.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.

Senior Member
    Για το ξεφούσκωμα έχω ακούσει για βραστή πατάτα