ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 220
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 220 of 550 FirstFirst ... 120170210218219220221222230270320 ... LastLast
Results 3,286 to 3,300 of 8244
    Senior Member
    ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ..

τόσο καιρό τρως πάρα πολύ ελαφρια , σε μοιρασμένες ποσότητες...
    τώρα έχει αλλάξει η διατροφή σου η ημέρα σου και οι ώρες που τρώς
    μια αλλαγή είναι...
    αποκλείεται να είναι λίπος τώρα αυτό με το που γυρίσεις θα δεις ότι δεν θα έχει μείνει τίποτα !!
    πίστεψε με !!
    άσε που θα έχεις μαζέψει κιόλας!!

Senior Member
    καλα να μαζεψω δε νομιζω!παντως ελπιζω να χανω παλι οπως πριν!ουφ τι βασανο κ αυτο με τα κιλα μας.πολυ αγχος ρε παιδι μου!

Senior Member
    καλημερα! τι κανετε???? χαθηκα, αλλα σας παρακολουθω καθημερινα, ειπα να μην ξαναγραψω εως οτου δω διψηφιο γιατι μου την ειχε δωσει παρα πολυ! και επιτελους σημερα, εστω 99.9 το ειδα!!! τι κανετε ολοι? η καθοδος συνεχιζεται βλεπω, μπραβο σε ολες! αν και εδω που τα λεμε, δυσκολη εποχη για διαιτες. παρ' ολα αυτα... συνεχιζουμε!!!!!!!!!!

Senior Member
    Θα διαφωνήσω, sasa. Όχι και τέσσερα κιλά φουσκώματος για μερικές μερούλες απόδρασης! Αυτό δεν είναι διακοπές, αλλά γυμναστική μασέλας διαρκείας. Δηλαδή όταν γυρνάει κανείς πίσω στη ρουτίνα της δουλειάς και της καθημερινότητας στην πόλη να είναι χειρότερα από όσο έχει φύγει;

Ακούω συχνά να λένε "ο καθαρός αέρας ανοίγει την όρεξη". Συγγνώμη, αλλά αυτά μου φαίνονται λίγο σουρεάλ. Αντί να βλέπει κανείς τη θάλασσα και να του ανοίγει η όρεξη για μακροβούτια, ή το δασάκι στο βουνό να του ανοίγει την όρεξη για περπάτημα, περιπλάνηση και επαφή με τη φύση, προτιμάει να βουτάει παπάρες όλη μέρα και να πίνει τσίπουρα κατεβάζοντας τρελές ποσότητες τηγανητών μεζέδων ή αρνιών;

Ούτως ή άλλως, το καλοκαίρι οφείλουμε να τρώμε πιο ελαφρά λόγω ζέστης. Εκτός αν είμαστε δέκα χρονών. ;-)

Senior Member
    ενταξει μην υπερβαλεις,εγω ειμαι κομματια συνηθως οταν παω διακοπες, μου βγαινει ολη η κουραση κ μπορει να κολυμπησω αλλα δε θα σηκωθω να παω να κανω γυμναστικη ας πουμε!!τα παιδακια τρεχουν ολη μερα εγω στις διακοπες θελω να χαλαρωσω να μη σκεφτομαι τπτ δουλειες και να ξεκουραστω.λιγο πιο μικρη ετρεχα ολη μερα σε μπιτσομπαρα κ σε κλαμπακια,πλεον ουτε αυτο θελω να το κανω καθε μερα.ο καθενας οπως ξεκουραζεται,παντως δεν εχω ακουσει κανεναν να αδυνατισε στις διακοπες!

Senior Member
    σιγα μην αδυνατισει κανεις στις διακοπες, κακα τα ψεμματα οταν πας καπου δεν θα δοκιμασεις τα τοπικα φαγητα και γλυκα?
    θα πας Αραχωβα δεν θα φας φορμαελα
    Σαντορινη αυτα που κανουν με την φαβα?
    Αίγινα αυτα που φτιαχνουν με το φιστικι τους τα φαγητα και τα γλυκα
    αν ειναι δυνατον

Senior Member
    Εγώ παιδιά στις δικοπές μου θέλω να τρώω μεσημέρι και βράδυ σε ταβέρνα και με τα τηγανιτά μου και τις σαλάτες και τα ψωμιά μου και όλα μου
    πρωινό απαραιτήτως...
    πλούσιο
    και βράδυ τα ποτά μου κανονικά
    ε δεν αδυνατίζω
    για εμένα οι διακοπές είναι να κάνω αυτά που δεν κάνω όλο το χρόνο
    αν είναι να τρώω και στις διακοπές απο το ταπερ....και να μετράω και ποσότητα
    asta la vista
    γιαυτο μετά γινόμαστε σαν τέρατα γιατί δεν αφήνουμε ποτέ τον οργανισμό μας να ηρεμήσει...και το μυαλό μας

