ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 215
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 215 of 550 FirstFirst ... 115165205213214215216217225265315 ... LastLast
Results 3,211 to 3,225 of 8244
    Senior Member
    ο υπνος κανει καλο γιατι εκρινεται η ορμονη αδυνατισματος (το βραδυ)
    για το μεσημερι δεν ξερω
    εγω παντως μεταξυ υπνου κ διαιτας θα διαλεγα υπνο,
    αλλα αφου δεν τον εχω διαθεσιμο ας κανω διιατα χαχαχαχ
    η αληθεια ειναι απο τοτε που ξαναρχισα γυμναστηριο μπαιμπαι υπνος,
    δεν τα προλαβαινω ολα...
    κ το βραδυ κοιμαμαι 6 ωρες μονο...
    που ειναι η λεπτινη μου οεο?

oso gia th nhsteia τελευταιο 5 πρωτο 8 ειναι 15ωρη κ ειναι νηστεια ΙΦ καλο ειναι αυτο μην ανησυχεις!

Senior Member
    +200g 86.4
    μετα τα τηγανιτα...

Senior Member
    600- εχθες με τον γυρισμο μου στην αθηνα και τον ερχομο της περιοδου.. στοχος μεχρι να ξαναπαω πατρα να δω 66,5.σημερα 68,4

Senior Member
    Θα ακολουθήσω την πολύτιμη συμβουλή τού boulianaκίου και θα ξαναζυγιστώ Πέμπτη 29 του μηνού, δηλαδή μια εβδομάδα μετά το τελευταίο ζύγισμα. Αμάν με τα 300 πάνω - 300 κάτω! Πιο πολύ αγχώνομαι, παρά βοηθιέμαι. Κι εσύ, koralaki / κακό κορίτσι, δεν βλέπω να τηρείς την υπόσχεση ότι θα ζυγίζεσαι μόνο στον διαιτολόγο! Συγγνώμη τώρα, αλλά τα ίδια $@#!!% είμαστε κι έτσι δικαιούμαι να σου την πω. Η ζυγαριά είναι ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖ για μια βδομάδα, κομπρέντε;;;

Κατά τα άλλα, μεγάλες και εμπνευστικές προόδους είδα ότι είχατε τις μέρες που δεν είχα μπει! Κόνστανς και eleni, τρομερά αποτελέσματα, δεν έχω λόγια! Να ξέρετε ότι μου δίνετε όλοι πολλή δύναμη και προσθέτετε στην αποφασιστικότητά μου. Είστε μέσα στην καρδιά μου χωρίς να σας ξέρω καν.

Φιλάκια, μωρά μου :-***

Senior Member
    constance οταν γυρισω κερνας!!!!!!!χαχααχαχα
    σημερα με εδειξε 57.7 αν κ εφαγα λιγο χτες ισως επειδη κοιμηθηκα μονο 5 ωρες.παντως γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.ετσι οπως τρωω δε νομιζω να γυρισω πανω απο 58.το βασικοτερο ειναι οτι τρωω τα παντα απο λιγο κ δεν μου λειπει τπτ.καπως ετσι υποθετω θα ναι κ η συντηρηση.μονο που τωρα τρωω καθε βραδυ ενα γλυκο και ζελε.

Senior Member
    Originally posted by papa_justify
    Θα ακολουθήσω την πολύτιμη συμβουλή τού boulianaκίου και θα ξαναζυγιστώ Πέμπτη 29 του μηνού, δηλαδή μια εβδομάδα μετά το τελευταίο ζύγισμα. Αμάν με τα 300 πάνω - 300 κάτω! Πιο πολύ αγχώνομαι, παρά βοηθιέμαι. Κι εσύ, koralaki / κακό κορίτσι, δεν βλέπω να τηρείς την υπόσχεση ότι θα ζυγίζεσαι μόνο στον διαιτολόγο! Συγγνώμη τώρα, αλλά τα ίδια $@#!!% είμαστε κι έτσι δικαιούμαι να σου την πω. Η ζυγαριά είναι ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖ για μια βδομάδα, κομπρέντε;;;

Κατά τα άλλα, μεγάλες και εμπνευστικές προόδους είδα ότι είχατε τις μέρες που δεν είχα μπει! Κόνστανς και eleni, τρομερά αποτελέσματα, δεν έχω λόγια! Να ξέρετε ότι μου δίνετε όλοι πολλή δύναμη και προσθέτετε στην αποφασιστικότητά μου. Είστε μέσα στην καρδιά μου χωρίς να σας ξέρω καν.