Senior Member
    παντως παιδια εγω περυσι εχασα 5 κιλα στις διακοπες σε 2 νησια και στο χωριο μ και εφαγα τα παντα... απλα ολη την μερα εκανα πραγματα και δεν σκεφτομουν το φαι!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    καλημερα! τι κανετε???? χαθηκα, αλλα σας παρακολουθω καθημερινα, ειπα να μην ξαναγραψω εως οτου δω διψηφιο γιατι μου την ειχε δωσει παρα πολυ! και επιτελους σημερα, εστω 99.9 το ειδα!!! τι κανετε ολοι? η καθοδος συνεχιζεται βλεπω, μπραβο σε ολες! αν και εδω που τα λεμε, δυσκολη εποχη για διαιτες. παρ' ολα αυτα... συνεχιζουμε!!!!!!!!!!

μπραβο ρε λουκουμακι. την κουβεντα σ ειχαμε χτες με την d3w και την Constance! Σε θαυμαζουμε!

Senior Member
    Παιδιά, κι εγώ τρώω και μεσημέρι και βράδι σε ταβέρνα στις διακοπές, και δεν διανοούμαι να κάνω γυμναστική ή να μετρήσω ποσότητες φαγητού, αλλά τρώω μέχρι να χορτάσω. Πέρυσι, για παράδειγμα, έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα σκαλοπίνια αλά κρεμ με πατάτες ΜακΚέιν το μεσημέρι και μακαρονάδα για βραδινό. Το βράδυ πέφτω με τον δικό μου από τις έντεκα και το ρίχνουμε στο διάβασμα, δεν κλαμπάρω πέρα από δυο τρεις βραδιές. Κομμάτια πάω στις διακοπές όπως όλοι και την περισσότερη ώρα είμαι ξάπλα και κουλ. Όμως στη θάλασσα γουστάρω να βουτάω και να παίζω με τα ψάρια, όπως επίσης διασκεδάζω τρομερά παίζοντας ρακέτες στην παραλία όσο μου κάτσει.

Και πάντα, μα ΠΑΝΤΑ, επιστρέφω ένα με δύο κιλά κάτω μετά από δέκα - δώδεκα μέρες. Πιστεύω ότι αυτό το λίγο που κινούμαι παραπάνω από ό,τι στην πόλη όπου έχω υπερκαθιστική δουλειά, βοηθάει τρομερά, όπως επίσης ότι δεν πλακώνομαι σε τρομερά σκ@τολοίδια που μπορεί να έχω στο ψυγείο του σπιτιού. Σας φαίνεται υπερβολικό αυτό; Όχι, πείτε αν τολμάτε! :ΡΡΡ

Junior Member
    98.300 χτεσ ειχα επεισοδιο θα μπορουσα και καλυτερα!!!!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    παντως παιδια εγω περυσι εχασα 5 κιλα στις διακοπες σε 2 νησια και στο χωριο μ και εφαγα τα παντα... απλα ολη την μερα εκανα πραγματα και δεν σκεφτομουν το φαι!
    Να και άλλος ένας που χάνει στις διακοπές! Ζουν ανάμεσά μας! [Φοβερή ταινία αυτή, παρεμπιπτόντως, για όσους γουστάρουν επιστημονική φαντασία]

Senior Member
    χαχαχαχαχα
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ...
    σε μερικούε παίζει αυτό ..δλδ. στην καθημερινότηατ ειναι και καθιστικη η ζωή και έχεις ένα ωράριο στο φαγητό και μόνο ότι αλλάζεις ωράριο, ότι δεν σκέφτεσαι τι να φάω τώρα και δεν τρώς στις 4 φρούτο στις 8 βραδινό μερικούς τους βοηθάει !!

εννοείται στρατηγέ!!

Senior Member
    μα εγω δε πλακωνομαι στο φαι (κ να θελα δε μπορω φουσκωνω αμεσως) απλα δε κανω τπτ ιδιαιτερα κουραστικο,μονο κολυμπαω κ παλι οχι πολυ.αλλα χανω κιλα μονο αν ερωτευτω καποιον στις διακοπες.τοτε ξεχναω κ να φαω ολημερα!

Senior Member
    χαχαχα γρανιτα μεγαλο κεφαλαιο ο ερωτας..Οταν ημουν ερωτευμενη δε χρειαζομουν καμια διαιτα!Ερωτευτειτε να αδυνατησουμε!(οι παντρεμενες προσοχη!!!!)