Φιλάκια, μωρά μου :-***
    ούτε εσύ υπάρχεις κοπελιά!!! εγώ με τιμώρησα με μηνιαία άγνοια των κιλών μου γιατί αυτό μου αξίζει. μην παραβιάσεις την εβδομάδα γιατί θα σε τιμωρήσω κ εσένα!

Senior Member
    Originally posted by granita
    constance οταν γυρισω κερνας!!!!!!!χαχααχαχα
    σημερα με εδειξε 57.7 αν κ εφαγα λιγο χτες ισως επειδη κοιμηθηκα μονο 5 ωρες.παντως γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.ετσι οπως τρωω δε νομιζω να γυρισω πανω απο 58.το βασικοτερο ειναι οτι τρωω τα παντα απο λιγο κ δεν μου λειπει τπτ.καπως ετσι υποθετω θα ναι κ η συντηρηση.μονο που τωρα τρωω καθε βραδυ ενα γλυκο και ζελε.
    χαχα!Εννοειται το επομενο κερασμα ειναι δικο μου.Πεντε κιλα εμειναν πολυ λιγα.Ελπιζω μονο να μη φαω κανενα κολλημα και μου σπασει τα νευρα.Καλα εσυ εχεις μετρο σε ειδα εγω.Θα φας το γλυκο και το παγωτο σου σε νορμαλ ποσοτητα δε θα ξεκοιλιαστεις.Ετσι ειναι.Μια χαρα τα εχεις παει, οτι εχει μεινει πλεον ειναι περιπατος.

Senior Member
    Aφου ρε Constance η granita φουλαρει με τον αερα.... Τι να φαει του σκασμου? Εγω χτες το βραδυ φουλαρα στα 2μιση κομματια παστιτσιο και μισο κιλο παγωτο...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Aφου ρε Constance η granita φουλαρει με τον αερα.... Τι να φαει του σκασμου? Εγω χτες το βραδυ φουλαρα στα 2μιση κομματια παστιτσιο και μισο κιλο παγωτο...
    χαχαχα!Οντως.Καλα κι εγω αμα μιλαμε για φουλαρισμα σας ειπα.Κανα ταψακι μουσακα, κανα 2λιτρο παγωτο και τετοια.Ελπιζω απλα να μη τα ξαναζησω ποτε αυτα.

Senior Member
    - 1 κιλο σημερα

χτες 85,6 σημερα 84,9 λιγο απιθανο μαλλον λογω του οτι ειμαι λιγο αρρωστη

Senior Member
    Originally posted by Constance
    χαχαχα!Οντως.Καλα κι εγω αμα μιλαμε για φουλαρισμα σας ειπα.Κανα ταψακι μουσακα, κανα 2λιτρο παγωτο και τετοια.Ελπιζω απλα να μη τα ξαναζησω ποτε αυτα.
    δε καταλαβα σουσουραδες!με κοροιδευετε?εγω φταιω που πρηζομαι αμεσως και σκαω?????αντε κ οταν φτασω στα 54 θα κερασω εγω φαγητο,οχι τσαγακια κ διαιτητικα!

Senior Member
    Χαχα καλα granita εχασες σημερα! Δεν υπηρχαμε! Δυο ωρες λεγαμε για φαγια και μετα ειχαμε καταλογο simply burgers και τον αναλυσαμε...

Σημερα 55.1 Αυριο ελπιζω στη Ανασταση!

Senior Member
    Χαχα καλα granita εχασες σημερα! Δεν υπηρχαμε! Δυο ωρες λεγαμε για φαγια και μετα ειχαμε καταλογο simply burgers και τον αναλυσαμε...

Σημερα 55.1 Αυριο ελπιζω στη Ανασταση!
    χαχαχα ναι τετοια φιλολογικη αναλυση σε καταλογο ντελιβερι δεν πρεπει να εχει ξαναγινει.:P
    Σημερα στα ιδια εγω.

Senior Member
    αντε ρε...ζηλευω!δε πειραζει την επομενη φορα θα αναλυσουμε κ μαζι κατι!χιχι
    εγω σημερα το πρωι ημουν 57.6 ελπιζω αυριο να μαι στα ιδια.